- 23 Haziran 2013
- 5.202
- 3.825
- 448
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #25.461
WİNNNNNNNİİİMMM kıyamam kuzuya pedit... iyi onu ver burun spreyi sık canım.Yiyecek bişiler arıyorum.Heran zıvandan çıkabilirim
Sıkma canini onun yerine trip at benim eşim çok evcimendir ona bile trio arıyorum bu erkeklere alttan almak yaramıyor cunkuGünaydın hanımlar
Kötü bi hafta sonu geçirdim. Eşimin bitmek bilmeyen hobileri ve bize vakit ayırmaması nedeniyle tartıştık.
Az önce tartıldım. Cuma ile aynıyım. Sinirden ne bulduysam yedim. 700 gram vermek için 5 günüm var.
Cumartesi çarşıya gittim geldim. 40 ar dan 80 dk Yürüdüm. Onun dışında spor yapmadım. Akşam yaparım inşallah.
Doğan cüceloğlunun başarıya götüren aile Kitabı'nı okumaya başladım. Lütfen bu kitabı edinin ve okuyun. Belki ben geç kaldım ama küçük çocuğu olanların hem şimdi hem de onlar okula başladığı zaman okumalarını Şiddetle tavsiye ediyorum.
Yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler.
Cok geçmiş olsun canım onlsrhasta olunca dünya duruyorKızlar Günaydın ... Hava kötü , oğlum nezle. Sabaha kadar dön dön yattı. Sürekli uyandı aglayarak. Ilaç a da başladık dün. Ben de haliyle hiç uyuyamadm, afedersnz salak gibiyim. Burnu akıyor hapşırıyor sürekli.
Ebruş menün süper walla. Pazar günü diye özellkle.
Kuzey menün bana göre cok geldi. Ara akşam olmuş zaten . Iyi ki de yememişsn.
45 dk yürümek kurtarmış sanırım.
Özgem ohh bi saat kocan ilgilenmş . Erkekler işte bir daha yapmaz ama. Sahur da gayet güzel bir daha kine yumurta ye iki tane. Tok tutar seni.
Papatyam tartışmayn ya üzme yin birbrnzi.
Cumaya göre aynı cıkma na cok sevindm
Ne güzel yürüyüş de yapılmış. Bak iyi gelmiş yemene ragmen . Kitabı bende Mrk ettm . Bi ara tv nda d cüceloğlu cıktıgnda kitaplarnı söylemişti. Aklımda kalanlar var. Bi almak istiyorum ztn
İnşallah canım pes etmek yok sende güzel örnek olacaksinsize yazmak terapi gibi geliyor kızlar.
kuzeycim inşallah tüm istediğin kıyafetlere girebileceksin
bak wınnn nasıl verdi
sen de verirsin
kendimi örnek veremiyorum ne yazık ki.
Babaannenin keyfini çıkarmış oğlun yaradin kızlar gruptakilerib hep oğlumu var :)Selamlar kizlar
Dun ogluumu babanneye gondermistik disarda gunesin altinda nasil oynadiysa yanaklari burnu kipkirmizi, saclar beton gibi ustu basi toz toprak halde geldionu banyo yaptir namazlari kil esimin bi kac gomlegini yika kurut utule valizini hazirla sahur yap esimi gonder derken sabah 5 te uyudum oglan 7 gibi uyandi gozumu acamadim Allahtan yatmadan once butun kapilari kilitlemistim de o yanimda oynadi bende 8.30 a kadar biraz daha uyudum.. simdi pek uykum yok ama mutfak toplanacak markete gidilecek aksama yemek yapilacak off off bugun ins cabucak gecer acikmadan
Sahurda 2 haslanmis yumurta 1 bardak sut ve malesef cok acikirim korkuduyla yarima yakin ekmek yedim sadece kabuk kismini ama
Slm kizlar yine kostur kostur basaldim gune ya bakiyorum normalde gunlerim hep bos gibi ama hep dolu dolu geciyo sanirim bu benim aliskanligin cunku bekarken gunduz calisirdim aksam uni ye giderdim 10 10bucuk gibi eve gelirdim film izler kitap okur yatardim simdide gunum dolu gecmeyince kendimi ise yaramaz hissediyorum sanirim bugun sabahtan kalktim kahvalti yaptik kizimla evi topla sil supur simdi kizi uyutuyorum sonra toz alcam camasir asilcak kizim uyanincada kardesim geldi istanbuldan onunla bulusucaz
Hadeka canim ins mahkeme isiniz bi an once guzel sonuclara varir bu arada supurgen hayirli olsun
Evrum maratoncu kiz ha cok hosuma gitti :)) menunu begendm canim
Kuzey canim menun bana fazla geldi ozellikle yaprak sarmalari
Araser hafta sonu yrmissin canim ama hafta ici toparlicagina eminim
Hikoss su yaptigin diyeti bendemi yapsamki acaba
Kizlar isin özü disciye gidecegim diye arada çorbayı görürdüm sarmalar fazla oldu evet ama inanin cok inceydi birde ben yeni başladım EE malum oglum daha 2,5 aylık bile olmadı onu sütten mahrum etmeden yapmalıyım inanın dünkü kahvaltı sonrasından AC kalktim hep CIS vardıSabah baya bir eksi ile uyandımÜç aylar mübarek olsun arkadaşlarım Bugün regll nedeniyle tutamadım ama 23 kandil günü tutucam inş.
