Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Kızlar Günaydın.. Sabah 7 de kalktık ogluş sagolsun. Ona video açtım bende uzanarak size yazıyorum. Evet kızlar sabaha kadar sıcaktan yatamadım resmen . Oglan uyuyor diye pencere de açamadım. Adana ya yaz geldiyse kesin yaz gelmiştir. Cm var yıkanacak. Birazdan onları atarım makineye. .

Hawarım iyileşmiştir streslenme. Doktordan sonra buraya da yaz olur mu . Yarın dikkat etmeye başlarsın.

Areser menünü begendim. Tatil fikri de güzelmiş iyi eglenceler tatlım. Diyet de düşünme dört gün. Keyfini çıkar

Ebruş o yemeği kuruyemşleri yemeseydm iyiydi ama oldu işte napim.. menün de güzel baklava görünmüyor bileeeee.. sporu da yapmışsn süper. Bugün de sen fikir sun..

Papatyaaaam aaaa sana yakışıyor mu olumsuz olmak.. sabahki sporları yapsan bile yeter sana. O kadar sıkılaşmışken Salma kendini lütfen . Regli den die o ..

günaydın kızlar nasılsınız
wisdom menü güzel başlamış sonradan cozutmuşsun
hemen toparlarsın
spor da yaıyorsun bu büyük avantaj.

ebruli ne güzel yemeğini ütünü akşamdan yapmışsın
spor da harika
ben de dün akşam ilk defa akşamdan yemeğimi yaptım. bugün spor yapacağım biraz inşallah

araser menü güzel tatil ondan daha da güzel.
bizim de tatil planlarımız var ama mayısın ortasında. bilseydim mayıs başı 5 gün tatil olacak ben de ayarlardım ahhhh
tatil dönüşü daha motivasyonlu olursun
daha güzel devam edersin diyete.

wisdom adanaya yaz geldi ama izmire gelemedi yaaa
hava ısındı ben ısınamadım
doğalgaz faturamız bu ay 198 geldi yaaaa şoklardayım hala.

papatya sakın motivasyonunu kaybetme
istediğin rakamı göreceksin
sporun yanında azıcık da ağzımızı tutmamız gerekiyor
sadece tatlıyı ve hamur türü gıdaları çıkarsan olacak bence:)

dünkü menü
sbh 1 dlm tam tahıllı ekmek
1 yumurta 5 zeytin
iki çatal peynir

ara 1 hurma bir ceviz yeşil çay

öğle
leyrek ızgara salata 1 bardak fanta
1 dilim beyaz ekmek

ara 2 çilek

akşam bi kase cacık
biber dolmasının biberleri
çocuklar yemiyor onların kabuklarını yedim iç yemedim
10 çilek (çocukların yemediği)
resmen çöpe gitmesin diye yiyorum uffff

ara çayın yanında on tane kabak çekirdeği
çok şükür bitti de kurtuldum ((

Hayırlı sabahlar -600 ile Tekrar 53lerde olmak güzelÖglen yine saçma tatsız tuzsuz yemegim var.Bütün kış plastik paplarda buzgibi yemeklere katlandım şimdi pes etmemeliyim aslında.Çünkü normal yemekte çorba,ana yemek,pilav yada makarna çeşidi,meze yada satala ve tatlı birde içecek oluyor.Ve ben nefsimi tutamayıp alıyordum hepsinden.En azıdan ne öglen ne akşam pilav ekmek yemiyorum bu sayede.
WİNN baklava 1 tane olabilrdi ama oladı işte ama ögle yemegiyle durdum gibi bişi oldu.Ceza oldu bana da Hem sabah yüzüm güldü
ARASER kolay gelsin hazırlıklar için canım hayırlı yolculuklar sana.Bende haftasonu aglvaya hiç gitmedim gitmek istiyoruz hep ama çok pahalı bildiginiz salaş uygun bir yer var mı?
HADEKAM aslında çok yememişsin az az tadımlık yemişsin canım çekirdek hariçSen erken geliyorsun aslında canım .Ben araba aldıktan ve trafik olmayınca 7 de evde oluyorum.Öbür türlü 7:30 bzen daha geç oluyordu.Şimdi ısıtıp yanına salata yapıyorum.Sende bugün rahat edersin sporunu yaparsın.

Evet slim in 6 tabikede yapıyoruz bu akşam hop hop terliyoruz sıcak duş alıp at kılı fırçasıyla göbüşe popoya masaj yapıyoruz

Diger kızlar nerede?

Hadeka bugün resmen yaz geldi. Bugün hemen kışlıkları kaldırmak istiyorum. Vakumlu hurç aldım can atıorm bazanın altını boş muş gibi görmek istiorm. Plan yapmam gerek. Heyecanlıyım .. oglanla nasıl yapacaksam ah ah..
Dünkü menün de gayet güzel. Ne oluyorsa bize akşam cozutuyoruz. Bugün normal bitiricem inş günü.

