Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

PAPATYAM haklısın canımTaviz vermemeye başladım ama sanki günah gibi geliyor ne bilimAma kararlıyım bu sefr bak uyukluyorum kimin umrunda.Birde kv alıyoruz ya sabahları alıştı kaç sabahtır sen erken kalkıyorsun al diyordu bende alıyordum oda 20 dk fazla uyuyordu.Ama hep ben kıyamıyorum o bana kıyıyor yaBu sabah almıycam kalk al dedim

Gunaydin kizlarr
Ebrum kizlar cok guzel solemis onun ustune solicek bisey yok gercekten ama sunu unutma sende cok degerli ve kiymetlisin
Hikos nasil oldun canim biraz daha iyimisin dune gore
Papatya spora baslamissin ne guzel
Havar i goremiyorum sanki yada benmi gozden kacirdim
Ozgem sende yogunsun sanirim
Hadeka canim bir kilo eksimi gordun supersin
Beste kiz ebrunun dedigi gibi porsiyonlari kuculterek baslayabilirsin
Bende bugun kardesim ve ablamla avm ye gidicem yediklerime dikkat edicem soz

aaaa sana günah değil mi?
kv yi almak mı?
o mu size geliyor artık. nasıl oluyor anlamadım ben.
B Btlkubra evet canım çok şükür başladım. cumartesi yapmıştım en son. gerçi 2 gün ara vermişim.

Ebru iyi yapmissin canim hani derlerler ya dinsizin hakkindan imansiz gelir diye benim esim yardim eder falan ama ona ragmen ben sinir olurum ikimizde oturuyoruz bi soda getirirmisin su verirmisin bazen veriyoruz bazen kalk al yorgunum diyorum anne evinde mutfagin yolunu bilmezmis ins ogullarimiz boyle olmaz kimseye muhtac olmadan krndi baslarinin caresine bakmayi bilirler
Hikom ya sen niye aglamaklisin gecmedi hala, dikkat et kendine canim anlatmak istersen burdayim burdayiz biliyorsun degil mii

btlkübra geçen haftanın üzerine 1100 gr almıştım hafta sonu onu veriyorum açıkçası :)
çok da ilerlemiyorum yani
woooow ebrulim çok iyi gidiyorsun maşallah sana
geçen haftaya kadar ben de eşime kıyamıyordum politika değiştirdim. biraz
acımasız oldu ama çok da işe yaradı.

haftasonu krizinden sonra çamaşırları topladım çocuklarınkini kendiminkini katladım. çamaşırlarını katlamayacak mısın dedim

akşamına ütü yapmaya başladım çocukların kıyafetlerini bi tarafa kendiminkileri bi tarafa eşiminkileri de bi tarafa koydum ve çocuklarla kendi kıyafetlerimi ütüledim. hazır ütü açıkken kendi ütünü yap istersen dedim. sabah ütü yapmak senin için zor olabilir dedim. baktım paşa paşa ütüledi. ütülenenleri yerleştirdim dolaba. onunkini bıraktım. askıya ihtiyacın olursa benim dolaptan alabilirsin dedim. geçtim gittim.
bunları marifet gibi anlatmıyorum canım artık canıma tak etti. ama sağolsun eşim de çok zıtlaşmadı.
bugün de evden çıkarken buzluktan tavuk çıkardım. akşama canım şu yemeği istedi yapar mısın dedim. halbuki o yemeği yemiyorum ben.

