Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Iyi geceler kızlar.Teyzem geldi Saolsun beraber temizlik yaptık ağlayan pasta yaptım ona.Yarında iş çıkışı oglumu alıp direk oraya geçicem hamur işlerini yapıcam.Akşama misafirler var yiycem bende.Bugğnde elime ne geçtiyse yedim zaten( karnım feci agrı kesici içtim.Ohluştan kaldı diye yogurt kür yaptım:)) sanki güzel beslendimde kür kusur kalsın dimi ama :))

Wınnnnnn harikasın canım benim seviyorum seni ! :)) Benide motive et tut elimden:)) ama şu tarçınlı elmayı yiyemedimya yanarım ona yanarım:)) koyup durmayın yoksa tarçın döküp yiycem sizi :)))
Özgem hawarım yemişler benim gibi(
Hadekam canım üzülme demiycem kötü bir durum ama eşine destek olmalısın .zmübarek bir aya giriyoruz bol bol tesbihat dua edelim.Rabbim neylerse güzel eyler.Keşke yakın olsak diyet günü yapsak buluşup ayy ne güzel olurdu çocuklarımız oynardı:)) seviyorum hepinizi iyi ki burda buluşmuşuz dimi ?

Iyi geceler kızlar
hadeka canım üzülme her şer de bir hayır vardır mutlaka sıkma canını
osge1989 ohhh bügüm güzel yemişsin aman arkası gelmesin yarın kaldığın yerden devam
wisdom01 menün harika olmuş işte buu görmek istediğimiz menüler.....
ebruli1820 akşam yeee ama ipin ucunu kaçırma bunca emeklerinde boşa gitmesin tatlım iddayı unutma kazanmalısın....

Şimdi o kadar şey yazdım ettim kendi menüme gelelim sanki çok güzel ama ne yediysem yazıyorum

Sabah :
2 dilim kızarmış kepekli ekmek
Beyaz peynir, domates, salatalık, zeytin ve omlet

Ara : 1 Türk kahvesi

Öğlen : kare tam bugday ekmegine peynirli tost, 1 bardak ayran, 1 elma

Ara : küçük bir dilim yalancı tavuk göğsü, şekersiz nescafe

Aksam : olgusumun yarım kalan hamburgeri, birkaç tane patates, bir iki fırtına kola
(Bunları yediğimde saat 18.30 gibiydi)

Ara : 3 çilek, 1 dilim armut, 1 dilim elma, 2 dilim muz
Gece yatmadan da yogurt kürü yaptım ebruli1820 nin dediği gibi neye yarayacaksa artık yaptım bakalım sabah tartı bana neler gösterecek inanın bende bilmiyorum?

Hadekacim Allah yardimciniz olsun canim metanetli ol, ins hayirla sonuclanir, ahh keske yakin olsaydik hep beraber bu dostlugu gercekte de devam ettirebilseydik ama mesafenin ne onemi var dimi gonuller bir olsun..

Kizlar osge ebru bende aksma kadar durdum durdum aksam yemekte bi yedim offf ama hic vicdan azabi duymuyorum isteyeren bilerek yedim napiyim bundan so ra dikkat dikkat dikkat

Gece hic uyutmadan sabah nasıl bir enerji bu allahım :)
Disim basım uyumayan bebeğim sanki gece boyu büyütmüş gibi patlayan enerjisi
Gebelikte Yirmilik dişin çıkmaya başladı ve hemen de deforme oldu simdi ağrı yapıyor yarısı gömülü pazar günü cerrahi işlem var ne mi yedim gün boyu kosturma arasında çorba içtim ve sütümdr çok azdı dun su bile icemedim çünkü bugün babamı arayın gelsin alsın beni annem bakarken uyku stoklamaliyim :) birde dün eşim 20kg çok fazla nasıl veereceksin demez mi nasıl aldıysam öyle dedim kendime bir yıl tanışmıştım kaldı kaldı on ay
Kg mu bildiriyim 79,5

Rabbim ferahlık versin. Canını çok sıkma tevekkül et yeter. Gerçi demekle olmuyor ama Rabbim ferahlık versin.
Veririsin İnşallah. Sağlık olsun da benimde hamileliğimin son zamanları sıkıntılı geçmişti .çok kilo almıştım. Bol Bol su iç canım .Meyvede de su var zaten bir karbonhidrat işe yaramıyor. süt yapımında. bide stres sütü etkiliyor. bol bol emzirmeler sana.

