Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Gunaydin kizlar
Hikosum yeme su nutellayi artikk
Ebrum pasta yemissin bi o gozume batti ama reql yaklasinca insanin cani istiyo
Ozgem kisiri bende cok severim ama aksam yemeseydin bulgur sisirir cunku
Kizlar bende menumu yaziyim cok iyi degil ama
Sabah
1.5 dilim ekmek
1 haslanmis yumurta
Prynir
3 zeytin
Ara
Forum cubuk kraker
Oglen
1 yk pilav
1 karniyarik
1 bardak ayran
4.30 da
Kumpir yedim yemicektim ama gorumcmle hastaneye gittik cikista o illa yiyelim diyince tamam dedim baskada bisey yemedim

günaydınlar herkese.
burada hava hala soğuk ve yağmurlu.güneşi bir görsem uzun yürüyüşlere çıkıp eve dönmeyeceğim neredeyse.
o kadar sıkıldım kapalı mekanlardan.
ebru dikkat et beline canım.sonradan çok iş çıkarıyor insanın başına.
oğluna da maşallah diyorum.

Ebrum o kalmasın bu kalmasın derken kilolar hatıra kalıyor Insana. spor yaparken sakatlanmalar da çok oluyor dikkat et kendine. vücudun ısınmadan egzersiz yapma.
Hikom motivasyonu arttıralım. Mis gibi temizlik yapmışsın ne güzel.

özgem kesinlikle erken kapatmak çok işe yarıyor. kek ve kısır :)
dün akşam benim de önüme bir dilim pasta patates salatası ve kek geldi iki dilim
ama çok tokum kusura bakma yiyemeyeceğim dedim. yalaaaaaan küllen yalan. çok acıkmıştım ve sadece kuru kuru çay içtim. çaydan da midem bulandı ıyyyk
sabah gördüm faydasını dünkü kilomdan 1.200 gr eksik çıktım.
bugün de böyle devam edeceğim inşallah.

lajobam bu gün hepimize diyet adına dikkat motivasyon getirsin inşallah.

banusultan 1000 kalorinin altında kalmışsın tebrikler
banucum az kaldı yaz geldi sayılır sizin oralarada gelice inşallah.
btlkübra hastane ? hayırdır? kumpirrrr çok severim ama çok kalorili. görümce seni başta çıkarmış. bu seferlik görmeyelim.

KIZLAR ÇOK ACIKTIM SABAH KAHVALTIYI 07.30DA YAPIYORUM HER SABAH.
arada yeşil çay ve marul yedim.

artık midemin bağırışlarını duymadan yaşamaya çalışacağım. tartıda daha çok sinirleniyorum çünkü.
çok açım ve öğlen kısır var. ne yapsam
acil tavsiyeye ihtiyacım var çünkü kısırırn bir gramı 3 kaloriymiş. bi porsiyon yesem 780 cal yapıyormuş.
özge dün kısırı yedin ama bu kısır çok nankör bir yiyecekmiş yaaaa

başka bir siteye baktım bir porsiyonu 205 cal diyor
kime inansam ki

çok taktım bu işi iki gündür kafaya.
yeter dedim kendi kendime.
sürekli ara yap cıs ye sonra da çık tartıya olmuyor de. aaaaaa yetti ama

Hadeka brnde olsam yerdim ustelik aksam saatlerinde degil oglen yiyceksin aksama kadaaar gider onlar zaten 700 muu yok artik bi filim pasta bile 300 kaloriyken 1 porsiyon kisir o kadar olamaz inanmam

LAJOBAM ortim güne detoksla başlamış ne güzelBende akşama yapıp bol bol içicem yatana dek.
HADEKAM menün güzel ve daha güzeli misafirlikte HAYIR demişsinKısırı 1 kase ye yeşilligini bol koyarak ama dur dur sen rakibimizsin bence tepsiyi kaşıkla hem ben baktım kısır 0 kaloriymiş
BANUM menün harika saglıklı bol yogurtlu sebzeli ve çok az kalorili beslenmişsin kocaman Sağol canım oglum iyiye gidiyorKız gelip alıp seni ben geziresim geliyor Güney tarafında mısın hala yaz gelmedi size
BTLKBRA:kumpir olmamış ama erken saatte oldugu için bilemedim ben bilmem tartı bilirTartı ne gösterdi peki?Zıplamaya devam mı?
PAPATYAM spor yapılmış

