Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

N nelson teşekkür ederim canım
babamla görüştüm şuan iyi zaten hala narkozun etkisinde olduğu için ağrı yok, ama takılan protezle malesef kolunu rahat hareket ettiremiyecek yani kolunu eskisi gibi kullanamıyacakmış

Hawarcim tabi ki keske buyuklerimiz hic hasta olmasa hep cocuklugumuzdaki gibi dinc kalsalr ama hayat yaslilik iste cok sukur annen basinda yardim edicek birileri var Allah hep beterinden korusun derim ben inan hastanelerdd ne zor durumda kimsesiz bakima muhtac insanlar var halimize sukur canim
zamanla alisicaktir baban da ins.
kizlar 45 dk videoyuda yaptim her serde bi hayir vardir kurabiyeleri yedim baktim aynaya haline bak yediklerine bak diye kzdim sonra spor arayisina girdim bi suredd bunj yapayim sonra kendimi asar six pack karun kasi falan yaparim belki

Iyi geceler kızlar menü yazıp hemen çıkcam basım hala geçmedi bir minoset bir mazejik içtim banamısın demedi

Sabah : 2 küçük dilimçavdar ekmeği, domates Salatalık zeytin, mate cayı

Ara : Türk kahvesi şekersiz, 1 elma

Ikindi : iki küçük dilim ekmege Sucuklu tost

Aksam ; 1tabak ıspanak yemeği, 3 kasık yoğurt, 1 bardak zero kola

Inşallah yarın bugün ki gördüğüm rakamı görürüm....

Bugün
Sabah : 2 dl ekmekle tost
Ögle : 1 küçük kase çorba,4 yk yeşillik ,4 yk yoğurtlu mor lahana ,5 yk yogurt
Ara:1 halley ,2 dl elma,1 kivi
Akşam:1 kase cacık ,4 yk Ogluştan kalsn mskarna
Spor:15 dk Özgenin gönderdiği
15 dk benim karın videoları

Akşam bir sürü yemek kalabalık ama cacık içicektim.Ogluşun kalan makarnasını yedimYarın 53 çıkmasamda üzülmem 3 günüdür gördüm nasılsa hedefine ulaştım.Perşembe yada cuma görmüşüm farketmez

günaydın kızlar.
havar inşallah baban daha iyi olur zamanla canım.
bir kaç gündür menü girdiğim site bakımdaydı,ben de tek tek yazmaya üşendiğimden buraya yazamadım.
neyse site kullanıma açılmış ben de girerim menülerimi artık.
bu hafta biraz daha dikkat ettim,spor olmadığı için aşırıya kaçmadım.sonuç ta beklediğimden iyi oldu çok şükür.
başlangıç:65.2
2 hafta önce:63.9
bu hafta:63.9
sabit kilodayım,çok sevindim bu sabah tartıda,en az 1 kilo fazla bekliyordum.

ebrucum çok geçmiş olsun annene
hawarım senin de babana geçmiş olsun
üzülmeyin kızlar
hastalık da sağlık da bizim için.
ebru hedefine ulaşmışsın tebrik ederim. azimli arkadaşım inşallah istediğin kiloda kalırsın.

Ebruş tebrikleeeeeerrrrrrrrrrr

Özgem bravo walla. O göbek videosunu ben niye göremedm. Bugün spora başlıorm. Şimdi şekersiz Türk kahvemi içiyorum.
Dün sabah 72.7 yi görmüştüm bakalım bu sabaha kaçı görücem.

Eski ben nerdeeeeee blmiorm.

Hawarım o gr mı saymıyorum bile. Kızcen e geçmiş olsun. Doktora götürün

Hadeka kuzu nerelerdesn sen , nasıl oldun

Kurban oldugum saba üzülme ne olur. Sağ olmasına şükret. Ne cok isterdim babamın sağ olmasını. 17 yaşında kaybettm. Tam 10 sene oldu acısı hala dün gibi.
Onu yaşayamamak neyse üzülme yani canı sağolsun herşeyin üstesinden gelirsiniz

Günaydın arkadaşlar .Öncelikle anne-babalarımızın canı sağ olsun .Hastalıkta sağlıkta bizim için. Rabbim başımızdan eksik etmesinde.
Baş:67.7
Geçen Hafta:65.7
Bu Hafta:65.7
Gelen- Giden:Yok.
Haftanın 3 günü 1-1.5 saat yürüyüş öğlen aralarında.
Benimde alerji iyice azdı temiz havanın tadını çıkaramıyorum.Sürekli 1.5 yıldır burun akıntısı ,hapşırık. Hayırlısı Allah daha kötüsünü vermesin.

Hawarim ne ozru bi haftada 3 kilo verdin ben olsam 1 kilosunu geri alirdim gelen 200 gr ben gormedim bile okadar kilo verip bunu korumak buyuk basari menulerin de iyiydi zaten
kizcelerine cok gecmis olsun nasi koruycaz cocuklarimizi bilemiyorum hersey yapay hersey hastalik sebebi
hkmetcim okadar motiveyim ki Allahim daim etsin canim yemek yemekten cok spor yapmk istiyor bu benim icin cikolatali yas pastaya 1 saat bakip yememek gibi birsey imkansizdi yani
cok zor geliyodu spor ypmk suan buldugum videoylads keyip aliyorum biliyorum ki yaptikca vucudum sıkılasip sekil alicak gerckten sporsuz diyet yeterli degil suan 3 kilo degilde 5 kilo vermis gibiyim etlerim skilasti 10 gun olmus spor yapiyorum 1 gun yapmamisim sadece arastirma icindeyim sporu daha da hayatima sokucam ins duzenli bi sekilde
bak bu bnim 6 mi 7. Ne deneyisim anca motiveoldum arads bozuladabilir sen resmn buyul bi degisim yasadin bi sure ara vermn normal cok salmamak sartiyla tekrar motive olursun cnm merak etme sen de basene yoneluk video yap bi orasi fazls
benim buldugum spor P4P yaz youtube cikiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…