Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

selamlar kızlar.keyifler nasıl.
ben gezip,yiyip duruyorum ama akşamları dikkat ediyorum en azından.
bol hareket ve dışarıda zaman geçirince yakıyorum sanırım.
geçmişe bakamadım,3 lü gruplandırma yaptınız mı.bu hafta yarış olacak mı.
kendime gelsem de ben de katılsam diyorum.

ebru var ya bu adamlar aman oğlum yorulmasın,üzülmesin diyen annelerin yetiştirmesi.
bencil ve herşeye hak görür yetişen bir insana 25 yaşından sonra yanlış olduğunu göstermek çok zor.
ama imkansız değil.çünkü biz eşleriyiz,anneleri değiliz.
annelerinden gördüklerini bizden bekleme gibi bir hakları yok,bunu anlamaları için de elimizden geleni yapacağız artık.
herşeyin bir yolu yordamı var,eşini en iyi sen bilirsin.

papatyacım kilo değildir o ödemdir.o kadar spor yapıyorsun sonuçta,yağ kaybetmen ve kas kazanman lazım.kilodan ziyade sıkılığa bak bence bundan sonra.

uzuuuun bir pazar keyfi içindeyim bugün.kahvaltı sonrası çay rehavetinde takılıyorum.
acil bir işim de yok.
hava güzel olsaydı çıkardık ama buz gibi maalesef.
evde bir şeyler yapacağız artık.

Tunaydinn kizlarr ah ebrum erkeklerin hepsi ayni benim esimde hic bir seye lini surmez biraz once disari ciktik kahvaltiya ondan once evi topladim kizin cantasi i hazilardim kendim hazirlandim beyfendi dus aldi giyindi bas koseye kindu banada hadi daha hazir degilmisin diyo dedim az yardim etsen hazir olucam kizin kabanini ayakkabini giydir bari dedim yapti kahvalti yaptik benim kizim biraz cok aglar bi baktim bagiriyo ne cok agliyosun diye dedimki 2 haftada bir evde kaliyosun bide cocuga bagiriyomusun aferim sana o cocuk hergun ole ben bagiriyomuyum dedim sustu bidaha agzini acmadi anlican hrpsi bencil canim
Hikoss hediye super
Papatya bizim eslerimizde ole olurmu acaba
Kizlar benim reql gunu gecti 3 gun yine streslerdeyim duzenim yok resmen yaaa dogumdan sonra bi duzene girmedi hamile degilimdir dimi ihtimal yok ama insan korkuyo

Kizlar tunaydin keyifler iyidir ins.
gune eksi ile uyanmanin mutlulugu var ustumde ama rehavete kapilip yememek gerek tabi
dun aslinda kotu beslndim ama 5te gunu kapittim ve 2.5 uyudum gece migdem artik bulnmaya baslmisti kv gitmistik balik yediler saat 22decsofraya oturdular binbir israr herkes otur dedi tadina bak bari fln yok dedim

HKMtCM kv d.gunu kutlu olsun hediyesi guzelmis gule gule kullansin pasta harici cok cozutma bak sonra pismn okuyosun

PAPATYCM ohh anne ogul kahvalti keyfi yapilmis dun de kizimla kndime sutlu kahve yaptim kekte yapmistim karsilikli yedik ictik biraz buyusun elleriyle bana khve yapick icicez sohbey edicez ins.
Bizim eslerde umarim yas aldikca olgunlasirlar ve bizi anlamaua baslarlar

BANUCM dedigine katiliyorum tamamn anneleri yuznden boykeler benim esim de bu artik tavan yapmis 1 anne 2 abla simartmista simartmis hala oyleler bi de evin en kucugu esim her dedigi olmus 1 bardak suyunu kndi alsa surat yapiyo bana
yediklerini yakman da buyuk nimet kiymetini bil demek az yesen rahat kilo vericen

Btlcum ayni benim esim kndim ve 2 cocugu hazirlarim o dusunu alir giyinir ki giyinirkn onu ver bunu ver rahat vermez snra alir eline tlf oynar arada hado hadi diye soylenir beni de cildirtir
bir de cikar evden tlf ya da arabanin anahtari evde unutur cok alemler coookkk

