Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

merhaba kızlar
cumartesi misafirlikte idik dünde vede ama çok hastaydım, karın ağrısıu, ben ağrısı üşüme çok uzun yıllardır böyle olmamıştım regl oldumda bu gün biraz rahtladım

wisdom01 canım banyo güzel olmuş, oğluna geçmiş olsun uyurken yastığını yükselt rahat uyusun bide artık yavaş yavaş emziği bırakmanızı tavsiye ederim yoksa yaş ilerledikçe zor olacaktır

hadeka canım hayırlı olsun süpürgen güle güle kullan

M maviduvar1 canım bende bir bakayım dediğin kitaplara aslında ben üniversitede doğal cüceloğlu ve üstün dökmen kiytapları okudum ama ders için okuyunca sınava hazırlık diye şimdi sindire sindire tekrara okumak lazım, üstün dökmen hocamızdı , doğan cüceloğlu da onun hocası

daha yazacaklarım vardı unuttum kızlar neyse akaşa bakarım tekrar

Sıkma canini onun yerine trip at benim eşim çok evcimendir ona bile trio arıyorum bu erkeklere alttan almak yaramıyor cunku
Cok geçmiş olsun canım onlsrhasta olunca dünya duruyor
size yazmak terapi gibi geliyor kızlar.
kuzeycim inşallah tüm istediğin kıyafetlere girebileceksin
bak wınnn nasıl verdi
sen de verirsin
kendimi örnek veremiyorum ne yazık ki.
İnşallah canım pes etmek yok sende güzel örnek olacaksin
Babaannenin keyfini çıkarmış oğlun yaradin kızlar gruptakilerib hep oğlumu var :)

Kizlar isin özü disciye gidecegim diye arada çorbayı görürdüm sarmalar fazla oldu evet ama inanin cok inceydi birde ben yeni başladım EE malum oglum daha 2,5 aylık bile olmadı onu sütten mahrum etmeden yapmalıyım inanın dünkü kahvaltı sonrasından AC kalktim hep CIS vardı
Nezle grip karışık. Uyudu ama ara ara uyanıyor. Pedits veriorm hatta az kaldı eşime dedm al eczaneden ..
Burnu akıyor tıkalı bi de
Canım coldmix damlar 1 lt suyun içine oğlun kaç aylık ona gore tabi çok ise yariyirmus bizimkininde burnu hep tıkalı ortam neminden

Menüm

09:00 sade Nescafe, tostun içinde kucuk yarım domates, beyaz peynir var

11:30 bitki çayı ndan içtim

14:00

15:00 bitki çayı , kucuk popkek 2tane

16:00 sade Türk Kahvesi, 1 kare bitter

19:00 yarım greyfut, iki küçük elma, 1 kivi

Cok su içtim. Bitki çayımı yaptığm bardakla.
75 mekik , 55squat
5dk karın hareketleri

Gece spor yaparmıyım bilmiorm. Şimdiden halsizlk çöktü .

Bu arada sabah 73.1 görmüştüm. Yazdım mı hatırlamıorm ama. Sabahtan umutluym bakalım. Cok hareket etmedm bugün. Oglanla oturdk sürekli . Hardisk de videoları var onları seviyor hasta diye hep açtım . Cok huysuz da ..
Öksürük de başladı. Ayak tabanına viks sürdüm hemen kesti öksürüğü. Ballı süt te verince bogazını yumusattı.
Ay ne olur dua edin yarına bişeyi kalmasn

Winn geçmiş oldun kuzuya dinlenir iyileşir inşallah. Banyo güzel olmuş. Bana da fikir verdin.

Kuzey sen bol su bol hareket ve hamur işi tatlı yeme. Ana süt için tam diyet moduna girme derim.
Ebrulim miden küçülmüş o nedenle canın öğlen yemek istememiş. Iyi gidiyorsun. Çocukların seveceği yemeklwr de genelde benziyor anne babaya. Benim sevmediklerimi sevmez buyuk oğlan.

Bugün 884 cal almışım. 30 Dk zumba 40 dk yürüyüş yaptım. Şu an bacaklarım ağrıyor. Günü hafif kapattım.

Sbh yarım tost yeşil çay ara üç yulaflı bisküvi
Öğlen menemen salata yesil çay
Akşam fırında tavuk yağsız salata su iki litre sanırım. Eşim diyet ekmeğimi de almış sağolsun. Yarın da devam böyle. Kilom çok fazla cumaya göre. Hafta sonu yaradı bana her zamanki gibi.

Fırsatın olduğu surece corbami salatami yoğurdumu eksik etmemeye çalışıyorum yemek yemekten degilabur cuburdan geldi bu kilolar

Ayrılmak için
05:40 bir kahve 4 burcak
Kahvalti 11:00

Ara 14:30
1 elma
Kahve
3 ceviz
Akşam 16:30
2 fırında tavuk pirzola derisi alınmış
2 yk pilav
1 kase yoğurt
1 kase mercimek çorbası
Ara 21:00
Eşini bekliyorum cay keyfi için yaninda max 3 burçak yerim fıstık yemeye niyetlendim yiyemedim dişten dolayı itiraf ediyorum :)

Su:bu su acayip bağırsak çalıştırıyor :)
2 kupa milktea sut için
2 kupa rezene anason karışımı bunlar her gün oluyorsa yazmayı unutuyorum
Spor : yok eşimin bugün işi çıktı bebeğe bakan olmadan yapmak zor bu arada bilmiyorsunuz tabi benim eşimin işi resmen bana sabotaj kendisi pastacı abisi baklavaci kardeşide başka pastanede çalışıyor durum boyle olunca cislarla çok mücadele ediyorum

