- 21 Ekim 2010
- 4.284
- 1.903
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #25.221
Kv dogğum günü kutlu olsun canım hediyende güzelmiş iyi güznlerinde kullansın.Önemli olan hatırlanmak.Kızlar Günaydın .. Hava idare eder. Kv nin dogum günü bugün. Unutmuş numarası yapıcaz. O benden ilk mesaj bekler atmicam. Kucuk bir hediye aldım. 3 lü biblo lale ..
Eki Görüntüle 1490479
Param cok yoktu . O gün pazara markete de gitmiştim. Canım kv kesin begenir de. Eşim de begendi bir de pasta yaptırır gideriz dedi. Hediye nin içine güzel bir yazı yazarım. Oglanın da eline bir çiçek alırız.
Bugün malum pasta yicem. O yüzden sabah öglen i hafif kapatıcam. Ptesi salı full temizlik yapıcam. Carşamba arkadaşım gelecek. Ne yapsam acaba? Kolay bişeler söyleseniz.
Hadi iyi pazarlar ..
Papatyam bu günde evde tekmisin.
Küçük mucizeler dükkanı az kaldı bugün bite rinş. Güneş çavması nette yok baktım.Alsam evde okuyacak zaman yokkiGünaydın kızlar
Ebrucum sen böyle anlattıkça esimin yıllar önceki halleri geliyor aklıma. Hiç birşeye elini sürmezdi. Sabah akşam pc nin başında oyun Oynardı. O zaman temizliğe kimseyi de alamıyordum.
Şu anda 15 yıllık evliyim. 5 yıl önce galan benim eşime sihirli bi değnek değdi sanki. Şimdi herşeyde yardım eder.
Demem o ki bu şekilde bencilce davranan tek insan senin eşin değil. Sen anlatsan da anlamaz o. Erkekler yapı olarak bencilller zaten.
Ama sen de biraz boşver kuzum bu işleri ya. Hayat o kadar ciddi birşey değil. Neden kendini bu kadar zorluyorsun. Hergün spor yapmak oğluşa etkinlik yapmak çamaşır yıkamak ( özellikle bu konuda sana hak vermiyorum hiç) zorunda değilsin.
Güneş çavması adında bi kitap var. Iki cilt. Mutlaka okumalısın.
Ben de eskiden senin gibiydim. Şimdi çok relaxım artık. Amannnn. Diyor geçiyorum ve eskiye göre Zaman'ım daha bereketli sanki. Çünkü stres yapmıyorum.
Ne yaparsan kendine yapıyorsun.
Eşinle Konuşmayı ihmal etme. Emri vaki olan misafirleri kabul etmesin. Hafta sonu daha uygun görüşmemiz için de canım.
Wisdom bugün oğlumla beraberim. Babamız kaçtı oğluştan yalnız gitti.
Biz de oğlumla dışarı da kahvaltı edeceğiz bugün. Çıkarız evden birazdan.
Aynen öyle banum.Kv kötü alışkanlıklar bırakmış.Çorabını bile eline veriyor bırak çekmeceden alıcak alt tarafı.Yeni evliyken çok yadırgadım ve umdugunu bulamayınca(bazı şeyleri hala yapar yanında sürahi su ister vs) istemeyi beklentileri bıraktı.Ama bazen bende bakıyorum çocrabını veriyorum vs aa napıyorum diyorum.Oglumu mutfaga işlere alıştırmam bu yüzden ünv. olur askerlik olur vs alışsın kendi işini görebilmeyiebru var ya bu adamlar aman oğlum yorulmasın,üzülmesin diyen annelerin yetiştirmesi.
bencil ve herşeye hak görür yetişen bir insana 25 yaşından sonra yanlış olduğunu göstermek çok zor.
ama imkansız değil.çünkü biz eşleriyiz,anneleri değiliz.
annelerinden gördüklerini bizden bekleme gibi bir hakları yok,bunu anlamaları için de elimizden geleni yapacağız artık.
herşeyin bir yolu yordamı var,eşini en iyi sen bilirsin.