Slm kızlar kahvaltıda diyete uygun yedim. Sonra kahve içmeye bi arkadasa gittik. Tramisu koydu oğluşlara yedirdim yememek için. Ama iki çatal attım ağzıma. Eve geldik temizlik beni bekler. Hemen giriştim eşime de iki senedir hiç yardım etmiyorsun dşye sitem ettim etmez olaydım.
ben evin içinde fır fır koştururken gazete okudu. Sonra eline viledayı aldı süpürmediğim odalardan başlayarak silecekti veeee viledamın sapını kırdı.
Bastırırken suyunu atmk için. Vileda devrildi yolluklar ıslandı. Ya sabır dedim içimden.
Bitanem çok gönülsüzsün bırak dedim. Süpürülmemiş odayı siliyorsun dedim. Süpürülmüş odayı görmüyorsun dedim. Tabi o sırada gazete okuyordun nereden bileceksin dedim. Iki sildi sonra gitti yattı. Yatmadan da her söze bicevabın var dedi. Ben wc banyo yıka cm as topla ütü toz alma ve market poşetleri yerleştirdim amaaaaaa lafta yardım etti.
Çok moralim bozuldu. Ebrum kelin ikacı yok canım. Benim eşim de önceki yıllard çok yardım ederdi son iki senedir sadece et yemeği yapar. O kadar. Bu sabah ütü yaptım ve özellikle onun iki gömlek bi pantolonunu bıraktım. Hayatım ütü masası açık. Bugün ütünü yap da toplayayım dedim. Bi offfladı kisormayın. Önceden hem kendi hem benim ütülerimi yapan adam bu adam.
Şimdi şekersiz türk kahvemi içiyorum.

Işleri bitirdim. Iki tepsi kurabiye yaptım. Cuma uyuyakalınca okula götürememiştim. Bir tepsi kendi okuluma bir tepsi oğlanın okuluna götüreceğim.

Iyi akşamlar kızlar menü paylaşıp kitap okuyacağım. Canım hiç spor istemiyor. Neden böyleyim ben. Tembellll

Sbh 1,5 dlm uno denge light ekmek
2 Siyah 3 yesil zeytin 1 kk peynir domates salatalık bir demet kadar roka

Ara türk Kahvesi iki çatal tiramisu
Bi avuç balık kraker iki dokuz kat gofret miniklerden.

Ara kahve şekersiz büyük fincan

Akşam 1 tabak tavuk haşlama 4 kaşık yeşil mercimek 1 yeşilsoğan
Lahana tursusu

Akşam çay ve yesil çayla dvm edeceğim. Inşallah eksi uyanırız sabaha

Alınan kalori 782 yakılan 175 bugün cıslara rağmen iyi olmuş.
Papatya araser ortiler neredesiniz
Gezmelerden gelemediniz mi

Kızlar ben geldim. Eve geleli bir saat falan oldu. Kv lerde güzel geçti günümüz. Oglan kuzum hiç durmadı yerinde. Uyku düzeni bi günde bozuldu resmen. Işte bu yüzden pek bi yere gitmek istemiyorum. Oglan daha yeni uyudu cünkü. Spor için bi vaktim kalmadı . Bu neden mi tabi değil. Ama cok yorgunum. Ve saldım yine kendimi. Yarın toparlicam inş. Bel cevrem yine kalınlaşmaya başladı.
Iyi geceler kızlar..

