- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #25.321
Aslında sütunun varlığını yanlız kalıp etrafimdakiler beni rahat bıraktığında anladım sürekli göğüslerimi yoklayip stres yapıyordum oysa sut sürekli ordaymis ordamisin diye sormama gerek yokmuş :)KUZEY aramıza hoşgeldin2.5 ay sütüm gelmedi diye yedirdiler vs 82ydim bende.Kahvaltıda 1 dl tahin helva tüketebilirsin yada 2 tane hurma bana çok iyi süt yaptı ve erken yemiş oldum. Bol su marul yeşillik tüket canım.Psikolojide önemli gelmiyor diye diye bende gelmiycek hiç diyordum.O da çok önemli.Rabbim her anneye evladının rızkını koymuştur unutma bunu
Hdekam eşim diyor nasıl yetişiyorsun hiç yorulmuyorsun.Gelde içime sor diyorum yapmasam kim yapıcak onca işi.Zaman kısıtlı çbauk çabuk halletemey çalışıyroum.Bir ara bende vitamin kullandım ama kilo iştah yapınca yarıda kestim canım
Özgem bazen o aşk yaşamak el ele başbaşa vs eski iilgili halleri nasıl özlüyorumAma koşturmacaya kapılınca unututyor arada depreşincede çok üzülüyor ve onada ihtiyaç duydugmu hissediyorum.Anne baba oluyoruz çogu zaman koşturmacadan ama biz karı kocayız eşiz aşıgız bunuda yaşamak istiyorum
ahhh kızlar ahhhh diyorum ben de bazen eski günlerimi özlüyorum. tabi şimdi de çok güzel.
özgem açıkçası eşinin yoğunluğunu değiştiremezsin. yapacak pek bişey yok. o bayanlarla da keyfinden konuştuğunu sanmam. iş gereği konuşuyordur.
kuzey hoş geldin cumaları tartı günü hergün menü paylaşımı ve menülere yorumlar
bazen grup olup hırslanarak zayıflamaya çalışma.
sen erken dönemde başlamışsın bence çok iyi etmişsin. emzirdikçe de verirsin yediklerine dikkat edersen.
kaç kg ile hamile kaldın
yaşın boyun
bize biraz kendini anlatır mısın
bu arada Allah bağışlasın yavrunu.
Dereotu hic sevmem ama yiyorum mecbur incir mi beni o incir kuru mahvettiAy unuttum yazmayi a oncr biraz cubuk kraker ve petibor yedim :-(
Osge mrnun guzel canim zatrn cok erken kapatiyorsun acikmiyormusun gece yarilarina kadar oturunca
Kubracim menun guzel afiyet olsun
Hosbuldum hem de pek bir hoş buldum hepiniz çok ilgilisiniz benim hedefe çok var çıtır olacağım eskisi gibiKuzey hoşgeldin. Ay bende buraya katıldığımda 88 kiloydm. Şimdi 72 73 gidip geliyorum. Buranın sana cok faydası olacaktır eminim .. hepimiz hemen hemen hedeflerimize yaklaştk tabii ben bu aralar cozuttum. Yarın kendime gelicem inş.
Kızlar, siz telefon ben laptop .. eşimin işi laptop la webtasarım cı ya. Sürekli pc başında .. eski den evdeyken cook elinde olurdu. Şimdi lerde o kadar değil cok şükür. Eskiden cok takardm sinirlenirdm çalışıo ama napim ilgi isterdm. Şimdi ben değiştim umursamıorum laf etmiorm bu sefer de o değişti . Yani ilk önce bizim değişmemiz gerek. Amaaaaan tııınnn yapmalıyız. Onlar ilgisiz mi biz evladımıza aşırı ilgi göster
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?