Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Sabah yine tlf da sorun vardi yazamadim
birazdan eltime caya gidicez kv diger eltim gorumcm fln yeni tasindi da ev gormeye gidicez
esim umarim gec gelip almaz malum yarin okul var
Sabahtn kuafore gittim esim uyuyodu pelinle ordan gel kizi doyur yemek yap cm yikandi as ev topla kisirida masallah bi yapmisim sanki ordu yiycek koca bi tabak komsuya verdim 1 tabak esime ayirdim
ben de sabah bi kase yedim
aksam ustu 30 dk egzersiz 8 dk karin hareketi yptim cnm spor ypmk istemiyor nedense 2 gndur salmayayim kndimi diye zorla yapiyorum
menum
09.30
1 kase kisir
yesilcay
12.00
1 dlm ananas
15.00
kucuk kare pizza canim ckti dur diyemedim
son bi dilim kek klmisti onu da cikarip yedjm
pis bogaza bakarmisiniz daha birsey yapip hic buzluga koyarmiyim ben ASLAaaaa anca artarsa koyarim 3 ten beridir birsey ymdm yemicmde yoksa cumaya 60li rakamlara geri donerim
yesilcay iciyorum simdi ve yarin kndimi topluyorum ins.
cuma bi misafirlige davet edildim tartidan sonra diye ruh halim nokur bilemem abartmamaya calisicam
Btlcum ortim ikimizde karbonhidrat yedik ama erkn kapattik bklim nolucak
bugun kuaforde bayan sen baya zayiflamissin naptin bize de soyke dedi anlattim demek faekedilir bi zayifkma olmus hepi topu 4 kiko gitti ama spor skılastirdi ondan daha az gozukuyorum sanirim
Gittigim yerde birsey yemek yok tabisii karnimin guruktusu esliginde uyucam ceza bana bugun

merhaba arkadaşlar
kaç gündür okuyorum tam yazacam bir şeyler çıkıyor, motivasyonum sıfır sıfır sıfırrr kızlar
günlerdir yiyorum hemde nasıl sanırsınız kilo almak içimn özel çaba harcıyrum, bu gün biraz frenlemeye çalıştım kendimi abur cubur yemedim hiç olmazsa sporda yok

2 aydır 2 ileri bir geri, toparlanamıyorum, birazda sıkıldım sanırım, işte bunları her gün yazmamak için de yazmadım biraz

osge1989 ne güzel fark edilmiş insan mutlu oluyor duyunca, bu arad cumartesi, yaptım pastayı güzel oldu gerçekten, ama yarısından fazlasını ben yedim

Bugün aç karınla ılık su
Sabah: 2 dl tost ekmegigle yağsız tost
Ara:1 elma
Ögle : 1 kepçe türlü,6 yk yogurt ,mevsim salata
Ara: bi rüya ( ve 6 form bisküvi
Akşam:2 köfte barbeküde,2 yk pilav
Ara: yarım kivi
Şimdi çay demledik ailecek içiyoruz.Daha yeni oturdum.Evi süpürdüm.2 kap yemek yaptım .çm katla kaç adım attım kimbilir .Yarın akşam misafir gelicek kurabiye yApıcaktım üşendim.fındık fıstık alırım çay demlerim yeter.eşim soslu fıstık oglumda şebekeni şekeri yiyiyor ve meye tabagı (

Nolmuş topige banum hariç hep kötü menüler ( gerçi lajobamında iyi .resimli kusursuz Facebook'ta ÖZgenin önerdiği kadın ne güZel şeyler yapıyor kendine özel haşlama vs resimli paylaşıyor !Noldu bize yaw(

Iyi geceler çok yorgunum menüm
Sbh bi yumurta bi light ekmk üç zeytin iki çeri domates ve yarım kk peynir

