Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Kandilimiz mübarek bayramımız kutlu olsun.
Wisdom canım neler oluyor neden böyle negatifsin canım.
Oğlumun Gösterisi vardı bugün.
Ondan sonra avm ye gittik. Makyaj malzemesi falan aldım. Market yemek derken evdeyim şimdi. Akşama balık yapacağım.

hayırlı kandiller.Keşke yarında tatil olsa. Ben bu sabah 64.4ü gördüm ama korkuyorum cumadan. geçen hafta da böyle olmuştu cuma 65.. çıkmıştım ama sorunları (wc,şişlik,özel gün )hallettim sanki patlayacaktım. Akşama misafirim var. İnşallah abartmam. Herkese selam .

PAPATYAM oh ne güzel keyif yapmışsın.Ogluşta çok yakışıklı çıkmış gördüm.Bende makyaj malzemesi alıcam anneler günü indirimini bekliyorum
SEHER şişkinligi ödemi atmışsın canım.Ne güzel evdesin

5 Gibi belki bırakırız dediler ama ümitlenmiycem.Çıkarsam şansıma çıkmazsam üzülmem en azından.Ama bugün oglumla kahvaltı etmek onu gösteriye götürek isterdim

Kızlar merhabalar .. cıss var az Yediklerimde. Ama bol sıvı tüketiyorum. Wc den de cıkamıorm haliyle .. Yarın regli olucam olmasaydı m Oruc tutmaya niyetlenecektim ne güzel .. şimdi Türk kahvemi içtim Oglan uyanana kadar spor yapim.
Ebruş üzülme akşam telafi edersin. Biz evdeyiz bayram havası Cocuk ken vardı vay be aklıma geldi . Cocuk ken beni abimi eğlence merkezine götürürdü. Sonra mc d gider hamburger yerdik sonra dondurma ahh ahh oglum büyüsün bi an önce. Onunla cocuklugumu yaşarım artık

Ebrucum çok teşekkür ederim. Büyüdü artık kocaman oldu. Onunla gurur duyuyorum. Dünya'ya gelirken hepimizi çok endişelendirdi ama iyi ki doğdu. Çok güzel işler başarıyor. Darısı size inşallah
Sen bugün çalışıyor musun canım.

merhaba kızlar pek bakamıyorum bu aralar, zaten diyet modunda da değilim tıkınıp duruyorum
küçük kızım hasta kaç gündür ishal kusma, 2 gün önce dr yatırdı gündüz çok sıvı kaybetmiş dedi, salgın varmış, umarım büyüğe bulaşmaz, bütün ev battı 2 gündür sürekli çamaşır yıkıyorum halı siliyorum neyse bu gün daha iyiydi bide annem anjuo olmuş dün hiçbirimize söylemeden, dr demiş tansiyon çok yüksek sorunu bulamadık yatman lazım takip edip bulalım oda çıkmış atlamış uçağa kızkardeşime gitmiş oda cumartesi doğum yapacak, bunları duyunca da hepten canım sıkıldı, neyse kız kardeşim sağsalim bebeğini kucağına alır da annemde bir kaç gün sonra döner

yarında minik kızımın doğum günü ama cumaresi aile arasında bir pasta keseceğiz, dayımlar gelecek, kaynımla oğluda dün geldi, pazartesiye kadar bur da olacaklar, bende böyle kızlar

ebruli1820 bende bu aralar eşimlşe sana sizinkine benzer sorunlar yaşıyorum dün zaten zıvanadan çıktım o kadar kızmama bir evi süpürdü, kapının önüne koymama yakın gibi

hadeka canım ben ilk evlendiğimiz zamanlar öyle bir şey yaptım ütülemedi, topğladı dedi terziye götürecem bende vaz geçip ütüledim dedim adam velim şimdi diyecek karısı ütülemiyor aslında eşşeklik etmişim götürüp ütületseymiş

M maviduvar1 canım ne güzel şeyler yazmışsın oğlun için umarım her zaman seni böyle gururlandırır

kızlar aslında hepinize yazacaktım ama unuttum kusura bakmayın

hawar kuzuya çok geçmiş oösun.
Annen de inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur.
Kardeşinde tez zamanda kucağına alır inşallah bebişi.
Çok teşekkür ederim canım. Herkesin çocuğu çok Kıymetli çok özel. Rabbim onlara sağlıklı başarılı uzun ömürler versin inşallah

