Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

osge1989 menün güzel olmuş emeklerinin karşılığını da tartıda görmüşsün ne guzel

Benimde bugun menüm
Sabah 2 dlm, çavdar ekmeği, peynir domates, salatalık, az sütlü Nescafe (şekersiz)

Ara : 1 elma, 1 şekersiz Türk kahvesi

Öğlen : 1 kase arpa şehriye salatası, yarım dilim börek

Akşam: 1 bardak ayran, haslanmış yağsız tavuk

Gece : 1 kase yogurt kürü

2 litre su

günaydın kızlar.
özge çok sevindim annenin iyi olduğuna,gelmiş geçmiş olsun canım.
havarcım inşallah sen de güzel şeyler yazarsın bugün baban hakkında,allah yardımcısı olsun.
arares yazmayı unuttum, ne güzelmiş kuzularının battaniyeleri,ellerine sağlık.
özge menünü beğendim,kararında yiyorsun her şeyden,yaza kadar tam çıtır anne olursun.darısı başıma.
papatyacım sen de pek aktif değilsin benim gibi bu ara,nasılsın.
betül sen nasıl oldun,toparlanabildin mi.
naz benim kız da atlatamadı öksürüğü 1.5 aydır.sanki virüs yok olmuyor,zayıflıyor,çocuk direncini kaybedince hortluyor tekrardan.herşeyi denedim ben de,geçmiyor.bağışıklığı için kefir verebilirsin istersen.

yarın tartı günü,10 gündür yiyip yatmanın sonucunu göreceğim bakalım.hasar ne kadar merak ediyorum.
neyse bir toparlayayım kendimi telafi ederim allahın izniyle.moral bozmak yok.
kızlar bu hastalık dönemi halsizliği için ne yapabilirim,çok çabuk yoruluyorum,enerjim yok,hep dinlenme ihtiyacı duyuyorum.

Gunaydin kizlar
Ebrum annenin iyi olmasina sevindim canim
Ozgem menun guzel
Araser menun cok guzel battaniylerde harika elimden gelsede bende yapsam
Havarcim haklisin tekrar bez bagladim yanlis yaptim belki ama kiyamadimki uykudan uyandiginda bacaklari beli kasiklari buz gibiydi usutmesin diye gezler bitti sukur tekrar acicam altini ins hemen alisir cis donemi zormus yoksa ben mi ogretmeyi beceremicem canim dun aksamki pastalardan yemedim sukur ama simdi birekten ydim
Hikosss napiyosun canim
Banucum iyi oldum sayilir ilac iciyorum ihlamur fln iciyorum ama sanki cok fayda etmiyo 1000 lik antibiyotik iciyorum sabah aksam hala bogazim agriyo

Gunaydin kizlar
Dun gece yaziyordum esim geldi yemek hazirla vs yazamadim sizs
winstom.canim selin 4 yasina gircek ben hala esimle tartisiyorum selini okadar simartti okadar taviz verdi ki beni saymiyo dinkemiyo mesela yemegin bitmezse sakiz odulunu kazanamazsin diyorum sen vermezsen babam verir diyo bu ornegi cosaltabikiriz hele ki erkek olsa esim tam zivanadan cikcakmis demk okula gittide ordan biraz duzeldi gibi
kp kv simartmasini soylemiyorum bile
Btlcm seline ben 28 aylikkn basladim dr dogru zmni o dedi tabi gene cocuktn cocuga degisir cok zorlandigim soylenemez
ayrica hawarjn dedigi gibi 1 hafta 10 gun disari cikmicaksin ona gore ayarla kndini bezi bi tak bi cikar yaparsan ogrenemez
ebrucum ahh canim benim ya ben evdeykn isyanlardayim ama bosver genciz elimiz ayagimiz tutuyo saglikliyiz varsin biraz fazla yorulalim ben esimden yardim beklemiyorum artik oyle bi bekltnyi sokup uzmuyorum kndimi
Bu arada 4 y.k pilav ne ebrucum onun yerine yrmktn yeseydin cok acsan
hawarcm menun guzel cnm kilo korumn bile iyi cok fazla verdin zaten bi haftaya gore fazlasi sagliklo olmaz herkes tartida 1 1.5 kilo gitsin istiyo ama gidenin ne oldugu onemli kas mi su mu yag mi o yuzden az gitsin yagdan gitsin onemli olan o
Babana da simdiden cok gecmis olsun umarim iyi gecer ameliyati
spor icinde plates olsaydi git derdim ama zumbaya gerek yok evde zumba videosu acip yapabilirsin zaten
nazima saol canim biraz zorlniyorum ama idare ediyoruz iste bu pazar esimin d.g ne yapicaz bi fikrim yok ben pasta kurabiye vs yapip guzel bi pazar khvltisi hazirlmiyi dusunuyorum bakalim
kizina da cok gecmis olsun benim buyukte butun kis oksurdu