Ebruş eksi he valla süpersin.. bn 100 gr eksi cıktım akşam yemeseydm dedm sbh eksi az görünce. Slim in 6 oowww desene iyi kalori harcicaz cok sevindim .. söz yapıcam. Atkılı fırçası nı da en yakın zamanda alıcam

ebrulim ben erken geliyorum
ama hergün okul harici programlarım oluyor
kurslarım oluyor
o nedenle cumartesi pazarım bana ait.
diğer günler ya gezmedeyim ya da dersteyim.

üye olduğum bir eğitim derneği var. orada
ders veriyorum gönüllü.

o nedenle benim günlerim belli bi düzende yoğunlukta gidiyor.
bazen çok yoruluyorum ama bir yandan da evde durmaya alışık değilim seviyorum
evde durunca iş yapmaya başlıyorum ya da nereye gitsek acaba diye çıldırıyorum.
çok gezentiyim ben
eşim de çok evcil
iki zıt kutup bizim evde buluşuyoruz işte.

53 ne harika bir rakam :)))))
diyet yemekleri tatsız tuzsuz ama bak meyvelerini toplamaya başladın :)
51i hatta 50yi bile görürsün ama çok da zayıf olma :)

çekirdek olmadı farkındayım zaten her geçen gün tartı biraz daha çirkinleşiyor bana karşı ((
hak ettim ben ama
zaten o pazar günkü bisküviler sonum oldu :)

bugün 4te eve gideceğim spor yapacağım sonra 6da yemek ve derse gideceğim.
saat 10 gibi geleceğim tekrar. yani pek ekstra vakit olmuyor bana.
olsa da ev işi ile geçerdi zaten :)

Kızlar annemler geliyor Ögle yemegine. Tırşik ve kelle paça corbası var. Onlardan yicem. Akşam da hafif kapattım mı tamamdir. Annemler gidince slim 6 yı da yaparım. Oglanı uyutuyorum şimdi . Uykusu geldi. Kışlıkları kaldırmak akşama kaldı. Oglanla nasıl yapacaksam şimdiden kendime ya sabır cekiyim.

merhaba kızlar
bu sabh da eksi göremedim tartıda.
en azından sporumu aksatmıyorum da mutluyum.
bugün herkes bana sen zayıfladın mı dedi.
aslında şu tartı fikrinden kurtulsam iyi olacak.
ebrucum emeklerinin sonucunu alıyorsun ne güzel.
hadeka ben de gezmek istiyorum hatta senin oralara gelmek istiyorum çünkü hiç görmedim oraları
wisdom gözün aydın canım.

tırşık kelimesini kayınvalidemler çok kullanır. o taraflarda meşhur :)
afiyet olsun wisdom

okulumuzdaki bir öğretmenin tayini çıktı pasta kestik ve yedim
ebruli sana diyordum benim de başıma geldi iş yeri ikramları ((
papatyam gel tabi buralar çok güzel
arabamız yok
ona rağmen geziyoruz
bi de araba olsa altını üstüne getiririm eminim.

hem sosyal yönden de yapacak çok şey var burada :)
tartıyı düşündükçe insan kilo veremiyor güzelim
bende de var aynı sorun
hep verebildim mi diye çıkıyorum tartıya ve durum hüsran oluyor
sen bir de sıkılaşıyorsun :)

HADEKAM aa sen baya yogunmuşsun ben öglen evdesin diye düşünüyordum.Gönüllü çalışıyorsun ne güzel.Pasta yemişsin erken yediysen akşamı hafif kapatırsan telafi edersin.Bende dünden baklava çnümde 1 tepsi 1 tane alıp dagıttım hepsini napim(
WİNN 100 de olsa eksi çıkmışsın canım.Annenle özlem gider.Kışlıkları yarın öglen oglan uyuyunca rahat rahat yaparsın.
PAPATYAM sıkılaşıyorsun bak herkes farketmiş.Darısı bizim başımıza canım.

Özge iyi kızlar watsaptan yazışıyoruz hep biz.Bu ayı degerlendirmek istemiş biraz yogun gelicek inşallah

Kizlar yazamiyorum bi suredir gecen hafta oructum ve pelinlr biraz zorlndim kusuruma bakmayin olur mu
bildiginiz uzere sohbete gidiyorum ve akabinde bazi olaylr gelisti cok dua ediyordum Allaha bazi seyler nasip olsun diye ilk adimlari atiyorum diyelim o sebeple diyet ve spora yogunlasamadim kitap okuyor ilimle mesguk olmaya calisiyorum esimi de tesvik etmeye calisiyorum
bu ayin hurmetine guzel baslngiclar oldu devami gelir ins.
sabah tartida 58.6 ciktim reglim yakin 59. 1dum gecen hafta dikkat etmeye gayret ediyorum onceliklerim degisti hayatimi bu konuda rayina sokayim ins.spora da devam ederim hepsi ayni anda olsa keske ama hem adapte olamiyorum hem herseye yetismek mumkun olmuyor

Özgem seniN. Adına çok sevindim. Daim olsun inşallah. Alla eşine de nasip etsin iilim tahsilini .
Ebrulim baklavayı dağıracak iyi yapmışsın.
Bu akşam moralim bozuldu içim daraldı
Aksam beşte günü hafif kapatmama rağmen huzursuzluk tan üzüntüden yedim. Benden bir.... olmaz diyorum.
Başımızdaki sıkıntıları bir atlatsaydık. Çok takıyorum elimde değil.