-400 ile uyandım ama hala 54 üm Tatlı istegim hat safhadaDün eşim bir tanıdık vefat etti il dışına gitti.Şimdi arkadaşının dedesi heran hazırlılı olun demişler ve bu çokkkk daha uzak bir yer oraya giderim bişi olursa diyor.Ananem vefat ettgiginde bu insanlar evimize bile gelmediler telde başsaglıgı dilediler.Ama eşim boşver ben giderim görevimi yaparım diyor.Neyse işte telde uzatmadım akşama konuşuruz dedim.Oglum tel artık benimle konuşuyor.Beni sevdigini özledigini hayırlı işler vs bıcır bıcır kapatmak bilmediDün akşam tvde bebek reklemını görüp ay ne tatlı anne hadi sende kardeş al böyle ben bakarım ki ona dedi
WİNNNN nutellanın dibini mi kaşıklıyon nerdesin

iyi akşamlar fıstıklar.
hadeka bence de öğle saatlerinde yiyebilirdin.yağı az olduğu sürece bir kase kısır asla 700 kal. olamaz.
bugün hava çok soğuk olmasına rağmen yürüdüm 1 saat.ne iyi geldi.hem bir kaç işim vardı dönüşte de onları hallettim,çıktı aradan.

ebru gezelim canım ben varım.amasya tarafındayım,burası soğuk oluyor.yazın en sıcak günlerinde bile geceleri hırkasız çıkılmıyor.sanki hakkari mübarek.
eve geldim sütçümüz sütümüzü getirmiş,hem yoğurdumu hem lor peynirimi yaptım tazecik.lor yaparken üstündeki yağı iyice alıp kalorisini azaltıyorum.topiğimize uyduğu için belirteyim dedim.
akşama peynirli makarna var,kal. fazla olunca çok hafif bir sebze çorbasıyla dengeleyeceğim inşallah.
benden bu kadar kızlar,menümü de yollar,işlere koyulurum.
öpüyorum hepinizi.

BANUM menün yine güzel ve az olmuş canım burda amasyalı ilk kez birini tanıdım ve namaza başlamamda en büyük destekçim ve çok iyi arkadaşım oldu.Aslında lor peynir tülketmemiz lazım sabahları.Bende eksiyen gourdu kaynatıp tülbentte süzüyorum.Buzluga azar azar böreklere çıkarırım .Bitti marketten alıp yapmam lazım aslında.Yürüyüş yapmışsın ne güzel hemde işlerini halletmişsin.Bende arabadan önce minübüsten inince markete vs ugrar hemde yürüyüş yapmış olurdum azda olsa.Şimdi park yeri bulamam diye direk eve geçiyorumBu akşam hem markete çıkmak hemde avmden ayakkabı almak istiyorum eşim hangisine tamam derse bakalım.Dün cenazeden gelirken meşhur satır köftesi almış seviyorum diyePilav yaptım yanına birde ayran.

Kizlar menum gelsin
Sabah
Haslanmis yumurta
3 zeytin
1 dilim ekmek
Oglen disardaydim
4 adet forum kepekli biskuvi 1 tatli kasigi fistikezmesi evde yaptim
Ara
Yarim muz
Aksam
1 kase kuru patlican yemegi
Ayran
Ebrun zipliyorum ama eskisi gibi degil zamanim cok olmadi bu ara

Selamlar kizlar
Brnde menumu yazayim

7.00.....1 dlm pasta ( sanki ruyamda gordum asermisim gibi saldirdim sabah sabah )
8.00..... 3 flm suzme peynir
9.30.....

11.00.....
( oğluma hazirladim yemedi ben yedim )
Bundan sonra aksam yemege kadar 4 tane cekirdek cittim, 3-4 tanede siirt fistigi yedim
Aksam 18.00
borek ispanakli

2 lt sabahtan yaptigim limonlu naneli su yatana kadar 3 e tamamliycam ins
Bi de aksam yogurt kuru yapmak istiyordum ama 1 saat tempolu yuruyus yapmak lazimmis gun icinde ben yapamam malesef ve emzirenler yapamaz diyordu

Emzirmek demisken kizlar ya benim oglum tam 22 aylik ve bir ay sonrasina falan kesmeyi dusunuyorum ama masallah onun hic niyeti yok azcik otursam hemen emmek istiyo siz nasil kestiniz bana ne onerirsiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…