Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

osge1989 canım haklısın aslında kardeşim başka bir şehirde annem onun yanına doğuma giderse, bende dedim babamın yanında kalayım ama annem diyor 4-5 gün kalırım fazla kalamam, bende bakalım giderim belki canım yol çok uzak direk uçak yok en yakın il 2 saat orayada uçak aktarma ile gidiyor yalnız gidemem anca eşimle gitmem lazım o yüzden gözümde büyüyor yoksa direk olsa sorun değil

hadeka geçmiş olsun canım, ay bu yaz gelse de hastalıktan kurtulsak, 23 nisan çalışmasını da spordan sayıyoruz canım

wisdom01 bu kadının videolarını bende bir ara yapıyordum değişik videolar iyi oluyor arada

menümü de yazayım
8.30 sabah 2 dilim çavdar, 1 yumurta, salatalık domates, 3 çatal patlıcan domates kızartması
çökelek, 5 zeytin

12.45 1 tabak etli bamya, 1 kase yoğurt

ara 1 kivi, 1 elma

18.15 gibi 1 tabak nohut, bolca salata, yarım dilim çavdar , 4 cin biber

5 mil leslie, 4 dk karın hareketleri ( ösge 8 dk videonun anca yarısını yapabildim )

Hawarcim menun iyi ama neden ekmek yeme iht duyuyosun ki nohut zaten gayet doyurucu ee bol salatada var o da doyuruyo ekmegi salata olmadan yesen bir nevi derdim elinden geldigince aksam ekmek yeme bence
Ayni videoyu mu yaptik canim
sen 5 mil lesiden sonra yaptiysan yorulmussundr belki

osge1989 aslında yemek yedim ekmek yemeğe niyetim yoktu, ama doymadığımı hissettim yedim, doğru söylüyorsun akşam yememek lazım
bahsettiğim video 8 dk, ropot yapıyor o demi, leslinin üstüne yapmaya çaşıltım ama ben zaten yerde pek yapamıyorum sanırım yanlış yapıyorum belim ağrıyor

M maviduvar1 spor yapılmış yine

Wisdom01 bu videoları hemen indireceğim. 3. Videonun başka bi versiyonu var bende. Yaptıktan sonra 3 gün sırtım ağrıdı. Çalışmış Sırt kaslarım.
Bir de bunların deniz Kıyısında bi videoları var. Onu da çok seviyorum ben.

hawar cım çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin inşallah

Selam kızlarrr ne cok yazmışsınız hepinize tek tek yazmak isterdim ama bugun çok yoruldum sabah kızımı okuldan aldım hastaneye gittik yolda iki kere aradılar randevu saatini değiştirdiler kızımla dolaştık biraz alışveriş yemek derken doktorumuza göründük röntgen istedi o hastanede parası nerdeyse üç kat fazla olduğu için başka bir yerde çektirmeye gittik. Röntgeni çeken doktor gitmiş yarın sabah 8.30 randevu aldık. Sabah çekildikten sonra kızımı tekrar okula bırakıp hastaneye sonuçları götürmeye gideceğim yarın yine sokaklardayım... Bugun diyet yapamadım karbonhidrat ağırlıklı bir beslenme oldu yarın daha dikkat edecegimm...

Bende kaydettim sayfaları. Şimdi leslie mi yapsam kitap mı okusam bilemedim.
En iyisi tarcınlı sütümü yapim 1 kdr kitap okuyim.
Deniz kenarındaki videoyu hatırladm. Bi kere yapmıştım sanırım. Kadın cok sert hareketler yapıyor ya da aşırı hızlı ben kendimce yorumluyorum papatyam

Baya yoruldunuz desene. Yerken dw yakmışsındır bak gör sabaha artı görmezsin.

İyi geceler kızlar.Oglum dayanamayıp akşamüstü uyumuş o yüzden şimdi uyutuyorum .Ama bunu sorun etmiyorum ağlamadı el salladıya varsın bir gece eş uyusun:) babannemle etkinlik yaptı diye anlattı durdu biraz başarısız ama dedi:)) yemekten sonra sözümü tutup oyuncak alıp anneme uğradık .Çekirdek çiko kaplı pişmanşye ve tulumba hayurrrr .Çünkü öglen patronun dağıttığı baklavadan 1 dl yedim erken saatti.Şimdi eşim karşımda nutella yiyiyor (Arkadaşamın annesi kötüydü Dr bekleyin yapıcak bişi kalmadı demiş ( Arabayı verdik hemen yıka çıktılar.Her ölüm can yakar ama evlat ve anne daha çok derler hep yaşayanlar (Rabbim sıralı ölüm versin (

Hayırlı sabahlar.Yine 54 üm ( Artık çok dikkat etmem lazım!! 24 Nisan'a ne kaldı.Regl tatlı istegi hat safhada! Akşam sizi okurken Oglumla uyumuşuz tel elimde:) sözde yorum yazıcaktım.eşimde kaldırmamış koltukta uyumuşum.2. Saç kurutma makinemde bozuldu sabah.3.sogan dograyıcımda bozuktu onuda alayım hazır takside girmişken.2. Yeni aldığım süpürgem bozuldu dün tamire vermiştik 5o tl ödedik .Tost makinemde evlenirken hediye ucuz bişidi tam batırmıyor.Toptan takside gireyim memnun olduğunuz markaları paylaşırsanız sevinirim:)) elektronikten yana yüzüm gülmedi zaten

