Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

seher60 çocuğum doğduğundan beri gezerim. hiç sıkıntı olmaz. inan bana yürümeye başladığı zmana gezmek daha büyük sıkıntı olacak.
Özgecim kötü olmuş çocukların uykudan kalkması ama yapacak bir şey yok tabi.
hawarcım çok sevindim babana. inşallah daha da iyi olur.

Gunaydin kizlarrr ben geldim sabah 8 den ber evle ugrasiyorum daha is bitmiyo bide evi supurdum bi dondum arkami kizim elinde biskuvi geziyo heryer kirinti olmus neyse tekrar supurdum tabi
Havarcim basiniz saolsun genc olumu bilirim zordur Allah rahmet eylesin dunki menunu begendim canim
Ozgecim dun aksam senin icin zor olmus kendimi senin yerine koydum ya gitmezdim esimle tartisirdim yada zorla gider orda huzursuz olurdum heralde gercekten zor esler ne kadar anlasitsiz olabiliyolar ama huzur icin alttan aliyoruz iste
Hikoss oglun erkeb uyumus ohh kuzuler erken yyuyunca kalan vakitte insan kendine zaman ayiriyo dinleniyo kitap okumayada baslamissin ne guzel kitap okumak hayat diyorum ben
Ebrum kiyamam sana sen dolmussun iyice ama etrafi umursama inan ne zaman onlari duymazdan geliceksin o zaman huzurlusun ben onu anladim benim hakkimdada cok konusuyolar esim amca ogullariyla ayni is yerindeler aile isi bizimki esleri arkamdan diyolarmiski kocalrimiz ayni parayi kazaniyo ama kubra nasil giyiniyo geziyo egleniyo kizina aliyo fln filan hic bisey demiyorum cunku fesatliktan solediklerni biliyorum sende bisver canim hzirana az kaldi oglus krese baslasin daha rahat olucaksin eminim
Araser hafta sonun yogun gcemis canim
Bugun diyete devamdayum kizlar oglenden sonra arkadasima gidcem ama kahvaye yemegimi yer giderim

Hayırlı sabahlar kızlar.Gece uyuyamadım korku filmi izledim 2 de yattım.Sabah namazıdnan sonra geç daldım ki oglum alarmlardan önce uyandı.Eyvah dedim agladı burnu tıkalı öksürüyor hafif ateş.20 DK konuştum.Ve kv gelince bana el salladı ve öptü hayrılı işler annecim dediSöz verdigim oyuncagı alıcam gerçi az önce aradım konuşmadı ama olsun.Büyük bir gelişme ve anlatılmaz bir mutluluktu bu sabahki.Ve pedogogdan ve yazın kv bahçesinden ve sonra kreşten sonra herşey çok güzel olucak inanıyorum ve inanmak sitiyorum buna ihtiyacım var çünkü

slm kızlar
hawarcım başınız sağolsun. çocuklara da geçmiş olsun. çok iyi anlıyorum bende de hasta çocuklar hasta ben. uykusuz geceler. oyyyyy
babanın toparlanmasına sevindim.
herkes geri dönmeye başlamış ben de dahil. çok sevindim.
ebrum insanları takma kafana eşini de takma derim.
geçen görümcem hem de çok sevdiğim görümcem neredeyse aile huzurumuzu bozuyordu. sonra abisi artık öyle bir kardeşim yok falan dedi. aile girdi birbirine . sonra bir özür mesajı geldi. çok mükemmelsin kıskanıyorum. sadece bunu yazmış. daha çok kızdım ama çekemiyorlar. boş duran insanlar yada kendinden üstte olanları hep kıskanır dedikodusunu eder. bu böyle.
ben de dün maça gitmesine engel olmak için az nazlandım az işve cilve yaptım. baktım olmuyor saldım gitti :)
çocuklarla oturdum kitap okudum. yemek yaptım.

bacaklarımdaki ağrılardan spor yapamıyorum ama diyet yapmaya başlayacağım kızlar.
gerçi bugün arkadaşın getirdiği kekten hüplettim
btülkübra ellerine sağlık ev mis gibi olmuştur.
özgem eşinin doğumgünü kutlu olsun. eşin de ailesi de bazen çok anlayışsız davranıyor kuzum yaaaa
çocuk yataktan kaldırılıp götürülür mü?

lajoba canım herşey gerçekten üst üste gelmiş ama Allah başka dert vermesin bozulan eşyalar olsun. sağlık olsun.

papatyam senin de kıskanannın çok oluyordur. başarılı bir iş kadını. ünv ortamı da dedikoduya müsait. Allah kolaylık versin. oğlun iyi bir eğitim aldıktan sonra özeli devleti mi var bunun.

hikmetim oğluş erken yatmış erken kalkmış. ne güzel bir düzen.

bnu arada menüler güzel görünüyor. bakalım ben ne yapacağım bu günden sonra:)
araser yoğunluk bitmiştir umarım.

