Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Merhaba kitap kurdu citir annelerim
Papatyacim ben simdi Güneşten de sıcak diye bi kitabi okuyorum, baslarda pek rutindi ama kitabin yarisindan sonrasi oldukca heyecanli.. beyin kanseri oldugunu ve son 1 yil omru kaldigini ogrenen yazarin son yilini anlatiyor.. etkileyici ve dusundurucu.. gunes cavmasini sen daha oncede okumustun canim merak ediyorum bi gorsem hemen alacam
Ebrum bogurtlen kisi basta huzunlu gorunuyor ama sonunda mutlulukla kapatiyorsun kapagi.. zaten umut dolu bi kitap oku derim..
Hikmetcim ortim oh sen ne guzel spor yapmissin bende bugun az yedim erken kapaticam, kahvaltida biraz goze batan seyler var onun haricinde kus kadar yedim bence kitap oku canim ben isleri halledip oglan oyuncaklariyla falan oynarken bile okuyorum hem o da goruyor alisiyor kitaba..
oglusu parka goturecegim simdi bi saatlik maraton brni bekler sevgiyle kalin kizlar

Ay herkes de bi kitap aşkı ahh ahh bekarken günde bi roman bitirdiğimi bilirim. Öyle kalın kitaplardan değil de.
Bir tane ikinci el kitapçım vardı. 3 tl ye değiştirirdim hep. O yüzden elimde pek kitap yok. Ama şimdi diyorum ki keşke alsaymışım şimdi tekrar dan okurdum. Hatta bi yere okudugum kitapları yazmıştım ama şimdi nerde kimbilir o yazı.
Ben Dolmuşta işe giderken eve giderken okurdum hep. Utanmasam yolda yürürken de okucaktım. Bi kaç girişimim oldu ama düşme tehlikesi de var tabi
hatta o zamanlar şişko ben bekarken spor salonuna yazılmıştım. Bisiklet sürerken kitap okurdum .

Ah aklıma ne geldi bir aylıgına ablamlara istanbula giderdk .. Kadıköy de bir kitapcım vardı yine ikinci el satan . Ordan gider kitap alırdım. Deniz kıyısında okurdum vay beee. . Ne güzel özgür günlerdi öyle. Bekar günlerimi özlüyorum ama napiiiimmmm.

Tam ebru 3K yı bitirdim 55 dk yaptım Oglan kalktı . Oturma odasında geri uyumaya çalışıyor. Dedim yemek yerim sonra bi Türk Kahvesi keyfi yaparım sonra kitap okurum diyordum. Nerdeeee. Şimdi yanından kalksam uyumicak bi ton huzursuz luk yapıcak. Sonra hkmt çıldırıcak.

Ortiii Elifim ne güzel götür parka . Gönlünce oynasın bizim burda park yok. Anca annemlere kv lere gidince parka götürebiliyorum. Bende az yedim sadece bi tane cıssss ım var. Onu da menümü yazınca görürsün .
Ah Elifim oynasa oyuncakları yla durmuyo ki hiç. Sürekli oglum dikkat et kendne zarar vrrecksn diye peşindeym. Ama haklısın bende m kitap ı görürse ona örnek olurum

Hikosum parka gittik ama hemen donduk gunes var guya ama buzzz gibi hava cok usudm, gelikrnde marketten ciko aldim bi parca yedim malesef keske kahve yaninda yeseydim offf neyse saglik olsun bugunluk hakkimi yedigime gore simdi biraz meyve yer kaparim gunu yemek yiyesim yok
Canim bizimkide pek oynamaz oyuncaklarla ama ben oturma odasindaki tehlike olabilecek herseyi kaldirdim ortadan pencerenin onunden koltuklari bile kenara cektim onunu bosalttim, o yuzden isimi bitirince dokuyorym oyuncaklari kapatiyorym kapiyi kitap okuyorym gelip benle ugrasiyo kitabi almaya calisiyo benden tepki alamayinca kendi halinde arabalarini suruyo canim yaa aman cildirma canim bak brn cildiracakmis gibi olunca onu odada birakip cikiyorym o aglasada birakiyorum sakinlrsip oyle donuyorum tekrar hadi annecim sarilip barisalim diyorym hemen gelip aglaya aglaya hatta soylene soylene sariliyo opuyo.. malesef ne kadar bagirsakta ise yaramiyir aksine daha hircin yaramaz cocuklar oluyorlar o yuzden ne yapiyoruz sakin sakin konusyoruz isteklerimizi soyluyoruz yapmazsa kizmiyor baska yone dikkat dagitiyoruz inatlasmiyoruz

Odadan cıkıp gitmek güzel fikir miş. Bir daha kine denicem. Elifim bende tehlikeli olacak şeyleri kaldırdım ama tv ünitesnn önüne sehpa koydm onun üstüne cıkıyor.
Bna cok eziyeti yok da babasına aşırı düşkün adama hiçbişe yaptırmıyor. Sigara içmeye diye odadan cıksın kıyameti koparıyor.
Söylediklerni dinlicem sagol tatlım

Menüm

10:00 şekersiz Türk Kahvesi

11:00 1 bardak yarımyaglı tarcınlı süt

13:30
Kuru fasulyeli pilav Yogurt turşu

14:30 dankek

15:00 yarım kase nohut yemegi

18:00

Biraz önce şekersiz Türk Kahvesi içtim.