günaydın kızlar
çocukların şımartılmasından konuşulmuş. bı konuda ben biraz şanslıyım galiba.
benim ailem burada değil. olsalarda şımartmazlardı.
ben onlara şunu şöyle yapuın bunu böyle yapın diyorum zaten.
kv ve kp gelince zaten çok nadir görüşüyoruz. ve oğlum onları sadece babamın babası babamın annesi diye tanıyor. yani aralarında şımarmasına fırsat -verecek bir ilişki oluşamadı.
hawarcım çok geçmiş olsun canım.
ebrucum annen nasıl oldu
banucum inşallah atlatırsın en kısa zamanda.
ben bu aralar kk ya girme olayını azalttım biraz. takıldığım 5-6 topik var ama hepsi de çok aktif. zaman alıyor. daha seyrek bakmaya çalışıyorum.

sabaha slim yapıyordum 15 dk falan yaptım. oğlum aradı öğretmenin telefonundan gitarını unutmuş evde. okula götürdüm gitarı. sonuç olarak benim spor kaldı

Hawarcim ins iyi olucak baban dua edelim gonluni ferah tut arkadasim
btlcum oncelikle kendine ve kizina 10 gun ver psikolojini ona gore ayarla yani 2 gunde olup bitmiyor bizim tam anlamiyla oturmasi gece islatmalarinin tamamn bitmesi 1 ayi aldi mesela 2 hafta hic kacirmazkn 3.hafts kacirdigi oldu
tecrube edindigim kadariyla bez bir kere ciktimi gecede gunduzde birdaha tskms o yuzddn evde olma gerrk zaten disari ciksan illaki sorun olur daha yeni diye eger yakin zmnda bi plnin varss onemli mayis ayina falan ertele yok dersen
1 surekli cisin var mi cisin var mi deme
2 eger altina kacirirsa olsun annecim de birdahakine tuvalete yetisriz de yuzun asilmasin 4 5 kere ust uste altina da yapsa sinirlnme belli etme senin tavrin cok onemli
3 su ve sivi ictiginden sonra az cok tahmin kndide belli eder mesela biz kizima pepeli wc aparati almistik kendi oturuyodu faydasini gordum koctastan almistik mutlaka al derim
4 gece uyumadan 2 saat onceyr kadar siviyi kes canim birde altina koruma ser yatagin surekli
5 alistirms kilodu giydirebilirsin bi nebze tutar
6 senin dr tuvaletini yaptigini gorsun sifonu ceksin vs oyunla sarkiyla eglnceli hale getir
sen kaygili olma ki o da olmasin
bu arada mesela3 kez wcye yapip 4.altina yapabilir bunlar seni korkutmasin tuvalete tam oturcakkn ayakta yapar bu tur seylerde umitsizlige kapilma simdi baslarsan haziran ayinda rahat edersin
kolay gelsin canim

Tünaydın kızlar
hawar cım babana cok gecmiş olsun ameliyat inşallah iyi geçer acil şifalar diliyorum

B Btlkubra canım osge1989 nin anlattıklarının hepsine katılıyorum cok güzel anlatmış harfi harfine bende aynımşeyleri uyguladım cocuklarıma

banusultan kan tahlili yaptırıldın mı canım belki bi vitamin eksikliği falan vardır onlar yapabilir bende de b12 eksikliği var dönem dönem halsizlik yorgunluk oluyor....

wisdom01 ahhh şu babalar yok mu bide kv kp her istediklerini yapmaları onlar için iyimiş gibi yapıyorlar sonra annelerden çıkıyor acısı bizde eşimle bunun için cok tartışmıştık Neyseki artık anladı benim hayır dediğime o evet demiyor....

ebruli1820 annen nasıl oldu canım?

