Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

berbat menü yine de yazayım
Sbh 11 kahvaltı
Yarımn yumurta üç zeytin
1,5 dlm kepek ekm
Yarım tbk salata bi servis kaşığı biber sote

50 dk yürüyüş

Üçte yarım dilim sütlü irmik tatlısı gün kurusu

Akşam
Mücver 6 tane çok ince
Yarım tbk salata yarım dlm kepek ekm yarım dilim beyaz ekmek
Bi siyah zeytin
Bol şekersiz çay

Kötü bir menü oldu bl yağlı yedim
Yarın tartı moralimi bozar artık.
ezan okundu. Ben kaçayım.
namaz kılıp biraz kitap okuyayım çm asınca.

Merhaba kızlar
Dıları çıktık. Oturma odama duvar kağıdı beğendim.
Oğluşa ayakkabı aldık.
Bi de Waffle yedim. Ama yarım.
Şimdi namaz kılıp spor yapacağım. Ancak Waffle erir herhalde.
Wisdom ne güzel ya deniz Havası.
Ben de bu aralar acayip deniz görmek istiyorum.
Ebrucum boşver dinlen bşraz canım ya

Kızlar, arabada sorun cıktı. Gidemedik. Uzun yolda tehlikeli olur diye . Eşim Ptesi anca yaptırırm dedi. Bizde avm ne gittik. Dolaştık. Oglan yerinde durmadı. Ee jer yerde rakamlar var. Sürekli rakamları söyleyip durdu. Benim başım agrıyor tabi hiç keyif alamadım bugün sacma sapan yedim sabaha artı göreceğim kesin. Yarın toparlarm oglan ı doyurup yatırim bende uyucam hemen.

Üyü yapmadım canım istemedi.Ogluşlaizgi film seyrettik keyif yaptık bol bol.1 saat yürüdüm eksiklikleri aldım.Annemden az önce geldim.Ogluşu şimdi uyutuyorum bapim yarın geç kalksın.Plansız yaşamakta lazım bazen :)) net yok ve her Cumartesi hayalini kurduğumuz film îzleme yine hayal olarak kalıcak gibi görünüyor .

ufaklığın doğum gününü kutladık
iyi dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar
koşturmaktan yorgunum
umarım yarın uzun uzun yazabilirim

Nice mutlu yıllara minikin. Foto varsa özelden atsana. Seni de Mrk ediorm .. bi seni görmedm .. papatya ebruş Küboş areser özge hadeka kısceleri gördm sen kalsn eskilerden

Dünkü yemelerimden artıyım ..

Bu da kahvaltım başladm geri dkkt etmeye.. Hava süper oglanı aşağıya indrdm. Spor aletleri yapmışlar mahalleye. Oraya götürdm. Biraz da yaptım ama mahalle ya laf söylerler diye cok yapamadm. Kucuk bir mahallede oturuyoruz.
Eve gelip greyfurt yedim. Sonra salata yapıp yicem yeşil mercimekli.
Mutlu pazarlar

iyi pazarlar
Wisdom kazasız gidin de geç gidin.
Hawar doğum gününüz geçmiş ama yine de kutlu olsun
Ebruli plansız yaşamak iyidir

Papatyam waffle çok severim. Nerede abur cubur hazır gıda çok sevrim zaten. Sana afiyet olsun.
Oğluşun ayakkabısı da hayırlı olsun.
Bu sabah tartı yine yükselişe geçti dündü yediklerimden sonra.
Bu sabah da kahvaltı ağır oldu.

Merhaba kızlar
Wisdom vardır bir hayır bunda da. Araba yapılınca gidersiniz
Hadeka ben meyve delisi olarak seviyorum Waffle yı ama çok yememeye özen gösteriyorum.
Sabah kahvaltıya gittik ama hiç hoşlanmadım ben.
Şöyle deniz Kıyısı falan değil. Tıkılıyorsun bi Kafe'ye. Özetle bana göre değilmiş anladım.

