Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Günaydın kızlar
areser battaniyeler çok güzel eminim bitince daha güzel olcaklardır, menünde beğendim

ebruli1820 canım senin menünde güzel sporda yapılmış oh mis

M maviduvar1 da yapmış sporunu

osge1989 evet ya benim eşimde gece 11 de diyor ki Adana söyliyeyim mi canı et istemiş, yada gidip Kokoreçmi yesek bende çok severim çok kötüsün dedim, neyse oda gitmedi kavurma çıkarmış buzluktan yemiş kalanınızda ben şimdi yumurta ile mideye indirdim, bide yiyorlar yiyorlar kilo yok, tramboşini bende ilk doğumdan sonra düşündüm ama evim çok küçük inan zıplayarak yer yok kızımda çok seviyor, eşimde al bahçede yaparsınız diyordu, senin yerin müsait al bencede belki yaza bende alırım çocuklar içinde güzel olur boy uzatıyor diye biliyorum

banusultan canım sen şimdi dikkat et iyileşinceye sporunu yaparsın

lajoba hadi sen regl olacak benim regl de bitti anlamıyorum doymuyorum herseye saldıranım var

Gunaydin kizceler
limonlu suyumu ictim kahvaltimi ettim burda hava yagmurlu ve kapali butun gun oylece yatasim ve tvye bakasim var
birdunya utum var onlari yapayim ve tabiki sporu da ins yaparim
banucum tatli hamurisi vs yemeyip daha dengeli besln ama once dinlenip iyi olmaya bak vucudun bi toparlansin sporu yaparsin sonra
hawarcim benim esim evlndiginde 55 56 kiloydu okadar zayifti ki simdi 72 kilo ama yine de kilolu gozukmuyor onun yediklerini ben yesem 150 kilo olurum evde oldumu surekli birseyler atistircak yemkten kalkar klkmaz tv basina gecince basliyor isteklerini siralamaya Allahtan tatli cikolatayla arasi hic yok dusunemiyorum yani elinde hergun torba dolusu ciko tatli getitdigini ozamn yanmistim iste
esim meyve cips cekirdek patlamis misir ben de onlari cok aramam yani
tabi gobegi cikti simdi ben de diyorum gobegimi eriteyim de esime takilayim onu zaten gaza getiriyorum kas yapcagin yerde gobek yaptin diye sinir oluyor
Tramboline gelirsek evimin salonu buyuk ve bos pelinden dolayi ivir zivir orta sehpa yok tavanida yuksek sanirim sorun olmaz ben kizima ip atlatmayi dusunuyodum ilerde boyu icin simdiden trambolinde ziplar daha iyi olur cocuklar icin ziolamak cok faydaliymis hem boy icin hem bagisiklik sistemleri icin dikkat edin zaten cocuklar hep ziplarlar oynarkn falan cunku vucutlari icin gerekli ve bunlar onu dogalari geregi yapiyorlar
bence sen de al yaza bshcede ne guzel ziplar kizin
papatyacim sana da kolay gelsin

gunaydin kizlaar
Ay mart bitti bu havalar hala duzelmedi :-( neyseki az bi gunes gorunuyor bulutlarin arasindan..
Tonla utum var,mutfagimda dun geceden daginik toplanacak off oglum gece 2.30 da hala uyanikti nasil ne zaman uyufuk bilmiyorum guya dun gece dizi izleyip utu yapacaktim nerdeeee.. neyse canlari sagolsun bakalim simdi bi kahvalti sonra isler beni bekler
Areser battaniyeler cok guzel olmus bitince gule gule kullansin kuzucuklar
Ebrus ortagin ben degilmiydim :-( istemiyomusun sen beni hawari mi istiyosun sen :-( saka saka ben zaten hala cuma gunku kilomu goremedim hergun -100 olmama ragmen.. oglusun ne yapti el sallayarak yollamistir ins seni pasa
Hikmetcim canin sagolsun canim toplarsin sen bugun iki dakkada hamarat arkadasim benim
neyse kizlar isler beni bekler

Gunaydin kizlar dun aksam acile gittik serum verdi doktor faranjit olmusum ilac verdi tabi serumu yiyince rahat uyudum gece sabah kalktim kizimin altini actim tuvalet egitimine basladik bugun ins hemen ogrenir sabah yapti cisini sonra altina yapmis biraz oncede bana solemeden gitmis oturmus kiyafetleriyle ole yapmis bakalim gun icinde nasil olucak
Menulerini begeniyorum kizlar ben dun hic bisey yemedim yiyemedim desem yeri biraz oncede kahvalti yaptim ilaclarimi ictim

merhaba canlarım nasılsınız
Uzun bir aradan sonra yine buradayyım.
bende haberler kötü.
Kılo vermek yerine aldım. 59.9
Bu sabah iribariyle.
Kv kb geldi iki haftadır bizde kalıyorlar.
Memleket yemekleri diyip diyip yiyoruz. Offfff
Hala iyileşemedim. Geceleri tülbentle başımı sarıp yatıtorum. Vitamin takviyesine devam. B vitamini bal zencefil pekmez.

