Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

günaydın kızlar

lajoba Allah kabul etsin tekrar canım. maşallah uykusuzluğa dayanabiliyorsun.
araser kolay gelsin canım.
ebru win araser menüleriniz güzel kızlar.
winn seni ne üzdü güzelim yaaaa
hayat üzülmeye değmeyecek kadar kısa.
bak kılon her gün eksiliyor buna sevin boşwer gerisini.
bi de bana bak cumaya göre +700 var şu an. offfff

Gece agalayarak kaçta sızdım bilmiyorum.Bu sefer kararlı oldugumu belli edicem yoksa hep aynı olucak.Yemek yedi koltuga yattı ban bm yerleştiriken çay koy dedi.Dizi çay keyfi yapıcaktık sözde.Bir baktım çocuk içeride yalnız o diger odada uyumuşHadi dedim neyse uyusun oglumla oynadık.Çaya kaldırdım ama ben sürekli muftak ve oda arasında mekik dokuyorum.Oglum bişi istiyor muftaga ,wc geliyor tam içeriye gitmişken,tam çayımı içicem demli olmuş diyor tekrar mutfaga ,ogluş banyo yapıcam diye tutturdu tekrar banyoda bir geldim çay buz gibi olmuş sinrilendim.Oglanı uyut dedim konuşuyor çocukla sonra benle uyumuyor sohbet ediyor uyut dedi.Ya sabır.... uyudu kuzucum geç satte(Tam duş aldım yatıcam acıktım tepsiye bişiler hazırladım ya sabır.....Tam dalmışım korktum rüyamda beyefendi tv den kalkıp gelicem 5 dk dedyip gelmedi.Agla agla oglumun yanına yattım sonra gelmiş özür üstüne özür bunda aglanıcak ne var diyor.Bütün akşam bu şekilde yemek yiyip yatıyor yada geziyor.Bütün iş güç ogluş vs hepsi benim omuzlarımDA.Bir kerede sen yat yada ben kendime hazırlarım yada ne bilim bi işin ucundan tutayım en azından çıkardıklarını aldıklarını aldıgı yere koysa oraya buraya fırlatmasa bari.Yemek dışında totom yer görmüyor çayı bile ayakta içiyorum.Doldum belkide akşam
Sabah yüzümü güldüren tartı olduAkşama yemekten sonra başsaglıgına gidicez çok durmayız.Benden böyle kızlar.Geçmişi merak ediyorum.

Dün akşam limon nana kürümü içtim bir sürahi.Sabahta hazırladım akşam içicem yatana kadar.Bu hava içimi daraltıyor daha da
WİNNN kıyamam sana bende üzgün ne bilim duygu karmaşası içindeyimSen niye üzüldün?700 gr bir günde çokkkkkkkkkkkkkkkkk çokkkkkkkkkkkk iyi canım benimSıkıntı yapıp yemeyelim lütfen fit olucamkendim için yan etkileride eşime vurur yani dimi
LAJOBAM menün iftar menüsü olarak bakıldıgında hafif bir tatlı çok iyi benceUykusuzluga nasıl dayanıyorsun?Ben 1-2-3-4 5. gece pert oluyorum.
ARASER menün güzel ama akşam makarna yerine başka bişi olsaymış daha iyiymiş.Ama anlıyorum temizlik vs fırsat olmamıştırTemizlige başlanmış kolay gelsin canım
BESTECİM emzirdigin için evladının rızkını kesmeden ,hamur işi şeker ,abur cubur keserek ver kilolarını canım.Et sebze meyve yogurt yeşillik bol su.....

