Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Ebru kapuskayi yogurtla cok severim ama esim yemeyinve kndim icin yapmaya useniyorum
lajoba birsey yemediysen baska menun iyi tatlim eeken kapatmaya vucdu alistirmk lazim midem kaziniyor ama cok asiri degil tartiyi dusunup motive olunca aklina yemek gelmiyor su da cok icince mide dolu oluyo zaten
hkmetcim aynen dedigin gibi fazla tinlamiycan ilgi gosterip yanastikca tuhaf bi sekilde kaciyolar

Iyi geceler kızlar
@kuzeykuziimm hoş geldin canım aramıza burda öyle pek kasmıyoruz menülerde çikolatalar börekler pasta tarifleri görebilirsin şaka şaka arada bir oluyor kacamaklarımız ama sonra hemen toparlıyoruz durumu, inşallah bizimle beraber guzel kilolar verirsin canım bol bol su üç hem kilo vermene Hemde süttün gelmesine çok etkili
osge1989 menün guzel olmuş canım erken kapatmışsın...eşine de fazla sıkılma canım dönem dönem oluyo bende cok kavga etmişimdir zamanında aynı mevzulardan....
B Btlkubra menün gayet iyi olmuş canım
lajoba senin de menün guZel cumanın gelişi perşembeden bellidir bakıyorum menüler süper
ebruli1820 , M maviduvar1 , wisdom01 diğer kızlar sizlerin menülerini göremedim bugun...

Iyi geceler kızlar.Misafirler az önce gitti şişmiş oglumu uyuttum.Her yer kablo oldu ama çok güzel oldu ışıklar ev ferahladı.Yrın akşam temizlik günü ama ev bu halde nasıl bırakıp Uyuycam ( yarın akşam işler gözümde büyüyor( sag bacağım çok ağrıyor anlamadım .Hep Ayakta oğlumun peşinde çay servisi vs yoruldum .15 dk göbek yapabilirsem yapıcam inş

Iyi geceler yazmadan yatmak istemedim
Btlkbracım menü gayet başarılı. Ara öğün tercih

Özgem menü güzel
Eşini de azıcık umursama
Bak seni fark edecektir.

Papatyam eksi çıkacaksın bence.

Hawarım bazen insan bi düşüş yaşıyor. Motivasyon gidiyor. Tekrar gelecektir emin ol.

Ebrum ne güzel diyorsun gece çıksak taze aşıklar gibi. Ben de burada iç çekiyorum. Çocukları bırakacak bi yerim olsa yapardı eşim

Araser canım senin nasıl gidiyor

Lajoba kokopops lu menü burada bittiyse gayet iyi.

Özgem ya nasıl dayanıyorsun ben çok kötü oluyorum. Şuan bile deli gibi açımmmm

Ebrum yorgunluktan inan bacak ağrın.
Dinlenmeye çalış ev işi yapma.

Evdeki ışıklandırma nedir anlatır mısın

Bugün menüm iyiydi 900 cal aldım 10 dk zumba yaptım. 40 dk 23 nisan hareketleri çalıştık güneşin altında. Iyiydi. Tartıyı merak ediyorum.

Kizlarr nasilsiniz annemlerde geldim kizimiborda uyutmustum.geri uyandi simdi tekrar uyutuyorum misafir vardi annemlerde malum taziyeye geliyo herkes bugun nelere hayir dedim bilseniz
Nevzineler vezir parmagi revani kurabiye susamli tahinli kurabiye tandir boregi hepsine yok dedim yemedim annemlerde cay servisii fln derken hic oturmadim suan acaip acim ve uykum var hemen yaticam optum sizi

Kızlar gece sporlarımla geri geldim. Ama amaa azcuk yapabildim malesef. Yiye yiye şiştiğim için cabuk yoruldum.

20 dk yapabildm anca bi de 5 dk yan ları çalıştırdm.

Bugün kü adımım 6000 civarı.

Menüm hadi yazim:)

Sabah annemlerdeydim.
Cok sade kepekli ekmek le kahvaltı yaptım.

Öyle sonu eve geldk

Eşime kp kahvaltı hazırladım

Salata yedim bolca. Kepekli simit aldm yedim. Yanında bi yumurta

Akşam cnm bile istemedi.
1 paket N**** (Siyahi) ve üstüne vicdan azabıyla 2 koca kupa bitki çayı içtim .. içinde biberiye papatya ebruşun h ile başlayan bitkisinden var. Aklımda kalmadı cok bitki var.

Benden böyle

Ben sabah ki tartıdan umutlu diilim walla.
Tek sevindiğm şey annemlerde kahvaltı yaparken nutella ya hayırrrr dedm ben bile kendme şok oldum ama dkkt etmem gerek artık . Yarın da feci dkkt edicem. Bi 5 gün hiçbi yere gitmicem. Güzel bi diyetle kendme gelmek istiorm bol sporla. Yaz a fit girim artık ya. Asıl yazlık kıyafetler cıkınca anlıcam geçen seneyle aramdaki farkı nerdeyse bir yıl dır 72 70 lerle gidip geliyorum .. geçen sene yazlıkta 72 yi görüp sevinçten cıldırdıgımı hatırlıyorum.
Bu sene de yazlıga gidicez ama bu sefer daha cok yüzücem.

Ogluna Tebrikler canım ya. Kaçırdım ben de şmdi aklıma geldi.
Kızının elbisesi ni de inş bulursunuz.

Kızlar hepinizin menüsü harika.
Bir ben toparlanamadm. Hawarım toparlanalm artk .

Hani bizim güzel menülerimiz. .

Saglık görelim menüler de

Kızlar bu arada havalar iyi ce sıcak olmaya başladı . Hele ben bugün sıcaklayıp ayagımdaki corapı cıkardıysam yaz gelmiş demektir.
Hele burası 01 se. Yaniiiiciiiizzzz

Bugün aç karınla ılık limonlu su
08:30 : çeyrek domates peynirli ekmegim
10:30 : 10 badem
12:20 : 4 yk z.barbunya,yarın kase yogurt , yeşillik
14:45 : küçük bir kase muhallebi
19:30 : 6 yk çoban salata
30 dk yürüyüş
Misafirlerle çerez tırtıkladım.100 tam mekik çektim toz aldım çm astım şimdi.Duş alamıycam yatıyorum yoruldum

Papatyacim cokiyi gitmis tebrik ederim vucut bi sure odem tutuyo veremiyosun sonra birden gidiyor benim koca hafta hep 59.8 60 arasi gidipbgeldi persembe guni birden gitti
banusultan cok dikkat edememene ragmn cok iyi gitmis bence tebrikler
Bugun misafirlige davetliyim cok abartmam umarim yine erkn kapaticm ins gunu ama

Günaydın Arkadaşlar Bir ben almışım göze batacağım ama yazayım.
Geçen hafta:65.1
Bu hafta :65.6
Gelen:500
Hedef :60
Aslında hafta içi bir gün de 64.9 u gördüm 64lü bir şey olur sanıyordum şok oldum .Benim ki 2 geri 1 ileri . Ya da hep geri. neyse moral sıfır. Verenlere tebrikler.

Sıfır olmaasın. Yapıyorum yiyoruz spor yapsak patır patır gider
Bu hafta bizim Haftamz olsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…