Papatyam çalıştık bugün( Rabbim evlatlarımızın iyi günlerini göstersin saglıkla inşallah.
Hawar Annene çok geçmiş olsun.Karşılıksız tek sevgi anne sevgisi ! Kendini unutup kızına koşmuş.Kardeşinede hayırlı doğumlar canım.Minige çok geçmiş olsun inşallah dogum gününe iyileşir kuzucuk( şimdiden nice uzun saglıklı yaşları olsun diyeyim.Yrın akşam temizlik akşamı bakalım ne yapıcak çocuğa baksın yeter ugraşanıycam artık sıkıldım çok(Kaynında çocuğun hasta gelmese olmazmıydı.Her hafa gelmek zorunda mı?
Winnnimmmm menünü beğendim gayet iyi

Kandiliniz mübarek dualarınız kabul olsun kızlar...
ebruli1820 canım çok geçmiş olsun...
Dün giremedim uyuya kalmışım bügünde 23 Nisandı, dogum günü vardı oraya davetliydik, aksamda kayınvalideye kandilleşmeye gittik biraz önce geldik geçmişe çok bakamadım şimdi biraz ibadet yapıp yatacağım yarın sabah da oğlumun 23 Nisan KUTLAMASI var hepinizi öpüyorum canlarım,,, hakikatten burası öyle bir topik oldu ki yokluğu Anlaşılıyor bugün hep Aklımda kızlar la da kandilleşemedim düşüncesi vardı sizi seviyorum iyi ki varsınız....

M maviduvar1 sağol canım evet hepimizin çocuğu değerli, umarım bizde hep çocuklarımız ile gurur duyarız

ebruli1820 canım geçmiş olsun, evet ya annelik böyle bir şey, bende dedim dinlenseydin kaynanası orada dedi yok doğumda yanında olayım, kaynım 2 yada 3 haftada bir geliyor, oda işte sözde oğlunu görüyor

hepinize iyi geceler kızlar

Araser yogun bir gün olmuş canım.Yarında yıgunsun inşallah oğlunun gösterisi güzel geçer.Bende hepinizi seviyorum.Bizi burda iyi yüreklerine buluşturduysa Rabbim bunda da bir hayır vardır tesadüf değildir dimi:)) çok şükür tanıdım sizleri en yakınım oldunuz.Bizde kandilleşiriz kv annemler yakındakilerle.İnşallah evlatlarımızda bizden görüp aynısını yaparlar .sağol bu arada başım geçti çok şükür .Duanda bizede yer ayır emi:₺)
Hawar sağol canım ilaç içtim Anca geçti .

Canım kiyamam nice güzel kahvaltilariniz etkinlikleriniz olur üzülme
Biz çocukken hamburgerci bilmezdik hep büyüyünce yedik yedik sistik regl okdun mu merak ettim ben ne zaman yarin ilcam tutmayim desem olmam
Gecmis olsun canım inşallah miniginizde saglicakla gelir annen dayanamamış
Bir söz var ",ben severim yavrumu yavrum sever yavrusunu" ,kaç olursa olsun yaş annelik işte
Başım feci tuttu( çorba yaptım çm astım.Boş boş uzandım oğlumun yanına geçti biraz.Şimdi uyutmaya çalışıyorum.Duş alıp kandili degerlendiricem.
Geçmiş olsun soğuk patates sarmayı dene böyle zamanlarda Türk filmlerinde görür gulrrdim KV zorla sardı birgün çok ise yarıyor migrenim var ona rağmen rahatlatti

Günaydın kızlar
Bugün okula gitmeyeceğim. İçimde müthiş bi temizlik isteği var. Tövbe. Manyak mıyım neyim. Yapacağım bi iki iş var.
Ilk bildirim benden gelsin. Nesini bildireceksem artık
Başlangıç 64.7
Geçen hatta 63.6
Bu hafta 63.8
Giden yok
Gelen 200 gram.
Hedef 60
Cumartesi sabah 63.0 ı görmüştüm. Ondan sonra bi daha göremedim.

Günaydın arkadaşlar.
Baş:67.7 (aralık 2014)
İlk bildirim:65.6
Bu hafta :64.7
Hedef:60
Boy:1.65
Aslında düne göre+300gr
Dün 64.4 tüm.Dün akşam misafir vardı abarttım biraz herhalde. Tam anlamıyla diyet yapmıyorum sadece dikkat ediyorum ve cumaları buraya yazıyorum mahcup olmamak için dikkat ediyorum. Bu arada arkadaşlar boya göre hedefleriniz nedir ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…