- 2 Eylül 2013
- 1.655
- 2.146
- 448
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #25.481
Ah canim inan ki yanliz degilsin ve esin de yanliz degil tabiri caizse cok var bunlardan her ewde war hatta...bizim ewde de war yani halkini yemiyim kocamin hastaken bitek yormaz uzmez beni onun disin da canin ciksin modundayiz sanirim sicak kahwe cay nedir bilmem bende...masallah allah eksik etmesin kizim ari wiz wiz modu annem 3 cocufabedel der... Buna rahmen elimden kimse tutmaz 3.gun migren koligimde istifra edip bayilinca esim disardan siparis yemek aldi annem duruyu aldi bakti yani saglamken kimse acimio kimseye heralde o yuzden anneler cok kutsal duru 10 kez kalkar gece sabah ta 7 de ayakta buna rahmen esim haftasonu bikere ben bakim demez yine allahasukur binsukur en azindan odadan kowmazyani neleri war o yuzden ebrulim cok uzulme onlar degismior hic bir zaman yani degisse bu kadar tatli dille anlatmaya benim ki daha cok degisir di...Gece agalayarak kaçta sızdım boyorum.Bu sefer kararlı oldugumu belli edicem yoksa hep aynı olucak.Yemek yedi koltuga yattı ban bm yerleştiriken çay koy dedi.Dizi çay keyfi yapıcaktık sözde.Bir baktım çocuk içeride yalnız o diger odada uyumuşHadi dedim neyse uyusun oglumla oynadık.Çaya kaldırdım ama ben sürekli muftak ve oda arasında mekik dokuyorum.Oglum bişi istiyor muftaga ,wc geliyor tam içeriye gitmişken,tam çayımı içicem demli olmuş diyor tekrar mutfaga ,ogluş banyo yapıcam diye tutturdu tekrar banyoda bir geldim çay buz gibi olmuş sinrilendim.Oglanı uyut dedim konuşuyor çocukla sonra benle uyumuyor sohbet ediyor uyut dedi.Ya sabır.... uyudu kuzucum geç satte (Tam duş aldım yatıcam acıktım tepsiye bişiler hazırladım ya sabır.....Tam dalmışım korktum rüyamda beyefendi tv den kalkıp gelicem 5 dk dedyip gelmedi.Agla agla oglumun yanına yattım sonra gelmiş özür üstüne özür bunda aglanıcak ne var diyor.Bütün akşam bu şekilde yemek yiyip yatıyor yada geziyor.Bütün iş güç ogluş vs hepsi benim omuzlarımDA.Bir kerede sen yat yada ben kendime hazırlarım yada ne bilim bi işin ucundan tutayım en azından çıkardıklarını aldıklarını aldıgı yere koysa oraya buraya fırlatmasa bari.Yemek dışında totom yer görmüyor çayı bile ayakta içiyorum.Doldum belkide akşam
Sabah yüzümü güldüren tartı olduAkşama yemekten sonra başsaglıgına gidicez çok durmayız.Benden böyle kızlar.Geçmişi merak ediyorum.
.Allah dağına gore kar verir diye bir söz var sen iyi bile dayandigin için o kadar rahat esin benim iki aylık bebeğim ve sürekli kucakta memede yaşıyor aksam eşime veriyorum yemeğini yapıyorum yemeğin varsada veriyorum kucağına sorumluluk alsın birde erkekler poh pohlanmsyi seviyor canım çocuğu uyutmaya gidince poh pohla yani sen daha cabuk uyutuyorsun filan resmen çocuk gibiler cunkuGece agalayarak kaçta sızdım bilmiyorum.Bu sefer kararlı oldugumu belli edicem yoksa hep aynı olucak.Yemek yedi koltuga yattı ban bm yerleştiriken çay koy dedi.Dizi çay keyfi yapıcaktık sözde.Bir baktım çocuk içeride yalnız o diger odada uyumuşHadi dedim neyse uyusun oglumla oynadık.Çaya kaldırdım ama ben sürekli muftak ve oda arasında mekik dokuyorum.Oglum bişi istiyor muftaga ,wc geliyor tam içeriye gitmişken,tam çayımı içicem demli olmuş diyor tekrar mutfaga ,ogluş banyo yapıcam diye tutturdu tekrar banyoda bir geldim çay buz gibi olmuş sinrilendim.Oglanı uyut dedim konuşuyor çocukla sonra benle uyumuyor sohbet ediyor uyut dedi.Ya sabır.... uyudu kuzucum geç satte (Tam duş aldım yatıcam acıktım tepsiye bişiler hazırladım ya sabır.....Tam dalmışım korktum rüyamda beyefendi tv den kalkıp gelicem 5 dk dedyip gelmedi.Agla agla oglumun yanına yattım sonra gelmiş özür üstüne özür bunda aglanıcak ne var diyor.Bütün akşam bu şekilde yemek yiyip yatıyor yada geziyor.Bütün iş güç ogluş vs hepsi benim omuzlarımDA.Bir kerede sen yat yada ben kendime hazırlarım yada ne bilim bi işin ucundan tutayım en azından çıkardıklarını aldıklarını aldıgı yere koysa oraya buraya fırlatmasa bari.Yemek dışında totom yer görmüyor çayı bile ayakta içiyorum.Doldum belkide akşam
Sabah yüzümü güldüren tartı olduAkşama yemekten sonra başsaglıgına gidicez çok durmayız.Benden böyle kızlar.Geçmişi merak ediyorum.
Bilemiorum reklamlarda cikanlari ama normal sitelerden cok sey aldim trendyol n11 falan joker ebebk falan guwenilir yaniKızlar bişey sorcam bu internettekfalanşveriş sitelerindeki (reklamlarda falan çıkan) parfümler orjinalmidir? Alıp kullananınız var mı? evlilik yıl dönümüm geliyor eşime hediye alcam ama güvenemiyorum
Çok nu az yiyorsun yoksa benim çok yiyorum :) bu arada sıkma ne ki ?Kıxlar selamlar. Öglen modum yükseldi şimdi geri düştü. Tırnaklarımla Uğraşmam france bile kendime getirmedi yani düşünün.
Saçma bi prog izliorm tv dan. Bi tane daha kitap bitirdm bugün. Yeni Kitap istiyorum . Oglan hasta dışarı cıkamıorm . Kişisel gelişi m kitaplarım war. Ama okumak istemiorm onları.
Böyle romantik ya da bilim kurgu kitap istiyorum. Ay polisiye de olabilir bekarken cok severdm polisiye romanlarnı.
Hep bi ağlama var içimde. Sırtpırt Ağlıyorum. Tv millet gülüyor ben onlar gülüyor diye Ağlıyorum.
Neyse toparlanırım. Inşallah .. Dua edin bana.
Menümü de yazam
10:30 Eki Görüntüle 1503552
Sade nescafe tabi şekersiz
12:30 yarım sıkma
15:00 oglana yogurtlu makarna yaptım.
2 tatlı kaşıgı yedim
16:30 Eki Görüntüle 1503553
Salatadan iki çatal aldım. Gerisini yemedim.
17:00 1 sade soda
Bu saatten sonra sebze yemegi yemem gerekiyor. Yemek yapmadm oglana yemek var. Eşim yemek yemez sıkma yedi doyurdu tabi karnını.
Belki yogurtlu corba yaparım kendime.
Yarına 71 görmek istiorm. Kaçamak yapmicammmmmmmmmm.
Çok nu az yiyorsun yoksa benim çok yiyorum :) bu arada sıkma ne ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?