Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Ay kiloluyken magazaya girmek hep işkenceydi bnm için . Kotu alır kabine girer olması için çabalar ama olmazdı ah sh hatırlıyorum da işkenceydi . Bnmde cok ağladğm zamanlar olmuştu. Hele eşin dışarda seni bekler . Cıkarsn giymedn mi der olmadı demek
Ama gecenlrrde bi magazaya girdm. Begendim aldım giydim cuuuk diye oldu . Hatta dedm üstümde kalsın
Ne mutluluklar o

Başarırsn yani sende

Hosbulduk wisdoscum

Hosbuldum ebrulicim yine basladim ben bu yeni haline alisamadim forumun die soylenmeye....
0, post: 40577289, member: 249961"]KUZEY bende yapıyorum bu kürden.1 limon 10 nane dur yapayım hemen özendim:)) nane sütü etkiliyormu ki bilmiyorum netten bakıp öyle iç canım.
BESTE hoşgeldin aramıza:))
WİNN tam güzel diyecektim ki akşamki pilav ve ekmek sonrasında pasta yazık etme emeklerine akşamları (Ama bu diyetle yine 69 görücegine dair bir his var içimde :))
BTLKBRA maratoncu kız:)) okurken ben yoruldum valla :))
LAJOBAM Allah zihin açıklığı verdin canım benim.İnş benimde kaydım duruyorsa oglumda biraz daha büyüyecek seneye inş iş yerinde boş zamanda çalışıp bitiririm 5 dersimi.[/QUOTE]
Hosbulduk ebrulic

K kuzeyim
Gule gule giy...bende hic bir esyami wermedim cok zayif biri degildim ama 70 de ne canim yani....50 kg dum ewlendim 60 la hamile kaldim 80 le dogurdum 68 im iste en azindan 60 olabilir 50 de olabilir neden olmasin yani dimi....ama nasi olucak bilmiorum sizce oluru wr mi

Oglum uyumamak için direniyor.Halbuki bugün yoruldu.Onu uyutup erken yatmayı düşünüyordum.
Bugün
12:30
15:30
19:30 : 1 Gül böreği ,1 lokma tatlı,4 mama kaşıgı şehriye salatası,yarım poça

Avm ye gittik 2 sat dolaştık.Annem yemek yapmamış teyzem akşamki mamaları getirmiş çay koyduk.Ama az yedim tatlı kaç çeşit vardı yemedim.Sonra markete yürüyerek gittim arabayı bırakıp.1 saat dönüşte kollarım koptu .Bakalım yarın tartı ne diycek

- Sabah 06:00
3 ceviz
1 kahve
- 11:30 kahvalti
Çeyrek simit
1 yumurta
3 dilim sucuk
Domates salatalık
- Öğle 16:00
1 kase çorba yayla
5 yk nohut
4 yk pilav
Bol salata
5 küçük yaprak sarma
- Ara 18:20
2 kase çorba
10 tane yaprak sarma çok inceler ama
- Akşam
Yok dış çekimin yapıldı biraz ağrılı oldu
Su: cokkk
Spor:45 dk yürüyüş

Esim yoktu allahtan ama msj çekip anlattım uxulne zamanla verirsin desede yazık bu bedene
Hic olmadığım bir kg dayım 53 le evlendim 63 ile hamile kaldim doğuma 78le gittim çocuk iki aylık oldu ben 79,5 um
Beste olur olur .. ben bekarken ki halimden daha zayıfım. Keşke bekarken daha zayıf olsaymışım diorm ah ah ..
Darısı bize inşallah
İnşallah güzel şeyler söyler tartı

Gozlerim kapaniyor pelini salliyorum
bu aksam kosturdum hep esim evdeydi yemek hazirka bu gecenin namazini kilayim diye odaya kapandim cocuklara esim bakti 1 saate yakin
iceri gittim bi baktim ucunun elinde birer elma esime dedim boyle mi susturdun napim durmuyolardi aklima bu geldi dedi peline kabuklu kabukli butun elma vrrmis eline
dedim soysaydin ya yikamadim bile dedi adamlarin bakcagi cocuk okadae okur
neyse selini yika pelini uyut yatsiyi kil derkn yarimdi uyudum 2.30 uyandim sahuru hazirldim yedik kizcmi uyutup hmn yaticm sofrayi bile toplamadan okadar uykum var sabah kiza uyanamam yoksa
diyet konumuza gelirsek esime bi urun pazarlamaci kahve diyarinda cikolar kahveler getirmis onlar biraz isi bozdu 3 gundur sporda yok icim cok huzursuz tartiya cikmadim sinirim bozulur da daha da yerim diye oruclarimi bitireyim de pazartesi eski duzene donerim tekrar cok asiri yemedim zaten sahurum
2 dlm cvdar
3 yemk kasigi menemen
2 kucuk parca pide
kk peynir
1 ananas
yesilcay
cok yememisim yazdim ama az da yememisim yani
korkumdan ekmek yedim cok acikirim diye sanki olcem acliktan töbe töbe

