- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #25.561
Canım kiyamam nice güzel kahvaltilariniz etkinlikleriniz olur üzülmePAPATYAM oh ne güzel keyif yapmışsın.Ogluşta çok yakışıklı çıkmış gördüm.Bende makyaj malzemesi alıcam anneler günü indirimini bekliyorum
SEHER şişkinligi ödemi atmışsın canım.Ne güzel evdesin
5 Gibi belki bırakırız dediler ama ümitlenmiycem.Çıkarsam şansıma çıkmazsam üzülmem en azından.Ama bugün oglumla kahvaltı etmek onu gösteriye götürek isterdim
Biz çocukken hamburgerci bilmezdik hep büyüyünce yedik yedik sistikKızlar merhabalar .. cıss var az Yediklerimde. Ama bol sıvı tüketiyorum. Wc den de cıkamıorm haliyle .. Yarın regli olucam olmasaydı m Oruc tutmaya niyetlenecektim ne güzel .. şimdi Türk kahvemi içtim Oglan uyanana kadar spor yapim.
Ebruş üzülme akşam telafi edersin. Biz evdeyiz bayram havası Cocuk ken vardı vay be aklıma geldi . Cocuk ken beni abimi eğlence merkezine götürürdü. Sonra mc d gider hamburger yerdik sonra dondurma ahh ahh oglum büyüsün bi an önce. Onunla cocuklugumu yaşarım artık
Gecmis olsun canım inşallah miniginizde saglicakla gelir annen dayanamamışmerhaba kızlar pek bakamıyorum bu aralar, zaten diyet modunda da değilim tıkınıp duruyorum
küçük kızım hasta kaç gündür ishal kusma, 2 gün önce dr yatırdı gündüz çok sıvı kaybetmiş dedi, salgın varmış, umarım büyüğe bulaşmaz, bütün ev battı 2 gündür sürekli çamaşır yıkıyorum halı siliyorum neyse bu gün daha iyiydi bide annem anjuo olmuş dün hiçbirimize söylemeden, dr demiş tansiyon çok yüksek sorunu bulamadık yatman lazım takip edip bulalım oda çıkmış atlamış uçağa kızkardeşime gitmiş oda cumartesi doğum yapacak, bunları duyunca da hepten canım sıkıldı, neyse kız kardeşim sağsalim bebeğini kucağına alır da annemde bir kaç gün sonra döner
yarında minik kızımın doğum günü ama cumaresi aile arasında bir pasta keseceğiz, dayımlar gelecek, kaynımla oğluda dün geldi, pazartesiye kadar bur da olacaklar, bende böyle kızlar
ebruli1820 bende bu aralar eşimlşe sana sizinkine benzer sorunlar yaşıyorum dün zaten zıvanadan çıktım o kadar kızmama bir evi süpürdü, kapının önüne koymama yakın gibi
hadeka canım ben ilk evlendiğimiz zamanlar öyle bir şey yaptım ütülemedi, topğladı dedi terziye götürecem bende vaz geçip ütüledim dedim adam velim şimdi diyecek karısı ütülemiyor aslında eşşeklik etmişim götürüp ütületseymiş
M maviduvar1 canım ne güzel şeyler yazmışsın oğlun için umarım her zaman seni böyle gururlandırır
kızlar aslında hepinize yazacaktım ama unuttum kusura bakmayın
Geçmiş olsun soğuk patates sarmayı dene böyle zamanlarda Türk filmlerinde görür gulrrdim KV zorla sardı birgün çok ise yarıyor migrenim var ona rağmen rahatlattiBaşım feci tuttu( çorba yaptım çm astım.Boş boş uzandım oğlumun yanına geçti biraz.Şimdi uyutmaya çalışıyorum.Duş alıp kandili degerlendiricem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?