Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Hava güzel bir ton cm var .. bir attım yıkanıyor. Karnım da agrı var. Tartıldım , resmen tartılmz olaydım dedim. Bir daha biryere gitmek istemiyorum ya . Elifim sen nasıl tuttun kendini Maşallah ya. Şu nefsimi eskiden nasıl tutuyor muşum arkadaş .. Bu kadar kiloyu ben nasıl vermişim hayret ediyorum. O zaman ki irade şuan nerden? Cbk gelsin artık ya. Regli de spor yapmama engel oluyor. Yüzüm gözüm heryerim şişşşş. . Sbh sbh enerji tavan dımı .
Size mutlu bana stresli günler

Hawarım da halim yok ki. Bugün full temizlik yapıcam kendime gelirim inşallah.
Elektrik ler de var şükür ki. Söz Ogle uykusuna Oglan yatsın spor yapıcem ..

Merhaba kizlar
Ebrucum cok gecmis olsun Allah sifa versin annecine, iyiki sen varsin yanindasin cok sukur ki dua et moralini yuksek tut ki annende rahat atlatsin bu donemi..
Hikos kolay gelsin canim bende camasir attim yikaniyor hava da bulanik aman elektrik su olsun da hersey hallolur stres yapma.. ay canim bilmiyorum nasil tuttum burda size bi tabak kisir corba yedim yazinca cok yemissin diycek herkes diye vargectim yemekten bide zaten cuma gunku rakama disemedim hala onun etkisi var amaaan hic yemedigimiz seyler degil ya azar azar yine yeriz diyorum kendi kendime yeterki yaza istedigim kiloda baslayim

30 dk ameliyat 2 saat sürdü.Çok korktum bağırsaklarda yapışma varmış zorlanmış.Ama kalp temiz çıkmış çok şükür.4 te evdeydim.Ogluma sarılıp uyudum onun öpücüğüyle ve 53.9 ile annemin iyi haberi ile mutlu uyandım .Oglum gidicem diye hep peşindeydi kv gidince odasına gitti.Bende toz aldım banyo wc temizledim çm astım , yemeklerimi yaptım.Şimdi Oglumla parktayız biraz yorulsun oynasın kuzum.Şimdi eve geçince süpürge tutucam.Tamda bu Güneş'te dondurma yemelik zor tutuyorum 53 hatrına

Hepiniz ayrı ayrı sağolun kızlar iyiki varsınız !!!Banum (

Ebrucum cok sevindim ameliyatin iyi gecmesine ins bir an evvel sagligina kavusur annen
temizlik spor yemek yaptim.dus aldim kizcemi de yikadim boyle herseyi yapinca cok mutlu oluyorum sporuda aradan cikardim ya daha ne olsun
Bu arada dayanmadim sabah tartildim 61.6 ken 60.9 dusmusum dun spor yapmadim ve nutella yedim ya relaxtim onsan heralde
ebrucum 59lu bisiler gormk deli gibi hissediyorum ondan snra ayri bi hirs gelir bana zaten
aynada gordugum halimden hic memnun degilim zaman cabucak gcse ve ben zayiflasam

Menum
sabah 08.30
ilik limonlu suyum
09.00

arkasindan 1 browni intense
12.00

15.00
iki karbonhidrat birarads oldu ama mkranayi dun yemedim canim cekti az ve erkn saatte yedim
eve kurufasulye pilsv yspmistim 1er yemek kasigi yedim sadece
yesilcay icip aksama gunu kapaticam
slim in 6 yapildi

Ebruşum ameliyatın iyi geçmesine sevindim cok şükür .. evindesn ve bi sürü iş yapmışsın tebrikler oglun cok mutlu olmuştur. Kilo nda müthişşş

ÖZGEM süpersin devam et böyle.

Beni sormayın .. Oglanı duş aldrp uyutup bi saat de ben uyumuşum. Tam keyif yapim dedm duşumu aldım greyfurt suyunu sıkıyor dum uyandı sıpa m. Cok üzdü bugün beni .. dışarı cıkardım orda durmadı eve geldik yine durmadı. Babası da evde ydi bunalttı resmen bizi. Ne zaman uslanacak bilmiyorum. Ama ben cok yoruldum hemde cooook..
.
Saçma sapan besleniorm sormaın. Regli geçene kdr kendme gelemicem sanırım bu sefer

Kizlar ben geldim hala hastayim ama daha iyiyim sukur
Ebrun cok gecmis olsun annecigine kuzum ins bian once yarasida duzelir
Ozgem menun guzel
Hikoss haraketli cocuk zor Allah omur versin az daha sabret yavas yavas akillanir
Kizlar gecmis olsun dilekleriniz icin tesekkur ederim kizimin cis isini ertledim cunku hazir degilim sani4im ve dun usudu heralde cunku normalde gunde 3 4 defa cis yapan cocuk dun tam 9 defa cis 1 defa buyuk tuvaletini yapti yaza biraktim bende
Bugun gezmem vardi ama az yedim hemen menumu yziyim bunarada hastayim diye ziplayamiyorum ama bacak haraketleri yapiyorum
Sabah
Tost
Ara
3 kare bitter
Yesil cay
Oglen
1 biber dolmasi
1 yufka boregi
Ara
Turkkahvesi
Aksam
Yogurtlu kabak
Kabagi yagsiz tabada soteledim yogurda katip yedim
Esime ve kizima
Etimek tatlisi
Borek
Elmali kurabiye yaptim yemicem soz

