Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

günaydın çıtırlar.
hepinize sağlıklı,mutlu,aktif bir hafta dilerim.
lajoba eşinin d.günü kutlu olsun canım.pastanın fotosunu isterim ama.
hadeka sabah yemişsin kurabiyeyi,iyi yapmışsın.en azından yakma olasılığın var.
wisdom ne güzel 60 lara yaklaşıyordun ama,biraz daha gayretle yapabilirsin aslında.
seher kilolarımız yakınmış,bakalım bu hafta ne yapacağız.
areser ödevleri cuma akşamından yaptır çocuklara,bitmezse c.tesi kahvaltı sonrasında tamamlasınlar.en azından pazar dinlenir,rahatlarlar.ben öyle yapıyorum canım.en azından o aradan çıkmış oluyor.

bu hafta işlerimi cumadan hallettim,ailemle doyasıya vakit geçirmek için.sadece yemek yaptım iş olarak.
çocuklarla oynadım,eşimle dizi maratonu yaptım,arkadaşlarımızı ziyaret ettik.güzelce dinlendik ama bugün faturasını ödeme zamanı.
çamaşır,bulaşık,temizlik üçgenine dalacağım da hiiiç içimden gelmiyor.
yine de yapılacak tabii.bir dünya da ütüm var,gideyim de başlayayım.
görüşürüz kızlar.
molada uğrarım.

Osgecim ya bisey soracam
Krema sicakken mi kattin benmari erittigin cikolari ve tereyagini? Ve disina kremsantiyi bi pakete 1 su bardagi sut mu kullandin civik olmuyormu 1 cay bardagi yaziyor diye hatirliyorum pastalar icin

Kizlar cok cok sorryy, ozelden mesaj yazmakta sikinti yasiyorum o yuzden burdan sordum

Banucum kolay gelsin, tesekkur ederim tabi atarim fotosunu ins guzel olur daa

Kv dogğum günü kutlu olsun canım hediyende güzelmiş iyi güznlerinde kullansın.Önemli olan hatırlanmak.
Küçük mucizeler dükkanı az kaldı bugün bite rinş. Güneş çavması nette yok baktım.Alsam evde okuyacak zaman yokkiKonuştum eşimle cuma günü plan yok ve ya ogluşa bakıcaksın yada yardım ediceksin dedim.Ben edemem yardım dedi kaç senedir ilk kez kaç aydır yardım ediyordu halbuki.Biri dalga vs mi geçti bilmiyorum kesin kararlı.Çocuga bakarım sen yaparsın dediBir daha akşamları uyumana izinvermiycem herşeyi tek başıma omuzlamıycam dedim.Dedim de dedimmmmmmmmm
Aynen öyle banum.Kv kötü alışkanlıklar bırakmış.Çorabını bile eline veriyor bırak çekmeceden alıcak alt tarafı.Yeni evliyken çok yadırgadım ve umdugunu bulamayınca(bazı şeyleri hala yapar yanında sürahi su ister vs) istemeyi beklentileri bıraktı.Ama bazen bende bakıyorum çocrabını veriyorum vs aa napıyorum diyorum.Oglumu mutfaga işlere alıştırmam bu yüzden ünv. olur askerlik olur vs alışsın kendi işini görebilmeyiGeçende makarna yap yemegin yanına trafikte kaldım dedim.suyu koymuş hani makarna dedim ben hiç makarna yapmadım ki bilmiyorum dedi
Ay hepsi aynı bunlarınDuş alır banyoyu mahfeder giyinip tel elinde hadi hazır degilmisin.Kırk saat hazılanamıyosun vs söylenir.Bende de olasada aacana derim test yaparım hemen sende yap stres olma bari canım.
hepsi aynı bunların hepsi
Benimki işe girdikten yorulmaya başladıktan spnra 2-3 ay cuma akşamları yardım etti o kadar.Neyse benimkide yaptıgından çok mahfediyor hiç dokunmasın daha iyiOoo seninki baştan yapan ki ütü bilenoldu şimdi yapmıyor?Ben koskaca hafta sonu oturup kahve keyfi yapmadım ya ona yanarımTiramisu yememişsin büyük

