Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Kizlar pastanin pandispanyasi yaptim cok guzel oldu yarinda pastci kremasini yapicam meyveyle susluycm
sadece karin hareketlrini yapayim dedim ama bugun okudugum bi tpikte 6 7 gun ustustr spor yapmyin diyodu kaslari dinlendirmk gerekmis gercktnde kaslarim agriyor haftanin 2 gunu mola veririm olmazsa ya da sadece karin yaparim ogunler

Merhaba kızlar ben bu gün çok kilo vermiş gibi yedimde yedim yarın artık devam
osge1989 menün güzel , ne güzel kendin yapıyorsun ben hiç beceremem öyle şeyleri

Ya bu akşam bir olay öğrendim bizim okulda bir öğretmen arkadaş banyoda düşmüş Kafayı çarpmış 15 gün komada kalmış çatlak varmış kafada tedavi sürecekmiş ama adam iki duyusunu kaybetmiş, koku alma ve tat alma, üzüldüm adama Aradım geçmiş olsun diye o zaman dedi iki duyumumyitirdim diye şaşırdım sonra düşündüm hadi koku Neyseler tat alma olmayınca nasıl olur acaba hayat

İyi aksamlar kizlar
Bugun aksam yemegi harici pek bisey yemedim
Aksamda disarda yemege davetliydik 1 kase az bamya corbasi ve 1 porsiyon tirit yedim
Yarim bardak da esimden kalan kolayi ictim
Yarin ins tekrar pur dikkat basliycam
Oglum bu hafta uyku duzenini bi oturtamadi fun gece 3 saat anca uyufu gunduz de sanki geceymis gibi uyumak istedi zor uyandirdim
Arabada gelirken uyudu korka korka ustunu degistim simdi hala uyuyor ins uyanmaz sabaha kadar

Hawar ay yazik bidaha yerine gelmezmi acaba yitirilen duyular Allah yardimcisi olsun arkadasinin..babanda ins daha iyi olur.. gecmis olsun kuzulara bu yil hastalikla gecti ya bi yaz gelsin artik
Ebrum iyi yapmissin anneni getirip, aman canim alttan al simdi hastalik psikolojisi daha da alinganlasmistir
Hikom bu hafta ortagiz hadi bakalim bi silkelenip kendimize gelelim birbirimizi acimasiz elestirelim yoksa bu ipin ucunu yakaliyamiycaz yaz geldi daa
Osge eline saglik ne guzel kendin yapiyorsun arada bende yaparim ama tadimlik ye ipin ucu kactimi yakalamak zor oluyor

Kislar hepinize iyi geceler ben biraz kitap okuyup uyuyacagim oglan uyanmadan
İnsalkah kacamaksiz guzel bi haftasonu olur..

Sabah :1 simit
Ögle :1 kepçe çorba,1 köfte, yarım kase sulandırılmamış cacık,5 yk z.börülce
Ara:2 çiko
Akşam:1 tabak sarımsaklı yoğurtlu bakla,1 dl çavdar
Çiko olmadı ama aneme sıkıntıdan arkadaşlar masaya alıp koymuş hüplettim bende( İşlerim vardı onları halledip duş namaz.Beyazı izlerken uyuyakalmk istiyorum :) YRın sabah arkadaşımla kahvaltı ediceZ .spor yok temizlik yok yok yok yok:))
Hawar geçmiş olsun kızlarına ve meslektaşına.Her duyumuz ne kadar önemli ve şükretmek için ne büyük sebep dimi canım (
Lajobam geçen hafta çok Verdigin için öyle olmuştur canım bu hafta bol eleştirili olsn tamam mı!!Daha küçük oğlun bak bizîm yeni düzene girdi :/
Hangi grup birinci oldu yawww