Ay hepsi aynı bunlarınTunaydinn kizlarr ah ebrum erkeklerin hepsi ayni benim esimde hic bir seye lini surmez biraz once disari ciktik kahvaltiya ondan once evi topladim kizin cantasi i hazilardim kendim hazirlandim beyfendi dus aldi giyindi bas koseye kindu banada hadi daha hazir degilmisin diyo dedim az yardim etsen hazir olucam kizin kabanini ayakkabini giydir bari dedim yapti kahvalti yaptik benim kizim biraz cok aglar bi baktim bagiriyo ne cok agliyosun diye dedimki 2 haftada bir evde kaliyosun bide cocuga bagiriyomusun aferim sana o cocuk hergun ole ben bagiriyomuyum dedim sustu bidaha agzini acmadi anlican hrpsi bencil canim
Hikoss hediye super
Papatya bizim eslerimizde ole olurmu acaba
Kizlar benim reql gunu gecti 3 gun yine streslerdeyim duzenim yok resmen yaaa dogumdan sonra bi duzene girmedi hamile degilimdir dimiihtimal yok ama insan korkuyo
hepsi aynı bunların hepsiKizlar tunaydin keyifler iyidir ins.
gune eksi ile uyanmanin mutlulugu var ustumde ama rehavete kapilip yememek gerek tabi
dun aslinda kotu beslndim ama 5te gunu kapittim ve 2.5 uyudum gece migdem artik bulnmaya baslmisti kv gitmistik balik yediler saat 22decsofraya oturdular binbir israr herkes otur dedi tadina bak bari fln yok dedim
HKMtCM kv d.gunu kutlu olsun hediyesi guzelmis gule gule kullansin pasta harici cok cozutma bak sonra pismn okuyosun
PAPATYCM ohh anne ogul kahvalti keyfi yapilmis dun de kizimla kndime sutlu kahve yaptim kekte yapmistim karsilikli yedik ictik biraz buyusun elleriyle bana khve yapick icicez sohbey edicez ins.
Bizim eslerde umarim yas aldikca olgunlasirlar ve bizi anlamaua baslarlar
BANUCM dedigine katiliyorum tamamn anneleri yuznden boykeler benim esim de bu artik tavan yapmis 1 anne 2 abla simartmista simartmis hala oyleler bi de evin en kucugu esim her dedigi olmus 1 bardak suyunu kndi alsa surat yapiyo bana
yediklerini yakman da buyuk nimet kiymetini bil demek az yesen rahat kilo vericen
Btlcum ayni benim esim kndim ve 2 cocugu hazirlarim o dusunu alir giyinir ki giyinirkn onu ver bunu ver rahat vermez snra alir eline tlf oynar arada hado hadi diye soylenir beni de cildirtir
bir de cikar evden tlf ya da arabanin anahtari evde unutur cok alemler coookkk
Benimki işe girdikten yorulmaya başladıktan spnra 2-3 ay cuma akşamları yardım etti o kadar.Neyse benimkide yaptıgından çok mahfediyor hiç dokunmasın daha iyiSlm kızlar kahvaltıda diyete uygun yedim. Sonra kahve içmeye bi arkadasa gittik. Tramisu koydu oğluşlara yedirdim yememek için. Ama iki çatal attım ağzıma. Eve geldik temizlik beni bekler. Hemen giriştim eşime de iki senedir hiç yardım etmiyorsun dşye sitem ettim etmez olaydım.
ben evin içinde fır fır koştururken gazete okudu. Sonra eline viledayı aldı süpürmediğim odalardan başlayarak silecekti veeee viledamın sapını kırdı.
Bastırırken suyunu atmk için. Vileda devrildi yolluklar ıslandı. Ya sabır dedim içimden.
Bitanem çok gönülsüzsün bırak dedim. Süpürülmemiş odayı siliyorsun dedim. Süpürülmüş odayı görmüyorsun dedim. Tabi o sırada gazete okuyordun nereden bileceksin dedim. Iki sildi sonra gitti yattı. Yatmadan da her söze bicevabın var dedi. Ben wc banyo yıka cm as topla ütü toz alma ve market poşetleri yerleştirdim amaaaaaa lafta yardım etti.
