Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Hawarım yürüyüş cok iyi geldi gerçekten. Kahvaltı da nutella bile yedim ama hiiç pişman değilim inan. Yürüyüş e güvenerek.
Inş daha cok kalori almam ..
Özgemi gördüm sende özelden bir tane foto atsana seni de görim.

Papatyam benim de dip boyam geldi . KV ye boyatıcam ben. Ustası oldu güzel boyuyor saçını. Normalde sacım siyah , yaza siyaha boyicam. Büyük ihtimal yazlık gideriz orda da deniz havuz güneş sacımı mahfedecektir. Uğraşmam o yüzden.
Sende güzel bi gün geçir. Ah imreniyorum kitap okumana. Evde kaç tane yarım bıraktgımda kitabım var. Bi başlasam devamı gelecek de. Onun yerine evi tmzleyim ya da en cok spora ayırıyorum vaktimi.
O da Oglan uyurken.
Boyalı halinle özelden at Mrk ederm

Özgem limonlu suyunu içmiş süpersin.
Hayatı akışına bırakmak mı ah ah nerdeeeeee. Anca koşuşturmaaa

Papatyam Özgem bende sizin gibiyim gerçekten. Oglan uyanıkken peşindeym. Duran bir cocuk değil. Oglan uyuyoken de cm as .. tv izlerken spor yap ya da cm ları Katla .. Oglan uyurken naparsam o kar hesabı durmuyorm hiç. Cok nadirdir öyle oturup tv seyretmem

wisdom01 ileride çocuğun büyüdüğü zaman sen de okursun canım
Benim oğlum küçükken ben ne spor yapıyordum (o zaman bilmiyordum gerçi) ne de kitap okuyordum.
Evde bi yardımcım olduğu için ev işi yapmıyorum onun da avantajını yaşıyorum ama seviyorum ev işini. Yemek yapıyorum hafta sonu.
Sen de çocuğa rağmen güzel değerlendiriyorsun vaktini. Sabah sabah spor da yapılmış ne güzel.

Bu gün kahvaltiyi saçma sapan ettim.2 baklava 1 de tereyağlı poğaça yedim.pişmanmiyim hayir.çünki çok uzun zamandir yememisdim.midem doldu amaya.neise biraz koşuya çıkarim.bugünün devami sadece salata.cezaliyimmmmmmm

Papatyam Oglan büyüse onu kreşe kendimi de iş hayatına atıcam yani ileride yapacaklarımn planını şmdi den hayal kuruyorum ve istiyorum..
Evde yardımcın olması cok güzel. Ben i))stermiydm yardımcı bilmiorm ama şuan gerek yok diye düşünüyorum. Herşeye ben koşuşturuyorm yetiştigim de pek söylenemez. Artık napim elden ne kdr gelirse . Allahtan eşim anlayışlı.

Baklava aç karnına en sevdiğim .. Bugün pazar koşu da yapacakmışsn erir

Aslında yardımcı olayı benim ruhuma aykıtı. Ama mecburum. Hafta içi yemek temizlik ütü yapıyor. Evin kapı cam halı koltuk her türlü temizliğimi yapıyor. Ama hafta sonu çamaşır varsa Pazartesi katlasın diyip bırakmıyorum ben. Yq da banyo kirlendiyse temizliyorum.
Arkadaşlarımın bazısında da var. Onlar pazar kahvaltısını bile evyede biriktiriyor. Yarın gelip yıkasın diye ben yapamam hiç.

Dipbucak işine daha yardımcıdır olsa bize de enfes olur hani yok demem; )
Sen insaflıymışsn cnm ne güsel tebrik ederm

Pspatyacim ben de eve bayan cagirdigimda kesinlikle oturmam o bi odayi yaparkn ben de basks odada dolap iclerini bosaltir silerim hep dolanirim evde yani
ben eskiden temizligi cok severdim yemek yapmak istemezdjm simdi tersine dondu hersey temizlik yapma hevesim yok hic hep boyle kurabiye kek vs yapasim degisik tarifler deniyesim var suan yapamiyorum o ayri
kizlar bu arada kilo verememin sebebini anladim galiba papatyacim sana ddmistim ys bir insan uzun sure bi kiloda kaliyosa onun altinda dusmemek icin vucut direnc gosterir diye ben yaklasik 2 yildir 60in altina dusmedim hamilelik dogum pelin zaten 10 aylik
Istemsiz olarak stres yaptim acaba hic veremiycmmi diye en mantikli yol surekli tartiya cikmamak beynimi rahat birakirsam is kndiliginden cozulcek cumadan cumays tartilsam iyi olcak bakalim

Özgecim aslında çok tartışmak hiç doğru değil ama dayanmam çok zor benim.
Ben bunca zamandır buradayım. Bir kaç kere 61.8 i gördüm. Onun altına hiç inemedim.
Aslında çok da emek vermiyorum.
Belki sıkı yapsam 60 olurum ama yemek yemeyi de seviyorum.

