Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

osge1989 canım menünü beğendim canım, pastanda güzel gözüküyor

M maviduvar1 teşekkür ederim canım, bir iki gün daha sürer böyle uykusuzluk

wisdom01 canım benimde düzenim bozuldu kızlar hasta, küçük 2 gündür uykuyu bire düşürdü evde birileri varken uymuak istemiyor, bende arada sinirleniyorum sonra hemen aklıma bir gün büyüyecekeri uzaklarda olacakları geliyor yumuşayı veriyorum, böyle öpüp koklayamyacağım diyorum, o zaman sinir gidiyor, tabiki disiplinin olması lazım ama ömrünüde tüketme

ebruli1820 canım papatyanın ve osgenin dediklerine katılıyorum hani bir reklam varya bu ara 3 niye bir arada olmuyor diye, ev iş bakım bize benzetiyorum sen geldin aklıma, yorma kendini o kadar strese deymiyor yetişemediğin zaman bırak kalsın, herşey dörtdörtlük olamaz canım, tabi zor bir hafta geçirdin ama yapma bunu kendine

ben bu aralar çok saldım kızlar, evi dahaaz temizliyorum, onun yerine kızlarımla daha çok oynuyorum, işe başlayınca herşey çok daha zor olacak ama şimdiden düşünüp dertlenmenin bir anlamı yok

eşimin arkadaşı vefat ertmiş bu gün öğlen tel geldi kalp krizi geçirdi ameliyatta diye, akşama doğru aramışlar vefat etti diye aynı zamanda bize gelen kaynımın patronu, çok üzüldü eşim, eşimle yaşıt sayılşırlar 2-3 yaş var aralarında, öğrendiğinden beri diyor bir varsın bir yoksun, dedim doğru birilerini kaybedince geliyor aklımıza sonra normal yaşam dönüyoruz , tabi doğrusu bu belki, ama hayatı çokta ciddiye almamak lazım

Papatyam bende yedim bugün söz verdim size ama tutamadım. Sinir den yedim walla

Oglan 9 bucuk gibi uyudu.
Sonra duş aldım. Tv izlicektim şans ya uyduda bir problem cıktı. Eşim yapmaya çalıştı. Gündüz gözüyle yapayim ded oke dedim. Bir türk Kahvesi kare bitter le kitap keyfi yapiciim

Cok merak ediyorum.
Bu bitsin böğürtlen kış ını alıcam. Hatta perşembe anneme gidicem. Gidip kitapçıdan alırım.

Uyumadan size yazarım.
1 saat kitap 30 dk spor ..
Yarından tartıda n umudum yok bari gr gelmemiş olsun ..

Mucuk

Çok güzel bir kitap canım keyifli okumalar....

Kaçak geldi hanımlarrrr
Cumartesi gunu yatılı misafirlerim vardı onlarla ilgilendim sabahtan gittiler
Bugunde cocukların okul toplantısı vardı sabah 11 den 5 e kadar okuldaydık
Gelince cocukların ödevleri falan anca bi zaman buldum da girdimmmm geçmişe şöyle bi baktım hızlıca menüler güzel ufak terk kacamaklar olmuş olsun haftasonu oluyor bende kaçırdım bi de regliyim iştah sanki artıyor
Bende yarın kızımı hastaneye götürcem geniz eti için küçükten götürmüştüm cok iyi bir doktor ozaman akranlarına göre biraz buyuk demişti ilerleyen yaşlarda bakarız demişti geçenlerde de cok tıkanınca zamanı geldi herhalde dedim yarın gitcez bakalım ne dicek ebruli1820 bu hafta için eşleşmeler yapıldığı ben gözden kaçırdım heralde?

Kızlar 20 dk leslie yapabildim anca. Nefes nefese kaldım ya. 5 mil yapanlar nasıl yapıyosunuz. Gecenin bu saatinde anca bu kadar yapabildim. Baktım da adım sayar a 2000 e yaklaşmışım.
Ay tarcınlı süt içicektim. Yatağa girmiştim kalkim de içim. Faydası çokmuş.
Bugün aşırı yoruldum ama sabah 7 de kalktım. Bu saate kadar sadece bişeler yerken oturdum sadece.