Çok moralim bozuldu. Ebrum kelin ikacı yok canım. Benim eşim de önceki yıllard çok yardım ederdi son iki senedir sadece et yemeği yapar. O kadar. Bu sabah ütü yaptım ve özellikle onun iki gömlek bi pantolonunu bıraktım. Hayatım ütü masası açık. Bugün ütünü yap da toplayayım dedim. Bi offfladı kisormayın. Önceden hem kendi hem benim ütülerimi yapan adam bu adam.
Şimdi şekersiz türk kahvemi içiyorum.
Bu hafta sonu bende aynı kaderi paylaşıyorum seninleebruli1820 cim bu erkeklerin sorumsuzlukları yüzünden biz çekiyoruz çilesini bende bugun bütün gun sinirle dolaştım tabi kendimi buzdolabının önünde buldum sabahtan da zaten kahvaltıya misafirlerim vardı orda da kaçırdım yarın artık tartı da ne görürüm bilmem.....
Bakkkk halaaaa suan içerde telefonda şeytan diyoki al o telefonu fırlatt at.....
Bugun beni sinir etti hala sinirim geçmedi bir müşterisi gelmiş yurtdışından burda ev alcakmış gecen hafta da dolaştılar ev baktılar saatlerce bu hafta da kahvaltıdan sonra bir gitti gidiş o gidiş bu guzel havada evde takılıp kaldık cocuklar ağlayıp durdu bide iki de bir telefon açıp hazırlanın geliyorum diye bizi bekletti aksam 7.30 geldi ben tabi delirdim... 8 den sonra dışarı çıktık yarım saat önce geldik cocukların banyosu kaldı, ödevleri kaldı, uykuları geldi........
Onun sorumsuzluğunu cocuklar çekti offff bugun gercekten cok sinirliyim bende.....[/QUOT
Aynen canım herşey kaldı.Geliyorum yarım saat 10 dk ve arada 1 saat geçiyor gelemiyorum sen bir şekilde gitSinir üstüne sinir.Size yakındım evet ama çok kızdı kalabalıkmış trafik varmış.Tmam haklıydı ama arabada arkada oglum agladı kucagımda tepindi ben mahfoldum arkada yapma etme demekten.Akşamda almadı annemden herşey kaldı.İyiki yemegimi sabahtan yapmıştım.Hiç anlamıyorlar 10dk evin ordayım diyor 1 saat geçiyor diyorum hangi evin ordasın acaba gelemedin gitti Pazar akşamı evden çıkmam artık.
Oh kızınla keyif yapmışsın.Nerdesin ki böyle soguk oralar?Günaydın arkadaşlar. hafta sonu buralar soğuktu. evi bekledim. Aslında avm ler var ama avm gezmeleri de baydı artık . Zaten belli bir süre sonra orda da başım ağrıyor. Pazar günü eşim arkadışıyla dışarıda ben kızımla keyif yaptım hafat sonu aburcubur çok oldu. ama bu sabah tartıda 64.9 u gördüm çoktandır. 64 ü görmemiştim .İnşallah cumaya kadar boğazımı tutarım Cumada 64 lü bir şey yazarım. Herkese selam benim mesai başlar.
Evdesin canım ogluş uyudukça yavaş yavaş hergün bir yeri yaparsın.Günaydın kızlar. . Tartı yüzüme feci çarptı. 73.3 ü gördüm. Hava süper, oglan dışarı cıkarır oynatırım. Park falan da yok yakında. Hoş dün kv lerde full parktaydık. Evi de temizlemem gerek .. aslında ebruş gibi bir gün belirlemem gerek . Neyse cm ları gidim asim. Öpüldünüz
4 çay kaşıgı bal tabisigünaydın kızlar dün kurabiye yapmıştım bugün iki tane yedim sabah. güne kalorili başladım yani
hem de kahvaltının üstüne yedim. şimdi çok pişmanım ve şiş hissediyorum
sbh da aç karnına tartılamadım kahvaltıdan sonra tartıldım feci bir rakam inansam mı
ebrum pazar günü eve tıkılıp kalmamışsın gezmişsin ama senin içine sindiği gibi olmamış yine.
