Hayırlı cumalar çıtırlarım.Maşallah size hepiniz vermişsiniz
Lajoba seher ve ben hariç
Yarın regl olmam gerekirsen sabah oldum.Karnım patlıycak gibi.Aç yatmama ragmen artıdayım
Ama reglin arkasına artık sıgınmıyorum.Çünkü ben regl iken -700 gören biri olarak yani.Ben bütün hafta illa bir cıs yedim o yüzden artıyım biliyorum.Ama akşamdan akşama ailecek sofraya oturuyoruz ve ben yemiyorum.Yada çabuk çabuk saat geçmesin diye yiyiyorum lezzet tat keyif almıyroum artık
Öglende tatsz tuzsuz rengi sönük haşlama diyet yemekleri geliyor bana digerleri miss gibi sıcacık yemekler ve hergün tatlı bense soguk plastik kapta diyet yemegi offffffff sıkıldım he
Akşam aydınlatmalrı yapınca teşekkür niyetinde eşim hadi waffle ısmarlayayım hem ebrulide bayadır istiyorudu dedi 23:00 da .Bende yarın tartılıcam yemek yemedim zaten h sonu olsun dedim.Eşim onlar gidince kızdı başlıycam tartına insanlar snein işini hallediyor ter döküyor sen başka zaman diyosun dedi
Haklıda belki misafir çagırma yada gitmeyelim yerim orda vs ne bu ya misafir her daim olucka hele yazın gezmeler evde oglum seviyor kek kurabiye yapıcam.Nefsimi tutmasını ögrenemezsem kapı dışarı çıkmamam lazım.Ve diyette degilim diycem herkese artık yoksa yemeyince trip atıyorlar vsssssssssssssssssssssssssssssssss
Canım istemiyor vs diycem diyet sözcügü yok!!!
Kilo bildirimi
Geçen hafta:53.9
bu hafta: 54.3
gelen:400
24 nisan hedef:53.0