Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

kahvaltı ya gidio sun demek ne güsel. Ama bu kadar kilo vermişken normal ekmek yeme. Şeker kullanma. Bol yeşillik ye .

günaydın kızlar
dün 23 nisan gösterimiz muhteşem geçti
ama donduk
şimdi çoluk çocuk hepimiz hastayız ve okula geldik
hala inanamıyorum tatil olmadığına.
bu tatil gerçekten ihtiyaçmış.
kemiklerim ağrıyor
geçmiş kandiliniz mübarek olsun dün gelemedim buraya.

kılo bildirimi:
geçen hafta 58.3
bugün: 58.1
giden:200
aslında daha fazla giderdi ama dün akşam yemeği yemedim ve
kandil programında ikram yedim ((

geçmişe bakmaya çalışacağım.

Gunaydin kizlar gecmis kandiliniz mubarek 23 nisaniniz kutlu olsun masallah bu hafta az cok herkes kilo veriyo sanirim
Erik ve hikoss supersiniz valla
Hadeka canim 200 gr gitmis senden eksi eksidir dimi
Papatya canim artidasin ama sporla toparlarsin ins
Seher canim sende eksi cikmissin
Kizlar ben bugun orucum ins iftara yakin tartilip yazicam bide bugun annemde misafir var kek yaptim oraya gidicem

lajoba geçmiş olsun
ewet zeytinler çok oldu ama küçük yeşil zeytinin çerez niyetine yiyesim var :)

wisdom canım bigün önceki menün sanırım,
çok tatlı olmuş

ebruli kimin doğum günüymüş
pasta yedin mi?
menün güzel
alacağın kıyafetler de şimdiden hayırlı olsun

papatyam oğlun büyüyor ve her geçen gün sizi gururlandırarak geçiyor.
darısı başıma diyorum.
güle güle kullan makyaj malzemelerini.

hawarım o gün o ütüyü yapmayacaktın!
varsın velin görsün duysun bilsin
geri adım atınca işler sarpa sarıyor.

ebruli Allah kabul etsin iftar menü ilginç olmuş ama oruçlu olduğun için
baş ağrısı çok zor ama oruçlu olunca iftardan sonra mutlaka beni de tutar.

herkes kilo vermiş tebrikler kızlar eriğim wisdom çok iyi vermişsiniz.
papatyam senin de kilon çok değil aslında. vücudun da sıkı olduğu için göstermiyorsundur. ben hiç fotonu görmedim
hayalimde ince fit bir bayansın. sadece daha da zayıf olmak istiyorsun diye düşünüyorum :)
62yi göreceğine inanıyorum.

Hadekam ne dogum günüsü ne kıyafeti kızKarıştırdın herhaldeHawarın kızının d günüEşim olmayınca kahvaltı gibi yedik ogluşla iftarda200 gr gitmiş eksi eksidir dimi ama
ERİGİM 1.400 harikasınSiyah ekmekle güzel bir kahvaltıyı hakettin valla canım
SEHERİM 900 çok iyi vermişsin canım
PAPATYAM sporunu yapıyorsun kilo koruyorsun boşver +200 bişi degil sıkılaşmak önemli olan.Ki yiyiyorsun istedigini 200 çok degil iyi yinede canım.Ki sen sıkıya gelemiyorsun galiba yemek konusunda
Winimmmmmm ÇOK İYİ 1.200
btlkbra Allah kabul etsin canım.Gitmw kız oruçlu oruçlu onlar yiycek sen bakçennnn

Kızlar verenler Tebrikler ,, kilo veremeyenlrr asla asla üzülmeyin bakın bana geri döndüm resmen. Suan regli yim Karnım agrıyor ve agrı kesici yok. Kıvranıcam poff..
Canım hiç tatlı çekmiyor. Hatta hiçbşe çekmior. Akşama annemler gelecek. Belki irmik tatlısı yaparım cay ın yanına. Bugün ı diyetin son günü .. Bugün de uygulicam. Ya da blmiorm sabah uydum

