Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

günaydın canlarım hayırlı cumalar
herkes kilo vermeye başlamış maşallah

ben bu hafta umduğumu bulamadım.
dün sabah iyi bir rakam görmüştüm de

geçen hafta 58.7
bu sabah :58.3
giden : 400 gr
hedef :54 inşallah

bugün okuldaki arkadaşlarla ikramlar yaptık.
bir arkadaşı ziyarete gideceğim ve dün yaptığım
kurabiyeden yemeyi planlıyorum. yada herşeyi

btlkübra banu papatya tebrik ederim kızlar
araser canım dikkat ederek gidecek inşallah bu kilolar
hikmet kuzey ebru lajoba sizden de güzel rakamlar bekliyorum.

önümüzdeki hafta sade yeşilliğe yönelerek karbonhidratı azaltarak diyet yapacağım inşallah.
geceleri de çok aç uyuyacağım. dün bi zumba videom vardı onu yaptım. çok hareketli. nşallah onu da düzenli yapmaya çalışacağım.

Selam kizlar
Hadekacim ay yok benden iyi haber malesef dun aksam azcik tutsaydim su bogazimi belki iyi biseyler gorebilirdim ama ben ne yaptim aksam 8.30 oglusla esime yaptigim tavuktan bi baget yedim, 1 kasik da bulgurpilavinin tadina baktim ama yettimiii yetmedi bide kek yaptim tadina baktim incecik bi dilim ama ince olmasi neyi degistirrki dimi gelsin kilolar

Gecen hafta 59.9
Bugun 60.0
Gelen 100
Hedef 1 mayis 57 umitsiz gibi ama neyse

Pazartesi belki annemlere memlekete gidebilirim esime bagli bizi oraya birakip kendi baska bi is icin baska sehre gidecek ordada veremem zaten yatti benim hayallee ooff oooffff

Ogluş kart larıyla oynuyor. Bende bitki çayımı içiyorum.
Içindekiler ( ıhlamur, zencefil, gülhatmi, papatya, ebet üzme ci, kekik, biberiye, hisbukus, Kantaron, havlıcan, Mercan köşk, tarcın, yenibahar, harnup, rezene, elma kurusu, altınotu, adaçayı, kuşburnu, Mersin yaprağı, Meyan kökü )

Dün akşamdan bu yana içiyorum

Günaydın kızlar

M maviduvar1 , B Btlkubra , osge1989 , hadeka tebrik ederim kızlar
Kilo vermeyen arkadaşlar sıkmayın canınızı insan bu uzun bir yol

Bende yapayım kilo bildirimimi
Başlangıç: 76.8
Geçen hafta : 62.9
Bu hafta : 62
Giden : 900
Hedef : 57

Kızlar artık ne kadar yiyordum anlamışsınızdır 2 günd bu kafa gitti gerçi şişlik indi diyelim bu bir iki hafta kendimi çok sıkmayacak 62 üstüne çıkmayayım bana yeter, sonra motivasyon geri gelinc de hedefe odaklanırım artık

Hayırlı cumalar çıtırlarım.Maşallah size hepiniz vermişsinizLajoba seher ve ben hariçYarın regl olmam gerekirsen sabah oldum.Karnım patlıycak gibi.Aç yatmama ragmen artıdayımAma reglin arkasına artık sıgınmıyorum.Çünkü ben regl iken -700 gören biri olarak yani.Ben bütün hafta illa bir cıs yedim o yüzden artıyım biliyorum.Ama akşamdan akşama ailecek sofraya oturuyoruz ve ben yemiyorum.Yada çabuk çabuk saat geçmesin diye yiyiyorum lezzet tat keyif almıyroum artıkÖglende tatsz tuzsuz rengi sönük haşlama diyet yemekleri geliyor bana digerleri miss gibi sıcacık yemekler ve hergün tatlı bense soguk plastik kapta diyet yemegi offffffff sıkıldım heAkşam aydınlatmalrı yapınca teşekkür niyetinde eşim hadi waffle ısmarlayayım hem ebrulide bayadır istiyorudu dedi 23:00 da .Bende yarın tartılıcam yemek yemedim zaten h sonu olsun dedim.Eşim onlar gidince kızdı başlıycam tartına insanlar snein işini hallediyor ter döküyor sen başka zaman diyosun dediHaklıda belki misafir çagırma yada gitmeyelim yerim orda vs ne bu ya misafir her daim olucka hele yazın gezmeler evde oglum seviyor kek kurabiye yapıcam.Nefsimi tutmasını ögrenemezsem kapı dışarı çıkmamam lazım.Ve diyette degilim diycem herkese artık yoksa yemeyince trip atıyorlar vsssssssssssssssssssssssssssssssssCanım istemiyor vs diycem diyet sözcügü yok!!!
Kilo bildirimi
Geçen hafta:53.9
bu hafta: 54.3
gelen:400
24 nisan hedef:53.0