Hadekam Papatyam herşeyin hayırlısı .. Hava da Cok esiyormuş orda, oglan daha tam iyileşmedi. Iyi ki de gitmemişiz. Oraya gidip eve tıkılmaktansa dimi amaa. Oglan ı eşim uyutuyor bende birazdan şalgam suyu yarım kepekli simit keyfisi yapıcam. Ve sonrası 5 mil leslie hedefliyorum. Öncesi eşime mantı yapim o onu yesin bnm cnm hiç mantı istemiyor valla.

Kızlar mantı dan yedim hem de bir tabak şuan cok pişmanım ve midem de şişlik çabası.. soda içtm daha da ağzıma bi lokma sokmam 20 dk leslie yaptım üstüne ..

Afiyet olsun canım beniM de canım ne zamandır mantı istiyor ama uzak duruyorum.
Benim hafta sonu menüler berbat oluyor yaaaa
Bi paket bisküvi yedim
kabak çekirdeği çıtladım ufffff

Sizi çok merak ediyorum ama düşünün bir kahve keyfi yapamadım.Yemek dışında totom yer görmedi( Geç yattık geç kalktık.Ogluşa aklına toprak döktüm oynarken bende evi süpürdüm yemek bm çm .Sokaga çıktık oynadık.Düğün için hazırlandım .Az önce geldik .Oglum hiç durmadı bende topuklularla peşinde .Herkenten iltifat aldım:₺) azimlendim ve 52 yi göreceğim.

Buğün:53.5 ile uyandım:))Limonlu ılık su
13:00 : 1 dl tam bugday,1 yumurta sarısı,domates salatalık biber ,kk peynir ,4 dl sucuk ,2 çay kaşıgı bal
16:45 : 1 tabak kuru fasulye,1.5 dl tam bugday,4 yk yoğurtlu kırmızı biber,1 soğan ,4 yk yogurt
22:30 :2 activia,4 çatal ogluşla kocişin yediği sıcak majarna

Eklentiler

• image.webp
    54,9 KB · Görüntüleme: 81
Hadekam dünkü menün bence gaye iyiydi bugün çoZutmasaydın keşke(
Winn herşeyde bir hayır vardır.Çocuk hasta olmasın evinde ol boşver.sende bugün kaçırmışsın Hadekam gibi:))
Papatyam aynen bende dışarıda ama seni kenarı Yada salaş açık havayı seviyorum kahvaltıyı.Yaz gelsin kahvaltılıları alıp bulduğum en yakın çime ıturup termosuda alıp kahvaltı keyfi yapıcam:)
Eriğim sende haftasonu kaçıranlardansın galiba canım :))
Diger herkes nerde yarın spor apor spor yapıcam uyuyana dek:))

Selam kızlarr bi kaçak geldi aranıza
Kızlar iki gün sizi okuyamadım fena saldım acayip yedim hafta sonu kesin 1 kilo almışımdırrr
Napıyım ben kızlar varsa bildiğiniz şok mok diyet söyleyende biraz su ağzımı tutayım Cumartesi piknik yaptık arkadaşlarla orda yedim bir güzel bugun de sabah geç kahvaltı ve aksam da geç ve doyurucu bir menü yedim iki günde karnım çıktı inanın su spor işini gercekten istiyorum havalar güzelleştirme artık vende çıkar dışarda yürüyüş yaparım ilk hedefime ulaşamayacağım ama ikinci hedefime ulaşmak istiyorummmmm

Ebruş bu azimle 50 i görürsün sen. Hani fofo çekecektin. Mrk la bekliyorum ..
Ben feci yim bugün dün Yarın yine başlıorm 3 günlk diyet yapıcam .. ve bol bol spooor. .
Spor başladm aslında ..
bunu yaptım .bir de kol çalıştım

Areser dur diyelim sabah spor yapalım ..

Ebruş spor yapacaktık ne oldu bi fikir sundun. Gerisi gelmedi

ben bu hafta başladım bakalim ama azimliyim
gerce saat 7 gibi izgara yaptik ayıptır söylemesi onun pismanligi icerisndeyim
cok kaçırdım.bu sabah tartildim 1 haftada dolmadan1 kg verdim bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…