Koltukta uyuya kslmisim 23 dedin mi uykum geliyor artik gece 1 2 de uyuup 7.30 da kalkincs gece de surekli uyaniyorum zaten boyle oldu
ebrucum merakla bekliyorul tarcinlo elmalari bizi tarcin falan kesmez askinda da sporun hatrina yemiyorum
hawarcim cok gecmis olsun arkadasina cok zor bi durum ya umarim gecici bi durumdur hayat okadar garip ki insanin basina oyke seyler geliyo ki hayati altust oluyo Rabbim korusun hepimizi
lajobacim aslinda kek pogaca vs yapicktim sonra dedim fazla yenmiyck sana klcak vazgectim
esime de elimle pasta yapmk istedim mutlu oldun diye
elimin yatkin oldugunu dusunuyorum ve cok seviyorum kek vs yapmayi kurabiye de cok iyi degilkm ama
diyet olayi olmasa hergun birsey bulur yapardim ben uzak klmaya calisiyorum artik mecburen

Iyi geceler kızlar ebruli1820 çim biz M maviduvar1 ortiydik yanlış hatırlamıyorsam 200 gr o 700 gr da ben verdim -900 bizim

Bende bugün regli oldum ona rağmen - de olamama sevindim... Bugün her zaman ki gibi normal sabah kahvaltımı yapıp (Öğlen gibi oldu nerdeyse) üst katı temizledin öyle bir dalmışım ki cocukların okul saati olmuş koştur koştur hiç bişey yemeden okula gittip ordan da aksam için Arkadaşlara geçtik o da dışardan cocukların sevdiği bir seyden söyledi tahmin edersiniz o kadar Açlığa Dayanamayıp yedim maalesef yarın aksam da yatılı misafirim var inşallah kendimi tutarım ve yemem

Kilo veren herkesiii çokkkk çokkkk tebrik ediyorumm
Veremeyenlerdr üzülmesin yılmak yok er ya da geç (çok ta geç Olmasın yaza kadar) gidecek bu kilolarrrr....

Kizlar saat olmus 4 ben kitap okudum zor biraktim elimden bi de yesilcay ictim
oglumda uyanmadi cok sukur bende bi jac saat yatiyim artik
Ebrus bizim oglanin uykusu duzenlidir aslinda ama bu saatler ileri alindiya bide sehirdisindan misafir vardi bi duzen olturtamadik bu hafta bide son 4 azi disi kaldi onlar mi cikiyo nedir, saglik olsun ne yapalim.. ciko yemissin odul olsun bu hafta bol elestiri olsun bari tirsip yemeyelim
Osge bende severim pasta yapmayi ama usengeclikten yapmiyorum birazda ben yerim korkusu el emegi hediyeler hep daha degerlidir ya ne guzel iste esini dusunerek o kadaaar is guc cocuk arasinda pasta yapiyorsun ellerin dert gormesin.. esinde kiymet bilsin ins
Areser bugun yemissin canim sanirim pizza afiyet olsun ama kilo olmasin.. sonraki gunler dikkat edersin bisey olmaz o zaman

Aaaa yalniz degilmisim benim gibi gecd kusu laobamda varmis esim yeni geldi secim var diye sabaha kadar sayimmk ne yapmislar zor kactim geldim diyor gozleri kan canagi olmus dunden de uykuduzdu bana sarildi ve bingoooo
yine mi zayifladin sen dedi
cok sevindirik oldum smile anlasilacagi uzere