ÖZGEM Allah kabul etsin canım.Bende de oluyor acıkıcam susuycam diye yükleniyorum migdeye ama yanlışKeşke yumurta muz arkadaşın dedigi gibi yada tost yapıp yeseydim tok tutardı hem Eşler hep böyle çocuk bakmaları o kadar olur zaten
ARASER o börek yapılırdı yenmez mi canımBugün napıyoruz pür dikkat ediyoruz
WİNNN çok geçmiş olsun canım ogluşa bizimkide sabah hep burun tıkanıklıgı ile uyanıyor.Havalara baksana birgün güneş birgün yagmur denge bozuldu mevsimler şaştı hastalıklarda çogaldı dogal olarakMenün güzeldi begendim devam et bakalım cuma ne göreceksin çok merak ediyorum
PAPATYAM evet o kitabı alıcam bende ne zamandır aklımda canım.Eşler hepsi aynı zihniyette yahu Boşver canım takma
HDEKAM arada aglamak iyidir belkide ne dersinSüpürgeni iyi günlerde kullan Canım eşler hep yardım ediyor ama lafla napalım bizde oldugu kadar yapıcaz(bunu ben mi söylüyorum )
KUZEY 16:00 ara ögün zamanı canım.Ama emzirdigin için 2 kase çorba içmişsin kötü degil tabiki ama saat yanlıklışıgı var.Akşam yok dişten dolayı deişsin ama akşam aslında 2 kase çorba içmişsin ayy karışık oldu inş anlatabilmişismdir
Canım coldmix damlar 1 lt suyun içine oğlun kaç aylık ona gore tabi çok ise yariyirmus bizimkininde burnu hep tıkalı ortam nemindenNezle grip karışık. Uyudu ama ara ara uyanıyor. Pedits veriorm hatta az kaldı eşime dedm al eczaneden ..
Burnu akıyor tıkalı bi de
Fırsatın olduğu surece corbami salatami yoğurdumu eksik etmemeye çalışıyorum yemek yemekten degilabur cuburdan geldi bu kilolarWinn geçmiş oldun kuzuya dinlenir iyileşir inşallah. Banyo güzel olmuş. Bana da fikir verdin.
Kuzey sen bol su bol hareket ve hamur işi tatlı yeme. Ana süt için tam diyet moduna girme derim.
Ebrulim miden küçülmüş o nedenle canın öğlen yemek istememiş. Iyi gidiyorsun. Çocukların seveceği yemeklwr de genelde benziyor anne babaya. Benim sevmediklerimi sevmez buyuk oğlan.
Bugün 884 cal almışım. 30 Dk zumba 40 dk yürüyüş yaptım. Şu an bacaklarım ağrıyor. Günü hafif kapattım.
Sbh yarım tost yeşil çay ara üç yulaflı bisküvi
Öğlen menemen salata yesil çay
Akşam fırında tavuk yağsız salata su iki litre sanırım. Eşim diyet ekmeğimi de almış sağolsun. Yarın da devam böyle. Kilom çok fazla cumaya göre. Hafta sonu yaradı bana her zamanki gibi.
Aynen canım ailecek tehlikeli meslekler ben asil kiloyu evlendiğinde ve mesleğinden aldım gıda benim meslegim çıkan her ürünün tadına bak yeni reçeteleri yaptır onlar her lop lop yağ oldu ustubede hamilelik oldum pilates topuHayırlı geceler
Ebrulim menü harika maşallah
Kuzey senin eşin mesleği çok tehlikeliymiş yaaaa
Abur cuburdan uzak dur onlar süt yapmaz yağ yapar hem de löp löp
Papatyam sabah sporu olur daha güzel. Ama akşamı hafiflet derim.
Yoğunluklarına kolay gelsin.
Sağlık olsun ıhlamur da kaynat.
Hawarım sağolasın. Sana da çok geçmiş olsun üsütmüş olabiliesin ayaklarını. O zaman ağrılı olur.
Canım inşallah çok kotu birşey değildir ayrıca kilolar üzüntüden gitmesin mutlulukla gitsin inşallah cabuk toparlarsinGünaydın kızlar.. Dün saçma sapan bir üzüntü yaşadım. Kendime sonra cok kızdım. Suan aşırı kötüyüm. Halsiz yorgun pişman .. sonra belki anlatırım size de.
Dün meyveyle kapatmam güzel eksi görmeme neden oldu üstüne üzüntü de eklenince iyice gitti gr lar.
Dün 73.1 bugün Eki Görüntüle 1502736
Kilom için mutluyum ama ben moralmen nasıl toparlanıcam bilmiorm.
Hepimiz için güzel bir gün olsun ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?