Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

20 dk anca leslie yapabildim .. Sabah öğle gece spor yaptım walla ..

Yarın da size söz hafif en hafif şekilde atlatıcam.

Şimdi uyuma vakti ..

Sabah yine kalkıp spor yaparım

Heyt tutmayın beni.

Mucuk

Bugün
Sabah:3 küçük dl kepek ekmegi,1 yumurta sarısı, domates salatlık, peynir,kaşar ,3 çay kaşıgı kaymak ve bal
Ara: Türk kahvesi orta
Ögle:1 tabak sarımsaklı yoğurtlu bakla
Akşam:avuç içi kadar fırında balık, bol salata,1 dl helva
45 dk yürüyüş
15 dk karın videosu

Akşam annemin evine geçtik balık yaptık.Ama bizimle dönmedi siz YRın uyutsunuz dedi( içim rahat degil aklım onda.işten bir geldim süpürüp vileda yapmış .Kızdım yorma kendini diye duramadım dedi.ön arka balkon wc banyo mutfağıda ben sildim o yattı.Kızsamda hiç kıyamıyorum ona( aklım onda Oglum anne hep bana ananem baksın sende işe git ama o bakmazsa gitme dedi uyuturken

Hkmetcim dost aci soyler ama iyi niyetinden soyler seviyorum seni
Kurabiyelerin cok guzel gozukuyo bauilirim elmali kurabiyeye ben
kizim pastasini bitirememis dolaba geri koyarkn kokladim yememek icin zor tuttum kndimi simdi dolapta koca bi pasta var Allah bana yardim etsim esim de cok sevdi komsulara vereyim dedim ama dur bakalim yarin gelen giden olmazss pazt dagitayim tabi bitirmezsdm
ebrucum menun harika tebrik ederim ortagim.sporda yapilmis
pazartesi nasipse basliyorum bnde hala totomun ustune oturamiyorum bacaklarimi soylemiyorum bile 2 yil merdiven inip cikmayan ben 10 gun agir spor yptim cok yuklndim kndime
ahh bu annler kadin ameliyat olmus hala kalkip temizlik ypmis kiyamam ben ona

Günaydın kızlar
Özgecim çok hoş bir sürpriz olmuş. Eşin çok Şanslı aslında. Şnşallah kıymetini bilir canım.
Ebrucum tekrar geçmiş olsun canım.
Wisdom maşallah çok iyi gidiyorsun.

Ben de sabah regl oldum. Dün yaptığım bi videodan dolayı sırtımdaki etlerim acıyor resmen. Bugün 3 ya da 4 mil yapacağım. Reglin ilk günü olunca çok zorlamak istemiyorum.

Gunaydin kizlar
Papatyacim dun gece esimin gozlerindeki mutluluk butun yorgunlugumu aldi
Umarim dedigin gibi kiymetimizi bilir
bu arads esim dun az bile demis gerckten ellerime saglik pasta harikaydi
eskiden olsa kalkinca kahvalti etmeden pastayi yerdim sonra cabuk acikir bir dilim daha koyardim
simdiyse once suyumu sonra kahvaltimi ettim 2 saat snra pastami yedim bu odul butun hafta icin yeter buyuk bi dilim yedim cunku Ama en onemlisi pismanlik duymadan yemekti
simdi artik spora odaklnma vakti ve reglim biterse ilk hedef 59 lu birsey gormek
papatyacim olmadi aksam ben de cok yuklnmemek kaydiyla ufaktan bi spor yapayuim hala belim ve karnim cok agriyor

Lesie 3 mil yaptim
30 dk basen karin kalca hareketleri yapildi
Slim in 6 da tek basina daha cok terliyodum ama hic yoktan iyidir 1 saat hareket ettim en azindan nabzi yukselltik
papatyacim sen ebru salli cok konusuyo diye sevmiyorum diyodun ya asil bu kadin hic susmuyo basim agridi valla