ÖZGEM ortim menün harika.Biri okusa pasta var nasıl harika diycek belki:)Ama bilmiyorlarki biz geç sattte yememk için güzdüz erken yiyiyoruz okuyanlara duyrulur:)çok sakin biriyim kırmam kırılır aglatmam aglrım kızmam bagırmam içim içimi yerim normalde.Ama annem oglum vs ve hiiç yapmadıgım bir tepki oldu.Bende kendimden beklemiyordum.Ve maddi sıkışıgız,oglum rahatsız diye düşündüm iyi niyetim için nankör..... vs bir sürü haketmedigim sözleri duymak iyice hem kırdı hemde sinirlendirdi.Elimde çatal vardı tabaga içine attım o anlık nasıl yaptım dedim sonradan ve niye oglum şahit oldu bu duruma.Kv demeye hakkım yokki oyna vs baktıgıma şükret dese ne cevap vericemBu akşmada annanem baksın sen git işe dedi.Sizler bana öğüt veriyor hatalarımı gösteriyor içimi rahatlatıyorsunuz.Aynı tepkiyi vermeyen en yakın dostlarım oldu ve konuşmuyrum kırmamak için cvp bile yazmadım.
PAPATYAM iyiki varsın beni anlıyorsun güzellikle deneyimlerinle uyarıyorsun öyle iyi hissediyorumki kendimi o zamanAraba için çocugu harcıyormuşum,vah vah boşuna harcadınız çocugu,akıllı sakin çocuk bir iş merakınla nefret dolu oldu gibi çok agır cümleleri eşimin akraba ve benim arkadaşlarımdan duymaktan susup kırmmak için içime atmaktandı bu sabahki tepkim belkide.Vijdanımı rahatlatmak yerine zorluyorlar sorgulattırıyorlar beynimiAnnem bile bu akşam çık işten başlarım işine çocuk mahfoldu dediDestekçim beni anlayan bir sizler varsınız
HAWAR menünü begendim canım.Çocuklara geçmiş olsun.Onlar hasta olunca hayat duruyor sanki dimi.Birde misafiler vardı tabi.Spor harika bu arada,başınız sağolsun ölümlü dünya ama biz düya sorunlarıyla o kadar meşkulüz kiBaban nasıl oldu canım?
ARASER üzgünüm kafam dolu unutmuşum
WİNNN yeme canım yarın eski kuş wini görelim

Papatyam areses sagolsun Kızlar. 40 sayfa okuyabildim. Kucuk kitap diye anca o kdr okuyabildim . Normal kitaba göre 80 sayfa falandır tahminim.

Hawarım geçmiş olsun fıstıklara. Inş yarın bişeycikleri kalmaz. Özelden foto istiorm senle kızların. Herkesi gördm bi seni göremedim

Ya siz hepinizin tek tek ne kalbi güzel insanlarsınız öyle. Böyle birbirmzi bulmamız nur gerçekten. Keşke diyorum aynı şehirde olsak. Ne tatlı güzel arkadaşlıklar olurmuş.
Güzel şeyler öğreniyorum Hepiniz den allah razı olsun..

Papatyam tesbih cekiyodun ya bi sayfa vardı onun linkini atsana. Yarın ona başliyim bende.

Areses yarın bomba gibi gelirsin sen. Valla Özgem in istikrarı devam edior. Özgem bak Dolapta kedi dili var yemeeeedim hani alkış bana.
Ebruşum üzülme ltfn. Bazen ani tepkiler verebiliyorz İnsanız sonucta. Oglun da kendince haklı .. bende diyorum ilerde çalışsam kv yle durur mu. Annemn ayakları kötü oglanın peşinden koşamaz.
Ileri de senin bu yaptıgını cok iyi anlıcaktır. Her şey onun gelecegi için.
Eşine de ne yaşadığını anlat. Erkektir kalben değil dilde söylerler ne deseler. Ben artık eşimn ufak bagırmalarına söylemlerine sısuyorum. O da anlık oldugunu söyleyerek kalbimi geri kazanıyor.
Evlilik zor mesele, keşke bunu ilk Senemizdeyiz bilseydim. Hamileliğim i daha güzel geçirirdim. Boşuna o kadar gözyaşı döktüm.