Geçmiş birikmiş aklımd aklamıyor alıntı yaptım mecburen kızlar.Kararlar aldım yine yeniden ben
Hani benim ortilerim lajobam win regl ragemn eksi olmak hedefimDetoks için yogurt kürü yapıcam bu akşam.Ve özgemin zıp zıp videosunu yapmak istiyorum bakalım.Eşim birde diyordki h içi yorgun vs evde olalım diyosun,cuma temizlik plan yapma diyosun,pazarda evde olayım diyosun,cumartesi akamı annene gidiyosun........Acaba biz ne zaman gezicez misafir agırlıycak yada arkadaşlarımıza gidicez?Haklı mı ne?
LAJOBAM :Haklısın çocuklu insana önceden haber verilmeli!!Boşver ima ettiysede etsin çocugun düzeni öenmli.Eşinin d günü kutlu olsun .Pasta resmi bekliyorum.
WİNNN hadi toplayalım kendimizi pazartesi,salı,çarşamba,perşembe spor cuma temizlike spor sayılır.H sonu ne yapabilirsem.Mutlaka 4 gün spor yapıcam
BANUM işler birikmiş kolay gelsin canım molada görüşürüz

kızlar eşimi bu hale getiren sebep 2.5 sene önce kalçadan üç yerden bacağı kırıldı. hareketleri eskiye göre kısıtlandı. sonra 1.5 yıl geçti. yani geçen sene bi daha bacak kalçadan aynı yerden kırıldı.
şimdi iyileşti. hareketleri normale döndü. ona da kızamıyorum ama bana da yazık yani. zor bir iş istemiyorum ki vileda elinde peşimde dolanacak. bi toz alacak. yine bütün yük bende olacak :)

lajoba kv istediği kadar sitem etsin sen haklısın son dakka haber verilir mi

özgem ne yapmışsın sen hem dolaba at hem de çıkar ye

Kizlar ben geldim hafta sonu cogumuz esi sinir etmis benimkide dahil sabah 7.30 da kaltim ise giristim kizi kv ye birakip vee yeni oturdum belim koptu daha utu var camasir yikaniyo yemek yapilacak off off is bitmiyo dun aksam kizimin odasina bi girdim aman Allahim savas alani bile yani da derli toplu kalir baba siz halletmisler odayi ben bi sinirlendim bagirdim esine bari sen yapma hrm diyosun bu kiz seni yoruyo diye hemde yardimci olmuyosun dedim hic bisey demedi oyuncaklarini toplanis kizin neyse onada sukur dedim
Ozgem havar sizinle esim dimi ben bugun cok guzel basladim bu hatadan umutluyum ins eksiler girmek istiyorum

Lajoba canim kremayi ocaktan alinca tereyagini ekleyip karistircaksin o eriyo zaten kremayida got gel karistir kabuk tutmasin biraz ilinca ekle cikolatayi mikserle karisyir biraz
kremsantiyide 1 su bardagi sutle yazar tarifye 1 cay bardagi su yazar
sen 2 pakete 1.5 su bardagi sut koy yeter bnce
linkte sorun yasadi hawar siteyi vereyim cunku disari cikicam birazfan size bi bakayim dedim okuyup cikayim kizi hazirliycm
hayalimdeki yemekler meyveli pasta yaz google cikar
umarim sonuc iyi olur
Esinin dogumgunu kutlu olsun canim nice birlikte yillariniz olsun

-500 ile uyandım bu sabahBiraz ilerimizde bir park yapıldı.Yemekten sonra 1 saat oraya gidicem akşamları.Hem oğlum erken uyur yorulur eglenir.Hem bende spor aletlerine biner etrafta tur atarım
HADEKAM eşin haklı benimki o kadar kırılsa parmagını dahi kıpırdatmazAma yine de kıyamam sana ya.Keşke robot temizlik arkadaşlarımız olsa dimi
Özgem winnnn ne yiyorsunuz bakim gözüm üstünüzde