Ara yeşil çay bi dlm portakal bi dilim elma

Öğle bi kase bol yeşillikli kısır çayyyy

Akşam altıda bi kase tarcınlu yoğurt

Sekizde koca bi tabak marul 10 fındık yarım kk beyaz peynir

Selam kızlar dun ne güzel resimler çekmiştim menulerimin aksam atarım diyordum ama uyuya kalmışım bi kalktım saat 02.00 uyku sersemi oturma odamdan aşağıya inerken ilk iki merdiveni indim ondan sonrası paldır küldür aşağıya gelmişim popom acayip acıyo oturamıyorum biraz morarmış
Fotolar telefonda ben suan tabletten yazıyorum
Dünkü menüm
Sabah : 1 dilim ekmek, 1 haşlanmış yumurta, zeytin domates

Ara : şekersiz Türk kahvesi

Öğlen : lıgt ton balıklı salata, 1 dilim ekmek

Ara : 3-4 tane çilek

Aksam yemedim ama bir çikolata yedim herkes regli zamanı yer ben bitince ne iş anlamadım

Bugun de pek diyetle ilgisi olmayan karbonhidrat ağırlıklı bir menü oldu cuma öncesi yarın pür dikkat diyete devam inşallahhh

Kızlar bugun cok duygulandım ve gururlandım bundan yaklaşık 1 ay önce sınıf öğretmenimiz bir çocuk dergisine sınıfça resimler yollamıştı oğlumun resmi seçilmiş yayınlanmış cok mutlu oldum....

Çay keyfi yaptık Eşimle .Duş namaz ve ben yatar.Yarın fotolu kusursuz menümle karşınızda olucam :)
Hadekam harika menün !!!
Araser seninde Dünki menün güzelmiş.Allah korusun kırıcakmışsın totoyu az kalsın:))Çok sevindim oğlunun resmi seçilmiş:) yetenekli zaten belliydi resimimden!
Benim oglumda bu akşam minika çocukta hani çıkıyorlar ya uçan balon diye bişi var soru cevap işte anne bende oraya çıkmak istiyorum dedi.Yarın netten bir bakayım araştırayım bari.İyi geceler hepinizi seviyorum

Gunaydin kizlar
Banucum menunde bi peynirli makarna gozume batti canim ama yuruyus yapmissin cok iyi
Lahobam menun guzel pastayida sabah yemekle en iyisini yapmisin
Hikoss menunu begendim canim
Ozge canim zayifladigin farkedilmis ne guzel spor cok etkiliyo ama dunki menunu begenmedim kiz 3 ten sonra bisey yemedin sen geceyi nasil gecirdin
Ebrum menunde bi ruya olmasymis iyiymis canim ama bugun daha cok dikkat edelim
Hadeka menunu begendim canim
Araser oglunu tebrik ederim canim masallah menunde guzel canim

Kizlar dun aksam misafirim geldim arkadaslarim bassagligina geldiler buzlukta kek kurabiye vardi esimede tuzlu kurabiye aldirdim geldiler gelirken sobiyet getirmisler bayilirim sobiyete ama yemedin nasil gozum dustu ama yeeemeediim icim rahat simdi bir dilim yer geri kalanini buzluga atarim ortada durursa yerim cunku dunki menume yorum yapmamissiniz bugun daha dikkatli olucam ins

Kizlar gunayddiiinnnn
goruldugu uzere tartida cok iyi bi rakam gordum dune kadar cumayla ayniydim bugun sok oldum 59.100
belki yarin 58i ucundan gorurum ayy ne iyi olur

tartidan yana mutluyum ama esimle tartistim dun tartistim diyorum cunku kndisi dizi izledi cvp vermiycegini soyledi gittim iceri agladim
canim skkin biraz gerckten yoruldum artik don dolas anlat yine ayni yine ayni zaten bu kadar yogun calisiyo gece gldiginde uyuyo oluyorum cogu zmn salonda tv izlerkn uyuyo kaliyo sbh 15 dk konusuyoz ise gidiyo hemen
aksam denk gelirsekte elinde tlf surekli facebook bakiyo dun eltimden geldik cocuklariyatirmk icin odaya girdim bi geldim acmis int dizimizin yeni bolumunu izliyo beni neden beklemedin dedim cok sinir oldum hic umrunda bile degilim tartistik sen git yarin izlersin dedi ya uzak kalsam konusmasam daha da olay buyuyor uzaklasiyor tavrimi nasil belli edicem sastim kldim