Günaydın can Kızlar..
Tarcınlı sütüm ve tatliş ogluşum

Daha tartılmadım merak ve korkum bi arada
Ogluşum akşam 9 bucuk uyudu, ve sabah 7 de uyandı. Tam istedigim saatte. Birazdan leslie yapıcam. Hava güzel diye hemen cm attım makineye. Daha üç makine daha yıkarım.
Benden böyle güne misss uyandım.
Mucuk

Günaydın kızlar
wisdom01 Kuzucuk ne güzel uyumuş. Böyle olunca kendine vakit ayırabilirsin. Çok iyi olur senin içşn.
Ebrucum lütfen takılma artık şu insanlara. Benimle ilgili öyle çok dedikodu döner ki hiç takmıyorum.
Bu aralar şunu konuluyorlar. Neden oğlanı özel okula göndermiyormuşum. O kadar para kazanıyor gezmek için para harcıyor yazıkkkkk çocuğu devlet okulunda süründürüyor diyorlarmış. Hiç takıtor muyum hayır.
Çünkü benim oğlum yeterinde sosyal bi çocuk. Sebe'ye yaşı tutarsa dünya Şampiyonası'na katılacak yaptığı spor dalında, bi müzik aletini çok güzel Çalıyor.
Burada 3 tane özel okul var. Hepsi de başka Düşüncelerin ideolojilerin okulları. Bu okullar benim oğluma ne katacak. Ben neden onun omzuna ben senin için ayda şu kadar para veriyorum yükünü bindireyim.
Konuşanların derdi benim oğluma güvendiğim kadar çocuklarına güvenmemeleri. Benim devlet okuluna göndermekle gösterdiğim cesareti gösterememeleri.

Sen de senin hakkında konuşanlara bu Açıdan bi bak istersen. Sen çalışan, çocuğuyla ilgilenen süper bi anne, iyi bi ev Hanımı, güzel bi kadınsın....
Takdir edemeyen insan ancak dedikodu eder...

wisdom01 canım telden yazdığım içşn link veremedim. Profilimden yazdığım konulara baksan bulursun canım.
Bir de başka zikirler çekiyorum hergün elimden geldiğince.

Papatyam birazdan bakarım. Teşekkür ederim.
Ya sorma uzun zamandan sonra tek kendimle uğraştım birazdan kahvaltısını yaptırıcam öglen 11 bck gibi yatırırm.
Sonra yemek yapar, spor ve kitap.. Gündelik işler yaparım bi tv keyfi.
Sende ne güzel kimseyi takmıyosun. Bende pek umursamaam lafları. Geçen sene bi 7 ay annemlerde kaldık. Annem van a abimin yanına gittiğinde. Oturduğum semtte mahalledeki ler Boşandılar demişler. Geçen de oglanı oynamaya diye aşagıya indirdiğimde bana sordular. Nerdeydiniz diye dedim annemde kaldık. Yani güldüm geçtim.