ebrum ben artık hak vermiyorum canım. hak verdim zaman verdim. ama tüm sosyal faaliyetlerini yapacak düzeye gelen adam iki süpürge de tutar.
sürekli herşeyi yiyesim var psikolojisi ile dolaşıyorum bu neden oluyor kızlar. yememek için zor duruyorum. masada portakal vardı bi dilim atıverdim ağzıma. hep atı atı veresim geliyor!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bugün pek iş yok.Kendimi ve gözlerimi zorlayıp kitabımı bitirdim.Nette her kitap yok malesef artık yarın başlarım bir kitaba.Okumak iyi geliyor bana.Kızlar eşimle hafat içi daha çok vakit geçiriyoruz sanki.Ben hep haftasnonunu iple çekiyor kavga,temizlik ,hastalık vs ile tamamlıyorum.Eşimle karar aldık canımın sıkılınca h içi sonu demeyip ogluş 23:00 uyuyunca kv yada anneme bırakıp arkadaşlarla yada ikimiz sahilde yüyrcez bir kahve içmeye gidicez vs.1-2 saat zaten evde deolunca hele şimdi yazın 1 den aşagı yatmıyoruz.Eşim diyet olayındanda yavaş yavaş tepkili olmaya başladı.Bir yere gidelim diyor yok bugün tartı günü,yok bugün dikkat ettim mahfedemem vs diyormuşum.Eşim bir anda gece yarısı hadi waffle yiyelim hada şunu içelim çok sever.Bu aralar hiç kendine eşlik etmedigimi arkadaşlarının ettigini farkettim.Evde sürekli söylenen kendini tutamayacak diye kimseye gitmeyen tatlılar yapmayan ayak uyduramayan dırdır yapıp temilzik yapan kadın olmak istemiyorumGidelim deyince işi gücü diyeti bırakıp gidicem
HADEKAM HAKLISIN CANIM bir süpürge tutabilir.Benimde tatlı istegim regl malum yaklaştı hat safhadaSu iç yada sakız çigne benim gibi gizli gizli agzım boş kalmasın deyüüüü

Kabak yemegi yaptım ekmeksiz akşam yemeyim o olacak. Sabah kötü başladım sonu normal bitsin bari. Evi süpürdm elimle sildim. Kuru bezle de kuruladım. Sonra cay demledim. Yanında kraker bisküvi falan yedim . Cm ı toplayim, katliyim. Oglan uyanmadan oje mi tazeleyim. Kitap da bitti. Meryem in infaz edilmesine cok cok üzüldüm. Ama leyla için mutlu son oldu .
Raşitin ölmesine de cok sevindm ama ne yalan söyleyim:)

Ay ne komik oldu ya diyet sayfasinda yaş pasta kremanin 1 tatli kasigi kadar tadina baktim meyveleri yerlestirirken arada attim agzima bi kac antep fistigi da yedim aksam da ince bi dilim yiycem tadini merak ediyorum
Tesekkur ederim Feraceli ve wisdom01 , hikos yap canim tarifi gorunce gozum korktu yapamam diye ama yapmaya baslayinca zevkle yaptim

LAJOBAM harika hazır gibi duruyor .Sunum önemli benceBende krokanlı denemek istiyorum ama eşimle oglum 1 dl yiycek koca pasta bana kalıcak diye misafir vs bişi çıkmasını bekliyroum.
winnn Kraker yemeyeydin çayın yanında ama bende çayı bişlerle içmeyi seviyorumAma bu hafta iyi bir toplam çıkartalım kuzular.Örnek bögürtlen kışı pdf yazıyorum çıkıyor okuyorum canım.Eski kitaplar oluyor tabikide.Bögürtlen kışını etkilenirim diye okumaya korkuyorum.Bakınayım yarın inş. yeni bir kitap okurum

Ebruş indirdiğin sitenin linkini atarmısın. Bi kaç site denedim ama olmuyor .

Slm kızlar yemeği altıda yedik ama kaçırdım sanırım 4 içli köfte ve ayran. Üstüne 4 mil leslie yaptım. Şimdi nmz kılıp mutfagı toplayayım yarım saat de yürüyüş bandında tempolu mu yürüsem diyorum. Kilom azalacağına artıyor.

Özge pasta mükemmel görünüyor.
Hikmet akşamı hafıf kapatıyorsun ne güzel.
Meryeme de afkanlara da çok üzüldüm ben. Leylaya ve tarıka da tabiiii. Çok zor. Şimdi uçurtma avcısındayım. Okumak güzel.

Diyet topiğine geri dönelim gelsin menüler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…