Selam canlarım
M maviduvar1 , osge1989 , N nelson , B Btlkubra , hadeka , hawar tebrikler kızlarr Harikasınız bu hafta ne güzel kilo veren cok olmuş aman nazar değmesin

ebruli1820 iyi düşünmüşsün canım kimseye belli etme diyette olduğunu eşin cok sıkılmış bu durumdan anlaşılan 24 Nisan'a az kaldı benim de 29 Nisan hedef 62 hadi bakalım bu hafta bomba gibi olalım....

lajoba canım gelen cok olmamış Allah'tan önümüzdeki hafta telafi edersin sen...

wisdom01 nazar mı değdi kız sana ne güzel veriyordun kilocuklarını arada sıkılıyo insan dimi ama napalım öyle böyle başaracağız hedeflerimizi....

Ben bu sabah tartılamadım kızlarr yarın sabah inşallah tartıldım yazıcam
Sabah 8 de çıktım evden çocuklarla okula ordan elbise almaya tranway kullanmadım en az 3-4 durak yürümüşümdür
Neyse elbise işini hallettim bir tek aksesuarları kaldı şapka, eldiven, yelpaze gibi onları da önümüzde ki hafta hallederim..
Dönüşte de aynı şekilde geriye yürüdüm bugun baya spor oldu bana bilerek kullanmadım yürüyüş yaptım...

Nel geçmiş olsun
ARASER canım evet bu hafta hedeflerimize ulaşalım ve ben iddayı kazanmalıyımİyi yapmışsın yürümekle.Araba yüzünden iyice tembel oldum çıktımElbiseyi bulmana sevindim.Yarın bildirimini merak ediyorum.
Pazar günü saglıklı saatle degil acıkınca yiyen kuş ebruliyi görmeye hazırmısınız

Kizlar koca gobegim ve ben geldik okadar yedim ki agirlik coktu
misafirlikte yediklerim
yarim kete
2 icli kofte cok guzeldi
2 dilim kek
3 yaprak sarma
1 kasik patlican salatasi
1 kurabiye
sade kahveyle 2 badem sekeri
Pismanmiyim ehh iste stres yapadan yedim tadina vardim bu hafta dikkat edersem sorun olmaz
pazartesi nasipse oruclu olucam bu cuma cumart pazards sirali oruc tutmk istiyorum bu durum tartiya nasil yansir gorucez nasip olsuntutayimda kiloya sonra bakariz artik
Kilo veremeyenler umitsizlige kapilmak yok lutfen hep beraber birlijte basaricaz
hawarcim ben senin olayi anlamadim sen 1 hafta boyunca yiyip 900 gr mi verdin

çok canım sıkkın kızlar
Bi mahkeme olayı var eşimin.
Sanki mideme bi taş oturdu.
Haklı iken haksız duruma düştü
Mahkeme kağıdı gelmiş. Eşimin savunmasını doğru düzgün incelememiş bile savcı. Şimdi mahkemeye çıkacaklar. Offffff
Moralimi düzeltemiyorum. O da çok üzgün.
Yarın araba bakmaya gidecejtik. Bütün hevesim uçtu gitti.

bol bol da yedim bugün. okulda gün gibi bişey vardı orada yedim. Akşam da beyaz ekmekle ot kavurma yedim. Şimdi karnım ağrıyor.

Sizi seviyorum kızlar. Görüşürüz . Yada keske gerçekten görüşsek. Şu an size sarılır ağlardım.

osge1989 canım ben önceki haftada abartılı yediğim için fazla çıkmıştım, gece yatana kadar yiyordum, bu çarşamba perşembe dikkat ettim dün akşam spor yaptım wc sorunumda çözülünce böyle oldu, sanıorım şişlik gitti ama bu gün yedim yine, yarında arkadaşlarla olacağız ondan sonra umarım dikkat ederim canım

hadeka canım üzme kendini umarım sonu iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…