- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #25.521
aaaa sana günah değil mi?PAPATYAM haklısın canımTaviz vermemeye başladım ama sanki günah gibi geliyor ne bilim Ama kararlıyım bu sefr bak uyukluyorum kimin umrunda.Birde kv alıyoruz ya sabahları alıştı kaç sabahtır sen erken kalkıyorsun al diyordu bende alıyordum oda 20 dk fazla uyuyordu.Ama hep ben kıyamıyorum o bana kıyıyor ya Bu sabah almıycam kalk al dedim
Haklsin cnm bu aksam makarnayi yani mecbur yedim az yogurtla yanina bisi yapamamistim yaninda ekmek yemedim bu benim ne demek anlatamam makarnayi pilawi ekmekle yesem balik pirzola falandir bnm icin....once en kotu aliskanlillari yok etmege calisiorum demekki dogru yapiorum simdi tam ne kadar oglun tek cocuk dimi seninHADEKAM 53.6 gördüm bu sabahEn son oglumun 2 yaş d gününde görmüştüm. Sende eksilerdesin ne güzel
BESTE bende oglum küçükken 2 tabak yer yine doymazdım.Öncelikle sadece yediklerimi azalttıım.2 tabak makarna 1 tabaga sonra yarım tabaga şimdi en fazla 6 çorba kaşıgına düştü oda bazenSende önce 2 d ekmegi 1 dl,2 dl kek yerine 1 dl olarak azaltrak başla sonra sonra cısları tamamen çıkartırsın hayatından
BANUMMMMMMM canımsın ya ne güzel yazmışsın.Çok güzel bir yerden bakmışsın konuya.Oglum hep mutfaga giriyor çok seviyor şimdilik.Eşimde çocugu sokma mutfaga vs derdi şimdi karışmıyor.Bende derdim senin gibimi olsun.Eşine yardım etsin jestler yapsın vs Akşam konuşmadıgım halde uzanmış tv karşısına leptop önünde oglumu uyutup içeri girdim.Görür görmez beni su verirmisin dedi Kalkıp kendin al dedim.O zman yanındaki meyve suyundan koy bari dedi.EE ikimizede aynı mesafede dibimizde meyve suyu sen niye koymuyorsun dedim Ama böyle alışmadıgım için günaha giriyormuşum ona hizmet etmeyerek hayır diyerek gibime geliyor Sabahta sandiviçte yapmadım ona vijdanım rahat degil ama mecburum.Bu akşam mangaldan erken kalkalım uykum var dşycem.Oglanı uyut ben sahurada kalkıcam diycem yatıcam.Bakalım tepkisi ne olucak.Hava kötü benim yüregim daha da boguluyor
WİNNNNNNN yakın olsak bir kahve içsek ne güzel olurdu
Bİr kupa türk kahvesi içiyorum hesapları yanlış yapıyorum uyukluyorum burda
Merhaba hadeka inanmirum supersin super lutfen bole dewam et bizede ornek ol tebriklerrr biraz galete falan yesen en azindan gurldamasa midenMenü 1 dilim light ekmek
20 Ytebrikletin
Ara çeyrek simit çeyrek poğaça
Masada olunca yiyiverdim.
Okula bi tepsi şerbetli tatlı götürdüm bi lokma yemedim çok mutluyum.
Öğle bi tabak bulgur pilavı
Salata
Patlıcam yemeği bi srvis kaşığı
Ara yarım bardak süt bi hurma bi gün kurusu
Akşam bi kase yoğyrt
bol çayyyyy
Çok açımmmmmm
Sabah yarım portakal yemiştim bir de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?