Kizlar gunaydinlar
dunden uykusuzdum gece de pelin uyumadi mirin kirin butun gecr yanimdaydi bi yorgunluk var uzerimde kahvaltimi edeyim birazdan kndime gelirim ins.
Btlcum Allah acil sifalar versin amcana canim
hawarcim evet ayni videodan bahsederiyoruz karin hareketlerinde belini yere guzelce oturt belin de bosluk hic olmucak tam yere oturcak ve kalkarkn cene yukarda olcak ceneni gogsune yapistirma benim boynum cok agriyor korkuyorum sakatlicm diye boynum da bi sorun var sanirim agrimamasi gerek cunku bu videoyu hergun yapip beslnmne dikkat edersen karin farkeder ben diger videolari degisyirerek yapiyorum ama bunu hep yapicm
Hkmetcim masallah ben bakamadim daha videolara sonra bakar yaparim
araser su hastane kosturmacasini hic sevmiyorum ama Allahta yoklugunu gostermesin tabi gecmis olsun umarim bugun halkedersiniz butun isinizi
Ebrucum ortim bikac gun tartilma ben de dayanamiyorum ama bugun tartilmadim yarin da tutarsam kndimi iyi olucak
tost makinesi korkmazin guzele bnziyo tencere takimini kullaniyorum cok memnunum benimki arzum orta ayar hediye glmisti cok kullnmadigim icin memnunum yani
Fon makinesi kullnmiyorum ben
Oglununun gelisimlerine cok sevindim icin ferah olsun gun gectikce iyiye gidicektir hersey

günaydın kızlar
öğretmen arkadaşlar rica etsem özel okul konusunda fikirlerini yazabilirler mi acaba.
göndermeyi düşünmüyorum ama yine de öğretmenlerin bu konuda ki fikirlerini merak diyorum.

30 min Beginner Lower Body Workout: Allahim bu nasi bi spordur kizlar 30 dk ama hatta son 5 dk sogutuyo vucudu ama cok cok etkili ve zor hareketler zaten hareketleri tam yapmak guc cok etkili kalbimin sesi duyuluyo disardan deneyin bi

ARASER:Koşturmaca bugünde devam desene.Hasteneleri başımızdan eksik etmesin Rabbim ama o okukusu bile beni hasta etmeye yetiyor koşturmaca inş. iyi sonuçlanır canım.Resimli motive menülerini özledim valla
ÖZGEM:Araştırıp özellikle kurutma acil oldugundan almam lazım hemenNe kurutma kullanmıyor musun?
BTLKBRA:Aacil şifalar diliyorum amacana inş. iyileşir canım.
WİN :spor spor sporrrrrrrrrrrrBence göbek için yapılan düzenli her akşam olursa kesin şekil alır ben buna inandırdım kendimi.Göbegimdeki farkı görmek yapmadan uyumamama neden oluyor
Dünki özge hawar .....hatırlayamadım herkesin menüsünü begendim diye hatırlıyorum.Özgem resimli menülerin çok güzel ben çok motive oluyorum

Bu akşam arkadaşlar buluşlaım diyor bakalım.Kahve tatlı yerim geç kalırsak yemek yemem.Özgem slim in 6 beni çok terşetip eksi çıkartıyor.Slim in 6+15dk karın yapıcam artık.Bu videoalra akşam bakarım spor aşkı geldisanada bak ne güzel ortim

özgecim teşekkür ederim senin de menü ve sporlar güzel. kurabiyecik de olsun o kadar. üstüne spor yapılmış.
hawar menün güzel ekmeğin sağlıklı en azından. ben daha beyaz ekmekten kurtulamadım. 5 mil de çok iyi maşallah.
bence de çocuklarla gözünde yolun büyümesi çok normal. ben senede bir kez yazın gidiyorum o bile çok yıpratıcı oluyor

btlkübra canım geçmiş olsun amcana Allah acil şifalar versin.

ebrum arada geç uyusa da bişey olmaz. Allah ömrün de ölümün de hayırlısını versin. kimseyi kimseye muhtaç etmesin.
ne çok elektronik eşyan bozulmuş yahu.
ben de beyaz eşyalardan memnun değilim de borçlar bitince değiştireceğim.
süpürge tavsiye edeyim dyson allerji serisi var. biraz pahalı ama benim hayalimdeki süpürgedir kendisi.
borç bitincce alınacaklar listesinin başında.
tost makinem korkmazınki çok memnunum
saç kurutma philips ssanırım o da iyi.
soğan doğrayıcı da tupperwarenkini kullanıyorum. küçük boy olanı yetiyor bana.

bu arada menün de güzel . eşine rağmen iyi iradelisin. spor da var. 53e dönersin tekrar.

papatyam benim büyük bu sene ilkokula başlayacak.
ben imkanım el verse kendim devlet okulunda olduğum halde özelde okumasını isterdim. devletin imkanları daha kısıtlı oluyor. tabi bazı okullar özel gibi donanımlı da olabiliyormuş ama ben pek rastlayamadım.
görsellik ve yaparak yaşayarak yapma durumu özelde daha iyi durumda. öğrenme daha iyi gerçekleşiyor. tabi hepsi için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. bazısı da çok başarılıyız diyerek dayıyor testi deneme sınavını. çocuk yarış atına dönüyor.
ilkokulda gönderemeyeceğimiz için 4. sınıfa geldiğinde özel okul sınavlarına hazırlayacağız Allah nasip ederse ve kesinlikle Türkiyede başarılarıyla adından çok söz ettiren okullar var onlardan birine girmesini istiyoruz. orta okul ve lise çok önemli. çünkü çocuk ergenlik döneminde ve arkadaş seçiminde bazen hata yapabiliyor. aile ile paylaşım azalıyor. işler kötüye gidebiliyor ama aile farkında bile olmuyor.
Allah korusun tabi. bence düşünmelisin. imkan ve tercih meselesi.
bizim göndermeyi düşündüğümüz okul (tabi hayalimde)
her yıl öğrencilerini 15 günlüğüne Amerikaya götürüyor. dil eğitimi çok iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…