- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #24.921
Hikosum parka gittik ama hemen donduk gunes var guya ama buzzz gibi hava cok usudm, gelikrnde marketten ciko aldim bi parca yedim malesef keske kahve yaninda yeseydim offf neyse saglik olsun bugunluk hakkimi yedigime gore simdi biraz meyve yer kaparim gunu yemek yiyesim yok
Canim bizimkide pek oynamaz oyuncaklarla ama ben oturma odasindaki tehlike olabilecek herseyi kaldirdim ortadan pencerenin onunden koltuklari bile kenara cektim onunu bosalttim, o yuzden isimi bitirince dokuyorym oyuncaklari kapatiyorym kapiyi kitap okuyorym gelip benle ugrasiyo kitabi almaya calisiyo benden tepki alamayinca kendi halinde arabalarini suruyo canim yaaaman cildirma canim bak brn cildiracakmis gibi olunca onu odada birakip cikiyorym o aglasada birakiyorum sakinlrsip oyle donuyorum tekrar hadi annecim sarilip barisalim diyorym hemen gelip aglaya aglaya hatta soylene soylene sariliyo opuyo.. malesef ne kadar bagirsakta ise yaramiyir aksine daha hircin yaramaz cocuklar oluyorlar o yuzden ne yapiyoruz sakin sakin konusyoruz isteklerimizi soyluyoruz yapmazsa kizmiyor baska yone dikkat dagitiyoruz inatlasmiyoruz
Papatyam ve dağlar yankılanduyu okuyacağım.
Özge hikmet elif çok iyi gidiyorsunuz maşallah. Pek yakında ben de sahalara döneceğim inşallah kızlar. Size çok özeniyorum. Koca göbüşlü bir ben kaldım.
Hepiniz güzel kılolar verdiniz.
eşim bugün eczaneden vitamin takviyesi almış supradyn all days multivitamin.
Çok halsizim ve sürekli bacaklarım ağrıyor. Başım zaten ağrıyor.
Herhalde o da bıktı oram ağrıyor buram ağrıyor laflarından.
Şimdi onu içmeye başlayacağım.
Kullanan oldu mu aranızda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?