Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Hawar ortim menün güzel
winnnnn güne sporla başlamışsın ne güzel
papatyam plan program güne birçok şey sıgdırma hımmm hi abna yabancı gelmiyorGüle güle kullan saçını.
Özgem menün harika ve sporda hemde 2 çocuklaHepimiz tez canlıyız ve bu yüzden çabuk yaşlanıcazTakıntılar düzen tertip heşey yetişme hali yetişemeyince mutsuzluk

Hadekam yok mu albümü görmedimi silemiyorum onun için.

Kızlar karar aldım pazar gündüz çıkabilirim ama pazra akşamı mutlaka evimde olucam.Keyif yapıcam ailemle dizi olur etkinlik olur çay olur vs evimde olucam anneme dahi gitmiycem.Çünkü hiç bişi anlmıyorum evimde bi kahve bile içemiyorumSabah çok dikkat çekiyor işe kahvaltı götürmiycem.Poça simit açma galete,sandiviç tost vs yiycem mecbur.Kameralardan sofra kurmuş gibi görünüyor.Elimde arkamı dönüüp bu tarz herkes gibi bişiler yiycem en hafifinden

Winnn anlattık ama anne babannemle çat çat diye atlıyorum sıkıntıdan ama seninleyken hiç sıkılmıyorum dedi.Anneme girince direk ben burda 30 gün kalabilirmiyim dediTetik yatıyor bu sabah iş saatinde kalkıp yanımıza geldiElim kolum baglı yukarı tükürsem bıyık aşagı tükürsem sakal

Dünki bisküviler bu sabah tekrar 55 i görmeme neden oldu ( bi daha asla artı olmak istemiyorum .
100 tam mekik çektim Yatıyorum kafam dolu nasıl uyuycam bakalım (

İyi geceler kizlar
Bende menumu yazayim
Sabah 2 dlm ekmek, 3 biber kizartmasi, bi dlm peynir
Ara.. pikolata
İkindi... 2 dlm ekmek 3 biber kizartmasi
1 dlm portakal, 3 cilek, 1 dlm elma
Aksam... 1 tabak salata, 4 inegol kofte

Sonrasinda 2-3 isirik ciko yedim bugun regl oldum durduramadim kendimi
Yesil cay aldim ins yarindan itibaren ona basliycam
Bide elmali icecek vardi tarifini bulursam yarin onu da denemeyi dusunuyorum

Ebrucum oglunla konusmussun zaten biraz sabretmesini soyle havalar isiniyo babanneyle biraz disari da cikabilirler ne biliyim sen de sikma canini hazirana kadar sabredin ikinizde ins o zaman rahatliycaksiniz.. isten cikmak cozum degil ki ve hayatta sikici zamanlar da olabilir herzaman etkinlikle oyun olmayabilir bunu da anlamis oluyor oglusun.. Allahim kolaylik versin

Gecd kusu geldi yine klasik peline uyandim size bakayim dedim
Ebrucum yasit cocuklarimiz var bir an hayal ediyorum ben kapiyi kapatip ciksam selin aglasa gerckten zor ama dedigim gibi cozumsuz degil mesela ben selini babama birakip disari cikarken basta bi aglar gibi yapiyo o da herzmn degil anlatiyorum ne isim oldugumu tamam isini bitir gel anne diyor ama mesela seminire gittigimizde uyumamis bizi beklemis annemi aricam demis kcul cunku daha kaygilari vsr ama mesela babanesinde biraksam gitsem cok aglar cunku orda cani skilcaginin fsrkinda gecen senelerde pelin yoktu dshs selini annemle babam bakti biz sinemaya gittik geldik neyse alicaz siz eve gidin ben burda kalicam dedi nasil mutlu nasil eglnmis sizindr konunuz bu yani annen baksa hic bir sorun olmazdi bir de selinin sinifinda bir oglan cocugu vardi abls oldum partisind gittigimizde ayaga kalkip sinifta dolasmaya basladi ogretmnde sinifimiza veli gelince bu cocugum uzuluyor cunku annesi adanada babasi doguda gorevde dedi cocuga anneannesu bakiyomus anneden babadan yoksun buyuyor ve hircin bi cocukmus bakmislar olmuyo cocugun gelisimi etkilniyo cocugu annesinin yanina gondermisler bak o yasts cocugun yuklendigi sorumlulugs bskarmisin senin oglun cok sukur aksam anne babasiyla ayni sofrada onu sevip oksuyosun hayatta hep kndinden zor durumda olanlars bakip sukret psikolojini bozma tabi ki ortads bi sorun var sizde de cocuk bu kadar zamn sonra bile hala agliuosa sorun belli babaanne
az sabir okula gidince ikinizde mutlu olucaksiniz ins
menunu begendim canim bu arada aksam yemkten sonra napiyoruz biskuvi kek ivir zivir yemiyoruz bizim gibi bunyelerde malesef 6 da gunu kabatican da anca oyle yuzumuz guluyo
pelin Allahtan spor yaparkn cok huysuzluk ypmiyo sadece yere yatinca gelip ustume cikiyo basini koyup yatiyo ustume
bgun ablasi odada oynatti da daha rahat yaptim gel ablacim anne spor yapsin diyor yaatam isirmalik ikisi de cok sansliyim 2 tane dunya tatlisi kizim var Allah herkesin evladini bagislasin
Lajoba tam diyet menusu olmasa da az yemissin canim miktarlarin abartili degil
bi hafta cok verince genel de diger hafta ya korunuyo ya az gidiyor az ipin ucu kacarsa arti bile cikabilirsinoz o yuzden rehaveta kapilip yemeyin sakin hawarda ayni sekilde patir patir seriye baglayin gitsin kilocuklar

