slm kızlar
hawarcım başınız sağolsun. çocuklara da geçmiş olsun. çok iyi anlıyorum bende de hasta çocuklar hasta ben. uykusuz geceler. oyyyyy
babanın toparlanmasına sevindim.
herkes geri dönmeye başlamış ben de dahil. çok sevindim.
ebrum insanları takma kafana eşini de takma derim.
geçen görümcem hem de çok sevdiğim görümcem neredeyse aile huzurumuzu bozuyordu. sonra abisi artık öyle bir kardeşim yok falan dedi. aile girdi birbirine . sonra bir özür mesajı geldi. çok mükemmelsin kıskanıyorum. sadece bunu yazmış. daha çok kızdım ama çekemiyorlar. boş duran insanlar yada kendinden üstte olanları hep kıskanır dedikodusunu eder. bu böyle.
ben de dün maça gitmesine engel olmak için az nazlandım az işve cilve yaptım. baktım olmuyor saldım gitti :)
çocuklarla oturdum kitap okudum. yemek yaptım.
bacaklarımdaki ağrılardan spor yapamıyorum ama diyet yapmaya başlayacağım kızlar.
gerçi bugün arkadaşın getirdiği kekten hüplettim
btülkübra ellerine sağlık ev mis gibi olmuştur.
özgem eşinin doğumgünü kutlu olsun. eşin de ailesi de bazen çok anlayışsız davranıyor kuzum yaaaa
çocuk yataktan kaldırılıp götürülür mü?
lajoba canım herşey gerçekten üst üste gelmiş ama Allah başka dert vermesin bozulan eşyalar olsun. sağlık olsun.
papatyam senin de kıskanannın çok oluyordur. başarılı bir iş kadını. ünv ortamı da dedikoduya müsait. Allah kolaylık versin. oğlun iyi bir eğitim aldıktan sonra özeli devleti mi var bunun.
hikmetim oğluş erken yatmış erken kalkmış. ne güzel bir düzen.
bnu arada menüler güzel görünüyor. bakalım ben ne yapacağım bu günden sonra:)
araser yoğunluk bitmiştir umarım.