Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

afiyet olsun allah tum insanlara allah korkusu versin ...
kubracim merhaba super menuler walla bu gidisle bu iradeyle ilgi bize weda eden sen olucaksin ....

Hadeka 20 zeytin waauuww gozkerim aynen boyle acik kaldi.. biliyosun zeytinin yag orani oldukca fazla her ne kadar kucuk oksalarda pek masum degilker bil de bi dahakine ona gore ye emi anun disinda menun ogleden sonrasi super oglen de dahil ama oncesi
Ay cok hosuma gitti esine davranisin benimki utu yapmaz ama geri kalanina yardim eder cok asiri yorgun degilse tabi, ama hakkatrn arada boyle olmak lazim yoksa hemen hepsi istiyor karim bana hizmet etsin diye

Hikos oyle arkadas olmaz olsun canim ya Allah yuvamizi boylelerinin serrinden korusun, sen esine saril birbirinize sahip cikin gerisini de bosverin gitsin 71 goreceksiiiin az daha sabir
Beste kiiiiizzz once kotu aliskanliklardan kurtul tabi makarnayla Ekmek yeme yogurt ye salata ye yaninda tavuk ye ama karbonhidratin yanina bir yenisini daha ekleme ins kisa zamanda kendine bi yeme duzeni olusturur ve guzel kilolar verirsin tatlim hosgeldin

Ve ben oglum dun geceden beri hasta nezle olmus sanirim nefes alamiyo ama surekli burnu akiyo hapsuruyo esim cumaya anca gelecek gibi ins islerinde bi aksilik cikmaz yarin burda sivrilik mi ne bisey var tum cocuklar seker toplamaya geliyo bende ciko aldim dagitmak icin ama yemiycem sozz bu aksam biraz mahfetsemde genelde bu haftadan umitliyim

Gelsin menum
Sabah..... 3 lokma patatesli yumurta ekmekle ( oglumdan kalan), ihlamur 1 cay kasigi bal kattim
Ara.... 1 kase cilek
Oglen 2 kase eristeli yesil mercimek corbasi
Ara... orta turk kahvesi, ulker 25 kr cikonun yarisi bitter
Aksam biraz gec yedim oglusdan dalayi 2.5 dlm ispanakli borek, yarim kase oglenki corbadan, yarim bardak meyvesuyu ( corba ve meysu oglusdan)

Menüm

Sabah güzel bi kahvaltı pide yle masum diiildi reçel bile yedim

Ara
Buton pastaydı .. az yane yarım fanta

Ögle erişteli y mercimekli corba 1 tabak 1dlm ekmek yidim. Elifimle aynısı

Ara 2 sade Nescafe
Yarım elma

Akşam
Yarım Şam tatlısı memlekette n geldi annemlrrden getirdm. Türk Kahvesi yle götürdm

Hrp derim kendi kendime suan benle ayni seyi yapan baska varmidir diye wisdom01 megerse senmissin o kisi afiyet olsun da tatliyi sabaha saklayip aksam diyetine uysan daha iyi olurdu canim

Wisdom supeesin ya getirdin goturdun guldurdun beni allah ta seni guldursun ....

Hrp derim kendi kendime suan benle ayni seyi yapan baska varmidir diye wisdom01 megerse senmissin o kisi afiyet olsun da tatliyi sabaha saklayip aksam diyetine uysan daha iyi olurdu canim

Elifim bnm bugün o diyete uyamadm yarın sabah geri dewam edicem. Ama dayanamadm napimmmm
Kv yapmıştı ama bende yaparım.
Bak onu bi de yogurtlu dene
Erişte mercimek nohut haşla
Üstüne Yogurt onun üstüne Salçalı sos misss misss.. bizim burda bu dediğime Dulavrat corbası diyorlar. Ismi süper dimi

Wisdom supeesin ya getirdin goturdun guldurdun beni allah ta seni guldursun ....

Kıs tatlıyı annemlerde getirdm ama valla şive olsn diye yazmadm. Ama abim Dogu görevndeydi polis. Orda böyle getirmişim götürmüşm gibi knuşurlarmş. Ona benzedi cdden. Ay bende güldüm he şimdi

Dulavrat otunu duydum da demek yemegide varmis eminim o da guzel olur bi ara denerim ins.. saglik olsun canim yarin devam et hatta protein agirlikli beslen yarin bugunun telafisi olsun

Dulavrat otunu duydum da demek yemegide varmis eminim o da guzel olur bi ara denerim ins.. saglik olsun canim yarin devam et hatta protein agirlikli beslen yarin bugunun telafisi olsun

.Yarın menü güzel .
Geçen ki yiyemedigim kızarmış tavuk tan yiyebilcem öglen yehuuuu.

Moralim yerinde kızlar.
Luzümsuz şahsî allaha havale ettim.
Beddua Bile etmeye değmez.

Hadi ben yatıorm. Günleridr oglan hastaa uyuyama, bi şeytan ın lafları yla uğraş stresden iki gününde gecende rezil geçsin.
Hakettim huzurlu uyumayı.
Allahım hepmzn yuvasını huzurlu kalsın.