Gezmeye gittik.Ne yediğimden ne içtiğimden bişi anlamadım .Oplum îlk başta çok ağladı hiç durmadı .Dönüşte anneme uğradım.Erken kalkıcaktım sözde eşimin bi işi çıktı yeğenim az önce Buraktı eve.Başkım çatlıyor oglumu uyutuyorum .Herşey kaldı töbe kızsanda pazar bi yere çıkmam dedim eşime.ayaklarıma ayakkabı vurdu yarın nasıl gidicem bu yorgunlukla ile bilmiyırum (

Bu sabah feci bir rakam gördüm (
Sabah : 2 dl kızarmış çavdar ,1 dl peynir , kk kaşar , domates salatalık,2 zeytin ,4 kaşık bal
Ögle: yarım ekmek döner,4 çatal künefe
Ara/ Türk kahvesi
Akşam, 6 yk salata,1 dk helva ,4 çilek
Bol bol yürüyüş

Gezmelere gitmişsiniz benim yakınlarıma gelmişsin canım bugun...,

Bu hafta sonu bende aynı kaderi paylaşıyorum seninle ebruli1820 cim bu erkeklerin sorumsuzlukları yüzünden biz çekiyoruz çilesini bende bugun bütün gun sinirle dolaştım tabi kendimi buzdolabının önünde buldum sabahtan da zaten kahvaltıya misafirlerim vardı orda da kaçırdım yarın artık tartı da ne görürüm bilmem.....

Bakkkk halaaaa suan içerde telefonda şeytan diyoki al o telefonu fırlatt at.....

Bugun beni sinir etti hala sinirim geçmedi bir müşterisi gelmiş yurtdışından burda ev alcakmış gecen hafta da dolaştılar ev baktılar saatlerce bu hafta da kahvaltıdan sonra bir gitti gidiş o gidiş bu guzel havada evde takılıp kaldık cocuklar ağlayıp durdu bide iki de bir telefon açıp hazırlanın geliyorum diye bizi bekletti aksam 7.30 geldi ben tabi delirdim... 8 den sonra dışarı çıktık yarım saat önce geldik cocukların banyosu kaldı, ödevleri kaldı, uykuları geldi........

Onun sorumsuzluğunu cocuklar çekti offff bugun gercekten cok sinirliyim bende.....

Günaydın arkadaşlar. hafta sonu buralar soğuktu. evi bekledim. Aslında avm ler var ama avm gezmeleri de baydı artık . Zaten belli bir süre sonra orda da başım ağrıyor. Pazar günü eşim arkadışıyla dışarıda ben kızımla keyif yaptım hafat sonu aburcubur çok oldu. ama bu sabah tartıda 64.9 u gördüm çoktandır. 64 ü görmemiştim .İnşallah cumaya kadar boğazımı tutarım Cumada 64 lü bir şey yazarım. Herkese selam benim mesai başlar.

Günaydın kızlar. . Tartı yüzüme feci çarptı. 73.3 ü gördüm. Hava süper, oglan dışarı cıkarır oynatırım. Park falan da yok yakında. Hoş dün kv lerde full parktaydık. Evi de temizlemem gerek .. aslında ebruş gibi bir gün belirlemem gerek . Neyse cm ları gidim asim. Öpüldünüz

günaydın kızlar dün kurabiye yapmıştım bugün iki tane yedim sabah. güne kalorili başladım yani
hem de kahvaltının üstüne yedim. şimdi çok pişmanım ve şiş hissediyorum

sbh da aç karnına tartılamadım kahvaltıdan sonra tartıldım feci bir rakam inansam mı

ebrum pazar günü eve tıkılıp kalmamışsın gezmişsin ama senin içine sindiği gibi olmamış yine.
ayakkabı vurması da ne berbattır. bu arada dünkü menü bayağı bi abartı olmuş 4 kaşık bala takıldım ben. acaba dört çay kaşığı mı :)

hikmetim sevindim doğum günü güzel geçmesine. hem oğluş da sabahtan akşama kadar parktaymış. bugün biraz işlere yoğunlaş istersen. çamaşırı astıktan sonra bir plan yap.
haftanın günlerine de bölebilirsin.
ben her pazar kahva gürültü yapıyorum dün anlattığım gibi.

gece de devam etti yatana kadar. en son beni ağlattı gitti odadan. ağlıyorum diye sinirlenip gitti. ben de bi ton sms attım .
sabah da bişey olmamış gibi kalkıyor.

araser canım senin eşin de plansız hareket ediyor sanırım. sizi oyalamasından belli

sehercim nerede yaşıyordun
buralara yaz geldi artık.. izmir baharı görmeden yazı görür.
iki gün önceye kadar doğalgaz yakıyorduk şimdi cam pencere açıyoruz.
korkutucu derecede hızlı oluyor geçiş

papatyam sen de gezmelerdeydin dimi
haftasonu bol kaçamaklı bol gezmeli olmuş.
toparlananlım inşallah.