esim ben boyle zayif sevmiyom diye devam etsede o cumleyi duymadim bile esim de tasdik etti alti ustu 3 kilo gitti belki ama inanin 10 gundur iyi spor yaptim ve biraz sıkılastim toparlandim yani birden
haziran 1 pelinin d.g o gun kndimi aynada cok begenmeliyim belki yeni ciciler alir kzcemin d.g giyerim
lajoba evin sessizliginde kitap okumak gibisi vsr bogurtlnli bi kitap vardi kisi mi ne onu alayim ya da bir roman okuyup uzaklara dalayim vucut sagligi kadar ruhu da beslemek gerek
araser canim eger sen o pizzayi yiyiceksen su sekil yiceksin tadina vara vara oyle mutlu ol ki yerkn zararli birseyde olsa aslinda vucut o mutlulugu alsin pismnlikla yenen herseyin bence vucuda zarari daha buyuk o dedigimiz sitede ender sarac bahsetmis bundan
ben mesela dicem ki butun hafta spor yptim az yedim ac yattim bu pastayi buyuk bi zevkle yiyorum( gece 11 de degil tabi) ben kesin kiyamam sabah kalkar 7 de yerim yansin doye
hernyse anlatabildim umarim demk istedigimi beyin herseyi yonetiyo bunu diyet yparkn unutmalayim yerkn ne dusundugumuzde onmli haftada 1 2 kacakta bu gecerli tsbi
yoksa hergun gelsin pizzalr gitsin tatlilar mutlu mutlu olmuyo

Merhaba kızlar
Özgecim çok güzel bi sürpriz olacak eşin için. Ellerine sağlık.
Ne güzel iltifatları da almışsın. Eşim de bana hep diyor 37 yaşında kadınsın. Bu vücut genç iz Vücudu gibi diye...
Sporu ben haftada 4 gün yapmaya çalışıyorum. Hem bıkkınlık vermiyor hem de vücudum dinleniyor.

Ben yemeyeyim dedikçe yiyorum. Bi moda giremedim. Kendimi sıktıkça yasaklar gözümde değer kazanıyor. Herşeyde saldırasum geliyor.

62 li rakamları tekrar görmek istiyorum.
Ebrucum annen, Hawarcım baban nasıl?
Şnşallah herşey yolundadır...

Gunaydin kizlar
Hic uyumadim desem valla bak hiiic uyumadim ve acayip pozitif mutluyum oglumla kahvaltimizi yaptik erken oldugu icin biraz kacirmis olabilirim
Simdi biraz kitap okuycam bi an once bitirmek istiyorum elimdeki kitabi baya meraklandirdi dun gece beni, bide dun birinden odunc kitap aldim 10 tane hemen onlara baslamak istiyorum
Osge bogurtlen kışı, kesinlikle okumalisin.. ozellikle biz calismayan surekli evde cocuk es ve ev islerinden baska mesguliyeti olmayanlarin kesinlikle kitap okumasi lazim, bi nebze nefes aliyor kendi hayatindan uzaklasip baskasinin hayatini yasiyorsun.. calisanlar kafasini bi sekilde dagitiyor ama biz İltifatlarida kapmissin ohh kim tutar seni
Papatya esin hakli canim

Benim kizin biyolojik saati sasmadj yine her sabah 7.30 da uyaniyorum 8.30 da suyumu icip 9 da kahvalti
esimld buyuk kiz uyuyor o yuzden khvltimi edicem erknden met.da calissin
papatyacim esin dogru soyluyor genc kiz gibi vucudun var masallah
bu arada sizin yemeniz gerckten psikokojik o psikolojiye ben de dusebilirim 1 ay sonra mesela ins dusmrm tabi de ben de yasadim yani zor motive oldum nasi anlatsam diyet diyet kilo vermem gerek ama yiyorum dedikce kndimixi kasip strese somuyoruz birsz relax olalim ya benim csnim kisir mi istiuor ok yap ye saat 12 1 gibi elini birseye atiyosan hala bu hakkimi da yarin kullanayim de ama kisiri mutlu ye yani kilo alcam korkusuyla degil cok ince bi cizgi ve bassrmasi zor ben vucuduma odaklandigim icin cok yemk pek dusunmuyorum ams eve aburcuburda almiyorum olsa yermiydim bilmiyorum
bugun spor yapasim var ama bu derece yuklnmekte dogru degil yuruyus olss hergun yurude bu direkt kaslars yonelik yoruyo vucudu 3 gun 1 ara 2 gun 1 ara seklinde gidebilirim
Ilerde 4 gun yaparim duruma gore

