Hayırlıs sabahlar.Nerden başlasam bilmiyorum.Sabah 6 da uyandı ve 7:10 salladım ama elimi tutuyor diger elime bornumda.Olsun dedim dalsın yeterki ben uykusuzluga razıyım.Tam daldı eşimin alarmı ve baş ucunda duymuyor
O an yanımda olsa o sinirle napardım eşime bilmiyorum
Oglum açtı gözünü zaten tetik dalmıştı.
Dedim madem öyle sen dur yanında ben kv alıp bırakıp gideyim işe tamam dedi.Oglum hiç aglamadı eşimle oturmuşlar konuşmuşlar el sallmış
tabi biraz geç kalmış işe.Sizinde başınızı agrıtıyorum 18 aydır bıktınız oglumun bu döngüsünden hakkınızı helal edin.En yakın arkadaşlarım var hepsi çocugunu akraba kreş bırakıp gidiyor watsaptan gruptan yazdım onlara .Gelen yorumlar araba almasaydın keşke işten çıksaydın.Mal mülk edinice diye oglunu nasıl bu şekilde bırakabiliyorsun yazmışlar
En yakın dostlarım beraber dogum yaptık .Onlarda biliyor araba sonradan çıktı ben bunaldım diye işe girdigimi.Araba alınca nasıl eşimi yarı yolda bırakabilirim.Çok gücendim şuan onlara.Ve dün bir tanesi kızı kendi görevli okulda başka sınıfta diye zorlandıgını söylemişti ben napim benim daha zor bir durum..Ve oglumla ilgili ne buraya ne başka kimseye bişi anlatmama kararı aldım.
Banucum çok geçmiş olsun gelmene sevindim
Ösgem ne güzel anlıyorsun ne güzel yazmışsın.Dua et canım gerçi Rabbim başka dert vermesin
Bunlar geçici şeyler ama insanz üzülüp takıyourz işte.hEP YANIMDA olun çok ihtiyacım var
lajobam az yemişsin ama saglıklı menü degil.Çorba sebze yogurt vs osa daha iyi olurmuş hem tok tutardı seni