Kızlar kılo noktasında bugün çok sıkıntı ettim. emek emek gr gr gidiyor kg kg geri geliyor. Bir yerden başlamam lazım.

Günaydınnn kızlar gerçi Öğlen oldu ama elektrikler kesik sabahtan beri, hava Yağışlı sıkıcı bir gün bu sabah tartı benim Yüzümü güldürdü cumaya göre -500 çıktım
ebruli1820 oluşunla dolaşmmişsınız ne güzel sen anlatırken Kızımın Çocukluğu geldi aklıma bende gece uyusun DİE gündüz onu yorardım erkenden de uyutmazsın sabah erken kalkmasın DİE....menünü de beğendim cok güzel olmuş

osge1989 cok hamarat sayılmam başladım bir Hevesle bir sene olcak nerdeyse....Off bu erkeklerin hepsimi aynı yaaa bizde de aynı dertler mutfağı toplarım gece tam yatağa girerim bi su getirseniz, basımı ağrıyor basımı ovsana hep böyle

banusultan vitamin falan bişeyler alıyormusum canım iyi bal kendine menü paylaşmak moral oluyo insana bence kötüde olsa paylaş menülerini...

B Btlkubra canım cok gecmiş olsun dikkat et kendine... Tuvalet eğitiminde de cok zorlanmadan anlatırsınız inşallah benimkiler fazla yoymamıştı beni 1 haftaya hallolur merak etme cok üstüne gitme yapacak birkaç kere altına ama alışacak

lajoba seninde menün güzel olmuş canım bir tek Gözüme batan gofretler oldu o kadar Yeşilçaya da alışrsın canım ben içine cubuk tarçın atıyım daha güzel oluyo

M maviduvar1 mmmm ortağım spora devam ne güzel benim kız 2 gündür evde çıkamıyorum sabah Yürüyüşe havada kötü....

Canım birileri geldimi öyle oluyo kalabalıkla diyeti uygulamak zor oluyor, iştah Açılıyor sanki... cok dogru söylüyorsun gram gram gidiyor, bi bakmışsın kilo olarak dönmüş....

Off ya sabahtan beri sinir geldi elektrik yoktu burda sular elektrikle yukari katlara geliyo
elektrik yok su yok ocak elektrikli internet evden o da yok yok yok yok
butun gun oturmk istiyodum ya al sana oturmk yemk isitamadim artik dolaptn cikardim oyle yedim can skntisindan neye sardim bilin evet nutella ekmek yedim off suan stresten kek kurabiye yapip patlayana kadar yiyesim var

menum

bir çok yerde elektirik yokmuş bur da da yoktu, sabah 9 gibi gitti 7 de geldi dolayısı ile hiç bir şey yapasmdım
osge1989 ortim bende senin gibiyim ya anlamadım ni,ye bu kadar zorlanıyorum
B Btlkubra geçmiş olsun, kızınada elinden geldiğince sakin davran canım çokta kolay olmuyor ilk bir kaç gün
hadeka merak ettik canım seni, bu kilo işleri hiç salmaya gelmiyor azıcık ipin ununu kasçırdık mı hemen geliyor gerisin geri

bende menümü yazayım ortim özür dilerim hiçte iç açıcı değil

sabah 2 yumurta kavurmalı, 7 zeytin, 2 çatal çökelek, 3,5 dilim çavdar 3 baım bal
öğlen 1 tabak bezelyeli patates yemeği, 1 kase yoğurt
ara 1 kivi, 1 küçük ayva
akşam 2 kepçe, nohut yemeği bol salata
ara 2 bitter 1 avuç beyaz leblebi, 1 bebe bisküvisi, ay bunlar olmadı ama tutyamıyorum kendimi
spor yok yürüyüş yapacaktım güya ama net yok çok yağmurda vardı çıkamadıkta

Merhaba kızlar
Özgecim menünü beğendim canım. Maşallah istikrarlı gidiyorsun.
Betülcüm çok geçmiş olsun.
Ben de oğlanı uyutunca 3 mil leslie ve bugün netten indirdiğim barrenin 10 dk lık karın videosunu yapacağım.

