Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Şimdi mutfaga geçim. bm boşaltim, az da bulask var. Onu dizerim. Sonra oglana kahvaltı , kendime de 12 gibi bi tost yaparım kepekli m¡sss

Ay ne yemek yapsam .. Gidim de buzluğa bi bakim .. Mucuk güzel gün ler hepimize

Papatyam bence de taş gibi hatunsun valla. Senin o masum yüzüne hastayım zaten. Maşallah güzellik

Utanırım ben ya...
Çok teşekkür ederim canım.

Kahvaltımı ettim. Kitap okurum bşraz. Bitireceğim artık bugün inşallah. Spor yaparım.
Peynirli poğaça yapıp buzluğa atacağım. Misafir falan gelince hazır oluyor.

Hayırlı sabahlar.Annem de oglumda bende deliksiz bir uyku çektik çok şükür.Ne böyle ya gece gece sabah sabah sohbetler ben yokum yetişemedim valla oku oku bitmedi ,kafam karıştıAllah muhabbetimizi arttırsın AMİNBende sayenizde kitap okumaya başladım.Küçük mucizeler dükkanını okuyorum.Sonra bögürtlen kışı okıycaktım ama arkadaşım sen etkilenirsin 3 yaşında kaybolan bir çocugu anlatıyor okuma dediŞimdi siz güzel deyince kararsız kaldım.İş yerinde netten okuyorum çok iyi geliyor.Birbirimize ne de iyi geliyor güzel alışkanlıklar kazandırıyoruz sadece diyet degil spor dostluk dertleşmek kitap sevgisi,pasaklı olmak,boşvermek,vss bir sürü şey kapıyoruz birbirimizdenBörek poça yemektense arkadaşımla güzel bir kahvaltı yaptım erken erken.+100 ile uyandım ee normaldir tabi ama artık hiç 54 e dönmek aslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa istemiyorum
PAPATYAM kızlarda eşinde yakinen gören bende haklıyız yüzün zaten bebeksi ve fizigin yaşına tersHırs yaptım 60 ı görmeni senden daha çok mu ne istiyorum1 hafta dişii sıkıp akşam tek besinle erken sofradan ve akşamdan sonra emyve yeme bakalım ne olucak merak ediyorum.
WİNNNNNNNNNNNN kuşummm geri dönüyormuymuş mu ne
LAJOBAM facete gördüm keyif yaptıgınıNe güzela rtık temizlikten vs zaman ayırıyoruz kendimiz için bişiler yapıp mutlu oluyoruz dimi
ÖZGEM iltifattıda almışsınSenin fotolar beni çok motive ediyor araserde öyleydi hadi bakalım engüzel resimli saglıklı foto menüler gelsinBende börek dışında hamurişini güzel yaparım ve zevkle yaparım.Ama eşim pek yemedigi için bana kalıcak diye biri gelmeden bişi çıkmadan yapmıyorum.Yoksa yeni tarif denemeyi bende çok severimEl emegi pasta ne güzel bir hediye benceORTİM eleştiri bolca ve sporda tabi bu hafta kimse bizi tutamaz dimi
ARASER ödül olmuş sana bugün dikkat edip erken kapatalım.Siz birinci oldunuz sanırım
HDEKAM beni bende onu gördüm özelden

Kizlar regl oldum galiba galiba diyorum cunkumalum sebepten de olbilir diye
2 gundur belim cok agriyodu karnim sisti ve dun cok gergindim ama daha 9 gun var diye pek ihtiml vermedim gecen ayda boyle 1 hafta erken geldi cok duzenli gelirdi dogumdan once bu ne ya ins duzene girer 2 gun spora ara pazartesi baslarim yine

Ebrucum sabah sabah bu ne enerji böyle...
Çok teşekkür ederim canım benim
Siz diyene kadar ben öyle bebek surat olduğumu falan hiç düşünmezdim. Hatta kendimi pek beğenmezdim de...
Sayenizde seviyorum artık kendimi
Ebrucum benim odamda içtiğimiz o kahve nasıl da güzeldi değil mi
Böğürtlen Kışı kaybolan bi çocuğu anlatıyor ama çok çok güzel. Ben 3 günde bitirdim. Bayılmıştım.

Merhaba kızlar ne güzel sayfalar ilerlemiş, sohbetler edilmiş
Babam bu gün çıkıyor hastaneden, gerisini zaman gösterecek artık umarım iyi olur
Bana gelince Artı 1000 kızlar gece uyuyana kadar bütün güm aburcubur yedim ama bu sabah sağlıklı beslenmeme geri döndüm, 9 gün sonra eşimin memleketine gideceğiz kaybımın düğünü var o zamana kadar 60 altına inmek istiyorum,

Papatyam kızlar çok HAKLI çok güzel bir yüzün var,
Diğerleri lajoba osge Kübra ben hiçbirinizin görmedim sizde beni ya resim çekilince n kısa zamanda bir Albüm koyarım kızlar söz.
Ben işe başlamadan Kitap işlerini düzene koyamayacağım galiba

Hikmet yeme Böreği yarın sabah Kalsın,
Paparya canım bankada bir poğaça tarifi hiç yapamıyorum o kulak memesi ovamı olmuyor bir türlü şöyle Uhud ölçülü bir tarif varsa bende istiyorum

Hawarım çok teşekkür ederim. Biz de seni görmek isteriz canım.

Poğaça tarifinde hiç tam Ölçüm yok canım.
Eline yapışmayacak. Rahatça hamuru açıp katlayabileceğin kıvam olacak canım.

