Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

sabah kahvaltısında tabak hazırlamak en iyisi.diger turlu ne yedigini anlamıyor insan

günaydın kızlar
nasılsınız
iyi bir hafta olsun inşallah
dün çok kaçırdığım için bugün cuma ile aynı kiloya geldim .
cumartesi sabah güzel bi rakam vardı da tartıda.
az sonra menü paylaşacağım
ebruli iltifatları kapmışsın :))))
ebruş kuru fasulye yyip eksi görmüşsün
senin vücudun da seni şaşırtıyor

araser fena salmışsın fena toparla
burada sık paylaşım yaparsan vicdan yapıyorsun
daha az yiyorsun
eleştirilmek de iyi geliyor

deniz kenarında dolaşmayı kahvaltı yapmayı deniz havasını ben de çok seviyorum papatya

gamze hoş geldin kaç kgsın boyun kaç
başlangıçta hızlı gidiyor kilolar :)
ızgarada ekmek yemediysen çok sorun yok bence.

dünkü menü :
sbh 1.5 dilim tam tahıllı ekmek
bir tabak salata
1 yumurta
birkaç çatal
patates kızartması
üç zeytin bol çay

ara gün kurusu 1 ceviz içi

ara bir paket kremalı bisküvi( bi tanesi 47 kaloriymiş )
iki avuç kabak çekirdeği

akşam 6da
iki dilim ekmek çay
ve semizotu kavurması

işte burada kapattım ama bisküvilerin acısı bugün çıkıyor.
yürüyüş olarak da çocukları parka götürdük oradan da markete gittim geldim.

Hayırlı sabahlar kızlar.Sabah namazında nutella kavanozuna yapışmış buldum kendimiSabah artıydım ama takmıyorum erken kapatıp gece makarna çatalladım ve egce nutella tabi artı olucam ama ben bu degilim!!!Bu akşam özgemin gönderip yapamadıgım zıp zıplı videoyu yapıcam inşallah.

Papatyam sağol canım arkadaşım Güne sporla başlamışsın
Hdekam kız sen beni hep yanlış okuyorsunPazar sanah eksi çıktım.Kuru fasulyeyi pazar akşam yedim 5 te kapattım ama yine artıydım .Napim artı çıkıyorum diye hiç kurufasulye yemiycek degilim herhalde dimi canımBisküviler çok kalorli.Küçük masum görünüyor ama bir bakıyorum kalorilerine acayip yüksek
WİNN canım spor yarışı dedim kimse bişi demeyince ben kendi kendime kafama göre yapamamki.Herkes spor yapsın teşfik olsun diye dedim.Ne resmi canım?
ARaser olur öyle hafta sonları canım.Bugün pür dikkat devam edelim
gamze tabagın dışına çıkamayınca güzel oluyor bencede.Yoksa ortada bol bol tırtıklıyoruz.

ebrulim ben de dün yazdıklarına yorum yaptım.
sanırım bir gün geriden geliyorum
reglin mi yaklaşıyor nutella kavonozuna o zaman yapışıyor insan genelde.

kuru fasulye artıya sebep olmuş. o da geçici zaten. vücudunu terk edince eksiye düşersin.
papatya harikasın sporla güne başlamak daha enerjik olmanı sağlar:)

Kızlar Günaydın .. herkes patır patır gelmiş bakıyorum da
Ben düne göre -200 gr eksi yim mantı ya ragmen ama akşam yemek yemedm gofret saymazsak

Ebruş ben diorm ki mesela hergün papatyanın belirlediği bir leslie yi yapalım herkes mecbur olur o zaman. . Teşvik gibi olur diye düşündüm. Herkes önerdigi spor videosunu paylaşsn. Gün belirleyelim Ptesi leslie salı snn dedgn video carsamba bnm dedgm mesela toplam 1 saatlik spor olsun gibi gibş. . Ay karışık yazdım bilmem anlatabildim mi..

Herkes götürmüş hafta sonu hafta içi toparlanırız. Sıkıntı yok kıxlar
Hava güzel ben güzel ..

Ebruş nutella ben annemle gönderdim kalanı daha da eve sokmam .. Oglana da lazım değil daha erken

WİN güzel fikir bu begendimBugün ne yapalım senin başlayalım hadi sen söyle.Yarın papatya söyler olur mu?Ama 1 saati geçmesin malum ben oglumu uyutunca geç yaptıgım için halim kalmıyorNutella büyük kavonozsuz duramayız biz.Evde hep var ama ilk kez gece kaşıkladım .Kahvaltıda bile yemiyorum.
HADEKAM evet geriden geliyorsunEvet kuru hem gaz şişkinlik yapıyor.Bu akşamda var fazla yapmışım.Pilav yaptım yanına.Ama ben tabak hazırlıycam kendime başka bişiler yiycem yani

Yolladığım videoyu yaptım .
Üstüne 50 tam mekik 50 squat da yaptım. 2 saat de oglanı aşagıya indirdim peşinde dolandım. Menümü de yazim

11:30

14:00 orta şekerli Türk Kahvesi

16:00

17:00 3 kucuk gofret 3 adet bisküvi

Akşama da kabak yemegi var. Acıkırsam biraz yerim ekmeksiz..

slm kızlAR CUMA GÜNÜ TARTILDIM AMA BİR TÜRLÜ YAZACAK ZAMAN BULAMADIM...ANCAK YAZIYORUM.. ÇOK YOĞUN GEÇİYOR GÜNLERİM KİLO VEREMEDİM BİR TÜRLÜ ÇAKILDIM KALDIM SANKİ 60 LARA...DİYWTTE YAPAMIYORUM.