dün de yemek yaparken mutfağa çağırdım. yardım et bana dedim. geldi ne yapayım dedi. istediğin yerden başlayabilirsin. iş göremiyorsan da benimle sohbet et dedim. seni çok özlüyorum gün içinde dedim.
öyle diyince salatayı yapmaya başladı. bir yandan da konuştuk

yönetilmek yönlendirilmek istiyorlar. bazen de cezalandırılmak istiyorlar. ben bunu anladım.
şimdi hergün farklı cümlelerle aynı konuyu anlatıyorum.
ana fikir şu :
işleri birlikte yaparsak bir saatte biter ve birlikte kahve keyfi yaparız. ben de gece çok yorgun olmam

inşallah işe yarar. ama kendimize merhamet etmezsek bize hiiiiiç kimse merhamet etmiyor.
çocuklar da aldı payını. onlara da diyorum oturma odasına getirdiğiniz oyuncak ve kıyafetlerinizi toplayın yoksa ağlarım :)
siz dağıtıyorsunuz ben çok yoruluyorum.
onlarda da işe yaradı. üç buçuk yaşındaki oğlum ıslanan kıyafetlerini kendi başına değiştirmiş. ıslakları da dağınık olmasın diye çekmecesine doldurmuş. bu da bir başarı. önceden her yerde kıyafet dağını görürdüm. şimdi çekmeceden çıktı. hemen çağırdım. oğlum ıslak elbiseni sepete atmalısın dedim. verdim eline doğu banyoya gitti. ağaç yaşken eğilir. eğeceğim fidancıklarımı da koca çınarımı da
sen de acıma artık ebrulim.

BTLKBRA kaçırma sakın canım gez dolaş
WİNNN yarın görürsün stres yapma canım.Nasıl oldun?
PAPATYAM çok oldu kv alıp getiriyor akşam bırakıyoruz.Oglum ilk zmanlar uynaıyordu arabada ayrılmıyor diye benim aklıma bu fikir geldi.Neden akşamalrı evi topladıgımı vs bu yüzden kv görmesin diyeydi.Yazmıştım ama unutmuşsun sanırım.
LAJOBAM haklısın canım inşallah oglum böyle devam eder.İnşallah muhtaç olmadan yaşamayı ögrenirler hazıcı olmazlar
HADEKAM bence daha fazla bişi isteme eşindenHuy degişmez canım sadece dırdır etmyelim diye ufak tefek nadir yaparlar bence.Eşim öylelerine bişi diyor.Akdaşıda öyle bak ona diyorum ben gibi degilim diyor.VS vs vs
ÖZGEM Yok nerelerde?

Çok kötüydüm arkadaşlar.Ufoyu açıp ıhlamur içtim.Bir ateş bir tek döktüm yeni gözüm açıldı tamamen.Migde bulantım hala devam ediyorEklemlerim sızlıyor.Akşama 1 igne vurulsam iyi olucak.Eşim aramadı hala.Desem hastyım iptal ederim.Yokkkkkkk sen inadına yapıyorsun gitmememek için derNeyse erken kalkaraım akşam vikislneip yatarım.Tabi daha kötü olursam gitmem herhalde

Ebrucum çok geçmiş olsun.
Ben okumamışım sanırım. Kaçırmışım yani

Ben de evdeki bayan görmesin diye hep toplarım akşamdan. İç çamaşırını falan hep hafta sonu yıkarım. O topluyor yerleştiriyor diye. Istese açıp bakar ama gözünün önünde olması hiç hoş değil.
Kv den yemek falan yapıyor mu
Bi kap yapsa ne güzel olur aslında senin için değil mi
Eve geldim kızlar bende. Cuma da bi aksilik olmazsa gitmeyeceğim. Tatil yaptım kendime.

HADEKAM dikkat et canım bende üşüttüm sanırım.Şimdi ıhlamur ilaç gözüm açıldı iyiyim şükür ama ruhen degil
PAPATYAM yok canım ben yapıp akşamdan bırakıyorum.Yine kızıcan belki ama ben son raddeye kadar muhtaç olmamaya kendim halletmeye çalışırım her konuda bu böyle.Anneme yada dışarıda yiycegimiz zaman yapmam oda yemek yapmadım sanıp yapar saolsun ama ben dedim sen çocukla ilgilen hem o yapınca her yer çok batıyor .Aynen çamaşırı görmesin vs hep toplayıp çıkıyorum.işte böyle takıntılarım ve hassas benOhh keyif yap boşver.Bu sene kısmet olursa iki hafta kullanıcam.1 hafta kuzumla evde olucam iş felanda yapmıycam

