- 23 Haziran 2013
- 5.202
- 3.825
- 448
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #25.621
İyi geceler gezmede yemedimaz önce çok acıktışjm için yarım muz yedimtesekkürler papatyamwisdom bugün ödül gününü çok güzel kullanmışsınmide alışık olmayınca ağrımıştır karnınbtlkübra 300 de iyi.
Oruç tutunca ne yesen mübah diyorum
Oruç tutanlara özel saygı duyuyorum.
Slm kızlar gelemedim herkese tesekkur ederim sayenizde dun kahvaltıdan önce c.katladim utu yaptım çıkış o çıkış eve 23:00 de geldim kahvaltı sonrasında annemlete geçtik Bolu dsn ablam geldi onu aldık vs bu hsfys çok dikkat etmeliyim kilo almadan atlatmaliyim misafir olayını
Kilo veren herkesin emeğine sağlık
Spor yarışması demissiniz güzel okur bansda teşvik olur yürüyüşe baslsmaliyim
Günaydın kızlar
Benim bu vücudum cidden bi tuhaf.
Dün 63.8 çıktım.
Akşam yemeğinde köfte ve karışık Kızartma yedim.
Yatmadan önce bi kase Çekirdek, 2 Halley, bir kinder pingue yedim.
Sabah tartı 63.3 dedi.
Tövbeeeeeeeee
Kuzum artı çıkmadım kiP
Papatyam yatmadan neler yemişsin artı cıkman normal diil mii cnm bnm ..
Kii Kızartma ekmekle yediysen abuuuu
Kuzum artı çıkmadım ki
500 gram eksi çıktım üstelik
Papatya vücudun seni şaşırtmaya karar verdi sanırım.
Ebrulim gez alışveriş yap tadını çıkar öğleden sonranın.
Senden de incecik fotolar göreceğiz eminim wisdkm giBi.
Eşim vazgeçer mi bilmem. Çok kızgınım faturayı kaybetmiş.
benim vücut da bi tıhaf düne göre bir kg eksideyim. Ama kanmıyorum. Tartı benimle dalga geçiyor. Bugün ne yapacağız hala belli değil. Boş oturmayı srvmiyorum.
Komşuunun eşi vefat etmiş. Ona taziyeye gideceğim. Akşam öğrendim çok üzüldüm. Burada komşulhk ilişkisi sıfır. Büyük oğlanı yapboz şenliğine gönderdim. Dışarı çıkıp gezesim var.
Kuzey spor da sıkılaştırır pardon erikcim.
Wisdomm harika canım tabi değişiklik iyidir
Havan değişir
Başka süpürge istemiyorum. uzun zamandır uyduruk süpürge ile idare ediyorum. Sırf bunu alabilmek için.
Ben nerelere gitsem bugün yaaa
eşim yerindrn kalkmıyor.
Gezesim varrrr
Bende aksam çocuğu eşime bırakıp bantta yürüyebiliriz bir turlu yaz gelemedi havalar bir duzelse kuzey atip arabaya kmlerce yuruyesim varDün gezmişsiniz ne güzel. Ablanla güzel vakit geçirin inş. Ekmek şeker hamur tüketme kilo almazsın diye düşünüyorum.
Yürüme Şansın varsa yürü. Keşke bnmde şansım olsa ah ah anca evde napabiliyosam
Ne güzel vucutmus o bizde aksam coxuttuk ama sabah sut ve çilekler geçirdim bağırsakları mi bozdum galibaGünaydın kızlar
Benim bu vücudum cidden bi tuhaf.
Dün 63.8 çıktım.
Akşam yemeğinde köfte ve karışık Kızartma yedim.
Yatmadan önce bi kase Çekirdek, 2 Halley, bir kinder pingue yedim.
Sabah tartı 63.3 dedi.
