Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Kizlar cvp yazmaya yeni firsat buldum saat 11 gibi yemek yapiyodum (hikom ben de kabak yaptim)
Komsunun oglu geldi annem bugun 13.30 da sohbete gidicekmis haberiniz olsun dedi
onceden konusmustum dini sohbetlere gidiyo bayan ders falnda veriyolar neyse evdeki isleri bitirdim hazirlndim pelinle gittik orda uyudu cok sukur eziyeti olmadi
guzel seyler anlatti hoca mesciddeydi sohbet bi vakif yani
Cocuguyla gelen de coktu
ins her hafta pazartesi gidicem ilk gidisimde hemn bi cuz aldim kuran okumuyorum cok herseye vakit buluyorum da iste nefis
pelin buyusun tecvid arapca derslerine de katilirim ins.
LAJOBa harika gorunuyor ellerine saglik benim gorsel olarak pek marifetim yok susleme vs ama elimin lezzeti fena degildir senin gorseli kadar tadida guzel olmustur eminim tadi hala damagimda cok guzeldi yaaa
EBRUCM eksi 500 super canim esinin de kndine gore hakli yonleri var
esim bana bazen der hadi yiyelim icelim vs yok dersem hic eglenceli degilsin der
nspim ben de yiyip yiyip zayif kalanlardan olmk isterdim ama malesef
aksami kilip menu paylasicam

Yemekten sonra parka gittik.Spor aletlerine bindim oglumda oynadı.Şimdi yeşilçayımı koydum dizimi açım ütü yapıcam.
Bugün
Aç karınla ılık limonlu su
Sabah: 2 dl Çavdar'dan yağsız tost
Ögle: 5 yk salata, yarım kase yogurt,2 z.sarma
Ara:1 activia,5 badem
Akşam:1 tabak kuru fasulye ,5 yk salâta , yarın kase yogurt ,4 cin biber

Hadekam sporla yediklerini yakmışsındır canım nerde o eski hedaka?
Özgem menün harika!Elmalı tarçın bir türlü yapamadım Ve yogurt kürünüde tabi Ne güzel sohbet dinlemişsin.
Winnnnn lajobam mani menüler ???

Merhaba kızlar
Lajoba pasta harika görünüyor. Eşinin doğum günü kutlu olsun
Ebrucum çok güzel kararlar almışsın. Kendini Sıkma canım. Herşey olduğu kadar.
Oğlum saat 18:30 dan beri uyuyor kızlar. Artık nasıl yoruldu ise. Allahtan ödev yokmuş bugün.
Ben de 4 fast mile yaptım. 62.0 ı Gören'e kadar kardio yapacağım. Günlük hedefim 100 gram vermek. Cumartesi tartılmıştım. Cuma -600 olmam lazım en azından.
Şimdi tesbihlerimi çekip yatacağım artık.
Herkese iyi geceler

Selamlar herkese
Tesekkur ederim kizlar, esim de cok begendi pastayi hatta hazir gibi cok guzel olmus baya ugrasmissin dedi tadi da guzeldi ee daha ne olsun o kadar ugrasin sonunda bunca tebrik guzel bi lezzet
Ünv den ark la konustum 3 saate yakin unv deyken 7/24 beraberdik ne gunlerdi ne de guzeldi cocuklarimizdan eslerimizden eskilerden ooooo.. tabi bu arada oglus evin altini ustune getirdi seslenmedim napiyim
Evet menum gelsin

Sabah... peynir, domates salatalik sekersiz cay
Oglen.... 2 kase arabasi corbasi, yarim kete
Pasta yerken 1 kare beyaz ciko 1 tk muhallebisinden ve meyvelerden
Aksam.... 3 yk kavurma, 3 yk yogurt, salata
Saat 8.00 da 1 kucuk dilim pasta

Kotu bi mrnu biliyorum ama rkmek yemedim bununla avunuyorum

Kizceler gunaydin
bugun eltim gelicek nasipse bize kisir yapicam kek ve kurabiye cikaricam ona umarim ben sadece 1 tabak kisirla kalabilirim kalmam da gerek du cumaya gore artiydim dunku menumsonucu bugun 100 gr eksiye dustum hedefime 600 gr kldi tutsam bogazimi verilir bakalim

EBRUCUM menunu cok begendim acik havada sporda iyi olmus hem oglunda eglnmis

PAPATYACM dedigin gibi kilo vermk icin kardiyo sart yag yakimi icin yani zatennekmek ciko sekerdende uzak duruyosun neden olmasin

LaJOBA cnm ellerine saglik tekrar begenmenize sevindim cok guzel bi pizza tarifim var onu da vereyimmi
gerckten cok komigiz ya diyet topiginde pasta tarifi veren degisik canlilar

Günaydın kızlar
Özgecim pizza tarifini ben alabilirim. Oğlum çok seviyor. Her zaman gidemiyoruz pizzacıya. Marketten dondurulmuş olanlardan alıyorum. En azından evde yaparım da sağlıklı olur.
Dün akşam 18:30 da uyuyan oğlumu sabah 7:30 zorla kaldırdım.
Herkese güzel günler dilerim.

Gunaydin kizlar
Ozgem menunu cok begendim
Ben menumu simdi yaziyim dun aksam aniden yemekli misafirim geldi esimin amcasi bassagliguna geldiler yemekli o yuzden yazamadim
Sabah
1 dilim ekmek
2 ince dilim kasar peyniri
1 tk bal
Ogle
1 kase corba
3 yk bulgurpilavi
2.yk yogurt
Aksam
Yarim kase nercimek corbasi
1 karniyarik
Dun adimolceri takmistim sabahtan 10.000 adim atmisim kizlar

Dünkü Menüm cok kötü ama yazim ebruş kızmasın

Sabah 1 tabak salata, 2 dlm kepekli ekmek tost , üstüne 1 dilim ekmekle nutella
Nutella yı yiyince böyle oluyorum

Öğle tmzlk le uğraştm bişe yemedm.