Kızlar selamlar. Kv lerdeyiz .. Oglanı yıkadık daha yeni uyuyor. Ben nasılmıyım sabah annemlerdeydim .. teyzelerriii Kuzenler süprr bir kahvaltı yaptık. Malesef pide yedim ama abartmadm. Nutella yemedm cok şükür ki. Kuzenin dogum günüydü bi kucuk dilim pasta yedim yarım bardak fanta içtim.
Akşam ı erken kapatıcam ama söz . Yarına artı görmek istemiyorum.
He nasılım iyiyim gibi.
Sadece cok yorgunum. Bi gün detaylı anlatırım kızlar. Yuvamı yıkma girişimi oldu bi arkdşm tarafından. Üç gündür bu gündemde. Cok şükür evliliğimiz cok sağlam sarsıldk azcık.
Neyse Oglan uyudu gidim de kv eşimle bi nescafe içim.
Sizi seviyorum iyi ki varsınız

Ama varya 71 i göreydimm iyiyyyydiiiiiii

Ebrucum ben de kimseye Muhtaç olmak istemem. Ama bu iyi birşey değil biliyor musun. Bunları psikoloğum Anlattı bana. En ufak hata da insanlar darılıp küsüyor. Ama mükemmel olmaya çalışmayan insanlar daha çok kazanıyor bu hayatta. Ben Yemeğin olmazsa girip yapayım demedim diye düşünmüştüm.
Wisdom Allah yardımcın olsun canım. Ne o öyle evlilik yıkmak falan. Her kimse bu insan Allah ayağına dolandırsın inşallah.
Ben bu hafta kilo veremedim. Biliyorum ama pek sallamıyorum da çünkü yiyorum. Haftaya daha iyi olacağım söz veriyorum hepinize.

Kizlar menum gelsin
Sabah
1 dilim ekmek
Peynir
Ara
1 portakal
1 avuc beyaz leblebi
Oglen
1 kase yayla corbasi 1 kucucuk dilim pide
Aksam
1 kase yesil fasulye
1 ekmek
Kizlar oglen kardesim ve ablam pide yediler bende sadece corba ictim pideye icim gitmedi degil ama kilo vermem lazimmmmm

Btlkübra pideye hayır demişsin tebrikler
Papatya relaks moddasın bu hafta. Haftaya daha iyi olur inşallah.
Ebruli bırak kv yemek yapsın. Sen de relaks moda geç. Kendine yapıyorsun ne yapıyorsan.

Hikom kuşum canım ne demek o kelimeler
Allah kimseye fırsat vermesin. Çok kötü olmuş. Inşallah çabuk toparlanırsın. Anlatmak istediğinde burada seni can kulağıyla dinleriz. Biz de seni seviyorum.

Menü 1 dilim light ekmek
20 Yeşil zeytin

Ara çeyrek simit çeyrek poğaça
Masada olunca yiyiverdim.
Okula bi tepsi şerbetli tatlı götürdüm bi lokma yemedim çok mutluyum.

Öğle bi tabak bulgur pilavı
Salata
Patlıcam yemeği bi srvis kaşığı

Ara yarım bardak süt bi hurma bi gün kurusu

Akşam bi kase yoğyrt

bol çayyyyy

Çok açımmmmmm

Haklsin cnm bu aksam makarnayi yani mecbur yedim az yogurtla yanina bisi yapamamistim yaninda ekmek yemedim bu benim ne demek anlatamam makarnayi pilawi ekmekle yesem balik pirzola falandir bnm icin....once en kotu aliskanlillari yok etmege calisiorum demekki dogru yapiorum simdi tam ne kadar oglun tek cocuk dimi senin

Merhaba hadeka inanmirum supersin super lutfen bole dewam et bizede ornek ol tebriklerrr biraz galete falan yesen en azindan gurldamasa miden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…