Tövbeeeeeeeee
Ohh ne güzel hem esin yardımcı olmuş hem de sen güzel planlar yapmıssinHayırlı sabahlar arkadaşlar.Dün çeyrek tost öglen çorba salata sonrası gidip geldikçe kandil simiti yedim.Ama akşam yemedigim için 53 üm halaEşim kendi dedi süpüreyim mi diye Sen bilirsin dedim baktım süpürüyor. Bende sildim.10:30 bitti ogluşu yıkadım.Çay demledik uyutup keyif yapacaktık.Eşimin akrabası gelmiş uzaktan gelin dedik 1 de kalktılar.Ogluşta inat etti onlar var diye uyumadı.Vurdum kafayı yattım hemen .Gece oglum bacagım agrıyor dedi ovdum şurup verdim uyudu.Sersem gibiyim yorgunum uykusuzum dinlenmeye ihtiyacım var.Akşam eşim başın döndümü dedi böyle başımda döner bayılır kalırım birgün bir yerde zaten dedim.Hala mecburi dışında fazla konuşmuyor kendi halimdeyim eşim çok iyi davranıyor. Hava bulutlu çıkışta yarın dügün için bir kaç bişi almam lazım belki onları alıp eve geçerim.Belki hep beraber avm ye gideriz,belkide tv keyfi yaparım yatıp dalarım uykuya Ama bugün almam lazım çorap makyaj malzemesi vs bakmam lazım.Yarın çünki keyif yapıcam yemek ve akşama dügün zaten.Bakalım kafa nereye ben oraya
Aynen canım yeğenini görmek için geldi bir hafta bende bu hafta gezme haftasıWİNNN canım harika sıkılaşmışsınBende heveslendim.Akşama foto çekinicem.Sonra 2 hafta sonra çekinicem slim in 6 yapıcam bakalım.Dünki menün öglen baya kötüye gitmiş.Ama olsun 72 görmüşsün ne güzel.Evin miss olmuş Keyfin yerinde bizede yansıyor bu
PAPATYAM senin vücudu çözemedim canım
BTLKBRA çok dikkaet edemedin ama bu hafta konsantre olalaım canım300 eksi eksidir dimi ama
LAJOBAM ay karıştırmışım canım kusura bakmaBenden size geçti bana geri dönmesin o temizlik aşkı öyle söyelyin ona sende ve winnn de kalsın
KUZEY ohh gezmişsin ne güzel.Ablanla hasret gider canım.Evet tv izlerken oturruken bile bacaklarımızı çalıştırabiliriz.Banada teşfik olur diye spor yarışı dedim.Herkes gün içinde yaptıkalırnı menünün altına yazıcak.En uzun en çok kim yapmış görücez.
HADEKAM nazar mı degdirdik?( Hevesin kursagında mı kaldı (VAZGEÇMEZ BELKİ EŞİN YAAAAAAAAA.........Geçmiş olsun üşüttün sen yat dinlen sıcak bişiler iç canım.Dün ki menün çok karbonhidaratlı olmamış (
Kuzey erik fark etmez canımPapatya vücudun seni şaşırtmaya karar verdi sanırım.
Ebrulim gez alışveriş yap tadını çıkar öğleden sonranın.
Senden de incecik fotolar göreceğiz eminim wisdkm giBi.
Eşim vazgeçer mi bilmem. Çok kızgınım faturayı kaybetmiş.
benim vücut da bi tıhaf düne göre bir kg eksideyim. Ama kanmıyorum. Tartı benimle dalga geçiyor. Bugün ne yapacağız hala belli değil. Boş oturmayı srvmiyorum.
Komşuunun eşi vefat etmiş. Ona taziyeye gideceğim. Akşam öğrendim çok üzüldüm. Burada komşulhk ilişkisi sıfır. Büyük oğlanı yapboz şenliğine gönderdim. Dışarı çıkıp gezesim var.
Kuzey spor da sıkılaştırır pardon erikcim.
Kızlar sabah kv aradı yazlıga gidiyorlar mış. Sizde gelin dedi. Eşim de ne diyorsun gidelim mi dedi olur dedim. Canta ları hazırladım. 4 5 gün falan kalıcaz. Orda ben geçen yaz güzel kilolar vermiştim. Bir de bakmışsınız eve geldigimde 70 i görürüm hıı ne dersiniz. Neden olmasın. Kv ler pek aburcubur yemezler. Olsa da ben pek yiyemem. Çekinirm sanırım. Neyse Oglan uyudu cm ları toplayım duş saç düzleştrme tırnakla ugraşırm sonra akşama mersine gideriz . Seviniyrm cünkü değişiklik iyi olur hepimize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?