Yeşilçayımı aldım yeni oturuyorum yemek haricinde.Süpür sil annem geldi.Misafirler gelen giden çay koşturmaca.Yemek yeedik.Mutfak dolaplarını camsille üstten geçtim balkonu sildim.Akşam agır geldi ne güzel iki akşamdır yemek yemiyordum da ölmüyordum ya niye yedim ki
BUGÜN
Sabah :1 dl ekmek,1 dl peynir,yarım domates yarım salata,3 ççay kaşıgı bal
ara:2 çilek ,1 galete,4 tane hoşbeş
akşam:1 kase çorba,fırında köfteli patlıcanlı 1 şiş,4 yk pilav

08.30 sabah
2 dilim çavdar, 1 yumurta, 6 zeytin, çökelek, 1 kaşık kaymak, bol yeşillik
öğlen 13.0
3 sk nohut yemeği, 2 sk bulgur pilavı, 1 kase yoğurt
18.30 akşam
4 sk taze fasulye bolca salata

şimdi 2 avuç beyaz leblebi
45 dk yürüyüş

Oglan yoruyor yoruyor .. Bugün sürekli dışarı cıkardık. Ama doymuyor. Sürekli kapıya gidiyor. Sürekli Dedesine babasına aglıyor. Onlar oglanın istediklerini yerine getiriyorlar. Yani şımartıyo lar. Bu durumda sürekli söyleniyorum. Ama dinleyen nerde. Ah ah yoruldm yeminle. Eşim bugün evdeydi. O yokken Oglan bu kdr işkence çektirmiyor.

bu gün spor salanuna gittim plates varmış saatlerini öğreneyim dedim, ama malesef saatleri uygun değil, bide haftada 3 güb zumba varmış akşamları onunda sadece 2 günü tutyor daha eşimle konuşmadım çocuklara bakarım derse giderim belki 60 tl hiç bir şey bir yandan da diyorum aman boşver evde yapıyorsun bir şeyler

ebruli1820 canım geçmiş olsun tekrara bak yakınsın annenin yanındasın benimde yarın babam ameliyat olacvak ama 2 çocukla gidemiyorum bile yanına

osge1989 ortim menünü beğendim ben bu sabah anca cumayı gördüm bakalım artık

B Btlkubra canım senin menünde güzel ama yeme sakın yaptıklarından yersen de yarın sabah ye, kızın konusunda da çok normal bir defa bu işe başladıysan bırakma bezi tak çıkar olayı olunca çocuğun alışması çok daha zor oluyor benim kızımda ,lk gün 9 defa altına yapmıştı ama bir haftanın sonunda olayı halletmiştik, birde bu işe başladığından bir hafta 10 gün evde olman lazım yani gezme falan yok çocuk alışıncaya kadar

wisdom01 canım oluyor bazen öyle sen sinirlendikçe o dahada şımarıyordur, sen elinden geldiğince sakin olmya çalış, geçecek bunlar

Tam geçmişe bakıcaktım oglum gördü bilgisayarı kapattı.Eşime yemek koydum markete gittik.Anneöin evden eşya aldım gelip oglumu uyuttum.Yemegi ocağa koyup 100 tam mekik çektim.Duş namaz ve siz .Annem diyo yorulmadın mı yatıp uyusana ne sporu .Anne senin için dünden beri Eşim Ohlum için hergün yemek ütü vs ee kendim için 10 dk bişi yapmışım çok mu? ( robotmuyum oğlun uyudu uyu face bakamadım bi kahve keyfi bile yapamadım tabii çok yorgunum Van'a aklarım tabanlarım sızlıyor .Ama bıktım her akşam hep tempo ve saygı duymuyorlar .Oglumun dolap çalışma masası vs cifledim sildim.Bi baktım keçeli kalem yapmış az önce gördüm( banyoyu traş olurken az önce mahvetmiş eşim kızdım da kızdım patlıycak bomba gibiyim bişi desem annem Alınganlık ediyor offff (

Canlari merhaba.ben bu gün malesef saçma sapan beslendim.tutamadim kendimi yine.üzülüyprum kızlar.benim büyük kızım şubatda çok ağır grip geçirdi.ve o zamandan beridir öksürüyor susmuyor.neredeyse iki ay olucak.doktora kaç kere götürdük.iyi diyor.hiç bir şey fayda etmiyor.ayin 10 nunda detaylu öksürük testi var.umarim ciddi bir şeyi yoktur kuzumun.
Ebrucum çok geçmiş olsun anneciğine.çok şükür iyi atlatmış ameliyati.bir daha yaşatmasın Rabbim
Özgecim menün super.çok çok iyi gidiyorsun.
Win.noluyo bize dur dememiz lazim artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…