HAWARCM birkac hafta musade ver kndine motive olman icin bi yerden snra yok olmaz boyke deyip dikkat ediceksindir yine

EBRUCM bi ruya olmamis keske cumayi bekleseydin ama belliki tatli krizin tutmus
bu arada 2 gundur spor yok mu snde

HADEKA canim menun guzel karbonhidrat olarak az almissin bak

ARASER canim ciko olmasa supermis cikolu haliyle guzel olmus cok asiri birsey yememissin ama kizlar menulerimizde hep bi ciss oluyo yaa
Oglunu da ayrica tebrik ederim cop adam disinda resim yapamayan ben resim yapan insanlara karsi buyuk bi hayranlik duyuyorum
basarilarinin devamini dilerim

BTLCM ortim menun guzel canim ikimizde erkn kapatiyoruz aksam birsey yememn cok iyi olmus tebrik ederim dun ben de anlamadim cok su ictim diyemi asiri bi aclik hissetmedim actim ama dayanabildim

Ozgecim canim sıkma canini sanmaki tek senin esin ole inan benimkide ole aksam zaten gec geliyo kiz la gecirecegi vakit bir saat ondada namaz kilcam yrmek yicem sigara icicem diye hic ilgilenmiyo ben kizi uyutuyorum yatiyo koltuga ve uyuyoooo bende bu yuzden cok tartisirim esinle ama artik tartismak bile istemiyorum cunku degismiyo hep ayni hrle su telefondan nefret ediyorum

merhaba kızlar
özgecim üzme kendini. bazen diyorum şu teknolojiyi sosyal paylaşım sitelerini çıkaranı cehennemde yakmak lazım.
mahvetti bir çok insanın ailenin hayatını.
bi zaman sonra takmamayı ve kendine ait bir yaşam yaratmayı öğreniyor insan. benim eşim de öyle koltuk üstünde çok uyur.
evden kovmuşluğum bile vardır. valla şimdi hiç takmıyorum.
erkekler hayata bizim baktığımız yerden bakmıyorlar. onların kafa farklı çalışıyor.
eşime soruyorum bazen. senin okulda sana taş mı taşıtıyorlar diye. ben çok yoruluyorum diyor. eee ben de çalışıyorum ama eve gelince namaz kılıyorum spor yapıyorum kitap okuyorum. sofra kurup kaldırıyorum. eşim anca elinde bi telefon. haber okuyormuş...
yakında biz haber olcaz dedim geçenlerde...
ben umursamaz davranınca kedi gibi dönüp geliyor.
demem o ki özgecim takma kafana.
kızlarınla yaşamına bak.
sen umursamazsan iki gün sonra o döner gelir.
neden özge beni umursamıyor neden dır dır etmiyor diye düşünür.

günaydın güzel bayanlar
özgem bitanem takma şu adamı kafana
değiştirmeye çalışıyoruz yontmaya çalışıyoruz hepimiz ama
doğaları böyle
. eve gelince tlf al elinden kaldır
kızı uyutmaya o gitsin bazı günler.
bu işin çözümü var mı bilmiyorum ama
tekrar tekrar konuşmaktan başka çare yok
özgem kiko kaybetmeene de ayrıca sevindim tebrikler cuma birlikte 58i göreceğiz desene :)

hikom az yemişsin ama karbonhidrat yemişsin canım.
ebrum menün güzel canım. sadece öğleden sonraki araya çözüm bulamıyorsun. kuru meyve yemeni tavsiye ediyorum. hurma gün kurusu dut kurusu fındık badem ceviz mürdüm eriği kurusu.....

araser menün kötü değil canım. benim gözüme hoş göründü. akşam yemek yeseymişsin dha iyi olurmuş. çok geçmiş olsun. daha dikkatli ol.
oğlunu da benim adıma tebrik et.
gurur duyulacak bir başarı.

