Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Selam kızlar kilo bildirimim
Başlangıç : 68.200
Gecen hafta : 64.500
Bu hafta : 64.500
Gelen giden yok
Hedef : şimdilik 62
Aslında hafta içi -300 görmüştüm ama herhalde dun dogum gunu ve kandilde yediklerim + oldu bana...

Kilo veren arkadaslar hepinizi tebrik ediyorummm
Vermeyenlerde yılmak yok yola devam diyorum....

Selam kizlaar
Dun burda dürü diyorlar, evlenen ciftlerin ailelerinin birbirlerine ve gelinle damada hazirladiklari bohca, oraya gittik oructum ordaki abla paket yapti bana kocaman bi paket etli pilav ve irmik helvasi koymus. İftarda her ne kadar kendimi tutmaya calissamda irmik helvasina dayanamadim gece bile uykudan uyanip bi kac kadik yedim dun esimde geldi cok sukur ay bu sefer hem o hem biz cok ozlemisiz oglum babam babam pesinden ayrilmadi haftasonu bu durum benim pek bi isime gelecek rahat rahat oturucam
Bugunde sabah kahvaltidan sonra temizlige giristim dun kar yagiyordu bugun yazdan kalma gunesli hemen camlari sildim yatak odasinin perdesini yikadim, evis sil supupur toz al simdi de balkon camlarini silip wc banyo halledecegim ins aksama yemek yok ama belki disardan soyleriz belki disari cikariz

Kilo bildirimim
Gecen haftayla ayniyim 60.0
Aslinda eksiydim ama dun gece yediklerimden sonra arti vikmadigima sukrediyorum

PAPATYAM sağol.Çok fark resimlerde.Bende düzenli slim yapınca göbegim degişmeye başlamıştı ne güzel1 saat benim için çok uzun bir zaman.Çünkü evde 4 saat kalıyor bana gece.Ama slim in 6 ya devam edicem tekrar 35 dk .Bence en önemli spor spor spor.
ARADER kilo korumuşsun canım olsun .Bu hafta daha da dikkat edelim veririz
lajobam SENDE SON GÜN YEMİŞSİN O YÜZDEN 200 ARTISINDIR o yüzden.Bugün dikaket et yada erken kapat eksilirsin bak gör.Kolay gelsin ohhh miss kokular buralara kadar geldi sanki
HAWAR 200 çok degil ki onca yedim diyorsun az bile dimi ama.Ama napıyoruz eski hawarımızı bol sporlu bekliyoruz.

Kızlar spor bildirimide yapalım ne dersiniz.Zaetn menünün altına yazıyorduk .Spor yarışı mı yapsak ne

Şuan yer fıstığı yiyorm bugün ödül günüm ayol ama yanında bitki çayım

Elifim kolay gelsn senden istek geldi oglanı yatırdm oturma odası nın perdesni ni yıkadm pencere sildm. Yerleri elimle sildim. Mis kokuyor yerler.
Yemegimi de yaptım ogluş yatıyor. Au bende missss im

Ebru ne 200 u ne artisi kiz karistirdin sanirsam yok yawrum bana gelen giden yok neyse napalim buna da sukur bu ara senden banada mi bulasti ne sik sik cam siliyorum ev pür-ü pak

Hikos ellerine saglik canim ne iyi olmus valla ben bu ara taktim iki uc haftada bir silicem camlari cok kirlenmeden silince daha kolay oluyo ev de miss ohh simdi keyif bizim keyfimiz olsun bizde aksam kv ye gitcez yemege gorumcecim gelmis de ist dan

Katlanack camasir brnde de var canim ya hatta bi de utulenecek bi ton daha onlara baslamaya cesaret edemedim sende keyif yap sonra katlarsin canim amaan yer bizden kuvvetli otur dinlen accik bende mutfagi toplayip son bi kez silicem sonra dus alip gezmeye giderim seni neseli gormek ne guzel hikos

Neşeliyim walla, Kmse de bozamaz Allahım ın izniyle..
Cm ları katlıcam annemler gelecek dagınık gözüküyor katlayim. Yine duramadım. 100 mekik 75squat

uiyi akşamlar canlar
Çok hastayım. Dün çok soğuk yedim.
Hal titriyorum. Bugün ısınamadm.

Okuldn sonra arkadasın çocuğunun doğum gününe gittim. Az önce geldim.
Akşam da komşuya oturmaya gideceğiz. Hem de ilk kez. Bir senedir komşumuz ama hiç davet etmediler . Biz onları çok davet ettik. Birsz kızgınom ama gitmekte fayda var.
Menü kötü

Sbh 1,5 poğaca

Ara çilek 10 tane

Öğle tarhana ( 300 cal)
pırüü kvurmüı ve bi tahıllı ekmek

Akşamüstü çok ince pasta tuzlu kurabiye tatlı kurabiye.
Diğer ürünleri yemedim.

Şimdi gezmelerde yesem olmaz yemesrm olmaz.

Süpürgem gelmedi. Kargo ile gelecekti. Bi hafta oldu. Kargoya vermemişler. Ellerinde var olduğunu söylediler satarken. Yokmuş. Eşim de ödemişti parasını. Şimdi yarın gidip iptal ettirecekmiş bende şans yok.

Menüm

Sabah

Ara Bitki Çayı

Ögle

Ara Bitki Çayı 2 poğaça.

Akşam 3 ymk k dövme pilavı,2 ymk k taze fasulye, 1kase yüzük çorbası

Daha da ağzıma bişe sürmem bugün fena aştım kendimi .. Şuan Karnım feci ağrıyor başım da agrıyor agrı kesici içtim hemen.

Hadeka ve wisdom çok geçmiş olsun.
Hadeka özelden foto yollarım da tanış çıkarsak diye tırsarım ben ya... Nasıl etsek ki...

İyi geceler gezmede yemedimaz önce çok acıktışjm için yarım muz yedimtesekkürler papatyamwisdom bugün ödül gününü çok güzel kullanmışsınmide alışık olmayınca ağrımıştır karnınbtlkübra 300 de iyi.
Oruç tutunca ne yesen mübah diyorum
Oruç tutanlara özel saygı duyuyorum.

iyi geceler, olan olmayan herkese,sonunda bende diyete basladim.
7 bucuk aylik bebisim var.artik ek gidalara gectik,bende basladim diyete inş.
artik aynalra küstüm. giyebilecegim hic biseyim yok
2. çocuk buarada☺

bu hafta ufak ufak yürüyüşe başladım. Önümüzdeki hafta spora yazılacağım ins.

Slm kızlar gelemedim herkese tesekkur ederim sayenizde dun kahvaltıdan önce c.katladim utu yaptım çıkış o çıkış eve 23:00 de geldim kahvaltı sonrasında annemlete geçtik Bolu dsn ablam geldi onu aldık vs bu hsfys çok dikkat etmeliyim kilo almadan atlatmaliyim misafir olayını
Kilo veren herkesin emeğine sağlık
Spor yarışması demissiniz güzel okur bansda teşvik olur yürüyüşe baslsmaliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…