Sabaha bol eksili inşallah mucuk

Iyi geceler kızlar.Misagirlikten gelince vikislenip yattım.İiödi sahuru yapıp sıcak bir duş yapıcam.
Bugün
Sabah: çeyrek aandiviçim
Ögle:1 kase çorba ,4 yk semizotu yogurt,yeşillik salatası
Ara: 1 elma
Akşam : mangalda (4 köfte,2 dl derisiz tavuk )bol salata ,1 bardak kola ve gecenin süprizi dogum günüymüş 2 gün sonra 1 dl pasta( napalım saglık olsun(

Kizlar ne guzel gidiyordum resimli foto spor hirslnmistim da vazgecmis degilim ama 3 gundur de cok saldim
bu ay bagislanma ayi ve ben hic bu ayi degerlndirmeyi bilmemisim ne buyuk sevaplar ne buyuk imkanlar sunmus megerse Rabbim
bu aya mahsus namazlar bagislnmalar
2 keredir gidiyorum sohbete ve ruhumda buyuk degisimler oldu hep icimde vardi kendimi dinen ilime vermk ogrenmek bu yolda yaslanmak hatta
mesela bu tarz kandillerde ramazanda hep etkilniyorum ama yarim kaliyodu suan haftada 1de olsa bi surekliligi var suan bu durumda kndimi bulmaya calisiyorum hissetmeye calisiyorum yani diyete spora bu sebepke adapte olamadim bi haftadir
umarim surekli giderim eger birsey olurda gidemezsem cok yarim kalirim uzulurum
duygu dunyam karisik biraz hem icimde buyuk bi mutluluk hem buyuk bi bosluk yapamadiklarimin eksikligi var
kapanmak konusundaki nefsimle mucadelem zayiflayip bu yaz elbise etek topuklu ayakkabi hayali kurarken birden duygularim degisti sonra bi alisveris sitesine girdim renk renk elbiseler nefsim uctu giitti dedim oyle kolau degil iste hoca da dedi nefsinizi ayaklar altina alip cignemek ve cevrenizdeki herkesle ailnizle akrabalarla mucadele vermk laf anlatmak kolay degil tabi hocanin dedigi turban degildi carsafti ben oraya varmam zaten bu nefisle cok zor
Cenem dustu yine
hikmetcim evdeki huzurunu bozma kimse icin bu ayda Allaha havake et hic uzulme
hadeka cok sevindim supurge almana gule gule kullan
diger kizceler sizler de opuldunuz en kisa zmnda toparlnicam ins.

Su şişirdi tur atıyom evin îçinde.Sıcak duş aldım ama eklemlerim yine ağrımaya başladı inşallah yarın kolay geçer.Buzlultan 1 poça çıkardım ekmek olmayınca.
Beste 4 yaşında bir oğlum var canım
Blkbra menünü beğendim canım ve nefsini pideden dolayo tebrik ediyorum :))
Lajoba oğluyla geçmiş olsun canım
Papatyam bir olay oldu ve ben kendimi çektim ondan yani yoksa ilk aylar o yapar biz yerdik(
Hadekam relaks hiç olmadım olmamamda herşeyde böyleyim yapım bu malesef (ben menünü beğendim 20 zeytin rakam olark çok gibi geliyor.12 yü geçmeyin diyor ama yeşil zeytin yemişsin yahu bal börek baklava kaymak yememişsin zeytin yemişsin sonuçta dimi ama ! :))
Hawar nerdesin canım iyi misin?
Özgeyle watsap konuştuk az önce zaten :))

Kızlar Günaydın .. gece kalbim huzurlu uyudum. Şimdi ise dilimde sorular var cevaplıyamıyormuşum gibi hissederek kalp sıkışıklığıyla uyandım. Şuan hala da öyle. Regli m bugün yarın gelecek. Onun bir sorunsalı mı anlamıyorum. Allahım yardım et. Sorunsuz gibi görünen ben bi eksiklik bişi bişi poffff. . Neyse inş oglum kalkınca toparlanırım.
Mutlu huzurlu günler kızlar..

Kızlar düne göre +200 gr fazlayım. 72.6
Neyse yarına 71 umutluyum

Kandiliniz mübarek olsun .. duaların kabul oldugu bu günde dilimiz durmasın. Dualar tesbihler en cok salavatı Şerif çekelim.

Kandiliniz mübarek olsun kızlar.23 nisan çocuk bayramıda kutlu olsun.İÇinizdeki çocugu hiç öldürmeyin.İyiyim şimidilik yemegimde yok belki dışarıda yeriz belki başım tutmazsa hazırlarım bişiler artık.8 de ezan okundugu için geç yemiş olucam hem cuma hem cumartesi tartılıcam.Gerçi 53.6 gördüm ha salı ha cuma Pazar dügün var bişiler bakıcam haftasonu.3 hafta sonrasıda 52 hedef koyucam bakalım .
erigim ne güzel eksi görmüşsün
WİNNN aynıyız ama bugün kandil diye huzurluyumDua edelim bol bol birbirimizede

Kıs tatlıyı annemlerde getirdm ama valla şive olsn diye yazmadm. Ama abim Dogu görevndeydi polis. Orda böyle getirmişim götürmüşm gibi knuşurlarmş. Ona benzedi cdden. Ay bende güldüm he şimdi
Bilirim ya bizde de wardir oyle konusmak

Ebrulicim bizde de ekmek almayi unutsalar mi keske nedesem ki bilemedim walla
Evde ekmek yokmuş.Ne yiycem ben şimdi ??????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…