Spor sabah 30 dk leslie
Akşam 55 dk ebru 3K

Adım sayısı 4887 malesef az.
Yatana kadar 8 bine ulaşırım inş.
Gece yatmadan leslie yaparım.
Karın basen çalışırım

Annemler gelecek. Onları bekliyoruz.

Papatyam ve dağlar yankılanduyu okuyacağım.
Özge hikmet elif çok iyi gidiyorsunuz maşallah. Pek yakında ben de sahalara döneceğim inşallah kızlar. Size çok özeniyorum. Koca göbüşlü bir ben kaldım.
Hepiniz güzel kılolar verdiniz.
eşim bugün eczaneden vitamin takviyesi almış supradyn all days multivitamin.
Çok halsizim ve sürekli bacaklarım ağrıyor. Başım zaten ağrıyor.
Herhalde o da bıktı oram ağrıyor buram ağrıyor laflarından.
Şimdi onu içmeye başlayacağım.
Kullanan oldu mu aranızda.

Kızlar menü ve sporlarınızı çok beğeniyorum. Ama hergün araya mutlaka cıslar sıkıştırılıyor. Bunlar da işi çok güçleştiriyor. Bir parça çiko bile butun gün verilen emeği heba ediyormuş. Geçen sene gittiğim diyetisyen demişti.

Lajoba hkmet menuleriniz iyi kizlar bi cumartesi gunune gore cok cok iyiyiz
hkmetcm spor da yapilmis lajoba dikkatimi cekmedi canim senin yaptigin bi spor var miydi
hadekacim once sagliknsonra gider o gobus merak etme sen
bak ben de bugun bel ve karin agrisindan cok cektim kucugu uyutup ben de uzandim iyi geldi normalde gunduz uyumuyorum cunku Hadeka cok guldum yaa esim yakinma artik diye ilac aldi diyosum hee
kiz erkekler oram buram agriyo diyen kadin sevmez ama en ufak bi dertleri olsa cocuk gibi yakinirlar
mesela ben cok hasta oldugumda babam geldi cocuklara bakti esim gitti bahcede arkadaslariyla mangal yapti ve isin ilginci o yaptigi seyin farkinda bile degil
ama kendi hasta olunca corba yap bana askm cok hastayim vs
sen gel bize yakin dertlerini anacim bosver

hadeka geçmiş olsun canım, bence sen iyice bir baktır her yerine kan tahlili falan yaptır kansızlık falan varsa oda yapar bide şekerin vardı demi senin yalnışmı hatırlıyorum şekerde bacak ağrısı yapar, bu arada o dediğin seriyi bende okumuştum ağla ağla içim çıkmıştı ve dediğin gibi savaş ne kadar kötü değilmi, kazananı yok hiçbir zaman

osge1989 oo eşinde farketmiş baksana, benim eşimde diyor sen çok taktın bu kilo olayına yeter artık, dedim seviyormusun böyle yada daha şişkoyken ne demek dedi, ileride yaşlanınca sevmeyecek miyiz birbirimizi, belki dişlerimiz dökülecek buruş buruş olacağız, dedim o günler bir gelsin bakarız

wisdom01 süper spor yapmışsın

Hawarcim benim esim zayifladin diye aslinda sevinereknsoylemedi sitemkar soyledi ve ekledi yaa ben zayif sevmiyorum boyle iyi daha zayiflams ben de sen kilo aldin ama ben seni hala seviyorum dedim
valla benim kndimi mutlu hissetmem herseyinonunde hayatta once ben
kizlar bu arada ne guzel kitap okuma hevesim geri geldi daha dogrusu hetzmn vardida hep vakit olmuyo vs bahane iste Okuyup begendigimiz kitaplari paylasiriz artik ne guzel en onemlisi cocuklarimizin bu aliskanligi edinmedi
benim annemin abartisiz 500 600 kitsbi vardir evde belki daha fazla boydan boya bi duvar kitaplik kardesimde oyle evine nezmn gitsem masanin ustunde bi kitap durur ben de bekarkn okuyodum kitap okumanin tadi zevki hicbirseyde yok Allah cocuklarimiza da o sevgiyi asilasim dogumgunlerinde ya da disari ciktigimizda oyuncaklar yerini yavas yavas kitaplara biraksin
artik sabahtan aksama kadar temizlik yapan biri yok sporunu yapan kitabini okuyan biri olucak insan her yas ve kosulda kndini gelistirmli ve hergununun kiymetini bilmeli
Allahtan is isten gecmeden su temizlik illetinden kurtuldm cok dua ettim ama resmn pasakli olayim ama kurtar Allahim dedim ve kendiliginden oldu artik cok takmiyorum cunku 2 kucuk cocukla istesem de piril piril bi ev olmuyo
duzenim zaten var gunun her saati cat kapi misafir gelebikir yani sadece artik deli gibi toz alip yer silip elimde bez gezmiyorum pelin emekliyo ben siliyorum yerler parlak granit birde5 parmaginin izi cikiyo resmnarkami donuyorum yine ayni