wisdom01 noldu kuzum sana çok kötü bir şey yoktur umarım....
ebruli1820 canımmmm yaaaa erkekler işte bu olay hepsinin genlerinde var merak etme tek senin ki değil ama tepkini göster sonuçta ayn şartlardasınız sende çalışıyorsun biraz destek olmalı... ben evdeyken bile destek beklerken senin buna hakkın çok daha fazla hiç alttan alma.... Benim eşimde aynıydıı dışarı çıkarız iki cocuk benim elimde sanki kendisi bekar tek basına dolaşıyor gibi gezerdik artık söyleye söyleye yaptırıyorum hiç bekleme kendileri içlerinden gelerek yapmaz....mesela odadan mutfağa gidiyor dimi hemen şu bardağı da götürsene tatlım, cocuklara süt koyarmısın?, onu orda bırakma, gibi hep konuşuyommmm bende bu durumdan memnun değilim ama hiç olmazsa belki bir alışkanlık kazandırırım die senelerdir konuşuyom......

Kızlar bişey sorcam bu internetteki alışveriş sitelerindeki (reklamlarda falan çıkan) parfümler orjinalmidir? Alıp kullananınız var mı? evlilik yıl dönümüm geliyor eşime hediye alcam ama güvenemiyorum

Ah canim inan ki yanliz degilsin ve esin de yanliz degil tabiri caizse cok var bunlardan her ewde war hatta...bizim ewde de war yani halkini yemiyim kocamin hastaken bitek yormaz uzmez beni onun disin da canin ciksin modundayiz sanirim sicak kahwe cay nedir bilmem bende...masallah allah eksik etmesin kizim ari wiz wiz modu annem 3 cocufabedel der... Buna rahmen elimden kimse tutmaz 3.gun migren koligimde istifra edip bayilinca esim disardan siparis yemek aldi annem duruyu aldi bakti yani saglamken kimse acimio kimseye heralde o yuzden anneler cok kutsal duru 10 kez kalkar gece sabah ta 7 de ayakta buna rahmen esim haftasonu bikere ben bakim demez yine allahasukur binsukur en azindan odadan kowmazyani neleri war o yuzden ebrulim cok uzulme onlar degismior hic bir zaman yani degisse bu kadar tatli dille anlatmaya benim ki daha cok degisir di...

.Allah dağına gore kar verir diye bir söz var sen iyi bile dayandigin için o kadar rahat esin benim iki aylık bebeğim ve sürekli kucakta memede yaşıyor aksam eşime veriyorum yemeğini yapıyorum yemeğin varsada veriyorum kucağına sorumluluk alsın birde erkekler poh pohlanmsyi seviyor canım çocuğu uyutmaya gidince poh pohla yani sen daha cabuk uyutuyorsun filan resmen çocuk gibiler cunku

Bilemiorum reklamlarda cikanlari ama normal sitelerden cok sey aldim trendyol n11 falan joker ebebk falan guwenilir yani

sabah 5 gibi yazdim gonderemedim tlden dolayi umarim hersey yolundadir kafam cok dolu nedense surekli dusenceler dusunceler
Oruc ve uykusuzluk dun yordu beni gece ne sahura kalkabildim ne de sabah kiza guvenlik uyandirdi servis beklesin mi diye Allahtan 5 te uyanip namazi kilip yattim
Pazartesi sohbet vardi ordan gekdim kostur kostur yemegin yanins corba makarna yaptim malum 2 cocuk onlarin pesine kosturdum oruc beni hic yormadi aksama kadar hatta kucagimda pelin yokus merdiven cijtim hep eve gelirkn ta ki iftara yarim saat klna kadar yemktn snra bi bas agrisu girdi cokta uykusuzdum saati kurup 2 kere yarimda uyudum ve uyandigimda saat 5e geliyodu malesec kcrdim sahursuzda tutmaya cesaret edemedim
diyetten koptum 3 gundur sporda yok nolcak baklim boyle bugun iyi bi menu cikarmam gerek ama tatli cok canim cekiyor
sabah cuma ilw ayniydim
HKmtcm ogluba cok gecmis olsun canin neye sıkıldiyaa dua et mubarek aydayiz kabul olur ins.
Ebrucum sen de spor yapamiyirsun demi ne guzel bi ara yapiyorduk yine saldi vucut benim kndini
canim benim esimde oyke hatta cogumuzun esi oyle ogrenmisler ve degismeleri zaman alir kendini tek benim bunlari yasayan dersen bunalima sokarsin cogu kadin boyle malesef diyorum ya hep sen supermn degilsin etten kemikten bi insansin herseye yetismk zorunda degilsin oldugu yere kadar yap lutfen yipratma kndini hem bedenen hem ruhen
hadeka supurgen hayirli olsun canim cok sevindum senin adina iyi gunlerde kullan
lajoba enerjine masallah ben 1 gun uykusuz kldim pert oldum
araser camlarim ev berbat icim ondan bi huzursuz zaten haftaya kadin almam sart olduAllah icine sindirsin temizligini
Kuzey bestekiz hosgeldiniz kizlarr

