- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #25.381
Rabbim ferahlık versin. Canını çok sıkma tevekkül et yeter. Gerçi demekle olmuyor ama Rabbim ferahlık versin.çok canım sıkkın kızlar
Bi mahkeme olayı var eşimin.
Sanki mideme bi taş oturdu.
Haklı iken haksız duruma düştü
Mahkeme kağıdı gelmiş. Eşimin savunmasını doğru düzgün incelememiş bile savcı. Şimdi mahkemeye çıkacaklar. Offffff
Moralimi düzeltemiyorum. O da çok üzgün.
Yarın araba bakmaya gidecejtik. Bütün hevesim uçtu gitti.
bol bol da yedim bugün. okulda gün gibi bişey vardı orada yedim. Akşam da beyaz ekmekle ot kavurma yedim. Şimdi karnım ağrıyor.
Sizi seviyorum kızlar. Görüşürüz . Yada keske gerçekten görüşsek. Şu an size sarılır ağlardım.
Veririsin İnşallah. Sağlık olsun da benimde hamileliğimin son zamanları sıkıntılı geçmişti .çok kilo almıştım. Bol Bol su iç canım .Meyvede de su var zaten bir karbonhidrat işe yaramıyor. süt yapımında. bide stres sütü etkiliyor. bol bol emzirmeler sana.Gece hic uyutmadan sabah nasıl bir enerji bu allahım :)
Disim basım uyumayan bebeğim sanki gece boyu büyütmüş gibi patlayan enerjisi
Gebelikte Yirmilik dişin çıkmaya başladı ve hemen de deforme oldu simdi ağrı yapıyor yarısı gömülü pazar günü cerrahi işlem var ne mi yedim gün boyu kosturma arasında çorba içtim ve sütümdr çok azdı dun su bile icemedim çünkü bugün babamı arayın gelsin alsın beni annem bakarken uyku stoklamaliyim :) birde dün eşim 20kg çok fazla nasıl veereceksin demez mi nasıl aldıysam öyle dedim kendime bir yıl tanışmıştım kaldı kaldı on ay
Kg mu bildiriyim 79,5
Sağolun kızlar avukatımuz var zaten. Üzülmeden edemiyorum sadece.
Hikom menü güzel görünüyor. Ne diyeti yapıyorsun şuan
Rabbim ferahlık versin. Canını çok sıkma tevekkül et yeter. Gerçi demekle olmuyor ama Rabbim ferahlık versin.
Veririsin İnşallah. Sağlık olsun da benimde hamileliğimin son zamanları sıkıntılı geçmişti .çok kilo almıştım. Bol Bol su iç canım .Meyvede de su var zaten bir karbonhidrat işe yaramıyor. süt yapımında. bide stres sütü etkiliyor. bol bol emzirmeler sana.
Bizde haftaiçi gibi erkenden kalktık. Bakalım evin işi bitsin dışar çıkacağım
Gece hic uyutmadan sabah nasıl bir enerji bu allahım :)
Disim basım uyumayan bebeğim sanki gece boyu büyütmüş gibi patlayan enerjisi
Gebelikte Yirmilik dişin çıkmaya başladı ve hemen de deforme oldu simdi ağrı yapıyor yarısı gömülü pazar günü cerrahi işlem var ne mi yedim gün boyu kosturma arasında çorba içtim ve sütümdr çok azdı dun su bile icemedim çünkü bugün babamı arayın gelsin alsın beni annem bakarken uyku stoklamaliyim :) birde dün eşim 20kg çok fazla nasıl veereceksin demez mi nasıl aldıysam öyle dedim kendime bir yıl tanışmıştım kaldı kaldı on ay
Kg mu bildiriyim 79,5
Siz çok sicaksiniz ondandır canimCnm sen sıcak kanlısın sen öyle
Operasyon da kolay geçer inşallah. Cok şükür bende öyle bi sorun yok . Ay olmasın da .
insan az uyuyunca daha dinç oluyor bence . Max 7 saat uyku her bünyeye yeter bence.
79.5 .. Hmmm günden güne nasıl eridigini göreceksin. Ekmek şeker hamur işini bırak 5 kilo kesin gider .benim cok cabuk gitmişti fazla kilolarım. Ama şmdi hedefme az var ve gitmiyor. Hoş yiyordm.
Ay ne var yesek de almasak hayaller Shakira
Siz çok sicaksiniz ondandır canim
Su misafirler bi girse çok şükür iyi ki arayıp soranimiz varda hep cislar yapiliyor ikramliklarin kalanını ayfer tirtikliyor ama tirtiklamiycam artik
Hayaller shakira :) benim göbek uç adim önden popis 5 adim geriden gelirken durum nur yerlitas
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?