Ay yerim ama ben siziiiiii

Ne güzel sevgi pıtırcıgısınız siz öyleee. . Heee bi de severimmmm ben siziii..

Kızlar 10 bucuk dan bu yana daha yeni oturdum. Geçen kuru fasulye yapmıştım. Az kalmıştı onu da buz luga atmıştım. Onu cıkardım. Kuru fasulye li pilav yaptım. Ondan yedim.

Kahvaltı öglen yemeği oldu
3 servis k kadar.

Yemek hazır nohut yahnisi yaptım. Oglana corba yaptım. Mutfak dolaplarını sildim .. Oglan uykuya yatınca Ebru Şallı yapıcam.
Hava güzel, sabah kötüydü ama keşke çm yıkasaydım ya.

ebruli1820 ebruş küçük mucizeler dükkanı bekarken okudugum bir kitap tı. Onun serisi var mutlaka onları da oku .. harika bir kitap tı. Ben cok sevmiştim.
Okudugnda bizden parçalar anımsa benzetirsin belki. Cok güzel arkadaşlıklar kurmuştu kadının adını hatırlayamadım ama hikayesi hala aklımda. Cok etkilemişti beni

Kizlar istshim acildi birden reglin etkisi sanirim
Pasta kremasi yprkn 1 2 kasik tattim 3 karede beyaz cikokata yedim
Sabahtan sonra arada yapamadim cocuklrdn esimdn
Cok aciktigimdan direkt ogln yemegi yedim
hemn kndimi toparliyorum
ben sabah aksam 1 ara ysparakta beslnfim ams oyke yaparkn cok acikip yine saldiriyodum simdi tam 3 saat arsyla yiyip aksami erkn kapatinca kilo verdigimi gordun boyke devsm edicm
Ebrucum aynen bizi kimse tutamazumarim cumaya kadar regl siskinligi de gider artik arti cikmaya tahammulum yok
bu arada dunden 900 bugun 300 gr regke ragmb 1200 gitmis

Özgem darısı da banaaaa yaa. Düne göre 200 gr artıdayım. Malesef .. reglim de bugün bitiyor. Pasta kreması yaparken kim dayanabilir ki. Dikkat et aman alma özgem

Dikkat edicem hkmetcim bu kadar emegi 5 dklik damak zevki icin hice sayamam
saatki yersem tatli krizi yasamiyorum zaten simdi 5 gibi hafif birseyler yer gunu kaparim
sen de aksam en gec 7 de yemegini yemis ol

Ne güzel söyledin 5 dk lık damak zevki için DeğmeZ dımı bu Nefs yokmu bu Nefs .. dur dicez artık .. doyumluk değil tadımlık şekerli şeyler.
Ben en geç 5 gibi yerim akşam yemegni.

Slm kizlar ohh sohbetler edilmis sayfalar dolmus oku oku bitmedi masallah Allah muhabbetimizi artirsin bu grubu ve sizleri bu yuzde seviyorum her konuda konusabiliryoruz kitap okumaktan bahsedilmis ben tam bir kitap hastasiyim aylik 5 6 kitap muhakka okuyorum yillik 80 kitap okuma hededim var tabi fazlasida olabilir duruma gore ozgrm martmeekseleri yagmur sonrasi bogurtlen kisi gunduz sefasi muhakkak oku cok guzeller
Kucuk mucizeler dukkani harika devami da var onun ayni kisiler bahsetmiyo ama kitaplar arasinda baglantilar var cook guzeller ben suan kir cicegi tepesini okuyorum gunicinde kizin uyuyunca ve aksam yatmadan muhakka okuyorum kitap okumak bana cok iyi geliyo )
Kizlar bugunki menumu yaziyim cunku aksam sadece yogurt yicem
Sabah
1 tahilli ekmek
1 parca tulum peynir
2 zeytin
Domates
Ara
Nescafe sekersiz
2 galeta
Yarim elmali kurabiye
Oglen
Yarim kase bamya corbasi
4 5 parca iskenderin etinden
Ara
1 avuc beyaz leblebi
Soda
Aksam yogurt yicem
Bugun ziplamaya basladim 400 zipladim yarin artiririm ins

hayırlı pazarlar güzellerim.
Ne hoş sohbetler edilmiş.
Sizi çok seviyorum.
Diyet yapmıyorum kılom berbat.
Ama sizinle hayatı paylaşmak çok zevkli.
Ben de kitap delisiyim.
Muhtesem bin güneşi okudum daha yeni. Şimdi uçurtma avcısını okuyacağım. Aslında bu iki kitabı okumamaya karar vermiştim ilk best seller olduğunda. Içim parçalanıyor acıklı kitaplarda.
Neyse okudum ve bayıldım.
Hala şükrediyorum savaş olmayan bir ülkede yaşadığım için. Eşim çocuklsrım yanımda. Ailem iyi. Oyyy öyle işte.

Çok iradelisiniz kızlar böyle devam

B Btlkubra kır çiçeği tepesi çok güzel bi kitap
@ hadeka o yazarın bir de ve dağlar yankılandı adında kitabı var. O kitap da çok güzel.
Ben kafe kitap topiğinde takılıyorum. Hem bildirim yapıyoruz bitince kitaplar hem de kitaplar hakkında Konuşuyoruz.
Ben bugün güneş çavmasına başladım. 2. Kitabı okuyorum. Kitap insanı alıyor sarsıyor sonra duvarlara falan çarpıyor kendine getiriyor ve yerine bırakıyor. Sonra insan Bambaşka biri oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…