Merhaba kızlar
Bu aralar öyle yoğunum ki ne geçmişe bakabiliyorum ne de size cevap yazabiliyorum.
Hasta gibiyim. Halsizlik var Üzerimde. Şimdi nane limon kaynattım. Onu içip yatacağım. Güya spor yapacaktım.
Bundan sonra sporu sabahları yapacağım.
Yatsı ezanı tam oğlanın uyuma vaktinde okunuyor.
Oğlum uyuduktan sonra namaz spor duş kılık kıyafet hazırlama zor oluyor.
Spor olayını sabaha aldım artık.
Yarın da yapamam ama Çarşamba Sabahı yaparım inşallah

Hayırlı geceler
Ebrulim menü harika maşallah
Kuzey senin eşin mesleği çok tehlikeliymiş yaaaa
Abur cuburdan uzak dur onlar süt yapmaz yağ yapar hem de löp löp

Papatyam sabah sporu olur daha güzel. Ama akşamı hafiflet derim.
Yoğunluklarına kolay gelsin.
Sağlık olsun ıhlamur da kaynat.

Hawarım sağolasın. Sana da çok geçmiş olsun üsütmüş olabiliesin ayaklarını. O zaman ağrılı olur.

Cumartesi geç yattığımız için oğlumun düzeni tepe taklak oldu( şimdi uyudu o da banyo yaptırdım diye( ne güEl 23:00 uyuyordu.Şimdi uykusuz olan ben çm asayım duş mu alayım spor mu yapayım eee ne zaman yatayım(100 tam mekik çektim sözde sor yApıcaktım elim kolum kalkmıyor ki(

İi geceler kizinsallah annemler bi ay icinde tadilata baslicak oyuzden habire onlara oturmaya cagiriolar kizimi sewmek icin ...tadilatta yazlik ewe gidicekler haliyle ozlesicez 30 dk mesafe ama olsun iste burda cok yakiniz uzak geluor bize bide dedem war orda die yemekler tatlilar acayip girla gidio su bi kac gun bole gidicek ne kadar az tuletsemde diet sayilmio bu yicekler bozuluo hep rejim...o yuzden bisi yazamiorum
Hosbuldum insallah kisa surede farkedilir sonuclar elde ederiz duru nun d.gununde zayif olmayi hep istedim ama 6mayisa incelmem icin birinin sihirli tokmayi kafamda kirmasi lazim...

İyi geceler kizlar
Uyumadim hala ayaktayim, islerimi yaptim yemegimi yaptim orucda cok yormadi beni.. son yarim saat bi finleneyim diye oturumca acligi i hissettim..
Ebrum bilmiyorum nasil dayaniyorum uykusuzluga ama cok aliskinim bundan daha uykusuz gunlerce 1 saat uykuyla yasadigim zamanlarim olmustur, ama simdi o kadar dayanamiyorum yaslandim mi ne
İns yarin yine oruc tutacagim ama sahura kalkabilirsem
Bugun iftarda
5 cop sis tavuk
1 kayik tabak dolusu dereotu, roka, domates, salatalik, nane salata gibi
Yarim kase kremali mantar valla hazir corba yaptim ugrasamadim
3-4 tane kucuk firinda patates dilimi

Ve cayin yaninda 1 kase kadar kakaolu pufingin icine petibor kirdim mozaik oasta gibi, 4-5 dlm muz, 1 cilek
Ve limonlu naneli su ictim simdiye kadar hep ancak bi litre bile olmadi daha yaaa

Dizim bitsin hemen namaz kilip yatcam iyi geceler kizlar hepinize
Allah rahatlik versin

Iyi geceler kızlar bugun diyete güzel başladım ama aksam biraz abarttım Neyseki erken kapattım günümü

Sabah : 2 dilim tam tahıllı ekmege peynirli tost, domates, 4 yeşil zeytin, az sütlü nescafe

Ara : bir şekersiz Türk kahvesi, 1 elma

Ara : 1 elma

Saat 18.00 : 1 tabak yoğurtlu makarna

19.00 : 2 parça çilolata
Bugun cok yoruldum cocukların odasını dip bucak temizledim, camlarını falan sildim spor olmuştur herhalde...

lajoba Allah kabul etsin canım iftar menünde iyi olmuş
ebruli1820 , wisdom01 , @kuzeykuziimm menüler güzel olmuş kızlar

Kızlar cok uykum var çok ayrıntılı yazamıyorummm..... Kusura bakmayın bu hafta biraz temizlik yapmayı planlıyorum

Bu arada faceden bir arkadaşlık isteği geldi wisdom01 la ortak arkadas görünüyor hanginiSiniz çıkaramadım....

Günaydın kızlar.. Dün saçma sapan bir üzüntü yaşadım. Kendime sonra cok kızdım. Suan aşırı kötüyüm. Halsiz yorgun pişman .. sonra belki anlatırım size de.
Dün meyveyle kapatmam güzel eksi görmeme neden oldu üstüne üzüntü de eklenince iyice gitti gr lar.
Dün 73.1 bugün

Kilom için mutluyum ama ben moralmen nasıl toparlanıcam bilmiorm.

Hepimiz için güzel bir gün olsun ..

Aynen canım ailecek tehlikeli meslekler ben asil kiloyu evlendiğinde ve mesleğinden aldım gıda benim meslegim çıkan her ürünün tadına bak yeni reçeteleri yaptır onlar her lop lop yağ oldu ustubede hamilelik oldum pilates topu
Canım inşallah çok kotu birşey değildir ayrıca kilolar üzüntüden gitmesin mutlulukla gitsin inşallah cabuk toparlarsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…