- 22 Mart 2013
- 4.675
- 2.639
- 198
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #25.541
afiyet olsun allah tum insanlara allah korkusu versin ...Kızlar selamlar. Kv lerdeyiz .. Oglanı yıkadık daha yeni uyuyor. Ben nasılmıyım sabah annemlerdeydim .. teyzelerriii Kuzenler süprr bir kahvaltı yaptık. Malesef pide yedim ama abartmadm. Nutella yemedmcok şükür ki. Kuzenin dogum günüydü bi kucuk dilim pasta yedim yarım bardak fanta içtim.
Akşam ı erken kapatıcam ama söz . Yarına artı görmek istemiyorum.
He nasılım iyiyim gibi.
Sadece cok yorgunum. Bi gün detaylı anlatırım kızlar. Yuvamı yıkma girişimi oldu bi arkdşm tarafından. Üç gündür bu gündemde. Cok şükür evliliğimiz cok sağlam sarsıldk azcık.
Neyse Oglan uyudu gidim de kv eşimle bi nescafe içim.
Sizi seviyorum iyi ki varsınız
Ama varya 71 i göreydimm iyiyyyydiiiiiii
kubracim merhaba super menuler walla bu gidisle bu iradeyle ilgi bize weda eden sen olucaksin ....Kizlar menum gelsin
Sabah
1 dilim ekmek
Peynir
Ara
1 portakal
1 avuc beyaz leblebi
Oglen
1 kase yayla corbasi 1 kucucuk dilim pide
Aksam
1 kase yesil fasulye
1 ekmek
Kizlar oglen kardesim ve ablam pide yediler bende sadece corba ictim pideye icim gitmedi degil ama kilo vermem lazimmmmm
Wisdom supeesin ya getirdin goturdun guldurdun beni allah ta seni guldursun ....Menüm
Sabah güzel bi kahvaltı pide yle masum diiildi reçel bile yedim
Ara Eki Görüntüle 1505275
Buton pastaydı .. az yaneyarım fanta
Ögle erişteli y mercimekli corba 1 tabak 1dlm ekmek yidim. Elifimle aynısı
Ara 2 sade Nescafe
Yarım elma
Akşam Eki Görüntüle 1505273
Yarım Şam tatlısı memlekette n geldiannemlrrden getirdm. Türk Kahvesi yle götürdm
Hrp derim kendi kendime suan benle ayni seyi yapan baska varmidir diyewisdom01 megerse senmissin o kisi afiyet olsun da tatliyi sabaha saklayip aksam diyetine uysan daha iyi olurdu canim
Wisdom supeesin ya getirdin goturdun guldurdun beni allah ta seni guldursun ....
Dulavrat otunu duydum da demek yemegide varmisElifim bnm bugün o diyete uyamadm yarın sabah geri dewam edicem. Ama dayanamadm napimmmm
Kv yapmıştı ama bende yaparım.
Bak onu bi de yogurtlu dene
Erişte mercimek nohut haşla
Üstüne Yogurt onun üstüne Salçalı sos misss misss.. bizim burda bu dediğime Dulavrat corbası diyorlar. Ismi süper dimi
Dulavrat otunu duydum da demek yemegide varmiseminim o da guzel olur bi ara denerim ins.. saglik olsun canim yarin devam et hatta protein agirlikli beslen yarin bugunun telafisi olsun
Bilirim ya bizde de wardir oyle konusmakKıs tatlıyı annemlerde getirdm ama valla şive olsn diye yazmadm. Ama abim Dogu görevndeydi polis. Orda böyle getirmişim götürmüşm gibi knuşurlarmş. Ona benzedi cdden. Ay bende güldüm he şimdi
Evde ekmek yokmuş.Ne yiycem ben şimdi ??????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?