Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Selamlar kizlar
Dun ogluumu babanneye gondermistik disarda gunesin altinda nasil oynadiysa yanaklari burnu kipkirmizi, saclar beton gibi ustu basi toz toprak halde geldi onu banyo yaptir namazlari kil esimin bi kac gomlegini yika kurut utule valizini hazirla sahur yap esimi gonder derken sabah 5 te uyudum oglan 7 gibi uyandi gozumu acamadim Allahtan yatmadan once butun kapilari kilitlemistim de o yanimda oynadi bende 8.30 a kadar biraz daha uyudum.. simdi pek uykum yok ama mutfak toplanacak markete gidilecek aksama yemek yapilacak off off bugun ins cabucak gecer acikmadan
Sahurda 2 haslanmis yumurta 1 bardak sut ve malesef cok acikirim korkuduyla yarima yakin ekmek yedim sadece kabuk kismini ama

Slm kizlar yine kostur kostur basaldim gune ya bakiyorum normalde gunlerim hep bos gibi ama hep dolu dolu geciyo sanirim bu benim aliskanligin cunku bekarken gunduz calisirdim aksam uni ye giderdim 10 10bucuk gibi eve gelirdim film izler kitap okur yatardim simdide gunum dolu gecmeyince kendimi ise yaramaz hissediyorum sanirim bugun sabahtan kalktim kahvalti yaptik kizimla evi topla sil supur simdi kizi uyutuyorum sonra toz alcam camasir asilcak kizim uyanincada kardesim geldi istanbuldan onunla bulusucaz
Hadeka canim ins mahkeme isiniz bi an once guzel sonuclara varir bu arada supurgen hayirli olsun
Evrum maratoncu kiz ha cok hosuma gitti :)) menunu begendm canim
Kuzey canim menun bana fazla geldi ozellikle yaprak sarmalari
Araser hafta sonu yrmissin canim ama hafta ici toparlicagina eminim
Hikoss su yaptigin diyeti bendemi yapsamki acaba

Bende baktığın zaman hep evdeyim(açıköğretimden okuyorum)günün nasıl bittiğini anlamıyorum ev işi,ders,kitap,spor bi bakmışım gün bitmiş aslında bu çok güzel bir şey sıkılmıyoruz en azından boşta geçmiyor hiç bir gün

Sabah baya bir eksi ile uyandımÜç aylar mübarek olsun arkadaşlarımBugün regll nedeniyle tutamadım ama 23 kandil günü tutucam inş.
ÖZGEM Allah kabul etsin canım.Bende de oluyor acıkıcam susuycam diye yükleniyorum migdeye ama yanlışKeşke yumurta muz arkadaşın dedigi gibi yada tost yapıp yeseydim tok tutardı hemEşler hep böyle çocuk bakmaları o kadar olur zaten
ARASER o börek yapılırdı yenmez mi canımBugün napıyoruz pür dikkat ediyoruz
WİNNN çok geçmiş olsun canım ogluşa bizimkide sabah hep burun tıkanıklıgı ile uyanıyor.Havalara baksana birgün güneş birgün yagmur denge bozuldu mevsimler şaştı hastalıklarda çogaldı dogal olarakMenün güzeldi begendim devam et bakalım cuma ne göreceksin çok merak ediyorum
PAPATYAM evet o kitabı alıcam bende ne zamandır aklımda canım.Eşler hepsi aynı zihniyette yahuBoşver canım takma
HDEKAM arada aglamak iyidir belkide ne dersinSüpürgeni iyi günlerde kullanCanım eşler hep yardım ediyor ama lafla napalım bizde oldugu kadar yapıcaz(bunu ben mi söylüyorum)
KUZEY 16:00 ara ögün zamanı canım.Ama emzirdigin için 2 kase çorba içmişsin kötü degil tabiki ama saat yanlıklışıgı var.Akşam yok dişten dolayı deişsin ama akşam aslında 2 kase çorba içmişsin ayy karışık oldu inş anlatabilmişismdir

osge1989 canim orucunu Allah kabul etsin, aman canim esin bi saat oylede boylede bakmis benimki geldi paso yatti gerci adamcagiz sabah 4.30 cikti evden ama insan yinede bekliyo bi yardim doyumsuzmuyum neyim

hadeka dyson mu canim elektirik supurgen? Hayirli olsun gule gule kullan canim bende istiyorum ondan bi tane ama su anda bana coook uzak