Merhaba kizlar
Aksilik gelince pespese geliyor yaw kombi bozulmus, bulasiklar ortada mutfak berbat kaynim geldi, esimin telefonu oglus acilmaz hale getirmis off off.. neyseki servis geldi kombi yapiliyor, esim telefona format cekti tum herseyi gitti diye sinirli ama yapcak bisey yok.. hayirlisi bakalim
Osge eline saglik canim banada tarif verirmisin ozelden benim esimin dogumgunu de 13 unde gecen yil da kendim yapmistim ama pek begenmemistim bu yil hazir aliyim diyodum ama senin tarif guzel olduysa bende denerim belki.. sabah hemde kahvalti sonrasi yemekle cok iyi etmissin tebrik ederim. Spor sormussun canim yok ben yapmiyorum bi ara plates yaptim ama simdi sirt bel boyun agrilarim cok feci is yaparken falan aniden bicak gibi saplaniyor bi agri o yuzden dr a gitmeden baska bi spor yapmama karari aldim zaten boyun duzlesmesi sirtimda kamburlasma baslangici vs var dr a acilen gitmem gerek de iste gidince spor yapip yapamiycami ozellikle plates soracam
Hikos dun gece de sabahlamak zorunda kaldim ve malesef bi kac kutu pasta yedim uzgunum ama tartilmadim sonuc ne bilemiyorum, soz daha dikkat etcem sen sporda yapmissin ne guzel

Özgecimben leslie yaparken sesini kısıyorum. Genelde dizi izliyorum tv den. Ebru hareketlerin arasında konuşuyor ya o beni sinir ediyor.
Bi kepçe çorba içtim şimdi de nescafe içiyorum. Bugün sadece esneme hareketi yapacağım.
Ama şimdi öi yapsam akşam oğlum uyuyunca mı yapsam bilmiyorum.

merhaba kızlar
kızlarım hasta gece uyumuyorlar ufaklığın burnu tıkanıyor açıyorum yarım saat sonra yine aynı çok sinr oluyor tepine tepine ağlıyor söyleniyor bu konuşunca işimiz var
misafirlerimi yolladım 13.30 da sonra ufaklığı uyutup hemen 5 mil yaptım, şimdide evi toplayıp yemek yapmam lazım, gece uyumadılar uyuyorlar şimdi umarım erken kalkmazlar , sabah hala artıdaydım kahvaltıda da kaçırdım kızlar ama sabah deyip kendimi avutuyorum işte

osge1989 ellerine sağlık eşinin de doğum günü kutlu olsun beraber nice yıllarınız olsun, bende özelden tarif istiyorum, sabah yemeklede çok iyi yapmışsın, bende papatya gibi yapıyorum tv açıyorum leslie ablayı sadece haffi açıyorum ritmi duyacak kadar

lajoba gerçektende üst üste gelmiş, neyse geçmiş olsun tamir olmuş en azından, ağrılar içinde bencede dr gitmeden spor yapma kendini sakatlarsın amam bir an önce git dr, zaten boyun düzleşmesi için falan bazı hareketler veriyorlar diye biliyorum,

ebruli1820 canım neyse anne 2-3 gün kaldı ya bunada şükür, sende dinlen biraz, menünüde beğendim

B Btlkubra ortim nerelerdesinn, daha çok görelim seni

areser banusultan, nelson hadeka kızlar merak ediliyorsunuz

Kizlar ben geldim
Havar canim hafta ici burda olcam muhakkak dunki menunu begendim bugunki sporunu cok begendim 5 mil nasi yapiyosunuz yaa ben yapamiyormm
Bugun arkadasima gittim defan kacirdm fenaaa ama aksam yemrgi yemicem yogurt yicem yine ve birazdan ziplayip bacak basen hataketleri yapicam
Ozgecim ellerine saglik eminim guzel olmustur pasta esinin de begenmesi harika benimde esimin dogum gunu bu ayda bakalim ben nasil bi pasta yapicam
Papatyacim kircicrgi tepesinin yarisindayim ve cok begendim elimden birakmak istemiyorum
Lajoba hepsi ust uste gelmis canim neyseki kombin yapilmis