Sen boga burcuydun demi papatyacim yanlis mi hatirliyorum boga burcu yemek yapmayi yemeyi cok sever gerckten sever ama eger oyleysen bu kadar nefsine dur demen buyuk basari

Sen boga burcuydun demi papatyacim yanlis mi hatirliyorum boga burcu yemek yapmayi yemeyi cok sever gerckten sever ama eger oyleysen bu kadar nefsine dur demen buyuk basari
Evet canım boğayım. Hem de çok pis Boğaz bi Boğa. Tanıdığım tüm boğalar çok seviyor yemeği.
Kısır mercimek köfte Çiğ köfte vs şeyleri gördüğüm zaman tutamıyorum kendimi. Ama bu hafta tutacağım.
Bugün meyve olarak sadece kivi yedim. Ama şu anda bş portakal yemek için neler vermezdim. Fakat yemeyeceğim.
Menünü beğendim canım.

menümü yazayım

08.30 sabah
2 dilim tam buğday, 1,5 yumurta, 5 zeytin, dereotu domates, çökelek
2 banım bal 2 banım nutella
ara yarım ayva, 1 elma
17.0 gibi küçük bir dilim pizza
18.00 da 4 servis kaşığı bezelyeli patates yemeği, bolca salta

1,5 avuç beyaz leblebi
şimdide bir bardak süt içtim tarçınlı

osge1989 menünü beğendim canım
M maviduvar1 bende yemek yemeği çok seviyorum hele meyve bende meyvesiz bir hayat düşünemiyorum

Hawarcm menun guzel cnm ben pizza yesem kucuk bi dlimle klmazdim snrim bu arada yalniz oldukmu sofrada nutella olmuyods cocuklar olunca konuyor makesef
Hkmetcim ben spor yaptigim gun asil birsey yiyemiyorum diyorum okadar ter attim yoruldum 2 dk damak zevki icin deger mi ne su siralar canim cok sey cekiyor ama inat ettim ya 60 i goreyim once sonra azar azar yiycm zaten

İyi geceler kızlar.Ben anlamıyorum hafta içi o kısacık zamanda etkinlik yemek çm spor nete herşeye yettirirken haftasonu bişi anlamadan bişi yapamadan geçiyor.Gece ge yattık sabah geç kalktık kahvaltı sonrası süpürdüm evi kv orada arabayı yıkadık.Hem ogluş koşturdu yoruldu 45 dk yürüdük gezdirdim onu.Annem balık yapmış gelin dedi gittik.Eve gel ogluşu uyuttum çm astım balkonu yıkadım iki dk duş aldım saçımı kurutmadan size bakayım dedim.Namaz kılıp 15 dk göbek yapıp yatıcam.Size haftasonu bile yazamıyorum.Açsam bilgisayarı oturup kalıcam diye işleri hallediyorum.Eşimde oglumun artık bunaldıgını sinirli hallerine hak verdi konuştuk.O da kv kp konuşmuş olmuyor böyle yazdırıcam demiş tamam demişler zaten.Ama araba borcu zorladı bizi nasıl yazdırayım özel kreşe diyor.Mecbur haziranda devletin kreşi var yakınımızda oraya yazdırabiliriz.Bende üzülüyorum ama elimden bişi gelmiyor dediHiç destegimiz yok bugün elimi wc de bile bırakmadı oglum psikolojisi alt üst ve işten çıkma gibi bir tercihimde kalmadı şu araba yüzündenAgladım bugün sinirleirm bozuldu.Ve oglum uyanıcak diye gece korku ile yatıyorum.Dua edin bana nolur bir çıkar yol olsun ben kötü bir anneyim diyorum bir ton düşünceler geçiyor beynim doluyor

Ögle:1 dl kızarmış tam bugday,1 yumurta sarısı,2 dl peynir,2 çay kaşıgı bal
akşam: 10 hamsi bugulama üstüne patates dilimlerinden 5 tane,bol kıvırcık salata 1 dl helva

45 dk oglumla yürüyüş yavaş yavaş

Ebruşum öyle düşünme lütfen sen mükemmel bir annesin. Haziran a şurda nr kaldı. O da anlıcaktır seni. Anlat bi kaç ay sonra kreşe gidecegini güzel arkadaşlıklar kuracagını ve etkinlik leri arkadaşlarıyla yapacağını falan anlat ona. Eminim seni anlıcaktır.
Ne olur üzülme sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…