Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Merhabalar yeni anneyim ama çıtır değilim oğlum 2 aylık ve ben doğuma gittigim kilonun ustundeyim .Hamilelikte almadığım kiloyu süt olsun diye buzdolabını yerken aldım .paket paket helvalar,boza,sütlaç aklınıza hangi hurafe gelirse ve sütü psikolojinin dinlemenin ve suyun yaptığını öğrendiğimde çok geçti 80kg gördüm. Aramıza katılabilir miyim nasıl bir sistem uyguluyorsunuz mesela tartı zamanlarının var mi

KUZEY aramıza hoşgeldin2.5 ay sütüm gelmedi diye yedirdiler vs 82ydim bende.Kahvaltıda 1 dl tahin helva tüketebilirsin yada 2 tane hurma bana çok iyi süt yaptı ve erken yemiş oldum.Bol su marul yeşillik tüket canım.Psikolojide önemli gelmiyor diye diye bende gelmiycek hiç diyordum.O da çok önemli.Rabbim her anneye evladının rızkını koymuştur unutma bunu
Hdekam eşim diyor nasıl yetişiyorsun hiç yorulmuyorsun.Gelde içime sor diyorum yapmasam kim yapıcak onca işi.Zaman kısıtlı çbauk çabuk halletemey çalışıyroum.Bir ara bende vitamin kullandım ama kilo iştah yapınca yarıda kestim canım
Özgem bazen o aşk yaşamak el ele başbaşa vs eski iilgili halleri nasıl özlüyorumAma koşturmacaya kapılınca unututyor arada depreşincede çok üzülüyor ve onada ihtiyaç duydugmu hissediyorum.Anne baba oluyoruz çogu zaman koşturmacadan ama biz karı kocayız eşiz aşıgız bunuda yaşamak istiyorum

ahhh kızlar ahhhh diyorum ben de bazen eski günlerimi özlüyorum. tabi şimdi de çok güzel.

özgem açıkçası eşinin yoğunluğunu değiştiremezsin. yapacak pek bişey yok. o bayanlarla da keyfinden konuştuğunu sanmam. iş gereği konuşuyordur.

kuzey hoş geldin cumaları tartı günü hergün menü paylaşımı ve menülere yorumlar
bazen grup olup hırslanarak zayıflamaya çalışma.
sen erken dönemde başlamışsın bence çok iyi etmişsin. emzirdikçe de verirsin yediklerine dikkat edersen.
kaç kg ile hamile kaldın
yaşın boyun
bize biraz kendini anlatır mısın
bu arada Allah bağışlasın yavrunu.

Evet ebrucum ben de bi es olarak bu aralar bunun eksikligini yasiyorum arada bi basbasa sinemaya gitsek sohbet etsek belki o tlf bile gozume okdar kotu gorunmuyecek
konusuncuda ilerde bunlari yasiycaz borc harc bitince diyo ben de buna inanmiyorum iste benim icimde birseyler eksilip kendimi bukadar yiprattikcs o gunlere duygumu kalicak ki
musait bi zmnda guzelce konusucam icimde tutamiyorum buyudukce buyuyor sonra

Hadeka canim esim bizim icin ugrasiyor kosturuyor uykusuz kaliyor guzel bi sitede oturuyorum esim sitenin keyfini cikaramiyor bile hersey cocuklari benim icin evet eyvallah
Ama o disarida butun gun faal sosyal bense esimi bekliyorum ki iki sohbet edeyim diye
gelince ustunu cikariyor atiyor kndini koltuga eline tlf aliyor ben iste tam o an cildiriyorum
partideki bayanlarsa esimin yuzunden benim paranoyam oldu
suanki tek istegim sohbetlere duzenli gidip kndimi ilime vermk namaza duaya vermk bazen diyorum birak ne hali varsa gorsun yeter diye

Aslında sütunun varlığını yanlız kalıp etrafimdakiler beni rahat bıraktığında anladım sürekli göğüslerimi yoklayip stres yapıyordum oysa sut sürekli ordaymis ordamisin diye sormama gerek yokmuş :)
Hurma daha iyi olur sanırım helvaya başladığımda duramayabilirim

Amin hepimizin yavrusunu.
Boy 158 kg bu sabah 80
29 yaşındayım ilk çocuğum evlendigimde 53 iken esinle tikinmaktan 60oldum üstüne hamile kaldım ve herşeyi yedim maalesef düşükle sonuçlandı 67den 63 e indim . 63 le tekrar hamile kaldım yine riskli olduğu için işi bırakmak zorunda kaldım ve inanılmaz hareketsiz bir hamilelik geçirdim 78.7ile doğuma gittim şuan durum vahim 80 erken başladım çünkü kotu ornek çok yakınımda ablam 7 yildir veremedi doğum kilolarini ve kabullendi resmen durumu genetiğin zaten yatkın kilo almaya