Öyle sonu 7 brdk sekersiz cay, bisküvi

Akşam 3 ymk k kabak yemegi ,2 ymk k Pirinc pilavı

Yatmadan 1 kivi, 4 çilek

Bugün daha cok dkkt edicem yani inşallah.
Suan midem gurul gurul acıktım .. tartılıp bişeler yiyim . Ama nutella hayııııırrrrr
Abim almış yoksa eve sokmuyorum ben cikolata hele ekmeğe sürülenlerden. .

Dün yatak odasını düzenledim. Yine yerlerini değiştrdm. Cok seviorm değişiklgi.
Ama bazanın altı öyle duruyor. Havalara güven olmuyor ki kışlıkları kaldırim.
Geçen 3 adet Vakumlu hurç almıştım bir tane daha almam gerek .. ay atılacak cok kıyafet var. Güzel bir temizlk yapayim.

Kızlar menüler Cok güzel . Arada kucuk kaçamaklar olur da bnm gibi nutella aşığı poff yaa. Şuan gidip sinirden iki dlm ekmeğe sürüp yiyeblrm .. Eşim bu yönde cpk güzel ya. Tatlı sevmez allaha şükür bende tatlı sevmem o yüzden kırk yılda bir eve girer. Geçen nutella ye dedm yemem dedi
Allahm dedm keşke bende yemesem. Ciko falan aşıgı değil adam. Ah ah ..

Gunaydin kizlar
Ozgecim pizza miii bende istiyom bendeee
Papatya dondurulmus ben bi defa denedim de hiic hosuma gitmedi canim evde mutlaka kendin yapip denemelisin hatta oglusla birlikte eminim ikinizde sonuctan memnun kalacaksiniz
Hikos bende yatak odasina giremedim daha havalar az daha isinsin diye bekliyorum off cok is var cook, menun de fena diil kraker biskuvi olmasa daha da iyiymis ama

Hava guzel gorunuyor kahvaltidan sonra oglusu parka gotureyim onun pesinde bende spor yapmis kadar oluyorum, bu arada tartildim cumayla ayniyim arti olmamak guzel heleki o koca pasta dolapta hala duruyorken

günaydın kızlar lajoba bana menün abartı gelmedi hem hiç ekmek yok süper bence
özge menün çok süper yaaa bayıldım ben böyle menüler çıkaramıyorum azıcık da kıskandım :)
papatyam dün oğluş ne yaptı ki o kadar yoruldu
betülkübra hem menü güzel hem de spor çok iyi 10bin adım maşallah

hikom sabahtan abartmışsın ama sonra toparlamışsın sen de benim gibi çayı boş geçemiyorsun mutlaka yanına bişey lazım. vereceğiz hikom başka yolu yok.

kızlar kendime gelirsek durum vahim. dünkü menü sonra 59.5 çıktım bu sabah
geçen haftaya göre kılo vermeyi bırak bi kıloya yakın kilo almışım.

BTLKBRA menünde adımlarında çok iyi canım
LAJOBAM :dogum günü diye es geçiyorum menünüAma o kaman güzelim pasta nolcka şimdi2 dl yediniz alt tarafı keşke kv felan çagırsaydın da bitseydi
WİNNN şok şok yapam win nutellalı ekmeklere saldırmışÇayın yanında yediklerin çok kilo aldırıyor.Ben asla çaya bişi banmadan duramam ama şu sıralar durduruyorum yoksa bende severim sevmeyende yoktur sanırım
Papatyam ÇOK UYUMUŞ MAŞŞALH dinlenmiştir paşaSpor yapılmış.Ama sen yemekten ödün veremiyorsun onu anladım.Yani akşam yemegi yemeden ,yada şok vs yapamazsın .Sen seviyorsun sofra kültürünü.Madem böyle sende sporla yediklerini yakarsın ve çok güzel sıkılşaırsın.

+ ile uyandımHalbuki menüm iyiydi çiko cıss yok ama kurubaklagil(kurufasulye)varNapim ya kilo şişkinlik yapıyor diyede yemiycekmiyim.Zaten şöyle bana bana 2-3 dl beyaz ekmekle yanındada pilav üstü yemeyide özledim.Çok yapmışım bu akşamda kuru var ek pilav yaptım yogurt salata hep var zaten.Yeşil fasulye yiyeyim ben napim çöpe gitmesin diyorum heme çöpe gitmesin diyede masadaki herşeyi ben yiyemem kiEşim doyunca bırakır pirinş yemek çorbavs. ben güneh yada kalmasın yada az kalmış yarına kalmasın diye bütürme çabasına girerim malesef

Süperrr olmuş ellerine saglık canı. Harika görünüyor kimdiler tatıda nasıldır,,,,

Selam kızlarr dün bi uyuşukluk vardı üstümde yataktan cıkasım gelmedi baş ağrısı falan sabah (sabah dediysem öğlendi kahvaltı yaptığımda) gayet diyetine uygun yedim
2 haşlanmış yumurta

Ara : bir Türk kahvesi şekersiz yanında bir kare çikolata

Aksam üstü : cocuklara ekmek arası sandviç yapınca dayanamadım bende yaptım kendime yedim (beyaz ekmek)

4 kare çikolata

Sonra bir daha bişey yemedim çok saçma bir menü oldu bugun telafi edeceğim Allah'tan sabah Dünkü kilomla aynı çıktı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…