BTLKBRA: Sağol canım destegin için.Gece hep düşündüm.En yakınlarımız bile oglumu degil işe başlayıp eşimde ,evimde düzenimde ,maddiyatımda olan güzel degişmleri çekemiyorlarSEnin anlattıgın olayda böyle canım
ÖZGEM ORTİM kımakta haklısın anneside d.gününde yanında olmasını istemesinde haklı.AMa çocuklar uyumuş anne yarın akşam erkenden gelsek hem daha çok vakit geçiririz demesi lazımdı.Ama bizim eşler başkalarını kırmmak için evdekileri üzerler böyleNeyse boşver geçti bitti de.Destegin için sağol canım Bunuda atlatıcam inş.Kv akşama diycem misal aldıgım etkinlik malzemesini sabah eline evricem bak etkinlik yapalım vs desin vs bişiler var aklımdaWİNNNNN Sen sabah türk kahvesi yada süt vs bişiler içtikten sonra tartılıyorsun sanırım????Bişi yiyip içmeden tartılmayı unutma canımNasıl kul hakkına giriyor bu komşular bu insanlar yargılayıp ceza bile biçiyorlarBelki pazar sabahı snei okumadım diye agrasif başlamısşımdır olamaz mı

Çok teşekkür ederim kızlar babamın iyi OLMASINA bende çok sevindim, babam aksi bir adamdır anlatırsın anlatırsın Karşıdan seni tersler işİnemgelmeyince bu defa kendi korkmuş olacak ki Dr dinliyor, düğünden sonra belki giderim yanına annem de o zaman büyük ihtimal kızkardeşimin doğumuna gidecek kalayım dedim yok kızım diyor iki çocukla nasıl kalacaksın diyor bende bilmiyorum kalsam iyi olur diyorum

Eşimin çok etkilendi ben bile tanımadığım halde çok etkilendim genç olunca insan üzülüyor hani derler ya sıralı ölüm onu daha iyi anlıyor insan

B Btlkubra ortim bu genişler hep böyle be gülüm, boşver bende sabah süpürsün sildim, örtüleri falan sirkeledim benim ufaklığada ilaç verirken bir çıkardı, bütün örtüler şimdi makinede nasıl kuruyacak bilmiyorum hava yağmurlu içeridedir çamaşır var

osge1989 canım senin için çok zor olmuş ve ayrıca sinir bozucu Ama sanırım eşin bu kadar yoğun olmazsa gündüz yapardınız, bu arada tebrikler yememişsin

seher60 canım eyer Bebeğin arabada sorun çıkarmıyorsa bencede git, hem değişiklik olur yemde bebekler genelde dışarıda çok sorun çıkarmıyor ayrıca annende yanında, gezmenin tasını çıkar

ebruli1820 canım ne güzel bak oğlun güzel uğurlamış seni

hadeka canım sen bir toparlansa spor yaparsın ama ihmal etme bir Dr git

PAPATYAM çok haklısın ve destegin için herzmana minettarım sanaEşim özel ben devlet yanlısıyım.İstedigim bir okul var ama onada zaten gücümüz yetmez ama yetseydi eşim kesin özele verir.Şimdiki okullar baglı oldukları yerleri çocuklara empoze ediyorlar çok degişti okul ortamıda bizim zamanımız mahalle okulu eve en yakon oh miss.
LAJOBAM kıyamam canom hep üstüste gelir zaten.Dünde deney yaparken ogluşun gıda boyasını ona dökme derken ben telefona azıcık döktüm heme pirince yatırdım.Şükür bişi olmadı.Resimli harika menüler nerde??
HADEKAM senide gördümde hawarım kaldı bir tekEşin gitmiş sende keyif yapmışsın boşver

SEHER canım ben oglum 3 aylık,6aylık........derken hep uzun yollar gezmelere başladık hala devam.Ama büyüdükçe arabada sıkılmaya ve migdesi tutumaya başladı.Senin ki hem yakın yer hemde annen yanında olucakmış canım bence alışsın hem sanada bir degişiklik olur

Ay ebruş iyi li okumamışsın artı gördüğüm için olumsuzdm. Ama bugün full motive geldim. Birazdan oglanı yatırıcam.bi dw hep aç tartılıyodum. Sonra Türk Kahvesi içip tartıldım hep.

kızlae tartıldım sabah 72.9 u gördüm

Yani 300 gr eksi iii
Biraz önce Detox cayı 1 tane kurabiye yedm.
Bkz. Erken yedim

Seher aman git günü birlikmiş zaten.