Lajoba gerckten aksilikler ust uste gelmis insan sinir oluyor geeckten Allah beterinden korusun yine de
bu arads tarifi gonderemiyorum arkadas olmadigimiz icin arkadaslkk teklifi degismis nerden gonderiliyo biliyosan sen gonder
ya da hawara attim o sana atsin
hawarcm cok gecmis olsun senle benim cocuklarin yaslari ayni zaten anliyorum cok iyi seni pelinin de kafasi ates icinde oksuruk vs yok ishal gibi dise yordum ben 4 tane cikmisti zaten
ben de 1 corbayi guc bela yapiyorum bacagima yapisiyo agliyo selin de bakmak istemedimi inadina aglatiyobazen sessizlik luks oluyo benim icin
btlcm aksami hafif kspat birdd zipladin mi yakarsin
sen seker hamurundan kurabiye yapiyordun degil mi pastayi hayli yaparsin elin yatkin demekki ben seker hamuru hic denemedim

Yeşilçayımı aldım dizimi açtım daha yeni oturuyorumÇok mutsuz başladım güne.Oglum yine 7 de beni denetlemek için anne anne kalktı.Burnu tıkalı sprey sıkıp yatırdım yanıma uyumuşuz.Tam özendim kahvaltı hazırladım masada eşim arkadaşları kahvaltıya gidicekmiş uzak bir yere.Dedim sofra hazırladım hem oglumuz hasta olucak sanki diye.Yok bana yaranamıyormuş vs elalem için bagırdı.Zaten ogluma anneme üzüldüm dolmuştum.Çatala fırlatıp aglayarak kalktım sofradan.Kuzum etkilendi babasına bagırdı annemi üzme kızma diye sarıldı bana.Sonra eşim özür üstüne özrü ama sofra zehir oldu ne kıymeti kaldıki.Ne kadar agladım bilmiyorum çok dolmuştumBende istiyorum gezeyim degişiklik olsun ama dün parkta bile kaptı sogugu sonra hafta içi ben ugraşıcam.Kv hediye hem ogluşa etkinlik mazlemesi aldık yürüyüş yapmış hava almış olduk.Eve gel yemek ye.Binadan sıcacık çarşaf böregi geldi bir tabak.Yemiycem yarın sabah işte yiycem.Oglum dk başı anne diye kontrol ediyor.Çıkmazayım ve etrafımdakileride kırıyorum sinirliyim çünkü

Sizi çok tebrik ediyorum.Hem ev işi, kahve keyfi ,düzenli yemek diyet,çocuklar....Bakın ben bir pazar 5 dk oturmadm ara yapamadım ,naamzlarımı zor kıldım vsss...Evde olsam mutfaktan çıkamıycak oglumla ilgilenemiycm demekki!!!perşembe pedogogdan randevu aldık inş işten izin verirler.

Ebrucum catali firlattim dedin ya kendimi senin yerinr koydum esim kapiyi carpar cikardi ve gunlercd kus kalirdi benimle hakli dahi olsam bu tarz asiri tepkilerime cok kiziyor senin ki iyi bak ozur dilemis
seni az cok 3 yildir taniyorum sen sinirli bi insan degilsin ama cok dolmussun belli haftasonu pazar kahvaltisi senin ailenle hep birlikte gecirfigin nadir zmnlardsn biri o yuzden bu kadar asiri tepki vermissin ve haklisin da bu nedenden dolayi
ve suan kafana taktigin bu dertle uyuyup uyandigin oglusun gecen aksam oglun kilit cumleyi kurmus zaten o senin calismana karsi degil babaneyle kalmays karsi sence nasil davraniyo yani konussaniz bi iki gun aktivite yaptirsa eminim ymusucaktir oglunda ve babanesi bunu gore gore nasil hala cocugu mutlu etmeye calismiyor cok uzun zamn oldu yani 1 2 ay olsa sizi deniyor diycem de artik o safhayo da gectiniz neyse hazirana az kaldi
Bu arada kardesim 1 hafta izin kullanmisti dinlnmek icin ve dedi ki ise giderken daha az yoruluyodum evdeykn gelen giden is guc hic oturamadim pasakli ve cok rahat ev hanimlari haric evdekilerde gun boyu yoruluyor hele bizim gibi kucuk cocugu olanlar cok daha fazla