B Btlkubra ortim menün güzel zıplamaya da başlamışsın çok iyi, bende bu gün spor yok misafirlerim var

osge1989 canım bende takılıyorum eşime inana ben kendim için yapıyorum kendimi fit görmek istiyorum eşim istese de istemese de benim için çok bir şey değişmez, bizim istememiz lazım

bir kitap öneriside ben yapayım tarihi kitapları severseniz alamut kalesi harika bir kitap özellikle de kurgusunu çok beğenmiştim ta üniversitedeyken okumuştum, bilim kurgu sevenler içinde mülksüzleri, tavsiye debilirim

Kızlar heyoooo iyi geceleeer.
Annemler bizdeykn, gelirken de tuzlu tatlı kurabiyeler almışlar. Valla seversin cayla 1 tuzlu cubuk kurabiye yedim. Bir de kedi dili ek leri varya küçüğünden ondan bi tane yedim .. Elifim Üzgünüm
Yarın da kV mangal a çağırdı .. sana söz ekmeksiz Kola sız tüketicem. Bol salata yla.
Malum yrn kv gideceğimiz için elmalı kurabiye yapıcam. Içi hamuru hazır Oglan uyusun hemen onu yapıcam. Fırın a atıcam kurabiyeler pişrrken bende leslie yapıcam.
Umarım yediklerm erir.

Özgem temizlk aşkın bitmiş gerçekten. Bir de bende bitse, mutfak ta bi bulaşıga tahammülüm yok resmen. Halılar ı da yavaş yavaş kaldırıyorum . Malum sacım dökülüyor . Hergün evi süpürmem gerekecek. Hele Bi yaz gelsin ev aşırı tozlanıyor. Elimde bezle gezeerrim artık.
Yine de abartmamak gerek. Dimiii.

Kocanın hasta olunca yakınması bnm kocam da var. Migren i tutuyor sürekli. Habire başına boynuna masaj yapıorum. Ama cidden cok acı cekiyor.
Ama bnm bi başım agrısın derim başım agrıyor demez bende sana masaj yapim. Erkek işte hep bi tarafları ben ci .. hep ben ben ..

Hawarım ben tarihi romanları cok severim. En cok okudugum tür dür.
Ayyy kitap isimlerini bi yere yazmak gerek gerçekten.

Ben kullanmadım da eşim kullandı bi kutu . Faydasını görmedi ama böyle vitaminleri iki aydan sonra faydasını görüyorsun.
Sen bi kendine gel de kilo sorun değil saglık cok önemli tatlım ya

Kizlar esim glmeden pastanin uzerine meyveleri yerlestirdik kizim durmadan nezamn iyiki dogdun yapcaz deyip durdu sakin baban gekince pasta deme supriz vs dedim ama kac kere dedim
esim geldi dogumgunj yarin normalde kapidan girmeden baba nerde kaldin pasta dedi ben gozlerimi kocamn acip gozune baktim sustu hmn araya laf karistirdim saat 23.00 gibi kutladik 12de goturcktim ama selinin uykusu geldi ve suprizi bozar diye korktum isik kapili tv izliyodu zaten esim mumlae maytap bi girdik sok oldu cok sevindi selin babasina resim yapmisti ben de notlar yazdim hepimiz adina onlari verdik
esim anlamamis selinin pasta dedigini bosuna stres olmusum gerckten supriz oldu hic beklemiyodum dedi
veeee pastayi cok begendi esim tatli sevmez hep yarim birakir koca bi dilim pasta kestim yedi hayatimda yedigim en guzel pasta dedi onun damak zevkine gore yaptim meyveli sade pandispanya kremayada beyaz cikolata eritip koydum himmm
ama hikom gibi ye me dim tabi cak bi beslik ebrummmRakipler gece gece neler goturmus
Hikmetcm bu sozlerin uzerine zannersem bir daha yemezsin elestirin mi demisti birileri bu biraz tahrige girdi sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…