Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

ebruli1820 aynı bizde de öyle cocukların kalır tabaklarında ben bitiririm eşim hiç oralı olmaz......çöpe gitmesin kalmasın diye diye bu hale geldik
osge1989 menün süper canım her zamanki gibi masallah sana.....
wisdom01 eski menülerine geriiii dönnnn Bak güneş yüzünü göstermeye başladı...toparlanma zamanı
B Btlkubra menün ve adımların süper olmuş....
hadeka erken kapatmışsın günü üstüne üstlük spor da yapılmış bu yönden bak en azından.....

İsyaaaaâaaaaaaan ..
Kızlar eşime sinirlendim nutella ekmeğe sarıldım. Ay bitse de kurtulsam poffff

Şuan midem gurulduyor. Az kalori yle şuan tok olabilirdim.

Hani benim eski kuş luğum valla tam dayaklıgım neoldu bana böyle. Offff

Yatak odası pencere pimapen sildim. Temizledm sabahtan da pike örtüleri cıkardım .. Baza nın altında koku yapmış haliyle. Hepsini yıkadım oglanın battaniye yorgan ı .. yatak örtüleri falan herşeyi yıkadım astım. Bi perdeler kaldı o da makineyi cok çalıştırdı m. O yüzden yıkayamadm. Spor oldu en azından diorm. Oglanı yatırim. Yeşil Elma Yogurt üstğne tarcın yapıp yicem. Valla isyanlardayım.
Yaza yine kv nin yazlıgına gidicez. Orda güzel kilolar vermştm. Umudum orda artık. Kii ne zamana gidersek. Evi derleyip toplayıp gitmek istiyorm.
Offff coook iş var
Bahar temizliği anca biter gidene kdr

Citir anneler merhaba.Benim 8 aylik bir bebegim var ve hala emziriyorum.Kendim evde bir duzen olusturuyum ve ona gore zayiflayim istiyorum.Bana oneride bulunmanizi ve yesil cay gibi bitki caylarini kullanmamin zarari var mi ogrenmek istiyorum.

selamlar kızlar.
biricik hoşgeldin.
hamile ve emzirenlere yeşil çay yaramıyor diye duymuştum.
wisdom kolay gelsin.iş bitmez evde,yap yap yarına 2 katını bulursun yapacak.

ARASER :Sazglıksız ama az yemiş erken kapatmışsın canım.
BİRİ BİRİCİK:bende oglum 8 aylıkken az yemeye çalıştım burayla tanışarak.Yeşilçayı emzirme döneminde önermiyor drlar eczaneler.Yinede sor bakalım druna.
WİNNNNN ogluş oldugu için nutella hep alınır koca kavonoz biter.Ama ben 1-2 çay kaşıgı tadarım kahvaltıda .Eskiden yarım ekmege sürüp meyve suyuyla yerdim pek severdim.

Bizim müdürün dogum günü pastlar alındı.1 dl yiycem tabi.AKşam sadece sebze yogurt yerim napalım.Kızlar artık düzen oturtmak lazım bol spor lazım.Yaz geldi .ArA ögünlerde meyve ,yogurt,bitki çayları olmalı.Ana ögünlerde yogurt ,salata mutlaka olsun,beyaz ekmek hiç tüketmeyelim.Bol su içelim.Karbonatlı,naneli limonlu su vs detoks yapalım gün içinde.Bu yaz bu göbek olmayacak.PDF her kitap yok malesef.Sol ayagım diye bir kitap denk geldi onu okumaya başlıyorum şimdi.

Sol ayağımı okumuştum harika bir kitap keyifli okumalar

Kizlar tsk ediyorum.Sol ayagim kitabi cok guzel bir kitap yillar once okudum.Kalbimin sahibisinide basladim fakat sonlandirmak mumkun olmadi yabanci pembe dizi tarzi kitaplar bana gore degil heveslenip de bu tarz aldigim kitaplardan anladim.Psikoloji severseniz Gulseren Budayicioglunun kitaplarini severek okudum tavsiye ederi.

.hoşgeldin biricik ..
Emzirirken sütü bol tutmak için su su su
O da senin ödem atmana güzel sebep.
Dereotu ye bol salata yap kendne.
Ben diyete başladgmda Oglan emiyordu. Ama malesef fazla emmedi. 7.ay bıraktı . Cok su içerdim emzirirken.

Araser menün kalabalık değil ama cıslı. Allahtan aynı çıkmışsın. Yarn daha güzel bir menü görelim.

Papatyam menü göremiyorum senden pek. Pilavı makarnayı çıkart hayatından canım.

Biricik hoş geldin.
Yrşil çay içme. Beyaz ekmeği hamurişini kes ilk etapta.

bugün menüm şöyle
Sirkeli ılık su
Bir yumurta domates yarım uno light ekmk 3 zeytin bi çatal peynir bi ısırık muz

Ara bir bardk süt

Öğle bol marul 5 çiğköfte yeşil çay

Ara yeşil çay iki gün kurusu

Akşam salata ve sulu tavuk yemeği

Bol su

Şimdi gezmeye gidiyorum. Kaçamaksız olsun Allahım. Artık kilo vermk istiyorum. Bugün kararlı başladım inşallah öyle gider.

