Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

wisdom hikmet misin
kızlar ben hala hastayım müsait bir zamanda özel bir hastanede aytıntılı araştırılmasını isteyeceğim
baş ağrımdan gözümü açamıyorum. ama uyuyamıyorum da çocuklar da hasta kv kb burada. kv yardımı oluyor Allahtan.

açıkçası sağlık herşeyden önemli. ama kv gitmesini bekliyorum sanırım.

Evet kuzu bnm nick i değiştrdm sadece o adımın ingilizcesi:) kv yardımcı oluyosa ne güzel ama evde insan özgürlük istiyor değil mi.

HADEKAAAAAAAAAAAAAA kız albüm yaptım sen gör diye ama hala görmemişsin silicem kaç haftadır snein görmeni bekliyorumSağol canım benim iyi dileklerin için inş sende saglıgına kavuşursun biran önce ama ihmal etme kendini nolur
ÖZGEM ne güzelSen 900 mü verdin hesaplayınca 700 oluyordaÇok iyi rakam hangisini vermişsin ikiisde güzel.Harika menüler resimler yolladın bizi motive ettin.En çokta şu elmaın üzerine tarçın döküyosunuz ya ARASERLE valla canım çekiyor.Haftasonu ebnde yapıp yiycemVideolar için sağol canım ilkini yaptım benim kide ona benziyor zaten.Göbek için hemen hemen birbirnin aynı hareketler zaten.Digerlerini bu akşam yapıcam.Malum temilzik akşamım ama yaptıgım için yapmıycam.Eşimd eyok evin keyfini çıkartıcam.
HAWAR:3 kilo vermiştin zaten canım.200 gelmesi geriye az bile.Çok iyidin 200 ne ki bir wc çık tamam
LAJOBAM ortim hani kilo bildiriminnnnnnnnnnnnn
WİN bildirim yapmamışsınSağol canım aylardan sonra şükür kavuştum hedefime çok mtuluyum
BTLKBRA senide merak ediyorum canım ayrıca ig den ilk tebrik eden sen oldun
SEHER Canım korumakta güzel
PAPATYAM eve bu hafta dikkat etmedin bence dikkat etsen akşamları tek çeşit ve meyve 1 kere yesen bence 59larda bile olursun canım

Kizlarrr hayirli cumalar kilo veren herkesi tebrik ederim az cok herkes vermis sanirim ben tartildim gecen haftaya gire 600 gr eksideyim ama kilomu yazmak istemiyorum kizlar hala cok artidayim zamanim azaldi 2 verdim hedefime ulasmak icin
Havarcim cok cok gecmis olsun babacigina hayatta ve saglikli cok sukur
Ebrum annen nasil oldu evet ig de gorunce cok sevindim hemen tebrik wdiyim dedim

Merhaba kizlar
Hepinizi ayri ayri tebrik ederim ben carsamba aksamindan beri gece gunduz demeden yiyip duruyorum ama hemen toparlanacam soz, ebrum ortim cok uzgunum artilardayim malesef
Gecen hafta 59.7
Bugun 60.2
Gelen 500
Hedef 1 mayis 57 kilo

Hawarcim cok gecmis olsun babana, insallah ameliyat da iyi gecmistir agrilari azalir Rabbim beterinden korusun canim uzme kendİni..

ÖZGEM
WİNNN
BTLKBRA olsun canım bak -600 gitmiş bile.
LAJOBAM ortim nettin öyle ya sen yedigin için bende annemden pek ugrayamadım gerçi.Napalım saglık olsun üzülme haftaya inş çok güzel vericeksin

Şimdi gurme karam yiyorum ve artık bunu tek geçiyorum Annemi hiç sorma BTLKBRA Taksi çagırıp eşime borcunu ödemek için bankaya gitmiş.ordan da evineSinirden patlıycamKimse ondan bişi istemedi akşamdan beri evimde rahatım vs Eşim anne 10 gün en azından dedi.Hem bakle yemegi yaptık beraber o annlatttı.Bu akşam ödül olark bol sarımsaklı yogurtla bana bana karşılıklı yiyicektikHem eşim bu akşamda yok akşamda yoktu siz rahat rahat oturun dedi ..Söyleniyor sürekli mızmız sabır çekiyorum ve her çagırdıgında tamam anne diyorum vs çok hassasve alıngan ki bişi demedik.Akşam giderken alıcam zorla eve götürücem Ben o bizde diye havalara uçuyorum aklım evde de kalmıyor.