Bugun ben de bir baş ağrısıyla uyandım havadan mı nedir bilmem hala daha ayrılmış değilim bir turk kahvesi içip işlere koyulalım bugun tartı gecen cumaya göre baya bi -lerde yarında inşallah aynı rakamı ya da daha eksileri görürüm...

Hawarım geçmiş olsun cnm bnm. Ameliyat iyi geçecektir için ferah olsun

Kızlar bende yaza bezi bıraktırmayı düşünüorm bakalım biz neler yaşıcaz. Iki gündür geç uyanıyor beni şaşırtıyor. Bugün 9 bucuk ta uyandı mesela.
Areses bende sabah baş agrısıyla uyandım. Hava da kapalı ondan mı blmiorm. Bu aradq battaniyeler harika görünüyor. Cok begendim. Benim lif ler hala duruyor. Bi elime alamadım. Hala da agrıyor ..

Ebruş annen sende mi iyileşene kadar. Şmdi nasıl oldu

Koca gun ugrastigim sey un kurabiyesi yapmak oldu yapip buzluga atayim bi misafire cayin ysnina bulunsun dedim 5 tane yedimcok guzel olmustu malesef
ebruma kizdim pilav yedi diye kendi yaptigima bakin
okadar vicdan azabi cekiyorum ki hemn slim in 6 yaptim Allah beni netmesin yaaa

Nasılsınız kızlar.Geçmişe hiç bakamadım.Şimdi inş bakıcam.İşler birikmiş bitirincede patron gitmedi.Şimdi gitti hemen size bakayım dedim.Dün çok koşturdum ve az uyku sanırım yine 53.9 ile uyandım.Daha dogrusu işe hazırlandım.Çünkü annemin agrıları vardı gece hiç uyumadı tabi bende ve emirde öksürdü hep sonra riya görmüş sonra annem kaldrı dedi wc ye vs 2 saat uyumuşumdur.Napalım saglık olsun.Kaçtane 25 kuruşluk 0 kalori nescafelerden içtim gözlerimi açmak için.Sinir küpüyüm herşey üstüme gleiyor ,yemegimden bile sinek çıktı şikayet ettim.En yakın arkadaşıma kızıp laf söyledim sanırım ikimizde kırıldık .

Ozgem dediklerini yazdim aklima bu ayin 15 i gibi kesin basliyorum wc egitimine ins kiz sen naptin 5 tan3 kurabiye yedin mi
Areser saol canim neden bilmiyorum ama wc olayi gozumde cok buyuyo ins kolay atlatiriz
Kizlar hemen menumu yaziyim size yazdiktan sonra bisey yemiyorum cunku
Sabah
1 dilim borek
Oglen
4 adet firinda yazsuz sebze mucveri
2 yk yogurt
Ara
Turkkahvesi
Yarim etikaram gurme
Biraz once 2 yk manti kizmdan kalani yedim
Aksamda 1 kepce nohut yicem dahada yok
30 ar bacak haraketi henuz ziplayamiyorum halsizim bi an once iyilessemde baslasam