Son düzenleme:
günaydın çıtırlar.
küçük kuzumla çok ağır hastalandık,bir türlü de iyileşemedik.yazamadım kusura bakmayın.
aynı havarın yazdığı gibi olduk,geçmeyen ateş,öksürük,halsizlik.ilaçlara rağmen yeni yeni toparlanıyoruz,en ufak şeyde hastalık başa sarıyor.ne virüsüyse artık.
azıcık geçmişe baktım da maşallah diyeyim,keşşşke benim olsa diyeceğim kilolar verilmiş.

ayy özge pelinin yaptıklarını yazmışsın ya ufak kuzumun bebekliğine gittim hemen.ben de pilates yaparken aynılarını yapardı,ne kadar güzel zamanlarmış diyorum şimdi,tadını çıkar,çok çabuk büyüyorlar.
rabbim hepimizin yavrularını korusun,gözetsin,hiç bir çocuğun acı çekmesine izin vermesin inşallah.

Gunaydin kizceler gece uyandim 1 saat pelini uyutmkls ugrastim sabah az kaldi servisi kaciriyorduk
ilik limonlu suyumu ictim simdi kahvalti edicem
banusultan kackere niyetlndim banu nerdd yazicaktim ben yazamadan sen geldin
Cok cok gecmis olsun gerckten agir bi hastalik ve zor geciyor biz de cok agir gecirdik selin yind basa sardi konu bagisiklik sistemi ama hersey yapay soludugumjz hava pis olcagi buydu zaten biz insanlar sebep olduk dogayi bozduk simdi cekiyoruz tabi

Hayırlıs sabahlar.Nerden başlasam bilmiyorum.Sabah 6 da uyandı ve 7:10 salladım ama elimi tutuyor diger elime bornumda.Olsun dedim dalsın yeterki ben uykusuzluga razıyım.Tam daldı eşimin alarmı ve baş ucunda duymuyorO an yanımda olsa o sinirle napardım eşime bilmiyorumOglum açtı gözünü zaten tetik dalmıştı.Dedim madem öyle sen dur yanında ben kv alıp bırakıp gideyim işe tamam dedi.Oglum hiç aglamadı eşimle oturmuşlar konuşmuşlar el sallmış tabi biraz geç kalmış işe.Sizinde başınızı agrıtıyorum 18 aydır bıktınız oglumun bu döngüsünden hakkınızı helal edin.En yakın arkadaşlarım var hepsi çocugunu akraba kreş bırakıp gidiyor watsaptan gruptan yazdım onlara .Gelen yorumlar araba almasaydın keşke işten çıksaydın.Mal mülk edinice diye oglunu nasıl bu şekilde bırakabiliyorsun yazmışlarEn yakın dostlarım beraber dogum yaptık .Onlarda biliyor araba sonradan çıktı ben bunaldım diye işe girdigimi.Araba alınca nasıl eşimi yarı yolda bırakabilirim.Çok gücendim şuan onlara.Ve dün bir tanesi kızı kendi görevli okulda başka sınıfta diye zorlandıgını söylemişti ben napim benim daha zor bir durum..Ve oglumla ilgili ne buraya ne başka kimseye bişi anlatmama kararı aldım.
Banucum çok geçmiş olsun gelmene sevindim
Ösgem ne güzel anlıyorsun ne güzel yazmışsın.Dua et canım gerçi Rabbim başka dert vermesinBunlar geçici şeyler ama insanz üzülüp takıyourz işte.hEP YANIMDA olun çok ihtiyacım var
lajobam az yemişsin ama saglıklı menü degil.Çorba sebze yogurt vs osa daha iyi olurmuş hem tok tutardı seni