btlkübra şöbiyete hayır demek büyük bir irade gerektiriyor yaaa

hawarım ben de senin gibiydim
iki ileri üç geri buralarda sanki hobi olsun diye takılıyorum
herkes kilo verirkenb ben saçma menülerle debeleniyordum.
iki gündür bu halimden bıktığım için yeter artık dedim
şimdi okulda öğle yemeğini yer yemez masayı terk ediyorum. eğer terk etmezsem
oturduğum yerden yemeye devam ediyorum.

akşam yemek yemekten çok çocuklara yemek yedirmeye odaklanmaya çalışıyorum.
tatlı bişeye elimi uzatacağım zaman yarın sabah tartıda ne görmek istiyorsun diyorum:)

papatyacım ya bizim evde de aşırı yorgun olan hep benim
b12 vitamini kullanıyorum supradyn all days kullanıyorum biraz da iyi hissedeyim diye.
sabah yataktan kalkamıyorum hep yorgunum. koltuğa oturunca kalkamıyorum. ordan kalkıp mutfağa gidiyorum. bu sefer masada oturup kalıyorum. eşim de hiç yorgun değildir hep enerjik. önceden ben de öyleydim. kan değerlerim normal çıkıyor. çoğu gece biran önce yatalım diye bakıyorum. eşim oturmak birlikte film izlemek istiyor. bense gözüm yatakta bazen yatalım diye yalvarıyorum bazen de gidip yatıyorum. artık film dizi izlemek için bana güvenmiyor. kendi başının çaresine bakıyor.
tabi bu durum özel hayatımıza da yansıyor. o hep istekli ben yorgun. sen de beni özle istiyorum diyor. ben de özlüyorum ama çok yorgunum diyorum. offfff özgem madolyonun diğer yüzünde ben varım ve böyle hissediyorum.
karşı taraf için ne kadar yorucu olduğunu tahmin ediyorum.
hep anlayış göster bir müddet sonra bıkıyorsundur.

Hayırlı sabahlar kızlar.İşlerim bitmedi ama dayanadım size bakayım dedim.Çok artıyım çokYemek sonrası tatalı istegim ve regl yedim çikoyuFavorim oldu bi rüya ve karam gurme anca onlar bastırıyor tatlı istegimi en hafifinden yoksa eaflle vs saydırtmayın banaBugün pür dikkat.Akşama misafir malum bol bol çay biraz kuruyemiş tırtıklarım belki.Ve bu hafta spor hiç yapmadım.Sabah işteki arkadaş göbegin şiş mi bana mı öyle geldi dediKarnım şekillenmeye başlamıştı ne güzel.Bu akşam misafiler gidince kaçarı yok çok merak ettigim özgemin zıp zıpı yapıcam.

Özgemmmmmmmmmmm le le leyyy le leyyyyyyyEşinde yoruluyor geç geliyor ne bilim o da haklı.Eşimde akşam oynadı ben yemeklerimi rahat rahat yaptım.Ama bezen bir bakıyorum uyumuş yada arkadaşlarla 1 saat çıkıyor dolaşıp geliyor.Bazen kızsamda kahve yok kumar yok bilmem ne yok bir arkadaşıyla arada çıkmış çok mu diye anlayışlı yanım hak veriyor adama.Ama bizde akşamdan akşama görüyoruz.Daha dosrusu mutfak çocukları uyut vs çok geç görüyoruz bizde haklıyız .Neyse sen kendi haline bırak biraz bakalım mecbur konuşucak gelicektir.Akşam sözde çay keyfi yapıyoruz tel elinde dedim tel ne kadar zamanımızı çalışıyor farkında mısın dedim haklısın dedi bıraktı zar zor.

Hawarım bu haftasonu dinlen biraz .P.tesi başlarsın tekrar ne güzel spor yapıyorsun.Kızlar spor çok önemli ya her akşam yapmak istiyorum aslında.