BU HAFTADA YOĞUN GECECEK BENİM İÇİN. HAHTA SONU KARADENİZ GEZİMİZ VAR.HAFTA BOYUDA YOGUNLUĞUM DEVAM EDCEK...
HEPİNİZİ ÖPÜYORUM ŞEKERLER.. SİZLERİ OKUYAMIYORUM KUSURA BAKMAYIN..ARKADAŞLAR BİLE SENİ TAKİP ETMEKTEN YORULUYORUZ DİYOR. KARDEŞİMDE ABLA SEN YOĞUNSUN SENİN YOĞUNLUUN BENİ YORUYOR DİYOR... BENİ DÜŞÜNÜN ARTIK...
YOĞUNLUĞUN AZALDIĞI İLK ANDA ARANIZDA OLACAĞIM..

başlangıç:60,3
gecen hafta:60,1
bu hafta:59,8
gelen:YOK
giden:300
hedef:57

Nel iyice unuttun sen bizi gerçekten. Yogunluğun geçince aramıza dön lütfen.

Kızlar yemek yedim
20:00

Sonra 10 tane kabak çekirdeği yarım kase Yerfıstığı. .

Ceza bana yatmadan leslie yapıcam

merhaba kızlar
bende diyet miyet hak getire bu gün başlarım diyordum ama kladı üstünede çok yedim, 2 haftadır spor da yapamıyorum saldım kendimi umarım yakında toparlanırım,
yarın küçük kızımın kontrolü var gerginim biraz koşturup duruyor ama kalça kemikleri ne alemde yarın belli olacak umarım gelişmiştir

wisdom01 sporlar güzel gidiyor canım tebrik ederim, ama ben yapamadım umarım çarşambadan itibaren toparlarım
osge1989 dende yoksun kaç gündür umarım iyisinizdir

Selam kızlar bugun ki menüm
Sabah
1 dilim tam bugday ekmeği,
domates, 4 yeşil zeytin,
1 haşlanmış yumurta, 1 parça peynir
Az sütlü nescafe

Ara :
3 ceviz, 1 hurma
Şekersiz Türk kahvesi

Öğlen : bir kase kuru meyveli yogurt

Aksam : mantarlı tavuk, 3-4 çatal makarna, salata ayran

Kızlar bugun birden bire bir arkadaşımın aramasıyla tatil planladık....
Bu hafta cocukların 5 gun tatilleri var, bizde 3 Veli çocuklarla 4 günlüğüne Antalya'ya tatile gidiyoruzzzzzz bugun rezervasyonumuzu yaptık, uçak biletlerimizi aldık Çarşamba sabah gidiyoruz bu hafta bildirim yapamıcam orda da nasıl diyet yaparım bilemiyorum.... Süpriz oldu bana bu tatil.....

Merhaba kızlar
hawar çok geçmiş olsun inşallah
areser ayyyy ne güzel olmuş. Bu aralar benim de bi deniz Havası alaşım var. Belki biz de haftaya gideriz oraya.
@wisdom spora devam

Bugün dikkat ettim ama kilo vermek konusundaki inancım yok oluyr artık.
Kilo veremediğim gibi almaya devam ediyorum sanki.
PaAr regl olacağım belki d ondan ama kendimi kocaman hissediyorum.

Bugün aç karınla ılık limonlu su
Sabah: çeyrek yağsız tost
Ögle:1 kepçe türlü,2 yaprak sarma,yarım kase yogurt
Ara:2 baklava(
Akşam:1 elma,3 kepekli bisküvi
Az önce zencefil tarçın ve zerdeçallı yogurt kürüm

Hikom sporu yaptım.
100 tam mekik
50 ip atlama
50 bacak
25 suguat yaptım üstüne he he yaşasın spor :))

Win tam güzel menün diyecektim .Keşke sadece yemekten yeseydin! Pilav çekirdek fıstık hemde o saatte olmamış.Bwnde baklava yedim ama 14:30 düşün yrmek yemedim açım ama sporlarım boşa gitmesin istiyorum.
Araser menün harika canım.Tatil Ohh ne güEl tadını çıkar 4 günün:))
Hawarım inşallah iyileşmiştir kalçası canım.Stres yapma iyi düşün ki iyi olsun.Spor hem stres attırıyor hemde hafifliyor vücut dimi başlarsın sende canım
Btlkbra lajoba nerdesiniz?
Zuzum face geziyor hep unuttu bizi:))
Nel sende öyle gece künefeeeeee ve eksisin yiyip almayanlardansın ne güzel :)) Neden bu kadar yıgunsun ki ?
Eriğim beste nerdesiniz kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…