- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #25.441
Bende baktığın zaman hep evdeyim(açıköğretimden okuyorum)günün nasıl bittiğini anlamıyorum ev işi,ders,kitap,spor bi bakmışım gün bitmiş aslında bu çok güzel bir şey sıkılmıyoruz en azından boşta geçmiyor hiç bir günSlm kizlar yine kostur kosturanlamıyorum une ya bakiyorum normalde gunlerim hep bos gibi ama hep dolu dolu geciyo sanirim bu benim aliskanligin cunku bekarken gunduz calisirdim aksam uni ye giderdim 10 10bucuk gibi eve gelirdim film izler kitap okur yatardim simdide gunum dolu gecmeyince kendimi ise yaramaz hissediyorum sanirim bugun sabahtan kalktim kahvalti yaptik kizimla evi topla sil supur simdi kizi uyutuyorum sonra toz alcam camasir asilcak kizim uyanincada kardesim geldi istanbuldan onunla bulusucaz
Hadeka canim ins mahkeme isiniz bi an once guzel sonuclara varir bu arada supurgen hayirli olsun
Evrum maratoncu kiz ha cok hosuma gitti :)) menunu begendm canim
Kuzey canim menun bana fazla geldi ozellikle yaprak sarmalari
Araser hafta sonu yrmissin canim ama hafta ici toparlicagina eminim
Hikoss su yaptigin diyeti bendemi yapsamki acaba
merhaba kızlar
teşelkkür ederim destekleriniz için.
ben tabi ki karşı değilim hobilerinin olmasına arkadaşlarıyla vakit geçirmesine ama bazen cidden abartıyor. suyunu çıkarıyor işin.
Hikosum 2 yumurta yedim de ekmek fazla oldu ama haslanmis yumurtayi ekmek arasi yemezsem yiyemiyorum tiksiniyorum beyazindanay evde peynir falanda kalmamisti dun alisverise cikacaktik cikamadik bugun ben yapayim dedim kredi kartimda sorun cikti epeydir kullanmiyordum bendeki para aldiklarima yetmedi offf esim bi an once gelsin yaaa olmadi kumbarayi acicam istemesemde yazik bana ya
Oglusa gecmis olsun canim neyseki havalar eskiye nazaran daha sicak, dikkt edin kendinize.. bu hafta bu diyeti bozmazsan super rakamlar goreceksin canim inaniyorum ben
hikom geçmişi tam okumadım oğluşun neyi var ?
geçmiş olsun
Öglen yemegi canım istemedi.Bir tabak yogurt içine 1 kivi dograyp yedim.Şimdidie 1 avuç tambugdaylı mini galete yiyiyorum acıktım galiba.Okudugum kitap sayfası açılmıyor artık Kitabımı okuyamıyorum Fotolu menümü bekleyin kızlar akşama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?