Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Özgem oructan sonra baş ağrısı bende de oluyır. Tatlı isteğin de normal. Açıkçası beyin uzun süre glikoz almadı.
Spor ve dıyete dönüş zamanıııı

Araser ben internetten parfüm almam denemeden koklamadan. O nedenle bilemiyorum.

Ebrulim bak işte pazar ben ağlıyordum pazartesi sen. Allah başka dert vermesin ağlatmasın. Üzüyorlar sonrada nasıl özür dileyip düzelteceklerini şaşırıyprlar. Iki gün sonra hoooop aynI. Bence kafaya takmamayı ve işleri önemsememeyi öğrenmeliyiz. Biz değerliyiz unutma.

Ebrulim menünde ıslak kekin yarısını yeseydin. Yarısını bırak. Menün çok güzel.
winnn menün çok ideal. Çorba sebze yerine eklendi sanırım. Sen 69 da görürsün. Kesin eşine kızmışsındır. En çok onlar bizi üzmede başarılı çünkü.
Kitap oku. Lifini bitir. Bi tane dde bana yap :)))) üzme kendini. Saçma prog da izleme. Beynini boş şeylerle doldurma.
Oğluşla ilgileneyim size menü yazacağım.

Merhaba kizlaar
Bugun oruc tutmadim cunku dun gece 1 de yattim ne sahura ne namaza kalkabilfim oyle bi uyumusum ki telefonu falan duymamisim sahursuz da tutmaya korktum esim de yok acliktan bayilirim falan oglus ne yapar didim

Sabah.... 1 dlm ekmek, 1 tereyagda yumurtanin yarisi, sekersiz cay
Ara........ 1 kase cilek, 1 kaseye yakin mozaik pastamsi puding
Oglen yok
17.00..... 2 copsis tavuk, yarim patatesi firinda pisirdim hepsini yedim oglus agzina surmedi cunku,yarim kete ekemek yoktu almaya usendim
20.30... 2 kasik mantar corba oglustan kalan, yarim dlm ekmek

Bugun hep oglumdan kalanlari bitirmekle gecmis gunum yaw

Hikosum ne oldu canim esin yuzundense aman sikma canini iki gune duzelir hersey senin uzuntun aglamalarin yanina kar kalir, hatta ins simdi duzelmistir her ne canini siktiysa

Ebrus menun guzel, eslerimiz hep ayni ya takma kafana

Ay baska kim ne yazdi aklimda kalmadi su mutfagi toplayim da hemen yatcam bugun sahura kalkmam sart iyi geceler kzizlar hepinize

wisdom01 menün güzel canım ha gayret 71 göreceksin Ahmet Ümit kitaplarını tavsiye ederim çok sürükleyeci polisiye Beyoğlu'nun En Güzel Abisi, istanbul hatırası, vb..
ebruli1820 seninde menün güzel olmuş kek var ama erken saatte yemişsin
lajoba menün güzel zaten bi annelerin kaderi tabakta kalan artıkları bitirme....

Hayırlı gecelermenü
Sbh kepekli tost

Öğle kabak yemeği yarım tabak yoğurt bi dilim light ekmek

Ara çay yedi zeytin çeyrek sahanda yumurta salata bi dilim ekmek. Saat dörtte yedim.

Akşam yemedim. Yeşil çay içtim. Benden bu kadar.

Oğlumun yanında tam dalıyordum kalktım.15 dk karın videosunu yaptım .Hamlamışım( hep aglamaklıyım kardeşim ile ilgili üzüntüleriöde var.İçim pır pır,hep bişi olucak gibi geliyor ;(( İçimdrki sıkıntı hayır çıkar inşallah( bir sürahi limonlu nane içildi.Yarın akşam kuaföre ugrıycam ordan arkadaşlara mangala davetliyiz inşallah kaçırmam.Me zamandır canım mangal çekiyordu.

Kızlar menüler güzel walla tebrik areses kola olmamış pizza yla yırtardn da neyse erken kapatmşsn yine de. Ben bayadır kola tüketmiorm. Inan özlemyrm da. Eskiden kolasız Menüm olmazdı

Ebruş bende öyleyim ya Ağlıyorum paso.
Sırf hönkür hönkür ağlayabilmek için duygusal parçalar açtım. Ama rahatladm aglamadm die cok gergindm

Bende bi film izledim bende ağlıyorum ouufff

Günaydın kızlar.. sanki kalbim sıkışıyor gibi içimde bi his kötü bişe olacakmış gibi .. çok kötüyüm çooookkk.. ya da şuan iyi hissetmiyorm kendmi. Bugün anneme gidicez. Aşırı yemicem günlerdir yaptıklarım boşa gitmesin diye.
Çok acım coook.. ama canım hiçbir şey istemiyor. Ağzımın tadı yok ki istesin. Regli m de geliyor ondan da böyle olabilirim. Bilmiyorum. Sanki ağlayınca rahatlıcakmışım gibi geliyor.
Neyse benim enerji sıfır , sizin yüksek olsun..
Öpüldünüz

ebrum teşekkür ederim
ebrum dönem dönem benim de içim pır pır eder sanki kötü bişey olacak gibi. ama olumsuz düşünceler olumsuzluğu çağırır. düşünmemeye çalış.
bu sabah tartıda düne göre 1000 gr eksi gördüm gerçek miydi acaba ?
tai ksiyi görünce bu sabah biraz kaçırdım. (((
winn ağlama canım yaaa

ebrulim tartıdaki rakam görünmüyor karanlık çıkmış
kaç oldun :)

Kizlar gunaydin menuleriniz mukkemmel inanin hic cok yemiorusunuz...ben insan gibi porsiyonlara donesem yeter sanirim ....Bu ne ya siz bunlar la nasil yasiosunuz valla super menuleriniz tebriklerrr...