Hadeka hemen ekliyorum bi fotomu
Şu anda bu fotoya göre göbeğim daha az. Popom da azıcık daha küçük.
Çok takmıyorum aslında. Spor yapıyorum çünkü m
Öğleden sonra 5 mil yapacağım bugün inşallah

Eklentiler

• image.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 95

Papatyam daha önce yüklediğin fotoları hatırladm da inanılmaz değişim var .. Tebrikler güzel arkadaşm. Nur yüzlümüz kıs valla leslie işe yarıyor
5 mil in linkini bıraya atarmısın.
Bende bu karın agrısıyla yapiciiiim walla. Sana bakınca imrendmmmmmmmm

Bu arada biras önce dedm Türk Kahvesi içim öyle cm sererm. Ocakta unutmuşum. Kiler düzenleme ye girişim dedm. Eşim de şans eseri uyanıor geldi diyo iyi ki uyanmışım. Bu unutkanlıgımla napıcam ben ya

Wisdom unutkanlık hangi vitamin eksikliğinden kaynaklanıyor acaba. Bi araştırıp destek alsan. Unutkanlık zor iş. Allah korusun kötü birşey de olabilir.
Teşekkür ederim canım. Aslında vücudumdan memnunun ama 60 da olmak isyiyorum. Yemeyi seven bi insan olarak buradan kopmak istemiyorum. Spor yapmasaydım çok kilolu olabilirdim.
Leslie topiği var. Görsel paylaşım diye. Oraya yüklüyorlar ben oradan indiriyorum. Yeni bi video var. 5 mega mil diye. Aslında çok yapmak isyiyorum ama uzun olduğu için bi zaman bulamadım.
Az sonra oğlum yemeğe gelecek. 13:10 da servise binecek. Namaz kılarım arkasından. 13:45 de başlasam 14:45 de bitecek bu yapacağım. Duş falan alırım. Oğlum gelir. Sonra da pazara gideceğim onunla.
Bu yapacağım videoyu belki 4-5 yıl önce indirdim. Inan linkini bilmiyorum. Ama bi bakayım ben.

Papatyam vitamin kullanmam gerek. Bu dogum dan sonra oluşan bir durum. Ama kilo aldırır diye vitaminlere elim gitmiyor. Kansızlık da olabilir. Bi anlık yaptığım şeyleri unutabiliyorm. Sürekli kontrol halindeyim. Halbuki cocuk luk anılarımın a dan Z ye herşeyi hatırlarım. Oglan aldı bende ki herşei. Saçımda biraz da ondan dökülüyor farkındayım ama korkum kilo almam.
Videoyu kaydettim bende Oglan uyusun yaparım .

Sen 60 ben 70 .. küsürleri sevmez oldum ya. Inceldm bende bu diyetle sporla.
Sende bunu yapsana
Bunun da işe yaradığına inanıorm 6gnüm bugün

Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar

Bende bildirimimi yapayım
Başlangıç : 76.8
Geçen hafta : 62
Bu hafta : 62.2
Gelen : 200
Hedef: 57

Kilo Van ve koruyan herkesi tebrik ederi
Hikmet, Ebru, eriğim, tebrik ederim kızlar

Hikmet bende 3 yıl önce falan indirdim şimdi indirmiyorum fılaşta var oradan yapmaya çalışıyorum Leslie bende bir haftadan fazladır spor Yapmıyorum misafirlerim gidene kadar da yapamam

Hawarım bende de bi video car ama hepsi farklı farklı hareketler oluyor . 5 mil Mrk ediorm aldm bugün yapıcam inş sende misafrlern gitsn toparlarsın sıkma canını. Azimli gacılarız biz .. hedefe ulaşmamak için hiçbir nedenimiz yok maşallah bize.

Wisdom kaydettim canım.
Ben 62.0 görmeden leslieden başka birşey yapmayacağım. Daha sonra uygularım bu listeyi
Gerçi şimdi oğluma kızarttığım patatesten yedim. Nasıl kilo vereceksem artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…