Allah kabul etsin çocukların usluymus ki elma ile durmuş sahurda da ekmek çok acikturiyor yerineyumurtave muzyesen toktutar

Günaydın hanımlar
Kötü bi hafta sonu geçirdim. Eşimin bitmek bilmeyen hobileri ve bize vakit ayırmaması nedeniyle tartıştık.
Az önce tartıldım. Cuma ile aynıyım. Sinirden ne bulduysam yedim. 700 gram vermek için 5 günüm var.
Cumartesi çarşıya gittim geldim. 40 ar dan 80 dk Yürüdüm. Onun dışında spor yapmadım. Akşam yaparım inşallah.
Doğan cüceloğlunun başarıya götüren aile Kitabı'nı okumaya başladım. Lütfen bu kitabı edinin ve okuyun. Belki ben geç kaldım ama küçük çocuğu olanların hem şimdi hem de onlar okula başladığı zaman okumalarını Şiddetle tavsiye ediyorum.

Yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler.

Kızlar Günaydın ... Hava kötü , oğlum nezle. Sabaha kadar dön dön yattı. Sürekli uyandı aglayarak. Ilaç a da başladık dün. Ben de haliyle hiç uyuyamadm, afedersnz salak gibiyim. Burnu akıyor hapşırıyor sürekli.

Ebruş menün süper walla. Pazar günü diye özellkle.

Kuzey menün bana göre cok geldi. Ara akşam olmuş zaten . Iyi ki de yememişsn.
45 dk yürümek kurtarmış sanırım .

Özgem ohh bi saat kocan ilgilenmş . Erkekler işte bir daha yapmaz ama. Sahur da gayet güzel bir daha kine yumurta ye iki tane. Tok tutar seni.

Papatyam tartışmayn ya üzme yin birbrnzi.
Cumaya göre aynı cıkma na cok sevindm
Ne güzel yürüyüş de yapılmış. Bak iyi gelmiş yemene ragmen . Kitabı bende Mrk ettm . Bi ara tv nda d cüceloğlu cıktıgnda kitaplarnı söylemişti. Aklımda kalanlar var. Bi almak istiyorum ztn

günaydın kızlar nasılsınız
hava yağmurlu burada
benim moralim bozuk hala mahkemeye
avukatımızın iş bilmezliğinden açılmış dava bunu fark ettik eşimle.
savunmaya yazdırdığı bir ifadeden dolayı

cumartesi araba baktık bütün gün ve her baktığımız araba kazalı çıktı ekspertizlere para ödedik durduk
pazar temizlik günüm ve ben başladım temizliğe
eşime dedim yardım edecek misin
ewet tabiki dedi
ama kılını kıpırdatmadı ben yaptım temizliği tek başıma
o hala yardım edecek
evi süpürürken sinirden ağlamaya başladım
süpürgem iyi çekmiyor idareten kullanıyordum. halının üstündekileri
bi yere toplattırıp elimle oradan süpürge ile çekiyordum o kadar kötüydü yani.
neden ağlıyorsun diye kızdı eşim. zaten süpürge de çekmiyor dedim. bunun için ağlanır mı dedi
kalk gidiyoruz dedi ve istediğim süpürgeyi aldık
çok pahalı geldi ama taksite bağladık ödeyeceğiz inşallah.
tabi bu arada kilom berbat durumda.
haftasonu hiç dikkat etmedim.
bugün başlıyorum inşallah

üç aylar geldi mübarek olsun inşallah
özgem Allah kabul etsin
ben de tutmak istiyorum ama şekerden dolayı sadece ramazanı tutmaya çalışıyorum.

Günaydın kızlarr

Kötü bir haftasonunun ardından kilolara veda etmek için merhaba....

Ayy haftaa sonu noldu anlamadım acayip yedim kaynanamdaydık pazar günü orda sigara içemediğimden midir nedir habire bişeyler yedim eşimin canı arnavut böreği istedi kaynanayla börek açtık bi gÜzel yedik tabii yediklerimizin artılarınıda sabah hemencecik gördük tartıda....bugun sıkı bir diyet yapmalıyım...
osge1989 Allah kabul etsin canım....
wisdom01 oglusuna gecmiş olsun.....acil şifalar diliyorum
M maviduvar1 tavsiyeni ilk fırsatta alacağım....

Arkamıza yeni katılan arkadaslar hol geldiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…