Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Ebrucum nelson da çok güzel izah etmiş.
Hep evde olmak demek hep çocukla olmak demek değil ki
Şu anda oğlum ödev yapıyor ben de yanında oturuyorum. Bu bile yeter bazen.
Sen negatif olunca oğlunda bundan etkileniyor.
Kendine de oğluna da eziyet ediyorsun.
Özgecim az yemek gerek evet ama işte her zaman olmuyor. Ya da ben yapamıyorum.
Bugün öğleden sonra bir portakal yedim.
Başka meyve yemeyeceğim.

Birazdan paydos :) Sanki îzin almışım erken çıkıyormuşum gibi hissettim hava aydınlık ya :) ogluşumu alıp yürüyüş yapalım diye pazara gidiceZ.Gelince onları beslerim bense meyve tabagı hazırlycam kendime katsayıda bakarken yerim hem ütümü yaparım.

Araser begenmene cok sevindim ama sanki hsla cok yemidim gibi hissediyorum tartida arti ciktim ya onun yuzunden
ekmegi tamamen kestim yoklugunu cok hissetmiyorum cuamaya kadar sabredip tartilmamam gerek
kizlar bu arada esime trambolinle yapilan videoluru izlettim selin cok sevdi
esim de basta sasirsada anlatinca evet iyiymis dedi bakalim ilk firsatta aliriz insaallh

Ebrucum meyve tabagi bana pek mantikli gelmedi aksam birde 3 4 cesit meyve yenirse arti cikmazmisin sabaha bilemedim
corba ya da salats yapip yesen
yine mwyveyi yiycem dersen de sabah tartil merak ettim etkisi oluyormu diye

Merhaba kizlar
ozgecim menunu begendim

Bende menumu yazayim
Sabah.... 2 dlm peynir, 3 zeytin, 1 lokma ekmek-omlet, yarim bardak meyve suyu
Ara... yesilcay (ilk defa ictim sekersiz tadi fena degil alisirim kisa zamanda),5-6 dlm elma, cilek
Oglen... 5 inegol kofte, salata, 1 bardak ayran

Sonrasinda kup seklindeki gofretlerden yedim 7-8 tane, 1 kase cilek yedim
Birazdan bi yesilcay daha icerim ve bu gunu de boyle kaparim

menümü yazayım
Sabah 2 dilim çavdar, 2 sk Menemen, Çökelek, 7 zeytin, 3 hanım pekmez
Ara 2 kivi
Ara 1 çavdar, 3 Çatal kavurma
Akşam 4 sk taze fasulye, bolca salata, 1 ısırık ekmek
Ara Çubuk kraker 15 tane belki daha fazla çayın yanında götürmüştüm

30 dk Leslie tamamlayamadığı kızım uyumadı

osge1989 ortim menünü beğendim, ben bu hafta çok zorlanıyorum

Papatyacim meyveyi az yiyerek sporuda ihmal etmiyerek ins iyi bir rakam goruceksin bu cuma
Lajobacim sen az yiysun aslinda aksami da erken kapattigin surece arti cikmazsin
siseyide japon pazari tarzi bi yerden aldim izmirde oyle deniyo ords nasil bilmiyorum
aslinda bernardodan kiz kardesim almis 12 tlye kampnya varmis ama ben bulamadim bunu 5 tlye aldim
hawarcm ortim son cubuk kraker disinda iyi menun o da aksam yedigin icin
gayet iyi gidiyosun oyle deme haftasonunu atlattik ya gerisi kolay 3 gun daha skalim.disimizi

Ozge bu hafta bende hawar gibi cok zorlaniyorum regldenmi bilmiyorum tatli krizimi zor bastiriyorum.. gofretler hep ondan, gofret yiyince ceza olarak aksam yemek de yemedim napiyim.. bernardoya bende bakiyim bi, var burdada japon pazari ist pazari hint oazari gule gule kullan canim

Iyi geceler kızlar bugün ki menüm
Sabah

Ara

Öğlen
Yulaf kepekli lıgt yoğurt

Aksam

Gece : tarçınlı, zencefilli, zerdecallı yoğurt kürü

2 litre su içtim 1 kupa bitki cayı bakalım yatın cuma gördüğüm rakamı görecekmiyimmmm

