merhaba kızlar
güzel haberlerle döndük, kızımın kalça açıları iyi, kemik başları da oluşmuş, 4 ay sonraya kontrol verdi
büyük kıızmda da hafif seviyede düz tabanlık var onun içinde biz özel ayakkabı yaptırıyorduk dr ayakkabı yaptırmayın tabanlık kullanın dedi aldığımız tabanlığı ayakkabının içine koyacağız, benimde ayak baş parmağımda kemik eyrilmeye başlamıştı onu gösterdim ona bir aparat verdi akşam yatarken tak dedi, ama çok rahatsız edici bir şey
aslında omzumda ne zamandır ağrıyor onuda gösterecektim ama o telaştan unuttum neyse başka zamana artık,
ay rahatladım kızlar, eve gece 23 te geldik yazamadım o yüzden çok yhorgundum
bu arad kilo işi çok kötü enson yatmadan nutella kaşıklıyorum gece, ama umarım bu gün den itibaren toparlarım
areser
iyi tatiller, iyice dinlen hangi otele gideceksiniz
osge1989
canım zaman zaman önceliklerimiz değişiyor iyi olmana sevindim
wisdom01
canım benim evimde seninki gibi hep nem kokuyor nefret ediyorum, bende her zaman yazlık kışlık değişince böyle yıkıyorum hepsini, biz öbür hafta düğüne gideceğiz bende gidip geldikten sonra yapacağım, bu arada tırşık türlü yemeğinin adı demi
hadeka
canım sende yoğunmuşsun bayağı, bu yoğunlukta yorulman normal gülüm
ebruli1820
canım ne güzel hedefine ulaştın eksilerdesin, korumaya geç süper olacak
M
maviduvar1
canım demek ki vücudun sıkılaşmış tartıya göre fazla olabilirsin ama sen zaten kıyafetlerden anlarsın, insanlar zayıfladın mı dediğine göre