- 23 Haziran 2013
- 5.202
- 3.825
- 448
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #25.421
Bugün kot aldım kendime 38 beden nedir yahuu kabinde aglayacaktim neredeyse kendine bakıp bakıp hırs yaptım
Hamileoldugumu bilmeden aldığım 28-29beden kotlar şuan rüya gibi tek bacağı koluna olur galiba hepsini sallıyor gideceğim onların içine tekraracayip mutlu ve kararliyim
Maydonoz azaltio die biliorumEki Görüntüle 1500222 Suyumuz hazır limon salatalik ve nane yanlız nane sütü azaltiyormuydy sanki aklında öyle birşey kalmis
Hosbulduk wisdoscumGünaydın kızlar. .
Elifim kuzum yok kayıt yaptırmadm. Sende biliosun calısıcak zor vakit buluyoruz. Kendimi tam hazır hissetmiyorum malesef.
Sana da başarılar ben yapamadm sen yap cnm arkadaşm.
Ayfer bence AZALTMAz diye düşünüorm . Içinde yararlı şeyler var . Yeşil cay sakın içme ..
kıs ben agustos 20 13 dw 93.3 kiloydm.
20 üstü kilo verdm
BESTEKIZ hoşgeldin. Bizimle kal .. gidicek kilolar patır patır
Hosbuldum ebrulicim yine basladim ben bu yeni haline alisamadim forumun die soylenmeye....KUZEY bende yapıyorum bu kürden.1 limon 10 nane dur yapayım hemen özendim:)) nane sütü etkiliyormu ki bilmiyorum netten bakıp öyle iç canım.
BESTE hoşgeldin aramıza:))
WİNN tam güzel diyecektim ki akşamki pilav ve ekmek sonrasında pasta yazık etme emeklerine akşamları(Ama bu diyetle yine 69 görücegine dair bir his var içimde :))
BTLKBRA maratoncu kız:)) okurken ben yoruldum valla :))
LAJOBAM Allah zihin açıklığı verdin canım benim.İnş benimde kaydım duruyorsa oglumda biraz daha büyüyecek seneye inş iş yerinde boş zamanda çalışıp bitiririm 5 dersimi.
Az da olsa olur ohh erisin buyrler insallh. .bende temizlik yaptim yer sildim simdik yattim sayilir mi
Esim yoktu allahtan ama msj çekip anlattım uxulne zamanla verirsin desede yazık bu bedeneAy kiloluyken magazaya girmek hep işkenceydi bnm için . Kotu alır kabine girer olması için çabalar ama olmazdı ah sh hatırlıyorum da işkenceydi . Bnmde cok ağladğm zamanlar olmuştu. Hele eşin dışarda seni bekler . Cıkarsn giymedn mi der olmadı demek
Ama gecenlrrde bi magazaya girdm. Begendim aldım giydim cuuuk diye oldu . Hatta dedm üstümde kalsın
Ne mutluluklar o
Başarırsn yani sende
Hic olmadığım bir kg dayım 53 le evlendim 63 ile hamile kaldim doğuma 78le gittim çocuk iki aylık oldu ben 79,5 um
Darısı bize inşallahBeste olur olur .. ben bekarken ki halimden daha zayıfım. Keşke bekarken daha zayıf olsaymışım diorm ah ah ..
İnşallah güzel şeyler söyler tartıOglum uyumamak için direniyor.Halbuki bugün yoruldu.Onu uyutup erken yatmayı düşünüyordum.
Bugün
12:30 Eki Görüntüle 1501446
15:30Eki Görüntüle 1501450
19:30 : 1 Gül böreği ,1 lokma tatlı,4 mama kaşıgı şehriye salatası,yarım poça
Eki Görüntüle 1501452
Avm ye gittik 2 sat dolaştık.Annem yemek yapmamış teyzem akşamki mamaları getirmiş çay koyduk.Ama az yedim tatlı kaç çeşit vardı yemedim.Sonra markete yürüyerek gittim arabayı bırakıp.1 saat dönüşte kollarım koptu .Bakalım yarın tartı ne diycek
Allah kabul etsin çocukların usluymus ki elma ile durmuş sahurda da ekmek çok acikturiyor yerineyumurtave muzyesen toktutarGozlerim kapaniyor pelini salliyorum
bu aksam kosturdum hep esim evdeydi yemek hazirka bu gecenin namazini kilayim diye odaya kapandim cocuklara esim bakti 1 saate yakin
iceri gittim bi baktim ucunun elinde birer elma esime dedim boyle mi susturdun napim durmuyolardi aklima bu geldi dedi peline kabuklu kabukli butun elma vrrmis eline
dedim soysaydin ya yikamadim bile dediadamlarin bakcagi cocuk okadae okur
neyse selini yika pelini uyut yatsiyi kil derkn yarimdi uyudum 2.30 uyandim sahuru hazirldim yedik kizcmi uyutup hmn yaticm sofrayi bile toplamadan okadar uykum var sabah kiza uyanamam yoksa
diyet konumuza gelirsek esime bi urun pazarlamaci kahve diyarinda cikolar kahveler getirmisonlar biraz isi bozdu 3 gundur sporda yok icim cok huzursuz tartiya cikmadim sinirim bozulur da daha da yerim diye oruclarimi bitireyim de pazartesi eski duzene donerim tekrar cok asiri yemedim zaten sahurum
2 dlm cvdar
3 yemk kasigi menemen
2 kucuk parca pide
kk peynir
1 ananas
yesilcay
cok yememisim yazdim ama az da yememisim yani
korkumdan ekmek yedim cok acikirim diye sanki olcem acliktan töbe töbe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?