Kızlar ben geldim. Şuan sinirler tepemde harap bir şekildeyim. Oglanın uyku saatleri iyice şaştı. Sabahları geç kalkıyor. Öğle uykusuna geç yatıyor haliyle gece de 12 ye kadar ayakta .. totosu bi yemek bişeler yerken yer görüyor. Öğle uykusunu uyumaynca bende sonra yatırmadım. Uyku düzenini ayarlamak için.
Şimdi de ağla ağla içi cıktı. Daha yeni sızıyor.
Gece geç yatınca ben hiçbişe yapamıorm. Spor tv izleme bi keyif bişe yapamıyorum.
Şöle uyusa bu saatlerde bende bi duş alırım bi kurabiye pasta bişe yaparım. Ne bilim spor yaparım duş alıp elime kitap alır okurum.
Dün bahsettiğiniz kitabı a101 de buldum.

Heyecanla okumayı bekliyorum.

Bugün yediklerimi sormayın. Cıss lar var ama neden, sabah kv lere gitmeden tartıldım. 73.2 yi gördüm. Resmen psikolojm altüst oldu. Nerde hata yapıyorum bilmiorm ya.
Eskiden nasıl patır patır gidiyordu gr lar. Şimdi sanki vücudum bana oyun oynuyor gibi .. Mangalla cok ekmek yemedim. Ama kola içtim. Sonra çikolata yedim.
Yarın bi şok yapıcam artık. Mecburum ya.
Çarşambaya arkadaşımı çağırdm.
Buzlukta mercimekli börek var. Elmalı kurabiye hamurundan arttı onu yaparm. Bi de yemek türü bişe yaparım inşallah.

Oglan uyudu.neyse ben gidim bi güzel duş alim.
Sonra gelirim.
Mucuk

Kızlar neden bu kadar kendinizi yıpratıyorsunuz yapmayın alkahaşkına
Ebrucum herşeyde Yetişmen mümkün değil. Benim oğlum küçük iken evde bakıcı vardı. Bakıcının Yemeğini bile ben yapardım. Temizliğe kadın alamazdım. Maddi durumum uygun değildi. Şimdi siz yazdıkça o günleri hatırlamaya çalışıyorum. kendini çok yıpratıyorsun. Aman olduğu yere kadar diyip bırak. Yapma bu kadar.
Eşine çok tepki vermişsin ama dolmuşsun ondan.
Şimdi düşününce tepki verdiğinşn farkındasın değil mi?
Tamam haklısın bi pazar birlikte kahvaltı etmek istemişsin. O da gitmek istemiş. Ben senin yerinde olsa. Ona kapıyı gösterir oturur oğlumla keyifli bi kahvaltı yapardım. Ama tabi hu hafta çok stres oldun. Ondan Kaynaklı...
Basen hayatı yönetemiyıruz. O zaman akışına bırakmam gerek.
Wisdom ben de senin gibiyim. Bi türlü gitmiyor. Veremiyorum ama ben yiyorum. Boğazımı tutamıyorum. Nasıl olacak bilmiyorum.
Hawarım çok geçmiş olsun.

menümü yazayım kızlar
sabah aslında öğlen desem daha doğru olur
3 dilim çavdar, omlet, bayağı vardı, 3 çatal biber soğan yaptım sote şeklinde,
6 zeytin, çökelek, nutella 1 dilime sürdüm bolca

ara 1 kivi, 1 elma

akşam 18.30 1 tabak etli bamya, bolca salata

2 avuç beyaz leblebi, 1 dilim elma, 1 cicbebe

5 mil leslie

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…