Birde eskiden 3.takimin kaptanıydı hamile kalınca bıraktım simdi hala listedeyim fakat orası çok stresli bana daha rahat daha benden bir yer lazımdı sakıncası var mi başka grupta listede olmanın oradada tartı cuma günü

Kuzey hosgeldin aramiza
hicbi sakincasi yok tabi ki katilabilirsin aramiza diyet konularinda da bi gecmisin varmis zaten
benim de boyum 1.58 suan kilom 59
evlnigimde 49 50 kiloydum ilk kizima 52 53 kilo gibi hamile kaldim 62 dogum yaptim sanirim cok kilo almiyorum ben hamileligimde ama emzirme dobeminde resmn istah patlamasi yasadim ilk bebej tabi gece uyku yok evde cogu zmn yemk yapamiyorum abur cubur vs aldikca aldim 66 faln olmusumdur kizim 6 aylikti basladim 5 6 ayda 49.5 falndim ben hayatumda hic 70 i gormedim tartida doguma kadarda 60lari hic gormemistim aslinda bunyemi seviyorum cokta yesem oyle asiru 10 20 kilo almiyorum ama iste bi 5 kilo alsam basen popo cikiyo gobegim hep vardu zaten cok bicimsiz bi vucufhm oluyo
simdi ikinci kizim 10 aylik yine dogum kilolari ustumde ve vermeye calisiyorum
Sana onerime gelince aburcuburu wlinden gldigince cikar ekmegi olculu ye bol bol su
3 saatte bir ye mesela kimi sabah aksam yer zayiflar kimi ara ogun yaparak ben 3 saatte bir yedigimde iyi sonuc aliyorum sen kndini yoklaartik
stres yapma relax ol sut icin illaki gitgide artae bebek emdikce
Aksam acikirsa falan tarcinli sut yogurt arti meyve gibi saglikli aralar yap canim

Kuzey hosgeldin canim bolsu yesillik le sutun cogalir ins verirsin kisa surede kilolarini bizimle kal yeter :))
Ozgem seni cok iyi anliyorum ama sanirim erkekler bizim kadar ince dusunemiyolar ve yaptiklarinin farkinda degiller onlara normal geliyo bi haraketler
Kizlar ben menumu yzicam aksam annemlere gidicem yazamayabilirim
Sabah
1 dilim ekmek
2 ince dilim kasar
2 banimlik bal
Ara
Yarim kurabiye
Oglen
Yarim kase kuru patlican yemegi
Ara
Filtre kahve
Aksam yagsiz kabak sote yogurtla acikirsam elma yerim dahada yemem

Btlcum menun cok guzel canim kabagi ye kalorisi dusuk ama 8 den snra birsey yeme ki sabah daha eksi cikarsin
icimde biriktirdiklerim ve bunlari anlatamamk patlicm sanki kalbimi biri eline almis sıkıyor
Rabbim buyuk elbet cikarir beni feraha

BTLKBRA menün harika ekmele yapmazsan yarın çok iyi bişiler görebilirsin canım
ÖZGEM dua et ferahlar için canım.Menün güzel gofret erken yemişsin canın sıkkın zati belki bir nebze mutluluk salgılamıştırErken kapatmışsınBende kapuska yaptım eşimle oglum patates yemegi ama hiç bişi yemesem çüknkü çayın yanında tırtıklarım badem vs diye de düşünüyorum bakıcaz duruma göre.Bende görüyorum çocugu olup başbaşa gece vakti eşi işten geç yorgun gelip çay içmeye o saatte tatlı yemeye vs gidiyorlar bizim gibi uyuklamıyorlar.Çocuklar yemek ş güç misafir vs herşey için uykusuz kalıyorken ne var 1 gece de aşk tazelemek sevgi ihtiyacımızı taşırmak için uykusuz kalsak saate bakmadan çıksak el ele yürüsek anılardan konuşsak vs..

Kuzey hoşgeldin. Ay bende buraya katıldığımda 88 kiloydm. Şimdi 72 73 gidip geliyorum. Buranın sana cok faydası olacaktır eminim .. hepimiz hemen hemen hedeflerimize yaklaştk tabii ben bu aralar cozuttum. Yarın kendime gelicem inş.