Öncelikle annemi soran herkese çok teşekkür ederim.Çok şükür iyi agrıları dışında olucak o kadar daha yeni.
ÖZGE dün menün harika olmuş.Ama en kalorili olan ve en sevdigim un kurabiyesinden 5 tane yemişsin.Akşamı hafif ve erken kapat canım.Bizimkide öyle babası evdeyse yapma babam alır babam bakar vs
ARASER seninde dünki menün güzelmiş canım
HAWAR canım baban inş iyi çıkıcak ameliyattan olumlu düşün dua et.Saatler geçmez şimdi sana bilirimSeninde dünki mennünü begendim
WİNNN menü paylaşmıyorsun bayadır canım nerde eski kuşum benim
BANU geçmiş olsun canım.
NAZLMA geçmiş olsun kızına inş kötü bişi çıkmaz.
HADEKAM yazıp kaçmışsın canım senin için albümü silmedimGörmedin mi?Nasıl oldun iyileştin mi?
BTLKBRA dün güzelmiş ama bugün karbonhidratlı geldi banaCanım tuvalet egitimi bambaşka bişi.Hem anne hem çocugun hazır olup olmadıgıyla alakalı.Bir çok form yazı okudum durdum.Aynı dpgum öyküsü,emzirmeden kesme vs gibi ehr çocuk başka atlatmış bu olayı.26 aylıktı 5.gün çiş 17.gün topumuzu yapmayı ögrendik.Yaz ayında balkonda saatlerce wcde şarkılar söyleyip sabrettim.ve 17 gün hiç dışarı çıkmadım hiçççççççççççççççççç!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Halıları kaldır.
Sabırlı ol.
Yataga alez geçir,
yaz ayı olsun ki üşümesin
hadi topumuza el sallayalım yöntemi bizde işe yaradı.Artık o senin parçan degil sen abi oldun dedim.Çok meraklıydı büyümeye abi olmaya.Tamam abi olucam dedi.Sen ebbek degilsin ablasın de.
Hem gece hem gündüz bezleme
bir sürü kilot al Çok lazım olucak.
Kabız olabilir pes etme.
Dışarı çıkmamayı göze al
her wc yaptıgında misal ben bir bonibon verdim ödül olarak.
not:erkek çocukları daha geç ögreniyormuş kızlar daha erken ama bence bu çocuk ve anneyle alakalı!!!!Bol sabırlı günler caım.Bişi takılırsa sor

Menum
Sabah ilik limonlu su
09.15
13.30
2 un kurabiyesi
1 armut
3 kurabiyeyi arads yedim
15.00
2 kasik corba pelinden kalan
17.30
tek pide yesillik
aslina bakarsaniz pide disinda karnimi doyurcak birsey yemedim kurabiye zatenn yedikce yiyesin geliyo insanin doygunluk yaratmiyo persembe persembe kasindim ins cok etki etmez

merhaba kızlar
babam kendine gelmiş çok şükür ama dr daha gelip bakmamış yani ameliyatın nasıl geçtiğini bilmiyoruz henüz
kızlarımda hafiften hastalar büyüğünün 2 gündür hafif ateşi var dün dr götürdüm grip başlıyor dedi, küçüğüde ateşlenmeye başladı öğleden sonra
osge1989 kurabiyeler olmamış ama spor yapmışsın,pide de akşam olmasaymış iyiymiş

sabah 8 .15 gibi 1yumurta 6 zeytin,yeşillik çökelek, 3 banım bal , 2 dilim çavdar
ara 1 elma
12.30öğlen 3 sk nohut yemeği, 1,5 kase yoğurt
ara 2 kivi, 1 küçük ayva
akaşm 18.00 2 yk taze fasulye, 1 yyumurta ile omlet, yarım dilim ekmek, bol salata

5 mil leslie

Kizlar slim in 6 burn yapiyorum ama sanki karin cok calismiyomus gibime geldi benim sorun basen ust bacak ve karin ve tam bu dogrultuda video buldum 2 setten olusuyo toplamda 46 dk
1 hafta slim in6 yaptim
1 haftads bu egzerdizleri deniycm bunda oyle konusma vs yok sirali egzersizleri yapiyo bilgisardan insan gorseli yapmislar yapanlar robot olunca knusma olmuyo tabi bolgesel sadece atlama ziolama yok yani
onceden bi 100 ip atlar isinir baslarim
kizlarimi uyutayim yapicam ins yedim malesef ama yakmasini da bilicem ki birdaha yemeyeyim
hawarcim babaciginin iyi olmasina sevindim cok sukur ins ameliyatida iyi gcmistir
senin menun guzel canimda sadece meyve porsyonlarina dikkat et
Btlcm senin menun de cok guzel cnm
ebrucum arkadasina yarin durumu anlat stresli ve gergindim istemeden kirdim kusura bakma de insaniz yani oluyo arada bu tarz seyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…