- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #25.261
Sol ayağımı okumuştum harika bir kitap keyifli okumalarARASER :Sazglıksız ama az yemiş erken kapatmışsın canım.
BİRİ BİRİCİK:bende oglum 8 aylıkken az yemeye çalıştım burayla tanışarak.Yeşilçayı emzirme döneminde önermiyor drlar eczaneler.Yinede sor bakalım druna.
WİNNNNN ogluş oldugu için nutella hep alınır koca kavonoz biter.Ama ben 1-2 çay kaşıgı tadarım kahvaltıda .Eskiden yarım ekmege sürüp meyve suyuyla yerdim pek severdim.
Bizim müdürün dogum günü pastlar alındı.1 dl yiycem tabi.AKşam sadece sebze yogurt yerim napalım.Kızlar artık düzen oturtmak lazım bol spor lazım.Yaz geldi .ArA ögünlerde meyve ,yogurt,bitki çayları olmalı.Ana ögünlerde yogurt ,salata mutlaka olsun,beyaz ekmek hiç tüketmeyelim.Bol su içelim.Karbonatlı,naneli limonlu su vs detoks yapalım gün içinde.Bu yaz bu göbek olmayacak.PDF her kitap yok malesef.Sol ayagım diye bir kitap denk geldi onu okumaya başlıyorum şimdi.
Kizlar tsk ediyorum.Sol ayagim kitabi cok guzel bir kitap yillar once okudum.Kalbimin sahibisinide basladim fakat sonlandirmak mumkun olmadi yabanci pembe dizi tarzi kitaplar bana gore degil heveslenip de bu tarz aldigim kitaplardan anladim.Psikoloji severseniz Gulseren Budayicioglunun kitaplarini severek okudum tavsiye ederi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?