Hrkese günaydin.banu sultan çok geçmiş olsun.bizde bu sene çok ağır atlatiyoruz hastalıklari.bir türlü geçmek bilmiyor..
Özge maşallah iki çocukla spor yapıyorsun.bende her gün diyorumki bu gün başlıycam ama olmuyor bir şey çıkıyor.benimde kızlarım aynı senin prenseslerin gibi..çok komikler.tatlılar.Amin Allah her kesin evladini bağışlasın.
Bu gün güne fena başlamadım.saat 8.30 ballı limonlu suyumu içdim.kızları kreşe yolladım.saat 9 da kahvaltlmda 1 dilim diyet ekmeğı.üzerine diyet sürme peynir.1 dilim salam yedim.1 bardak naneli çay içdim.kahvaltiyi böyle tamamladim.şimdi uyku bastiriyor acayib.ama perdeleri filan yikamak.pencereleri silmek istiyorum.

ebrucum sen çalışmayı kendin seçtiğin için bu kadar kafana takıyorsun.
benim çevremde çalışan çok bayan var ve kimse senin gibi düşünmüyor. sen çalışmama ihtimalin olduğu için vicdan yapıyorsun.
akrabaları hiç kafaya takma. onun adı biraz fesatlık ve çekememezlik oluyor canım.
eeee sen çalışan bi bayansın. araba da aldınız. kendine bakıyorsun. sen gerçek dostlarının sözlerine aldır canım benim.
acaba senin bu şekilde sıkıntı yaptığını hissediyor mu oğlun.
ondan mı böyle yapıyor.
ben nisan ayında 15 günlüğüne şehir dışına çıkacağım iş için.
dün oğlum diyor ki ben para istemem gitme anne.
15 günde ciddi bir para alıyorum. annecim dedim mevzu para değil. bu benim işim. benim mesleğim. seni çok özlerim ama hafta sonu babanla gelirsiniz benim olduğum yere dedim. (nereye gideceğimi tahmin ettin sanırım. yazın gitmiştim ya)
bak bilmem kim de gidiyor falan diye örnekler verdim.
yani ahhhh ben de istemiyorum ama mecburum falan desem belki tepkisi artardı . biraz sakin olmaya çalış. sakin sakin düşünüp bir karar ver. önce sen mutlu olmalısın canım.
özgecim yerimn ben o kızı ya...
maşallah..
sen de kaçırma bu fırsatı yap sporunu canım benim
banucum çok geçmiş olsun
bu aralar hava da bir tuhaf. hastalık kapıda bekliyor.

Ebrucum arkadaslarinin bu tarz yorumlarina sasirdim dogrusu bosver takma bence
Sen gercekten basimizi agrittiginimi dusuyosun ben 3 yildir kv yok esim diye sizlaniyorum bende anlatmayim o zamn basin agridimi senin
Lutfen boyle dusunme ben 20 yillik normal hayatta gorustugum dostumla paylasmadigim seyler anlatiyorum sizlerd ve sizler kiskanclik art niyet vs olmadan dogru yorumlar yapiyosunuz gercekten cok kotuykem siz beni iyi yaptiniz zaman geldi o yuzden burda senin sorunun cozulene kadar istedigin her an paylas derdini taa ki sen mutlu olana kadar
seni olumsuz etkileyen kisilere anlatma olsun bitsin papatyam cok dogru bi pencereddn anlatmis olayi bak biz ebeveyler dogru yerde duygusal olmaliyiz baknselin okula giderknde yatsgini ayirirken de dudak buke buke nolur anne yaninda yatayim dedi esimin hemen gozleri doldu ser bi yatsk selinin odasinda yerde yatarim kizim aglsmasin dedi
dedim sacmalama amac zaten onun odada yalniz uyumasi ve 3 4 gun sonunda alisti brn hep onunla konustum sarildim optum ama dedigini yapmadim duygusal davransam bu hep boyke gidicekti her olayda yani
Biz senin yanindayiz csnim senin bizim yanimizds oldugun gibi
nazima canim ben daha 4 gundur spor yapiyorum bu zamna kadar hep bahane urettum ama gordum ki sporsuz zayiflsmam zor artik daha ski bi vucuda iht var 2 3 yildir cok saldim toparlamam icin emek vermem sart sen de bir basla devami gelir
kizlar bu arada youtubetan trambolinle yapilan egzetsizlere baktim millet hoplaya ziplaya spor yapiyo cok hosuma gitti btlkubra trsmbolin aldim deneyince nasi yani demistim evde nasil olur diye gayette guzel oluyomus esimle konusayim bskalim belki alirim ben de birtane selin de ziplar hem boyu da uzar