Kızlar herkes ortisinin özellikle menüsüne ayrıntılı yorum yaparsa çok daha iyi olur.Misal bezelye ile pilav yanlış vs uyarılarda bulunmalıyız birbirimize.Sporlar önermeli hadi yapıp tekrar kkda buluşlaım vs motive edelim birbirimizi.Bu hafta çok ciddi yarışalım lütfen.

Ebruli-özge
lajoba-win
hawar-btlkbra
araser -papatya

kızlar teşekkür ederim artık ağrısı olmasında canım babam 1 yıldır çekiyor, buna da razıyız
kızları dr götürdüm nezle dedi ilaç yazdı geldi büyüğüillahi okula ghitmek istedi bıraktım okula küçüğüne de ilaç verdim uyudu eli kulağındadır uyanır, evi temizledim biraz akşama kaynım ve oğlu geliyor anlayacağınız hafta sonu misafirim var, umarım kaçırmam spor zaten yapamam

ebruli1820 canım hedefine ulaştın tebrik ederimmm

osge1989 900 çok iyi gitmiş canım hadi bakalım devamını bekliyoruz

areser canım tebrik ederim

B Btlkubra tebrik ederim canım

M maviduvar1 kilo korumak bile çok güzel canım

wisdom01 canım bu hafta dikkat edersen sporla beraber gider
lajoba biz önceki hafta çok verdik bu haftada tam dikkat edemeyince böyle oldu gülüm

Hkmetcim bu hafta 1.gelerek motive olabilirsin mesela senin yapcagindan hic suphem yok lutfen toparlan
lajoba yedin ictin afiyet olsun spora agirlik ver canim spor yapinca insan yiyemiyo
ebrum benim annem de alingandir ama napican alttan almak bize dusuyo sen is cikisi anneni kandirirsin goturursun
bu arada bakiyorum hemn odul yenmis ve de aksama da devam edicem diyosun 2 ince dlm ekmegi gecme canim ben de bugub firinda makarna yaptim ama 15.30 da yedim ki kiloya donmesin sabahtan da sporumu yaptim
ben pazar gunundeb korkuyorum esimin d.g ya bakalim ogun belli olcak
bu arads icimden gecti bu hafta ebrumla olsak nasi olur diye kalplerimiz birmis canim
arkadaslar ebrunun dedigine katiliyorum birbirimizi gaza getirelim spor onerelim yaza sadece 60 gun kaldi haziran dedik mi artik kilolari sakliycak bi hirkamiz olmuycak haberiniz olaa

ebruli1820 canım anneni götür yanıan benim canım annem nazlı değildir ama anne annem çok alıngandır nazlıdır annem bazen diyor biz o yaşa gelince bizde öyle olacağız diye, sen iki öp gül geç canım

Hkmetcim kndine biraz zamn tani icinden gelmesi gerek tabi 1 hafta ornegin diyet dusunmeden gecir bu dmk degil cok yemk ye yemklere takilmazsan cok yemezsin zaten

kızar selamlar...
gecen hafta:58,7
bu hafta:59,2
gelen:500
diyet yapmıyorum amacım şimdilik 60 ı geçmemek.ve olursa 59 altında devamlı kalmak

Menum
Uyanincs ilik suyum
09.35

12.45

Tarcini fazla kacti bu sefer
15.30
sicak sicak kestim diye parcalndi firin mkarnam kizcem uyanmadan yiyim dedim de
19.30 simdidahs ds birsey yemem
45 dk spor yapildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…