Lajoba gecen sene de boyle olmustu yaz gec gelmisti haziranin 1inde dogum yaptim yagmur yagiyodu ogun hava serinde kv kaldim dogumdan sonra battaniye ortunmustum ordan hatirliyorum
btlcm cok gecmis olsun faranjit berbat birsey ya sana onerim sabah ve aksam uyumadan adacayi gargarasi inan cok cok iyi geliyor hem acisink aliyor hem mikrobu kirip bogazi yumusatiyo dene derim ibrahim saracogluda soyledi hem
kizin kac aylik ayrica kiyafetle dahi olsa wcyr oturmasi cok iyi demekki o da istekli bizim alismasi 1 hafta surdu gece islatmamiz sayili oldu ama oldu tabi baslarda gecd uyanio wcye soktum agladigida oldu yapip tekrar uyuduguda bir sure sonra kalkdirmadim
yani wc egitimi asamali ilerlemn gerek ve sabir istiyor illaki ogremiyo ama sakin stres olma
Hadeka canim hem daha iyilesemedin hem misafirin var Allah kolaylik versin aynen dedigin gibi 1 2 ay bogazimi tutariz ac kaliriz 3 5 kilo gider 3 5 gun saldikmi hop hepsi geri gelir
araser ayy canim ya hemide patates kizartmasi
hawarcim menun karbonhidrat agirlikli olmus ama seni anliyorum
bugun resmn aklimdan markete gidip aburcubur almak gecti sonra napiyosun sakin ol diye telkin ettim kndimi

Kızlar iyi geceler. Sabah gitti elektrik , akşam 8 kadar gelmedi. Annemlere gelmiş diye oraya gittik. Bi yarım saat önce geldik. Hemen mutfagı toparladım düzene soktum.
Resmen elektrik hayatmış ya. Akşama kdr bişe yapmak canım istemedi. Bir de hava kötüydü. Oglan geç uyudu öglen uykusunu. Regli yim sinirli stresliyim. Eşim diyor göbeğin şişmiş . Böyle varya patlicak gibi resmen spor da iki gündür yapamıyorum. Yediklerime de dkkt etmiyorum. Yarın devam ama diyete de spora da. Benden böyle işte.
Iyi geceler sabaha görüşürüz

İyi geceler kizlar
Burdada elektirik yoktu mercimek corbasi kisir yaptim kardeslerime gittik orda yediler ben sadece 1 kasik tadina baktim o kadar
Cok yoruldum cok elektrik olsa bu kadar is yapmazdim mutfagi topla bulasiklari yika surekli ocakta su kaynatmaktan helak oldum resmen elektrik canmis olmazsa olmazmis, daha bide camasirlar var hemen atayim da yikansinlar

Menum gelsin
Saa11 gibi kahvalti ettim

15.00 1 portakal, 3-4 cilek
17.30 topkek
19.30.. tadimlik kisir ve mercimek corbasi

Iyi geceler kızlar ANLAŞILAN bugün herkes için sıkıcı bir gün olmuş hayat durdu sanki bugün
Menüm
Sabah : 2 Yumurtayla yapılmış Peynirli Omlet, domates, Salatalık, az Sütlü Nescafé

Ara : Türk kahvesi şekersiz, 2 dilim armut, 1 dilim portakal

Ikindi : 1 kupa lıgt sütle, 2 yemek Kasığı yulaf kepeği, 1 cay kaşığı tarçın

Aksam : tavuk Şiş, 3 kasık bulgur pilavı 2 bardak ayran

Geç yemeseydim iyiydi ama bu aksam geç yemek yedik
1,5 litre de su içtim gün boyu

Hepinize iyi geceler kızlar

10:30 elektrikler kesildi .Boş boş oturduk salmadılar .5 te bıraktılar sevinçle oğluma erken kavuşucam derken annem aradı ağlıyor .Hemen Eşimle hastaneye götürdük apandis ama kalp krizi riskini duyunca mahfoldum Oglum bırakmıyor paçalarımda kv yanına bile sokulmuyor .Hastanede besledim bi ton tahlil yapıldı.Amaeliyata benim canım annem ( ambulansla getirdiler neler geçti aklımdan ( eşim kandırıp oglumu kv bize götürdü.Saoplsun iyiki var ( iNş kalple ilgili sonu olmaz ve iyileşir annem
Dua edin nolur Eşim oglumu uyutmaya gitti.Bende çıkınca ameliyattan gelip beni alıcak.Tetzem kalıcak senin çocuğun var dedi sabah gel dedi annem Bilmiyor kalp krizi riskini niye onca şeye soktular hep eko çekiliyorum kalp krizimi geçirmişim deyip durdu.Söylemedik ona çok kıvrandı çok acı çekti.İşten yarın izin aldım.Saglık olmayınca hiçbirşeyin anlamı yok! Halbuki bu sabah 53.9 U gördüğümü yAzıcqjtım sevinçle size

Ebrucum annecigine cok cok gecmis olsun cok uzudum
ams bak tedavisini olup cikicak doktor gozetiminde suan korkma icini ferah tut her iste bi hayir vardi hastanede olup tedavi olma sansini yakslamis annecigin Allah korusun akside olabilirdi
onlar bizim canimiz cigerimiz Allah hepsine saglik versin
sen moralli dur anneni gulumset ki kolay atlatsin bu donemi stres olmasin kadincagiz
tekrar cok cok gecmis olsun canim Allah acil sifalar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…