Günaydın arkadaşlar
Ben hala cumaya göre artıdayım osge1989 doğru diyorsun o kadr kilodan sonra bu hafta bizi çok zorlayacak, ama cumaya kadar biraz eksilsem bari

ebruli1820 canım bizi sıkmıyorsun, bizi burada bir arada tutan en büyük neden bece derdimizi sevincimizi paylaşmamız, yoksa burası bu kadar önemli olmazdı bizim için
Kreş konusuna gelInce naçizane fikrim devlet okulu iyidir, bak benim kızımda devlet ana okuluna gidiyor, Hiçte niye özele göndermedim demedim, öğretmeni tecrübeli, kreşlerde öğretmen sirkülasyonu çok oluyor, çok öğretmen Değişiyor bak benim çok samimi arkadaşım var kızlarını kreşe verdiler geçen doğum günüydü Aradım dert yanıyor ne ya öğretmenler çok tecrübesiz yeni mezunlar bir yandan KPSS ye hazırlanıyorlar kafa çocuklarda değil gibi bir şey Anlattı, yani diyeceğim iki tabiki kafana çok takma papatya söylediklerinde haklı ayrıc a bence kadın imkanı varsa kesinlikle çalışmalı, önemli olan oğlunun kendi YAŞ grubu içinde olması, ingilizceyi falan özel ders veren yerler bulmanızda olur, bak benim kız çok mutlu hafta sonu hep soruyor anne okul ne zaman diye aşık bile olmuş

banusultan çok geçmiş olsun ben ble tam toparlanmadım

osge1989 canım ne güzel kızların duruyor benimki bacağıma yapışıyor o Yüzden ANCA uyursa yapabiliyorum ama olsun yapmaya çalışıyoruz ya sen ona bak

hadeka canım sen nasılsın nasıloldukmerak ettim bayrağıdır yoksun umarım yaramazlık yoktur

Kizlar ben geldim ama inanin hic halim bogazim cok kotu sanirim usuttum bogazima indi ama bademcik olmayinca direk gogsume geldi nefes almakta zorlaniyorum kafam kazan gibi butun kemiklerim agriyo simdi kizi uyuttum uzanicam kendimi iyi hissedince gecmisi okuyup gelicem optum sizi

Cok gecmis olsun btlcum malesef herkes hasta Allah hepimize sifa versin tez zamnda
dun spordan sonra dus aldim ve icime atlet giymedim ince bir body giydim ve sabah nasi sirtim agriyodu anltmam usuttum bile bile

Selam kızlar haftasonu çok kaçırdım sanki diyete degilmişim gibi yedim tartıyada çıkmadım galiba verdiğim 700 gr aldım 3 gündürde wc sorunu yasıyorum bugunde tartılmadım sabah kızımı doktora götürdüm, adet de olmadım hiç bir belirtide yok Bugun sırf protein besleneceğim hafta sonu aldıklarımı vermek için bakalım yarın tartıda ne çıkacağım inşallah cuma gunu gördüğüm rakamı görürüm şimdi bir bitki cayı içeyim, bu saat oldu daha hiç bir iş yapmadım....

Papatyam haklısın belkide ben gece bu düşünceyle yattım misal kalktı oglum.Eşim çok rahattır.Ben çalışmak zorundayım vs anlatmış el salladı bana diyor.Bence sana nazlanıyor yada kaçıyorsun çocuktan ondan diyor.Kv gördügü halde aglalamış biraz babasını yanında istemiş sonra ugurlamış onu.Bende olsa kv görünce çıgırıp boynuma yapışıp bırakma diyor.Haftaya pedogogla randevumuz var .Oda iyi gelicektir iyi düşünmek istiyorum canım destegin için sağolBeni anladın dogru tespitlerin !ve hep yanımda oldun ve bende seni hep dinledim ve dinlemeyede devam edicem.