Heeee bi de ufak bi kaçamak var bugün 2 Çatal pasta

İyi geceler kızlar ben geldimOglum 6:30 dan beri uyumamışPazara götürdüm yorulsun hem bende yürümüş olurum diye.Yolda uyukluyordu ama erken uyutmadım sabah erken kalkar diyeOyun oynadık hayvanlarla ben anne köpek işe gitmek için izin aldım nedenini anlattım vs tamam dedi el sallıycam dedi ama pek sanmam.Neyse ütü yaptırmadı çeyregini anca ütüleyebildim.O çilegini yerken yemeklerimi hazırladım.22:30 uyudu.Ev mutfak çm boşverip sporumu yaptım.Sonra işlerimi yaptım duşumu aldım size bakıyorum.
sabah:yarım simit
ögle: 1 avuç haşlanmış tavuk,5 yk çoban salata,5 yk zeytinyaglı bezelye,6 yk yogurtlu havuç
ara.2 activia
akşam:7 yk salata,2 çilek
spor:45 dk yürüyüş
slim in 6

4 lt geçkin su,2 yeşilçay,1 form,1 kiraz sapı,1 hibuskus çayları içtim

Kendimdeki degişimi farkediyorum.Sabah simitin yarısını arkadaşıma verdim yememek için,aralarda bisküvi tatlı bişiler atma istegi vs bitti.Arkadaşım bile farkediyor sen hep bana bişiler var mı(ortak çekmece ıvır zıvır alıyoruz içine)soruyordun artık yemiyorsun diyorEşim nutelalla kaşıklıyor karşımda 1-2 çay kaşıgı tadayım yaw Akşam yemegi yemedim meyve tabagı yapıcaktım akşam akşam şekere dönüşür dedim.Yanımda koydum yarın için

ARASER menün harika yineBattaniyeler çok tatlı olmuş emegine sağlıkCumartesi akşamı çayın yanında 8-9 bisküvi demek nelere kadirmiş yemek artık akşam özelliklede
ÖZGEMharikasın .Yemedim 2 tane çilek yedim.
PAPATYAM spor yapılmış bravo.Haklısın canım sağol herşey için
LAJOBA küp küp yiye yiye küplere dönücez1-2 tadımlık ama akşam sonrası olmamak şartıyla ye canım.
HAWAR ortim çubukları yemseymişsin ama insanız çocuklu ev malum cıslar var .Ama BU hafta birinci biz olucaz
NELSON canım estegin için sağolYogunluk hepimizde var ama buraya girmeden duramıyorum.İlla herşeyi anlatıcam siz naptınız hep bakıyorum duramıyorum
WWİN yarın teizlik sonrası bol bol yaz canım
BTLKBRA???????**
ZUZU FACETE gezmelerde bizi unuttu

Lajba cnm tarcinki sutu dene bakalim etkisi olucak mi tatli krizlerine
Araser gercekten cok guzel olmuslar sen de hamarat hatunlardansin demek
menunu de begendim pastayi aksam 9 10 gibi yemediysen sorun olmaz sanirim
papatyacum ohh sporda yapilmis Dualarini Allah kbul etsin
hkmtcm bosver cnm ya yavas yavas temizlersin erkek milleti iste islerine gelmiyor duzenli olmak esim saat 7 de geldi eve yemek hazirldim ons gittim snra pelini uyuttum cigdem izmirliyiz ys cigdem diyoruz cekirdek istedi verdim gittim mutfagi topladi meyvee cips diyecseslndi onlari hazirlayip verdim 2 kere plin uyandi uyuttum iceri girdim ki artik oturayim saat 22.30 faln neymis cani borek istrmid evdr yoksa patatez kizart diyo dedim musade ette artik bi oturayim kizdim baya uyuuaklmisim zate koltukta biraz tv izldkten snra pelin aglayinca odama gectim erkeklerdeki rahatligi anlamadim anlamiycamda
ebrucum menun cok iyi meyveyi bnde oyuzden korktum kesim sekere donusurdu yani iyi yapmissin yememekle
oglun da ins. El sallayip seni ugurlarda sen de mutlu gidersin isine
sporuu da yaptin ohh
masallah herkeste bi azim var yaza birsey kalmadi umarim hepimizin vucufu yaza kadar az cok sekil alir yazlarda cok tehlikeli dondurmalat gec saatlerde yenen yemekler karpuzlar ipin ucunu kacirmadan yine kilo vermeye devam etmeliyiz
HADEKACim sen nasil oldun canim ugramadin bayadir

günaydın kızlar.
ebru allah yardımcın olsun güzelim.
hasta arkadaşlara da şifalar dilerim,bir kapıldı mı kurtulmak çok zor bu sene bu gripten.ciddiye almak lazım.
bugün itibariyle ben de menü paylaşayım,halim enerjim yok,evin işini zor hallediyorum ki nerede spor.en azından yediklerimi kontrol altına alayım.10 gündür yiyip yatıyorum.verdiklerim misliyle geri geldi büyük ihtimalle.
cuma tartılırım artık,şimdi moralimi bozmak istemiyorum hasta hasta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…