- 23 Haziran 2013
- 5.202
- 3.825
- 448
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #24.721
wisdom01 ileride çocuğun büyüdüğü zaman sen de okursun canım
Benim oğlum küçükken ben ne spor yapıyordum (o zaman bilmiyordum gerçi) ne de kitap okuyordum.
Evde bi yardımcım olduğu için ev işi yapmıyorum onun da avantajını yaşıyorum ama seviyorum ev işini. Yemek yapıyorum hafta sonu.
Sen de çocuğa rağmen güzel değerlendiriyorsun vaktini. Sabah sabah spor da yapılmış ne güzel.
Bu gün kahvaltiyi saçma sapan ettim.2 baklava 1 de tereyağlı poğaça yedim.pişmanmiyim hayir.çünki çok uzun zamandir yememisdim.midem doldu amaya.neise biraz koşuya çıkarim.bugünün devami sadece salata.cezaliyimmmmmmm
Aslında yardımcı olayı benim ruhuma aykıtı. Ama mecburum. Hafta içi yemek temizlik ütü yapıyor. Evin kapı cam halı koltuk her türlü temizliğimi yapıyor. Ama hafta sonu çamaşır varsa Pazartesi katlasın diyip bırakmıyorum ben. Yq da banyo kirlendiyse temizliyorum.
Arkadaşlarımın bazısında da var. Onlar pazar kahvaltısını bile evyede biriktiriyor. Yarın gelip yıkasın diye ben yapamam hiç.
Evet canım boğayım. Hem de çok pis Boğaz bi Boğa. Tanıdığım tüm boğalar çok seviyor yemeği.Sen boga burcuydun demi papatyacim yanlis mi hatirliyorum boga burcu yemek yapmayi yemeyi cok sever gerckten sever ama eger oyleysen bu kadar nefsine dur demen buyuk basari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?