Gunaydin kizlar
Dun yazamadim ama aksam esim yerken 1 dlm daha yedim borek :-( ben erkenden yiyorum onu beklemiyorum diye bozuluyir ee sende gec geliyorsun napiyim cocuk da bende acikiyoruz hem o saatte yiyince kilo oluyor dedim eskiden evde yemek yenmesi icin baba beklenirdi, sofra kulturu vardi birliktelik vardi vs bi suru saydi durdu :-( bazen ben mi bencil davraniyorum o mu bencilce davraniyor anlayamiyorum..
Osgecim aman takma kafana benimkide islerinden kafayi kaldirip erken gelemez bak bide boyle uste cikar, bende eskiden cok takardim ama simdi gece 1 de 2 de geldigi zamanlar haric cok takmiyorum aksine o olmayinca oglani uyuttuktan sonra rahatca oturup kitap okuyorum isimi yapiyorum kendime ait bi zamanim hayatim oluyor, papatya bu konuda cok hakli zaman gectikce umursamamaya basliyorsun hadeka hakli bu ozel hayatimizi da etkiliyor cozumu varmi yok u bilmiyorum cok da umursamiyorum zaten yorgunum isim var amaaan diyip geciyorum boyle seyleri dusunmuyorum, sende kizlarinla kendinle vakit gecir birak esin olmadan izle sende kendine ait zamanin olmus olur kafa dinler rahatlarsin..
Hadeka bende senin gibiyim canim hep yorgun hep bi yerleri agriyan, dr a gitmem gerek normal degil diyorum esim abarttigimi dusunuyor ama belim sirtim sabah yataktan zor kalkiyor oglani banyo yaptirana kadar canim cikiyir belimi dogrultamiyorum sonra.. yaslandim sanirim daha 27 yasimdayken resmen yaslandim 10 yil sonraki halimi dusunmek bile istemiyorum
Ebrum karam karam kararacaksin bak yeme yemeeeee, isleri yamissin ne guzelll
kubra tebrik ederim sevdigin halde yememissin
Hawarcim toparlarsin cok kafana takmamaya calis biraz serbest birak kendini sonra yine eski duzen devam edersin
Areser aman dikkat canim dubleks ev cok severim ama o merdiven yok muuu korkulu ruyam

doktora da gidiyorum lajobam canım.
doktorun söylediği tek şey kan değerlerin iyi
hipogliseminin yan etkilerinden biri olabilir.
bende gece uykusuzluk ve aşırı yorgunluk oluyor çoğu zaman. yani gece uyuyorum.
çok kısa bir zaman sonra huzursuz uyanıyorum.
kalkıp kitap da okuyamıyorum bişey de yapamıyorum. gerçekten yaaa daha 32 yaşındayım. yaşlılığımı düşünemiyorum.
ben bu yorgunluk için check up da yaptırmıştım.
o da çok iyi çıkmıştı çok şükür. psikolojik midir nedir?

Kizlar sabah tam surat asicaktim ki esime sizleri okuyunca vazgectim iyi ki varsiniz o gayet neseli sarki soyleye soyleye giyindi gitti
Bana kendisi hep der iste boyle evlilik mi olur benim davranislarimdn yakinir ben 5 yil biyunca asama asama kendimi degistirdim ne istiyosa yapmaya calistim ama kndi hep anlik degisti
esim arkafasiyla disari cikar sinemaya gider yemek yer hic surat asmadim iyi eglnceler deyip gonderdim ama ben birsey anlatirkn ya elinde tlf ya gozu tvdeki kndimi nasil degerli hissedeyim ki boyle
evlenirkn her gece beraber uyucaz deriz mutlu oluruz evlenince de koltukta uyumalar
erkeklerin bazi iht var ve bunlar onlar icib inanilmaz onemli ise kadinlarin en buyuk iht ILGI
napayim goremeyince ben de kocamimi aldatayim
dediginiz gibi kndime yeni ugraslar bulurum cocuklarim da var cok sukur
birde esimin partide etrafinda cok bayan var gerci hepsi biliyorlar evli cocugu var ama onlarla ettigi sohbetin onda birini benimle etmiyor gun icinde telefon aciyorum 10 sn 15 sn konusup kapatiyoruz bunlar hep birikiyo
sonra kuskanclik yapinca biktim paranoyaksin sen vs hyr ben aldatiyo demiyorum zaten bana olan ilgisizligin benim dengemi bozdu diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…