ARASER,BESTEKIZ,KUZEY,ÖZGE ...Sağolun kızlar.Ben arkadaşlarımın eşlerine bakınca eşim yücelir dahada gözümde.Ogluma düşkündür ilgilenir vs....Ama anladıgım kadarıyla o da benim herşeye yetişmeye çalıştıgımın farkında.Kv geliyor her sabah kızlar o görmesin diye mecbur üstten yapıyorum.Çm varsa toplamuyorum kaldırıyorum.Gelmese dursun herşey koltuk üstünde gelince katlarım misal bunun gibi birçok örnek.gERÇEKTEN YORULDUGUMA inanmıyor sanırım.Çünkü ben çok nadir hasta olunca söylenirim gıkım çıkmaz dayanıklıyımdır acıya vs...Oda bunu bildigi için son raddeye gelince yapar.Çalışmayan evde olanlar daha da yarım edilmeli bence.Ne var çocuklara akşam 1 saatçik ayırsalarama arkadaşları çagırınca gece yatsalarda uykusuz kalsalarda sorun olmuyor dimi

Kıxlar selamlar. Öglen modum yükseldi şimdi geri düştü. Tırnaklarımla Uğraşmam france bile kendime getirmedi yani düşünün.
Saçma bi prog izliorm tv dan. Bi tane daha kitap bitirdm bugün. Yeni Kitap istiyorum . Oglan hasta dışarı cıkamıorm . Kişisel gelişi m kitaplarım war. Ama okumak istemiorm onları.
Böyle romantik ya da bilim kurgu kitap istiyorum. Ay polisiye de olabilir bekarken cok severdm polisiye romanlarnı.
Hep bi ağlama var içimde. Sırtpırt Ağlıyorum. Tv millet gülüyor ben onlar gülüyor diye Ağlıyorum.
Neyse toparlanırım. Inşallah .. Dua edin bana.
Menümü de yazam

10:30
Sade nescafe tabi şekersiz

12:30 yarım sıkma

15:00 oglana yogurtlu makarna yaptım.
2 tatlı kaşıgı yedim

16:30
Salatadan iki çatal aldım. Gerisini yemedim.

17:00 1 sade soda

Bu saatten sonra sebze yemegi yemem gerekiyor. Yemek yapmadm oglana yemek var. Eşim yemek yemez sıkma yedi doyurdu tabi karnını.
Belki yogurtlu corba yaparım kendime.
Yarına 71 görmek istiorm. Kaçamak yapmicammmmmmmmmm.

Çok nu az yiyorsun yoksa benim çok yiyorum :) bu arada sıkma ne ki ?

Çok nu az yiyorsun yoksa benim çok yiyorum :) bu arada sıkma ne ki ?

Ben bir diyet uyguluyorum. Bi tek sabaha uydum ama. Ben genelde hep az yiyen biriydim sonradan bişe oldu yeme istegi gelmişti. Şimdi diyetle yeme istegi geri gitti. Bana göre de sen cok yiyorsn
Sıkma netten baksan daha kolay olur. Şimdi anlatmam uzun sürer. Inan anlatacak gücüm de yok ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…