Özgem oglumda beni kullanmasını iyi biliyor.Sağol canım destegin için iyiki varsınızYerin varsa trambolin al sende zıpla canım
Hawarım ortim sağol canım burası benim en yakınlarıma anlatamaıklarımı anlattıgım girmeden duramadıgım hayatımın en güzel kararlarından biri bu topik
Araser bugün dikkate etki aldıysan en azından onları verirsin

Ve sabah mutlu oldugum tek şey düne göre -900 Neymiş 2 ögün ve yemek cıs yememekyarın inş 53 görüdügmü yazarım size

Araser cnm benim mantigim su yonde yemeklerden kacmamsk sen gecenlerde butun bi hafta kacsmaksiz beslndin ok kilods verdin ama nereye kdr degilmi o yuzden cok kasmadan cokta abartmadan daha cok sabah saatlerinde nefsini koreltki sonra ne gorduysen yeme ben bu hakkimi sabah kullandim mesela tabi gun asiri degil haftada 1 2 ogunde
bugun gurkan kubilayida dinledim bi hastasina 40 digerine 50 kilo verdirmis diyoki 100 kilo altindaysaniz ve bir ayda 10 kilo veriyosaniz sevinmeyin uzulun cunku kas kitlenizde gitmistir diyor ayda en fazla 4 kilo idealmis
kaslarimiz cok degerli 1 kg kas icin ne kadar spor yapmk gerek o yuzden en guzeli saglikli ve dengeli beslnmek ve tabi ki hareketttt
gurkan kubilayda haftada 1 2 serbest ogun veriyo ne istersen ye diyor pizza baklava vs hastalar bi sure sonra yiyemiyoruz canimiz bike istemiyor diyolar hormon sistemlerini duzene sokmuslar ki vucut tatli krizine girmiuor
ebrucum selinde babasini cok kullaniyor ben cok kizarim esime
Sen de yavas yavas bu olayi duzene koy
eksi 900 supersin canim cumaya kadar biraz daha gider bu gidisle
haftalik kilo blsirimi yapinca ayda kc kilo vermisiz gozden kaciyor cuunku bi hafta alip diger hafta veriyorz degisiyor kendim ay ay kac kilo vermisim not alicam

ebruli1820 -900 süperr cumaya kadar biraz daha gider artık 53 leri görürsün

osge1989 doğru söylüyorsun da canım o hafta da bir iki öğün nedense bizde 5 öğün falan oluyo böyle tutmazsam kendimi hiç vermeyecekmişim gibi geliyor aslında böyle hızlı verince de 1 öğünde yesen kilo alıyorsun napcaz yaaaa böyle yaz da geliyor 29 Nisan'a kadar 60 kilo olamıcam herhalde hadi 62 olayım o bile yeter,,,,

SLM KIZLAR NASILSINIZ.. HEPİNİZİ ÇOK ÖZLEDİM.. DAHA AKTİF OLMAYA ÇALIŞACAĞIM..

KAÇ HAFTA SONUDUR O KADAR DOLU İMİŞİMKİ BU PAZAR ÖĞLEDEN SONRA EVDE OLUNCA BİR UYUMUŞUM SANKİ 1 YILLIK..

EBRULİM SEN İNSANLARA NE BAKIYORSUN YA.. SEN KARARINI VERDİN ÇALIŞMAYI SEVİYORSUN YADA SEVMİYORSUN BİLEMEM AMA KARARINI VERDİN VE ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORSUN..İNSANLARIN YORUMLARINA TAKILMA.. BAŞKALARINA KALSA GİİTTİĞİN DÜZ YOLDAN ÇEVİRİR İNSANLAR SENİ.. HEKESİN HAYATA BAKIŞI VARDIR VE HERKES KENDİ SEÇİMLERİNİ YAŞAMALIDIR HAYATTA... PAPATYAMDA NE GÜZEL YAZMIŞ.. BİZİ DÜŞÜN.. KENDİNİN YETERSİZ HİSSETME ÇOCUĞUNA KARŞI.. OĞLUNA SICACIK BİR DAK SARILMAN BİLE YETER SEVGİNİ GÖSTERMEN İÇİN... YOKSA NE KADAR ÇOCUKLARIMIZN ETRAFINDA PERVANE OLURSAK OLALIM HEP BİR ŞEYLER EKSİK KALACAKTIR.. MÜKEMMEL OLMAYA ÇALIŞMA.. OLAYLARA OLUMLU YÖNDEN BAK BENCE.. ÇOCUĞUNUN YANINDA OLMADIĞIN İŞ SAATLERİNİ DÜŞÜNME DE OLDUĞUN ANLARI KALİTELİ GEÇİRMEYE ÇALIŞ Kİ ZATEN BU SEN YETERİNCE YAPIYORSUN..

BİR ANNE OLARAK SENİN O EVDE BULUNMAM BİLE YETER BENCE..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…