Banucum o dedign şeyi keşke bende yapabilsem. Hele şimdiki okudugum kitap.. oku beni diye Oglan pek müsade etmiyor

Günaydın arkadaşlar, ben güne dün ile aynı başladım
Kızlarım hala kötü haftaya düğün için yola çıkacağız gitmeden iyileşseler çok iyi olacak
Babam bu defa daha iyiymiş kızlar ağrılarım daha az diyor , kolu bir ay askıda kalacakmış Dr Sakın kıpırdatma Demiş zor taktım oynatsan vidalar çıkar birazda ondan sanırım annem diyor önceki ameliyattan sonra çok kötüydü ama kolunu oynatıyordu ondan sanırım

ebruli1820 canım ki sadece parka götürmesini sağlasan yeter oğlun orda bir saat oynasa deşarj olur zaten, bunu yapamıyorsa sen takmayacaksınız artık

M maviduvar1 canım sen ne güzel anlatmışsın bak biraz insanları boşlamak Lazım , özel okul konuşun sana Katılıyorum , başarılı çocuk her yerde yapıyor zaten, ayrıca özel okulların önceliği çocuklara ideoloji aşılamak ben bunu hiç doğru bulmuyorum, tabi insanların kendi tercihi, iyi yanı çocuk tam gün okulda Etüt var, çalışan insanlar için bu Açıdan iyi
Ayrıca ben Eğitim'in Paralı olmasına da karşıyım

wisdom01 canım insanlar beni ilk zamanlar çok soğuk bulur, sonradan sonraya aa sen böylemiydin derler bunu çok duydum

Kizlar gunaydin
dun pelinin baya atesi vardi el agizda sureklibagladi ve 2 3 kere uyutuum 10 dk uyuyup uyandi hic dinlenemedim en son selini banyo ettirdim uyutucam artik saat 8 di 8.30 9 gibi uyutuyorum kv aradi esiminsordu ulasamamis pasta yaptim gelin dedi
esimi ogledn sonra aramis pasta yapcaz diye esim dr iyi geliriz demis esim cok yogundu disardaydi dun programlari vardi neyse
tam ikisini de uyuttum uzandim elimde tlf size bakiyodum esim aradi saat 21.45 annemlere gidiyoruz dedi dedim cocuklar uyudu kaldirmn gerek olmadi selin okula gitmesin vs cocuklari uyandirip gittik evi suslemisker falan ya tabi annesidir d.g yaninda olmakbistiyebikir ama bi program yapmayi beceremiyokar cocuklar uykudan kldirdim cok sinir oldum
pelin orda 1 dk dahi durmadi kimseye gitmiyo kucagima yapisti kisirla pasta vardi yemedim kisir aldim biraz ogln yerim
eve geldik uyuyana kadar 2 oldu zaten
hawarcim basiniz sagolsun genc olumden insan cok etkileniyor gercekten Allah rahmet eylesin
araser canim yogunlugun gecmis aramizdasin artik
ebrucum senin de menunu begendim canim kim derdi ki bu topikte spor konusulcak eskiden bi papatya zannediyosam spor yapardi birde btl plates yapiyodu artik cogumuz hevesliyiz masallah cok seviniyorum bu duruma
Insanlarin yorumlarini agzim acik okudum lutfen takilma bunlara sen kotu hicbirsey yapmiyorsun oglunun hircinliginin sebebi sen degilsin
benim kardesimin kizina da kv bakiyor kv memnun ams gorumcesi laf sokuyor surekli ben sahit oldum bikere mesela bu onun art niyetli olduguni gosterir ki kardesimin esi 2 yil calismadi o tek basina calisti o da mi calismasin tas mi yiceklerdi yani hem suclular hem guclu
hkmetcim cocuklarin erkn uyumasi sart hem onlarin hem bizim acimizdan bizim de su gun boyu dolan kafayi bosaltmaya iht var

Arkadaşlar size bir şey danışacağım annem ve bir grupla hafta sonu 4 saatlik mesafedeki bir şehire geziye çıkmayı düşünüyorum .Kızımıda yanıma alacağım daha yürümüyor. zor mu olur şehri gezmek bebek arabasıyla yanımda annem olacağı için yardım eder. Zaten günü birlik ama eşim biraz temkinli ne yapsam acaba .Buradaki tecrübeli annelere danışacağım çocuğuyla günü birlik gezilere çıkan var mı ?Hem çocuğu yorar mıyım ki hem de gezmeyi çok seviyorum. Ne Yapsam acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…