Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Menum
Sabah 08.00

13.30
yarim stick cikolatadan
3 kasik taze fasulye
yarim simit
2 kasik yogurt
15.30
1 kucuk kabak mucver
6 badem 1 isirik muz
18.15
3 kabak mucver
3 kasik yogurt

esimle kahvaltiya gitmedim eve gelesiye nasi aciktim anlatamam besbucuk saat aclik bana gore degil elim ayagim titredi resmn eve glnce masanin ustunde kizimdan kln cikoyu gorunce affetmedim napim
slim in 6 yapildi hic halim yoktu bi tuhafim bugun ama sporu elimden geldigunce birakmiycam
birazdan yesilcayimk icer sabaha kadar agzimi kaparim dayanirsam cumays kadar tartilmiycam bu cumada tartida arti cikarsam balkondan asagi aticam o tartiyi

Ebrucum evet cnm o sitedeki bayan cok guzel kurler yapiyor tavsiyeler veriyor tarcink sutle deneyin diyor da kan grubu kitabida bana sutu icme diyo ben de meyveye serptim tarcin kan sekerini dengede tutuyormus tatli isteginj azaltiyomus.oglusuns gelince cok uzuldum hem sana hem ogluna eminim oglunun cani evde skilmasa bu kadar tepki vermiycek o da cocuk olarak direnebildigi kadar direniyor isten cikarsan eminim ki pismn olcaksin cunku anladigim kdriyla memnunsun isinden tek care emirin yaz okuluns gitmesi skma caninj Allah dermansiz dert vermesin yeter ki
hawarcm gecmis olsun ortagim ben yildim bu senr hastaliklardan 2 gun iyiyse 5 gun kotu bak biz iyiyiz selin yine kotu alerjisi var muhtemln
hkmetcm afiyet olsun umarim sporla yakmissindir bence yarin saglikli besln artik sonra tartida arti cikip cok uzuluyosun
gecmis olsun bu arada daha iyi olmana sevindim

Özgecan menün güzel .. ciko da slim le yakmışsındır.
Inş spor la yakmışımdır ama annemdeyim ya. Yarın dikkat ederim. Hatta sabah yağış olmazsa yürüyüşe cıkarım inşallah.
Özgem kıs özelden bi fotonu atsana . Mrk ediorm seni

İyi aksamlar kizlar
Ebrum bugun pek fiyet menusu olmadi, evde hic sebze falan kalmamisti ama aksam pazara gittik alfim bol bol yesilligimi meyvemi, acim su anda valla bak

menum gelsin
Sabah... roka, dereotu, yarim puaca, 3 dlm peynir, 6 tane patates kizartmasi, 2 catal petek bal
Ara... yarim pikolata
16.30... 2 tahta kasik salcali makarna, 1 kase yogurt
Az once.. 5 cilek

ortim bu günde çozuktum kusura bkma yazmıyacaktım ama yazmayıncada iyice salıyorıum

08. 00 sabah 2 dilim çavdar 1 yumurta, 5 zeytib çökelek, domates, 3 banım bal
ara 1 elma, yarım ayva
17.00 akşam 2 tahta kaşık kavurma, 2 tahta kaşık bulgur pilavı, söğüş , ayran
18.30 2 yk dondurm, 1 çatal nutlella

şimdide 1,5 avuç beyaz leblebi yedim , biraz ortalığı toplıyacam spor yapmaya çalışacam yaparsam yazarımm

Hawarcm cuma baya bi kilo verdiginden bu hafta 500 600 gr vermn senin icin cok buyuk bi rakam olur yarindn itibaren kilo veedigin haftadaki gibi beslnki arti ckma kendim icin degil senin icin diyorum kilo verme hizini kesme bosuna yani
ben merakla bekliycm cumayi hatta komsuya sorayim onda varsa tarti alip bi bakayim

osge1989 canım ipin ucunu kaçırmamalıyım sonra toparlanamıyorum yarın daha güzel bir menü çıkaracağım, size yazdıktan sonra 5 mil yaptım, eşimi bekliyorum umarım erken gelirde duş alırım yoksa kızlar kalkacak diye banyoya giremiyorum,
ortim bu hafta sıkı tutalım dikkatimi çekti sen iyi oluyorsun ben kötü ben kötü oluyorum sen iyi bu hafta kıralım şeytanın bacağını ikimizde iyi kilolar verelimm
bence de komşularına bir sor varsa al tartıl bak bakalım fark ne kadar

wisdom01 canım geçen ki video bacaklarımı ağrtııt belki esnemek hareketlerini yapmadım ondan ağrısı geçsin yine ondan yapacam, sende fazla yeme annende sonra bir hafta uğraşıyorsun aç kalıyorsun onlar gitsin diye