Kızlar, siz telefon ben laptop .. eşimin işi laptop la webtasarım cı ya. Sürekli pc başında .. eski den evdeyken cook elinde olurdu. Şimdi lerde o kadar değil cok şükür. Eskiden cok takardm sinirlenirdm çalışıo ama napim ilgi isterdm. Şimdi ben değiştim umursamıorum laf etmiorm bu sefer de o değişti . Yani ilk önce bizim değişmemiz gerek. Amaaaaan tııınnn yapmalıyız. Onlar ilgisiz mi biz evladımıza aşırı ilgi göster

kızlar teşekkür ederim dediğiniz gibi yapacam biraz rahat bırakacam kendimi bir süre sonra umarım tekrar başlarım, bu aralar havalarda ısında gezmelerde çoğaldı bu hafta sonu arkadaşşlar gelecek, öbür hafta sonu benim ufaklığın doğum gününü yapacağız, yani yemeler fazla ama kendime kızıp kızıp yiyeceğime kızmadan yiyeyim bari, bu sabah geçen hafta ile aynı geldim bir süre bu civarda dolaşsam iyi aslında üstüne çıkmayayım da
bu akşam çok yedim ama

areser oğlunu tebrik ederim insan gerçektende çok gururlanıyor

osge1989 canım bak hepimizin eşi aynıymış bence buna alışmışlar yani gençlikten bekarlıktan, anneleri hiç bir şey yaptırmayınca öyle alışmışlar eve gelince yatılır havasındalar biz de eşimle aynı işi yapıyoruz ben bide ev işi yemek yapıyorum ama o her akşam yemekten sonra kanepede sızar, bende diyorum ya biz aynı işi yapıyoruz sen nasıl bu kadar yoruluyorsun, hatta kenepede oturamıyor bile direk yatış pozisyonu alıyor, bide eşin siyasetle uğraşıyor yoğun olması normal ama sende onunla siyaset konuş, biz eşimle çok konuşuruz şu şöyle bu böyle hatta bazen ciddi ciddi tartışırız, o zaman seninde partideki kadınlar gibi olduğunu anlayacaktır çoğu erkek eşlerini siyasetten anlamaz zannediyor

kuzey hoşgeldinn

Ay unuttum yazmayi a oncr biraz cubuk kraker ve petibor yedim :-(

Osge mrnun guzel canim zatrn cok erken kapatiyorsun acikmiyormusun gece yarilarina kadar oturunca

Kubracim menun guzel afiyet olsun
Dereotu hic sevmem ama yiyorum mecbur incir mi beni o incir kuru mahvetti
Hosbuldum hem de pek bir hoş buldum hepiniz çok ilgilisiniz benim hedefe çok var çıtır olacağım eskisi gibi

Kuzey hoşgeldin aramıza
Yarın sabah tartı ne gösterecek çok merak ediyorum. Günlük hedefim olan 100 gramı verdiysem yarın -600 çıkmalıyım. Cumartesi tartılmıştım.
Bu akşam spor yapmayacağım. Zaten oğlum uyumadı hala. Namaz kılarım kştap okurum. Yarın okula gitmeden yaparım inşallah sporumu. Ve bu haftayı da 4 gün sporla kapatırım.

Hhawarcm esim partide ne yasiyosa gelir anlatir ben de onunls hep muhabbet ederim dedigin dogru esimizin ikgi alanlaridan da konusmaliyiz muhabbet aski getirir bence
Ben onu zamn olur tatli uykmdan uyanir dinlerim
benim uzuldugum gecen sohbete gittim mesela o da biliyor ki bu benim icin cok onemliydi
ve elinde tlf tv acik bi gozu onda beni bu sekil dinledi o da dinlediyse tabi
bu aksam icin ondan kizarmis tavuk istemistim ikimiznde cani cekmisti neyse msj at hatirlt dedi onu da attim saat 6 oldu 7 oldu 8oldu gln giden yok aramadim da bilerek
Sonra ariyor 9.30ta tavukcu kapnmis toplantidaydim yeni ciktim napalim disari yemwge gidelimmi siz ne yediniz dedi dedim cocuklar corba pilav yedi ben aksam yemek yemedim yemicmde iyi gleyim pizza soyleyelim dedi geldi ben istemedim ya ye iste karsilikli yeriz dedi
yok dedim selinle oturup yediler kendi tavuklarini yemedi bana birakti sabah yermisim
niye suratindan dusen bin parca noldu deyip duruyo hicbirsey yok dedim
gelup optu bi iki hic tepki vermiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…