Aklimda olsun lajoba disari cikarsam alir okurum ins.dedigin cok dogru kitap okurkn insan bi dinginlesiyo stres atiyor resmn
Suan okudugun kitap nasi guzel mi
sabahin 8.30 unda yediysen aksama kadar
yakarsin bnce ama yine de spor da iyi olur tabi
Ebrum ortagim gune - 300 ile uyandim

Kızlaaaarr, oglan uyuyor. 7 bucuk da uyandım. Leslie yaptım 30 dk cık. Olsun bi yerden başlamak gerek değilmi. Ayyyyyyyy lajobaaaaam insan az uyuyunca daha dinç oluyor. Bende gece 2 gibi uyudum. Bi kitabım var onu yarısına kdr okumuştum. Baştan başladım okumaya. Bilirsiniz belki Kimya Hatun diye. Ay Oglan uyuyoken okuyim hatta Türk kahvemi de yaptım.

Papatyam Özgem lajobam Hawarım Ebruşum aresesim küboşum ve dier kızceler misss ler günaydınnn

Son düzenleme:
Ohh be hkmetcim kndine gelmis sen degilmisin bize her sabah pozitif enerji veren sana hic yakismiyor karamsar olmak canim biliyosun ki sadece 1 hafta dkkatvetsen odem gidecek
sporu birakmadigimiz surece zaten tartida cokkotu rakamlar gormeyiz

Ohh be hkmetcim kndine gelmis sen degilmisin bize her sabah pozitif enerji veren sana hic yakismiyor karamsar olmak canim biliyosun ki sadece 1 hafta dkkatvetsen odem gidecek
sporu birakmadigimiz surece zaten tartida cokkotu rakamlar gormeyiz

Özgem kendime geldim valla. Anladım ki ben cok uyudukca hantallaşıyorum. Oglanı uyutuyorm gece 11 de yatıyordum. Bundan sonra en geç 1 de yatıp sabah en geç 7 de kalkıcam .. kararlıyım walla.
Ye ye nereye kadar. Spor suz hele hiç durmicam bir kitap okucam. Lif işlicem.
Şimdi tarcınlı sütümü içiyorum .
Lajoba kitap aşkımı geri ortaya cıkardın. Bişelerden feragat etmezsem kitap okuyamicam. Kararlıyım arkadaş.

Kuş hikoşşş geşiyory ebruşşşş duy beni.

Bu arada en kısa zamanda böğürtlen kış kitabını alıcam. Aşırı merak ettim.

tarcınlı süt te enfes miş ya. Bu arada süt ün yarım yaglı:)

Günaydın kızlar
Çok teşekkğr ederim eşime hak Verdiğiniz için
Lajoba sen hangi kitabı okuyorsun. Ben böğürtlen kışını okudum. Süper. Bi kitap. Çok beğendim.
Eşim ve oğlum çıktılar şimdi evde. Bilenler bilir nereye gittiklerini.
Akşam kadar yalnızım evde.
Şimdi bi Kuşluk NAmazı kılıp kahvaltı ederim.
Özgecim keşke yapabilsem dediğini. O ince çizgiden öteye geçmesem.

Ayy hkmetcim icimi actin bak sabah 1 un kurabiyesi yedim nefsim icin ams cipcitir simiti kizima verirkn 1 lokma dahi yemedim yesem biliyorum pismn olcaktim eksileri gormusken ne geregi var
erken kalkip kahvalti etmenin de bence kilo vrrmede olumlu etkisi buyuj

Olmazsa yarın spordan önce biras atıştırım kucuk bi kahvaltı yaparım sonra spor .. Dün gece Kocişe tava böreği yapmıştım. Bi dilim bırakmış bana .. yemiciiiimmm. Mtfga gittiğimde bakıyorum diyo ye beni diyorum seni yemiceeem. İrademi ölççüyorum

Papatyam bence de taş gibi hatunsun valla. Senin o masum yüzüne hastayım zaten. Maşallah güzellik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…