Bugun ewdeyim kizimada kendime de yumurta haslicam baslasin fotolar dietler

selamlar kızlar.
kaçağınız geldi.
çok geziyorum bu ara.kafam da çok fazla dolu olduğundan yazasım yoktu bir süredir.
ama özledim sizi,bir bakayım benim fıstıklara dedim ki takımı çok depresif gördüm,üzüldüm.
wisdom anlattıkların depresyon başlangıcı gibi görünüyor.sürekli ağlama isteği bazı şeyleri içine atıp,rahatlayamadığının işareti.biraz daha dikkat etsen kendine,mutlu olduğun şeyleri yapsan.
ebru hala eşine annelik ediyorsun ama canım.acıktıysa kendine bir şeyler hazırlayabilir eşin,çayının demini açabilir,hatta mutfağa gitmişken senin soğuyan çayını da değiştirebilir.sadece şikayet etmekle bir insanı değiştiremezsin.tutuştur eline bardağını,ne olur ki yani en fazla.
bir de siz yeni jenerasyonsunuz,daha modern daha bilinçli,daha aile katılımlı erkekler olmalı eşleriniz.hepsi böyle diye bir şey yok.eşleriniz sadece sıkıştığınızda,hastalandığınızda yardım etmeyecek,her daim elinizden tutacak.yoksa ben o erkeğin ne sevgisine ne merhametine inanırım.
özellikle erkek çocuğu olan anneler,lütfen oğullarınızı şikayet ettiğiniz eşleriniz gibi yetiştirmeyin.etrafındaki tüm kadınlar onun hizmetini görmeye mecburmuş olgusuyla büyümesin çocuklar.sonuç malum.

merhaba kızlar
wisdom canım neyin var...ağla ağla da rahatla. ama sürekli bi depresif halinde isen dikkat etmelisin canım.
seni üzen nedir bilmiyorum ama takmamaya çalış canım benim...
ebrucum bak gerçekten sana kızıyorum artık.
bi kere mükemmel olmak zorunda değilsin. bu duygudan kurtul.
koskoca adam çay dolduramıyorsa içmeyiversin. acıktığıysa kalksın yesin. bu ne böyle ya..
bu kadar yüz verme. sen onun annesi değilsin. eğer memnun değilse gitsin anasının yanına. insanoğlu nankördür. seb verdikçe daha da fazlasını ister. eşin asla bu kadın çok yoruluyor bir de ben onu yoruyorum diye düşünmez. bak herşeye nasıl da yetişiyor. demek ki abarttığı kadar yorulmuyor diye düşünür.
ben evde o kadar koşarken bir de eşim benden çayı açmamı istese o bardağı kafasına geçiririm ben.
sen değerlisin. sen kendine değer vereceksin ki insanlarda sana versin.

dün akşam 3 mil yaptım. bu sabah da 2 mil ve 15 dk yan yağlar için bir video yaptım.
kilom geçen hafta ile hala aynı maalesef. ama dün akşam yemekte kaçırdım biraz aynı olması normal yani.

HADEKAM 53.6 gördüm bu sabahEn son oglumun 2 yaş d gününde görmüştüm.Sende eksilerdesin ne güzel
BESTE bende oglum küçükken 2 tabak yer yine doymazdım.Öncelikle sadece yediklerimi azalttıım.2 tabak makarna 1 tabaga sonra yarım tabaga şimdi en fazla 6 çorba kaşıgına düştü oda bazenSende önce 2 d ekmegi 1 dl,2 dl kek yerine 1 dl olarak azaltrak başla sonra sonra cısları tamamen çıkartırsın hayatından
BANUMMMMMMM canımsın ya ne güzel yazmışsın.Çok güzel bir yerden bakmışsın konuya.Oglum hep mutfaga giriyor çok seviyor şimdilik.Eşimde çocugu sokma mutfaga vs derdi şimdi karışmıyor.Bende derdim senin gibimi olsun.Eşine yardım etsin jestler yapsın vsAkşam konuşmadıgım halde uzanmış tv karşısına leptop önünde oglumu uyutup içeri girdim.Görür görmez beni su verirmisin dediKalkıp kendin al dedim.O zman yanındaki meyve suyundan koy bari dedi.EE ikimizede aynı mesafede dibimizde meyve suyu sen niye koymuyorsun dedimAma böyle alışmadıgım için günaha giriyormuşum ona hizmet etmeyerek hayır diyerek gibime geliyorSabahta sandiviçte yapmadım ona vijdanım rahat degil ama mecburum.Bu akşam mangaldan erken kalkalım uykum var dşycem.Oglanı uyut ben sahurada kalkıcam diycem yatıcam.Bakalım tepkisi ne olucak.Hava kötü benim yüregim daha da boguluyor
WİNNNNNNN yakın olsak bir kahve içsek ne güzel olurdu
Bİr kupa türk kahvesi içiyorum hesapları yanlış yapıyorum uyukluyorum burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…