Hawarım kaçırdım sanırım başınız sağolsun. Kızkardesn de varsa git hasret giderirsiniz.
Babanda iyiymiş cok şükür.

SEHERCIM istanbula gitmistik esimle sabahtan aksama kadar geziyorduk selin 11 aylikti cok zorlanmamistik seninde yaninda annen olucak donusumlu bakarsaniz 1 2 saatte uyur zaten sevdigi oyuncak kraker vb al baya ise yariyo
HAWARCIM babanin daha iyi olmasina sevindim canim 2 cocukla bi yerde kalmak zor ama bunu gozumuzde de buyutmemek gerek biraz daha relax olarak 1 2 gun kalabilirsin sanki
hkmetcim eksi cikmana sevindim saglikli beslndigin ve spor yaptigin surece kilo almiycak gitgide vericeksin onemli olan az yemek yemek degil bak dogru beslnmek Alkah bizi az yiyip cile cekelim diye yaratmadi gurkan kubilay nediyo yedire yedire kiko verdiriyorum diyo demek ki oluyomus
uzuluyorum sonra senin adina moralin bozuluyo az yiyosun ok bi donem geliyo normale donunce fazlasiyla tartida arti cikiyosun biyerlerde yanlis yapiyosun demek ki
az yiyerek zayifliyorum deme saglikli besln yine verirsin

güya diyete başladım ama kötü bir başlangıç yaptım bugün kızlar. ben az yemeyi beceremiyorum.
şu an dolu mideyle vicdan azabı çekiyorum
hikmet eksi çıkmışsın. tebrik ederim. darısı başıma.
hikmetçim ben okudum ağlayarak. sen de hemen oku. harika bir kitap.

dün akşam dokuzda yattık çocuklar ben eşim. hepimiz hastayız.
gece namaza kalktım yatsı için. snra geri yattım. ço uyudum ama iyi geldi bana. az önce de 40 dk 23 nisan hareketi çalıştık çocuklarla bacaklarım ağrıyor. spor sayılır mı :)

eve giderken bir arkadaşıma ziyarete gideceğim oradan da eve geçip spor yapsam iyi olacak. sizi kendime örnek alacağım.

Menüm

09:00 tarcınlı süt

10:30

11:45

13:00

14:00
3 servis kaşıgı

17:00 yarım elma, 1 greyfurt

18:30 3 servis kaşıgı mercimek yemeği, bi kase Yogurt

Bu saatten sonra da sadece çay içerim .
aralarda da Detox Cayı içtim.

Spor 15 dk leslie
10 dk yan ,10 dk karın

gece de spor yapıcam inş

Slm kızlar menü paylaşıyorum
Sbh yarım dlm ekmek yarım omlet iki zeytin bir çatal peynir.

Ara yeşil çay ve bir dlm kek
Ara süt

Öğle
1,5 tabak kısır
mercimek çorbası
Bir dilim sıcak ekmek ve salata

Akşam bir dlm ekmek ve koca bir tabak ot kavurma üç zeytin çayy üç kaşık yoğurt.

Spor 40 dk 23 nisan çalışması.
bir buçuk lt su içtim. Yarım daha içerim.
Akşam gezmeye gidiyorum. Inşallah cısslara hayır diyeceğim.

Baş ağrım arttı. Haftasonu izmirde özel bir hastaneye gitmeye karar verdik eşimle. Inşallah tabi
Diyet ekmeğim yok henüz. Bugün bu ekmekle idare ettim. Ilk fırsatta alacağım.

Menum
08.30
ilik limonlu suyum
09.00
12.30
14.00
1 un kurabiyesi( kardesim geldi pasta cikardim kurabiyeyle ben dyanamadim 1 tne yedim)
15.30
2 dilim armut
7 badem
17.30
pirasa yogurt

birazdan yesilcay icer gunu kaparim

1 mil leslie
30 dk bolgesel egzersiz cok zor ve etkiliydi
8 dk karin hareketleri

Hkmetcim menunu begendim
hadekacim aksam ekmek olmazsa daha iyi ama tabi sen yeni yeni duzene koyucaksan hastaydin ilk gune gore menun guzel canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…