M maviduvar1 ara ara ayni patlamalari hepimiz yasiyoruz sanirim cok uzatmayin canim, kitap aklimda olsun

ebruli1820 bizimkide o kadar yorgunluga gore hemen uyumadi canim neyse bugun erken yatalim bari, ooh yuruyus de yapilmis

Kızlar, Merhaba. Oglanı uyutmaya çalışıyorum. O kendi yatagnda ben kendi yatagımdayım. Burnu akıyor Halsiz uyuması gerek ki kendine gelsin. Şuan emziğini dişliyor o da beni deli ediyor. Gırcc gırcc ses cıkıyor. Ayyy

Hadekam Güle güle kullan süpürgeni. Bende süpürdn yana şanslı değilim malesef. Iki tane geçti elimden. Iki si de bi işe yaramıyor. Inş bende kısa zamanda güzel bi süpürge ye kavuşurum en vakumlu en sessizinden inş.
Arada insan aglayınca açılıyor. Allahım başka dert vermesi. Inş işlerinz yoluna girer

Areses hele yoktun hafta sonu .. O ohh götürmüş sün börekleri. Şuan o kdr acımmm ki. Ama diyeti bozmam. Oglan uyusa ymrta salata Menüm var

Ebruş bende Mrk ediorm cuma ne kdr olucam. Yaw 1 kilo gitse bile razıyım cidden. Hani 71 de görsem fena olmaz hani:) bişeler yiyim Oglan da uyursa spor yapıcam. Netten bi kaç video buldm bölgesel.
Snn de Ogluna geçmiş olsn. Iki gecedir uyumuyor resmen .. uyu uyan ne anlasn uykudan. Sbh da Kociş kalktı acil cıkmam gerek dedi. Oglan nasıl iyi mi soran yok .. dedm hkmt sus onun da işi başından aşkın. Napalım dedm dindirdm sinirimi. Ama akşam gelsn oglana bak dicem yeter gari iki gündür salak gibiyim.

Elifim snn bu uyku düzenin niye böyle oldu. O kadar da uykusuzlk olmaz ki. Bünyene zarar ama. Tamam az uyku dinç vücut ama snn ki de abartı şekerm iyi bak kendine.
Bi daha sahur da tost yap kendine. Cay iç . Ymrta iki tane ye.

Küboş tempolu şekerpare. Kardesin gelmiş ne güzel keşke bnmde ist daki ablam gelse. Cok özledm onu . Hergün yazışıyoruz. Gün aşırı konuşuyoruz ama aynı yerde olmak farklıdır tabi.
Bence yap derim. Hem doyurucu hem saglık lu bence. Bakalm benden ne kdr gidicek . Sanırım 800 900 gr gtti. Cuma günü ki bildirimime bakıcam.

Feraceli sen bekarsın değil mi. Valla hepsinin tadını doya doya cıkar. Spor ders .. ah ah öyle zor vakit buluyorum ki . Gün bitiyor btmesine ama kendine az vakit ayırıyorsn. Yorgunluk da cabası

merhaba kızlar
teşelkkür ederim destekleriniz için.
ben tabi ki karşı değilim hobilerinin olmasına arkadaşlarıyla vakit geçirmesine ama bazen cidden abartıyor. suyunu çıkarıyor işin.