Kizlar eltim 5 gibi gitti selin geldi yemek hazirla evi topla yeni oturdum
BETULCUm menunu begendim cnm
HIKMTCM bahar temizligine baslnmis ohh ne guzel o nutellayi at cope Allah askina yaa
HADEKA cnm ben de hergun iyi mnu cikarmiyorum ama hergun duzenli yaptigim sey cok erkn kapatmk ve ekmek hic yememek
bugun misafir var diye yine cozuttum ama 17.30dan snra birsey yemedim tek yesilcay iciyorum
EBRUCUm kurufasulyeyi menunde gorunce dedim zaten yarin bu kizce arti cikacak diye ama demek ki senin vucut bsklagilleri gec sindiriyor ve bu sebeple tartida arti cikiyosun
yoksa 2 tabak oturup yemiyosun yani
ARaSER menun iyi olmasa da erkn kaptmkta birsey cnm
HADEKa cnm menun cok iyi gezmelerde bozma lutfen yarin eksi cikcagini dusun yeme

Papatyacim dedigin gibi pizza tarifi cok ince hamur olanlar var ama onlari denemedim benim denedigim kalin hamurdu esim de bnde hamurunu begendik bi dene seversiniz belki
Hamuru icin
cok genis bi kaba hamur kabariyo baya kisir yaptigin gibi genis bi kap olsun
1.5 su bardagi sut ( soguk olmasin)
1.5 su bardagi ilik su
yarim cay bardagi siviyag
1 yemek kasigi tuz
1 tatli kasigi seker
2 pkt instat maya
1 yumurta
bunlari sirasiyla koy bi spatula ile karistir iyice
Onceden baska yerde bi genis kaba 1 paket yani ( 1 kilo unu) elekten gecir kepceyle ordan alip yavas yavas karisima ekle hem yogur hem un ekle yaklasik 1 kilo un aliyor alabikdigi kadar un aldiktan sonra uzerini strec sonra sofra bezine sar tam 1.5 saat mayalansin
sonra hamuru eline alinca yapis yapis olcak korkma yaninda un olsun tezgaha un al yogur hemn sekil aliyor
tarifte bu hamuru 4 bezeye ayiriyo ve pizza tepsileri var 1 beze 1 tepsiye denk geliyo 4 tepsi cikiyo
benim pizza tepsim olmadigindan bikdigimiz siyah firin tepsisine butun hamuru yaydim dedigim gibi butun hamuru tezgaha al ve unla toparla
firin tepsisini cok az yaglayabilirsin
sonra catalla del heryerini cok kabarmasin 200 210 derece gibi onceden isitilmis firina koy 10 dk dursun sonra cikar asagidaki sosu sur
Sos olarak salca koydum Domates sosu tarifi var ben cesaret edip denemedim eksi olur diye sen istersen salca yerine domates koyabilirsin
sonra 1 dolu yemek kasigi domates ve 1 dolu yemek kasigi tatli biber salcayi cok az su ike seyrelt sulu olmasin kati olcak yarim cay bardagi yag 4 5 dis sarimsak rendesi 1 dolu tatli kasigi kekik az pulbiber karabiber ve cok az tuz ekle karistir
sosu surunce
ilk biraz kasar serp hamuru gerisi hamurun en ustune 1 yuvarlak kalip kasar gidiyo o tepsiye
uzerine ben yesil ve kirmizi biber
Yesil zeytin
sucuk
Misir
mantar koydum
firina ver biraz pisince cikar kasarlari serp tekrar koy firindan cikarinca ilinsin oyle dilimle

Özgecim çok teşekkür ederim. Bu hafta sonu bi deneyeyim bakalım. Şnşallah becerebilirim.

Yapmasi kolay canim hic gozun korkmasin ben de oyle hamur yapan biri degilim fazla ama guzel okdu biz cok begendik yani
Ustundeki malzemeleri zevkine gore onceden dograyip hazirlarsin hamur mayalanirkn sosu da hazirlarsin pratik olur ozamn

Bugün aç karınla ılık limonlu su
Sabah : Tava ekmeğin ucunu kırıp peynir domates koydum
Ögle : 5 yk z.taze fasulye,yarın kase yogurt ,mevsim salata
Ara: 1 dl pasta
Akşam : 5 yk taze fasulye, yarın kase yogurt

Az önce zencefil zerdeçal ve tarçınlı yogurt kürümü yedim.

Hadekam menün harika nolur gittiğin yerde bol bol çay iç!
Özgem ben hazır hamur alıp yapardım evdeyken:))
Rabia ve biricik sağolun kızçeler evet güzele benziyor biraz okudum bugün

Müdürün d günü pastasından 1 dl yedim malum regl olucam dayanamadım dün akşam Park'ta belimi incitdim sanırım eğilirken çok acıyor ( kv bende oglumda iki gündür harika değişimler görüyoruz.şimdi gülen teyzeler yaptık.Babamız imzalıycak.Sabah ağlamıyor yemeklerini yiyiyor kv ve hiç kimseye. Kötü söz ittirme vs yapmıyormuş :))
Papatyam ne güzel bizde tatilde sürmüştük ailecek:) tatil gelsede kafa dinlesek uzaklaşsak

09.00
ilik limonlu suyum
09.30

13.30
1 tabak kisir
1 bardak ayran
16.00
yarim dilim kek
17.30

20.00 yesilcay ictim sadece
kotu bi menu ama kisir bana gore cokta diyete aykiri gelmiyor dimi sizce de oyle

Ebrucum tek kotu paata ama regl yakinsa vucut istiyor iste
belin icin gecmis olsun zorlma bikac gun
oglundaki degisime cok sevindim masallah onemli olan sorunu bulup cozmek siz de buni basariyosunuz ne guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…