Kizlar gunaydin
Dun cok cok iyi bi rakam gormuskn bugun 60 in ustundeyim cunki dun kotu beslndim malesef
modum dusmeden devam etmem gerek daha yolun cok basindayim 1 ay olmus baslayali 4 kilo gitmis saglikli kilo vermisim aslina devami gelir ins.

HADeKAcanim ben hem kurabiye hem kek yaptim dedim misafir geldimi rahat olur malum pelinle herzmn firsatim olmuyor neysebuzlugs attim ama bu pis bogazim buzluktan cikarip isitip yind yedi hic yapmamak gerek aslinda da coluk cocukta yiyor iste
Bu arada esine cok guldum ya bu kadar mi isteksiz is yapilir sen burdaha is isteme diye yapmistir sen bu oyunlara gelme yilmadan yardim iste

EBRUCUMbu pazar esine ver oglusu gezdirsin sen evde dinlen tek basina takil uyu tv izle spor yap kitap oku bu haftasonu kendine vakit ayir

ARASER ayni benim esim canim hazirlnir bekleriz o isler hic bitmez gerci bi derece anliyorum bazen esimin yaninda sahit oluyorum bi yere yetismesi gerekirkn bir dunya sorun yasayip yetisemiyo ama iste beklemek insani sıkıyor neyse artik cocuklar bugun banyo yaparlar

HKMtCM canim niye boyle istahimiz acildi ya bugun dikkat etmem sart tarti birden yukari tirmniyor benim moralim cok bozuldu bu sabah regl bitti karnim sis hala

SEHERCIm ins bu cuma 64u gorursun canim haftasonu yapilan cislar geridr klsin artik

Gunaydin kizlaaar
Haftasonu bizde evde tikilanlardandik, malum vizeler basladi ve neden hafatasonuna sinav koyuyorlar hic anlamis degilim :-( bugun esimin dgunu, kahvaltimizi yaptik simdi mutfagi toplayip evi supurup camasirlari topla katla yerlestir yapip pasta yapcam osgenin tarifi deniycem ins becerebilirim aksama kv falan cagirsam diye de dusunuyorum ama bi yandanda is cikarma basina amaaan cekirdek ailemizle kutlayalim iste diyorum bakalim aksamustu karar veririm ne yapcagima
Hadeka esinin eski haline bravo diyorum ama simdiki halne onu ne getirdi merak ettim dogrusu amaan bosver canim uzme kendini sen, sonra barisinca uzuldugumuz yanimiza kar kaliyo
Areser benim esimde aynidir geliyorum der saatler gecer, kimseye hayir diyemez malesef olan evdeki cocukla kadina oluyor bu durumda, ins sinirin gecmistir ve gonlunu almistir esin
Ebru amaan bosver canim gezmissiniz gunesli guzel havanin keyfini cikarmissiniz cocuklar hep ayni bizimkide 5 dk durmuyo bi yere gidince, yinede hayat onlarla guzel plan dahilinde hareket edin canim sonra bosuna uzmeyin kendinizi
Dun kv bana sitem ediyor cumartesi dernek toplantisi varmis gidiyoruz senide alalim dedi yok cocuk uyuyor gelemem dedim, herkes vardi bi benim gelinlerim yoktu diyor dedim giderken degilde bi kac saat once arasaydin ona gore cocugu kendimi hazirlardim siz arabadayken aradiniz ben nasil yetiseyim sitemli bi sekilde tamam bi dahakine onceden haber veririm dedi ama napiyim benim de kendime gore bi duzenim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…