Papatyam erkek milleti işte illa bişey yaparken suyunu cıkarır lar. Sen üzülme sadece

meraba arkadaşlar haftasonu kayınvalide de biraz abarttım ama akşamı erken bitirdim. Akşam ve öğlen ekmek yemiyorum. Öğlen pilav felan oluyor ekmeğe gerek kalmıyor.Akşamlarıda bakliyatta sıkıntı yok. Kaşıklıyorum ama sebze yemekleri alışmışım herhalde ekmek arıyorum mesela yeşil fasulye sizler neler yapıyorsunuz.

Hikosum 2 yumurta yedim de ekmek fazla oldu ama haslanmis yumurtayi ekmek arasi yemezsem yiyemiyorum tiksiniyorum beyazindan ay evde peynir falanda kalmamisti dun alisverise cikacaktik cikamadik bugun ben yapayim dedim kredi kartimda sorun cikti epeydir kullanmiyordum bendeki para aldiklarima yetmedi offf esim bi an once gelsin yaaa olmadi kumbarayi acicam istemesemde yazik bana ya
Oglusa gecmis olsun canim neyseki havalar eskiye nazaran daha sicak, dikkt edin kendinize.. bu hafta bu diyeti bozmazsan super rakamlar goreceksin canim inaniyorum ben

papatyam onların hobileri hiç bitmiyor
onların hobisi bizim fobimiz oldu haberleri yok !
teşekkür ederim kızlar iki göz yaşına süpürge sahibi oldum içten içe seviniyorum buna
eşim kıyamadı aldı gitti bi hırsla :)
dyson dc 37 allergy aldık
hikom bana da düne kadar çok uzaktı ama bi anda oldu
inşallah senin de gönlüne göre olur.

bugün haftasonu ve sahurda dikkat edemeyen arkadaşlar yeni bir başlangıç yapalım
ne dersiniz?

Öglen yemegi canım istemedi.Bir tabak yogurt içine 1 kivi dograyp yedim.Şimdidie 1 avuç tambugdaylı mini galete yiyiyorum acıktım galiba.Okudugum kitap sayfası açılmıyor artıkKitabımı okuyamıyorumFotolu menümü bekleyin kızlar akşama

Ay eşim de beyazını sevmior. Niye mideniz bulanıyosa. Ekmek arası yap napıcaksın tok tutsun diye. Akşam da hafif atlat corba iç bekle sonra salata ye bol yemek yanında. Ekmek az ye ltfn. Onun yerine Yogurt ye.

Ebruş bekliciiiiiiiiiğiiiiizzz menünü.

LAJOBAM kıyamam sana Fazla olmuş ama mecburiteyetten olmuş.Tost yogurt yumurta tüketelim.Ben hiç beyazını yemem eşimde yemez ama ogluş inş yerşimdilik yiyiyor bakalım.O kadar uykuyla nasıl dayanıyorsun ki oruç tutacagına bile bile boşver ya işi yat dinlenYemek yap yeter.
BTLKBRA yine maratonda bu kızKardeşle hasret giderin bakalım
SEHER ben ki bana bana çok severim sebzeyi ve kuru fasulyeyi ama şimdi kaşıklıyorum bazen 1 dl siyah ekmekle tüketiyorum mecburen.Ama misal 5 te kapatıcaksın günü 2 ince dl ekmekle (bazen tabisi)banabilirsin
WİNNN oglan uyuyunca uyu canım sende sporu akşama yaparsın.Ben inanıyorum bu diyetle eksilerde olacagına
RABİA ne güzel kendine vakit ayırıyorsun.Bende boş duramam oglumla oynarken çm katlarım ,tv izlerken sporumu yaparım vs vss...
ZUZUMMMMM face aktif ama burda yoksun Neyse canın sağolsun
MEVVVVVVVV çok özledim atom karıncamı

WİNNNNNNNİİİMMM kıyamam kuzuya pedit... iyi onu ver burun spreyi sık canım.Yiyecek bişiler arıyorum.Heran zıvandan çıkabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…