Bizde haftaiçi gibi erkenden kalktık. Bakalım evin işi bitsin dışar çıkacağım

Sağolun kızlar avukatımuz var zaten. Üzülmeden edemiyorum sadece.
Hikom menü güzel görünüyor. Ne diyeti yapıyorsun şuan

Kuzu geçen face de bunu bulmuştm. Kaydedim belki yaparm demştm bunu yapmaya çalışıyorum . Dünden bugüne 300 gr gitmiş. Sanmıyorum 1 haftada 10 kilo gidecegine. Benden 3 kilo gitse şükredicem

Son düzenleme:

Gebelik boyunca sıkıntılıydi şükür kucağına alabildim 37 haftalık doğdu acil sezeryan çok hızlı gelişti suyum azdı son biraydir ve bebegin gelişimi durmuştu sürekli kusuyirdum ama normal için zorluyorduk olur diyordu drda ama bugün hadi hazırlan sezeryan duramayiz artik dedi iki saatte eve gidip hazırlanmış eşini isten çağırmış sezeryan olmuş kucağına almıştım saka gibiydi oysa ne sancılar hayal etmiştim :)
Meyve tuketmiyorum çok zor sanki ama bol su iciyorum

Bu arada hadeka çok geçmiş olsun Rabbim YARDIMCINIZ olsun

Kızlar, Günaydınlaar..
Düne göre -300 gr cıktım. Devam edicem bu diyete inş. Akşama annemler gelecek. Patlıcan Kebabı yapıcam. Söz cok yemicem. Şimdi bitki çayımı içiyorum.
Oglan durmadan Aglıyor. Ingilizce sayılara taktı kafayı . Türkçe 1 den 10 a kadar sayıyor. Hepsini biliyor. Bi aşagıya inelim duvar larda araba plakalarında sayıları gördükçe hepsini söylüyor. Şimdide eşim baya video indirdi en cok ingilizce sayıları seviyor. Two six eight nine ten i biliyor. Sürekli aç aç diyor. Ama kapatinca da basıyor çığlığı.

Eskiye nazaran vücudum daha sıkı gibi ana kilo fazla.. Birazdan albüm yapucam.
Bi bakın bana:)

Cnm sen sıcak kanlısın sen öyle
Operasyon da kolay geçer inşallah. Cok şükür bende öyle bi sorun yok . Ay olmasın da .
insan az uyuyunca daha dinç oluyor bence . Max 7 saat uyku her bünyeye yeter bence.
79.5 .. Hmmm günden güne nasıl eridigini göreceksin. Ekmek şeker hamur işini bırak 5 kilo kesin gider .benim cok cabuk gitmişti fazla kilolarım. Ama şmdi hedefme az var ve gitmiyor. Hoş yiyordm.
Ay ne var yesek de almasak hayaller Shakira

Siz çok sicaksiniz ondandır canim
Su misafirler bi girse çok şükür iyi ki arayıp soranimiz varda hep cislar yapiliyor ikramliklarin kalanını ayfer tirtikliyor ama tirtiklamiycam artik
Hayaller shakira :) benim göbek uç adim önden popis 5 adim geriden gelirken durum nur yerlitas

Misafirler i hafta da bi gün al yeter .. ya da cok yememeye çalış. Ben de geçen kurabiye getirdi annemler yememek için buzluga attım. Sende öyle yapabilirsin.

Nurellalar shakiralar Winn güzel ve douyrucu bir diyet bakalı 1 haftanın sonuce ne olucak heyecanla bekliyorum.Bende mi yapsam
Kuzey canım hepimiz geçtik o uykusuz gecelerden ah ahBenimde normal ısrarım 40 haftamı doldurdugum gün suyum geldi suni sancı çek çek ama çocuk susuz kalınca aniden sezeyanaSaglıklı olsunlarda napalımUYu dinlen annen bakarken.

Gunaydin kizlar
sabah buyuk bi korkuyka ciktim tartiya ama dun ike ayniydim cok sukur tabi devam ettirirsem alirim o baska
hkmet menu guzel uysan kilo verirsin ama lutfen su 1 haftada 10 kilo safsatasina inamayin biz obezmiyizdec1 haftada 10 kilo verelim kaldi ki obezler bile veremeyebilir
Soylemkten dilimde tuy bikti drlar yana yakila anlatiyo ayda 4 5 kilodan fazlasi sagliksiz geri alirsiniz diye amaa
kilo vermek korumak uzun sureklilik isteyen birsey ve hayat bicimine donusmedigi surece al ver al ver heryerimiz catlak sarkmalar vs kndimizi kndirmnin alemi yok su makine gibi yaratilmis vucuda yeterince su ve saglikli besin verdinmi olay bitiyo zaten sporda saglik icin kafi miktarda olunca daha ne olsun

Haklısın Özgem ama acil bişeler yapmam gerek. Vücudum u saldığm için az yiyerek kendime gelirim anca .. menüye bakınca da sağlıklı aslında. Salata et Sebze yemegi .. derdim sadece 2 3 kilo vermek. zaten 70 e düşim. Korumaya geçicem zorladı m tam 69 u görmüştüm. Sonra berbat ettim .. malesef..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…