Sana soz hawarim bu hafta elimden geleni yapicam gunu erken kapaticam ve spor tabisii
spor yapmak cok zor geliyodu hep bahaneler uretiyodum ama simdi once sporu yapiyirum sonra yemegi o derece yaparkn zorlaniyorum o ayri
1 ay boyunca mumkunse hergun yapip farki gormk istiyorum sonra haftada 3 veya 4 gune indiririm

kızlar ailenize yakın olmanın tadını çıkarın ben bu hafta bunun acısını çok çektim, hastaydım diyordum biri olsada azıcık çocuklara baksa bende uzansam, anneler falan olsa 1-2 saat bile baksalar insana ilaç gibi geliyor, ama kimse yok inanın çok içim acıdı bu hafta uzaklık kötü, bakın babam gidiyor ameliyata gidemiyorum yanına o kadar yol iki çocuk gitsen orada bir faydam da olmayacak başkasının evinde kalacağız o yüzden oturuyorum evimde telefonla arıyorum hergün şöylemi böylemi, ne bileyim gece gece dertlendim kusura bakmayın

Herkese merhaba.okuyorumm sizi çok iyisiniz kızlar.en çok sevdiğim kaçamak sonrasi spor yapmanız..superrr ben üstüne yağ ekleyib oturrum öyle.imrendim size.bende artik brdayim.bu gün misafir gittik baklava filan yapmıştı arkadaşım.yemedimmmmmm.kendimle gurur duydum.
Wisdommmm kizzzz tanimaadim yaa seni.nick deyisdirmissin hayirli olsun.boynunada gecmis olsun...
Ebrucum anlarim canim zordur hemde nasil.krese baslarsa daha kolay olucak in SaAllah.
Hawar gecmis olsun sizede.bizde bu sene surekli hastayiz.neredeyse 2 ay olucak oksuruk gecmiyor.doktorumuz yolunda diyor ama iste..bende esim ve kizlarimla Almanyadayim.yalnizim cok zor haklisin

Iyi geceler kızlar.İşten gelir gelmez oglumu kapıdan kaptığım gibi dogru gezmeye :) Çimlerde yuvarlandık , keçileri besledik , koşturduk güldük eğlendik :) Sabahki hüznüm onun mutluluğuyla uçup gîtti :) sabah 8 dem beri uyumayınca 7 de uyukluyırdu.Bende teyzeme gittim sizi izledik oda yegenimle oynadı yoruldu.12:00 uyuttum yarın uyusun diye.Malum saatler alınıcak bu gece.Yarın yine yorucam onu ve akşam 22:00 uyutmuş olucam inş .

Günaydın arkadaşlar herkese iyi pazarlar, kaçamaksız, bol sporlu
Oy oy wisdom01 Yürüyüşe Başlamış bile süper

ebruli1820 kız benim kaynanamda hep bu tabaklarda yer hatta evde artık sadece onları kullanıyor, ama işte yanında bol ekmek yememek lazım

nazlma canım bekliyoruz senede daha sık uğra kilo ver, sporla sıkılaş

Günaydın kızlar
Bugün yalnızım evde.
Kahvaltımı ettim
Taze fasulyeyi ocağa koydum
Köfte yapıp buzdolabına koydum. Akşam patatesle fırına girecek
Şimdi çamaşır katlayacağım
Sonra barre nin 1 saatlik videosuna yapacağım
Duş alıp kahve içip namaz kılıp kuaföre gideceğim.
Orada da beklerken kitap okurum.

Gunaydin hanimlar iyi kacsmaksiz pazarlar olur insaallah
hawarcim canim cok haklisin insanin ailesi gbi olmuyor kimse ama yine de hayattalar ve cok uzak degiller sana buna da sukur istedigin an seslerink duyabiliyosun
Sabah kalkip suluguma ilik su ve limon koydum hepsini ictim birazdan kahvalti yapicam gun icinde de sporu yaparim
Hkmetcm supersin canim hizli hizli yuru yansin yaglarrr
Papatyacim sende benim gibisin ya butun gun ben de bu sekilim once yemegi yaparim bi supurge tutarim pelini uyutur spora yaparim vs hep konusurum hayati akisina biraktigim hic olmadi malesef

Özgecim ben bazen bırakıyorum ama boş kalmayı sevmiyorum.
Yani hiç yan gelip Yatıp tv izleyemem. Canım tez benim.
Dizi izlerken bile ya spor yaparım ya esmalatımı okurum. Ya çamaşır katlarım. Mutlaka bi iş yaparım yani.
Zamanı boş geçirmeyi sevmiyorum. Her daim kitabım yanımda olur. Buraya çok baktığım zaman bile kızıyorum kendime. Vakit kaybettiğim için.
Anneme kuaföre gideceğim dedim. Yok boyatma yok kimyasal var yok deriye zarar. Dediğime diyeceğime pişman oldum. Keşke demeseydim sadece kestireceğim deseydim. Ay anne dedim yarısı satı yarısı siyah böyle damgalı Eşek gibi mi gezeyim dedim. Tv de neler anlaşıyorlar. Neden kendine zarar veriyorsun dedi durdu. Kırıldı galiba bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…