ayakkabı vurması da ne berbattır. bu arada dünkü menü bayağı bi abartı olmuş 4 kaşık bala takıldım ben. acaba dört çay kaşığı mı :)
hikmetim sevindim doğum günü güzel geçmesine. hem oğluş da sabahtan akşama kadar parktaymış. bugün biraz işlere yoğunlaş istersen. çamaşırı astıktan sonra bir plan yap.
haftanın günlerine de bölebilirsin.
ben her pazar kahva gürültü yapıyorum dün anlattığım gibi.
gece de devam etti yatana kadar. en son beni ağlattı gitti odadan. ağlıyorum diye sinirlenip gitti. ben de bi ton sms attım .
sabah da bişey olmamış gibi kalkıyor.
araser canım senin eşin de plansız hareket ediyor sanırım. sizi oyalamasından belli
sehercim nerede yaşıyordun
buralara yaz geldi artık.. izmir baharı görmeden yazı görür.
iki gün önceye kadar doğalgaz yakıyorduk şimdi cam pencere açıyoruz.
korkutucu derecede hızlı oluyor geçiş
papatyam sen de gezmelerdeydin dimi
haftasonu bol kaçamaklı bol gezmeli olmuş.
toparlananlım inşallah.Bende yapmıyorum bayadır tatlı vs .Oglum çok seviyor ama yaparsam yerim diye korkuyorum. bİZ ÜZÜLDÜGÜMÜZLE kalıyoruz onlar relaks bu konuda
Öyle planlıyordum ama dünki arkadaşlar mangala çagırdı evlerine pazar akşamı ama erken kalkıcaz sözü aldım eşimdenn!!!C teside yegenim sözlenciek aileler gelicek tanışmaya.İş çıkışı oglumu alıp teyzeme gidicem hamurişleri tatlı vs ben yapıcam.Kizlar gunaydin
Dun cok cok iyi bi rakam gormuskn bugun 60 in ustundeyim cunki dun kotu beslndim malesef
modum dusmeden devam etmem gerek daha yolun cok basindayim 1 ay olmus baslayali 4 kilo gitmis saglikli kilo vermisim aslina devami gelir ins.
HADeKAcanim ben hem kurabiye hem kek yaptim dedim misafir geldimi rahat olur malum pelinle herzmn firsatim olmuyor neysebuzlugs attim ama bu pis bogazim buzluktan cikarip isitip yind yedi hic yapmamak gerek aslinda da coluk cocukta yiyor iste
Bu arada esine cok guldum ya bu kadar mi isteksiz is yapilir sen burdaha is isteme diye yapmistir sen bu oyunlara gelme yilmadan yardim iste
EBRUCUMbu pazar esine ver oglusu gezdirsin sen evde dinlen tek basina takil uyu tv izle spor yap kitap oku bu haftasonu kendine vakit ayir
ARASER ayni benim esim canim hazirlnir bekleriz o isler hic bitmez gerci bi derece anliyorum bazen esimin yaninda sahit oluyorum bi yere yetismesi gerekirkn bir dunya sorun yasayip yetisemiyo ama iste beklemek insani sıkıyor neyse artik cocuklar bugun banyo yaparlar
HKMtCM canim niye boyle istahimiz acildi ya bugun dikkat etmem sart tarti birden yukari tirmniyor benim moralim cok bozuldu bu sabah regl bitti karnim sis hala
SEHERCIm ins bu cuma 64u gorursun canim haftasonu yapilan cislar geridr klsin artik
Harika görünüyor canım ellerine sağlıkOsgecim cok sagol canim
Yaptim kizlar pastayi ay cok icime sindi ins tadida guzel olmustur
Eki Görüntüle 1491739
Üzerinede cop sise evadan kalp kesip yapistiracagim not yazip onu batiririm onu da yapinca atarim oglan uyurken mutfagi toplayip yemek yapayim artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?