Kızlar kışlıkların çoğunu kaldırdım. Bazanın altında ne var ne yok çıkardım baya havalandırdım. Ama evim rutubetli oldugu için bazanın içi koku ve yazlık kıyafetler de. . Beni yarın full cm yıkamalı bir gün bekliyor. Tüm kıyafetler kokuyor. Sinirlerim cok bozuldu o an oturup ağlıcaktım. Sonra vakumlu hurçlara kıyafetleri yorgan battaniye herşeyi koyunca ee yer de azalınca sinirlerim yatıştı. Ama o yıkanacaklar gözümde büyüyor. O kadar giymedigimiz kıyafet var ki eşime söyledim yarın hepsini ayıklayalım ihtiyacı olan birilerine verelim en azından dedim. Size de vakumlu hurç u tavsiye ederim cidden. Bazanın altı bomboş kaldı nerdeyse. Bu açıdan mutlu hissettim kendimi. Ama akşam 8 den 11 kadar sürdü oglan durmadı tabi sürekli istedigi videoları açmam için oturma odasına sürükledi beni.
Adana resmen yanıyor kızlar. Yaz iyice geldi. Pencere açık yatıcaz.
Mahallede ki kadınlar da sokağa cıktı sohbet ediyorlar sesleri evin içinde nerdeyse. Poffff Oglanı da yeni uyutuyorum sese uyumuyor tabi. Ay gidim bogazlıyasım var. Gecenin bu saatinde dertleri ne yani.
Akşam kp geldi aburcubur getirmş. Sinirden iki gofret yedim. Poffff
Ebruş sporu da yapamadm affettt. O kadar kalori alıp midenin boşmuş gibi guruldaması.
Uykum war Oglan uyusa hemen uyucam bende.

Özgem adınıza cok sevindim inş devamı da gelir bize de örnek olursun. Allahım kendi yolundan cıkarmasın bizi. Amin

Hadekam içini ferah tut lütfen

wisdom01 ohhh ne güzel halletmişsin işlerini bende artık tatil dönüşü yaparım vakumlu hurc bende kullanıyorum yorgan battaniyelere yapıyorum gercekten cok az bir yer kaplıyoo
ebruli1820 ne guzel -600 ile uyanmak ben ne zamandır görmedim öyle rakamlarr agvaya hiç gitmedim canım ama bende cok merak ediyorum....
osge1989 ne mutlu sana ne guzel bir yola koymuşsun kendini darısı bizlerin başına dualarında bizleride eksik etme canımm
hadeka ne kadar yogun bir tempon varmış canım Allah kolaylık versinn
M maviduvar1 bazen uzun bir süre tartıda - göremiyorsun fakat belli bir zaman sonra - leri görürsün canım belki bir duraklama olmuştur sporda yapıyorsun sıkma canını....

Kızlar benim hiç uykum yok tatile çıkacağım zaman böyle oluyorummm uyusam bile kaç kere uyanırım bilmem artık şaçma sapan rüyalar görürüm rüyamda ya bişey unuturum ya da geç kalıyorumdurrr hepinizi öpüyorum girebilirsem size yazarım benden bu hafta menu beklemeyinnnn sizi seviyorummmm....

günaydın kızlar
bu sabah henüz kimse gelmemiş....
sabah sabah slim in 6 keep out yaptım okuluma geldim...
areser iyi tatiller diliyorum. benim de acayip kaçasım var ama nereye ne zaman bilmiyorum. yaza planladığım yurtdışı gezim oyalıyor şimdilik beni ama acayip deniz göresim var.

özgecim neler yapıyorsun bilmiyorum ama çok mutlu ve huzurlusun anladığım kadarıyla allah daim etsin...
wisdom siz nasıl yaşıyorsunuz oralarda yaaaa
şimdiden cam kapı açık yatıyorsanız allah yardımcınız olsun...
bu açıdan benimn yaşadığım yer çok ideal. kışın aşırı soğuk olmaz yazın da aşırı sıcak olmaz.

merhaba kızlar
güzel haberlerle döndük, kızımın kalça açıları iyi, kemik başları da oluşmuş, 4 ay sonraya kontrol verdi
büyük kıızmda da hafif seviyede düz tabanlık var onun içinde biz özel ayakkabı yaptırıyorduk dr ayakkabı yaptırmayın tabanlık kullanın dedi aldığımız tabanlığı ayakkabının içine koyacağız, benimde ayak baş parmağımda kemik eyrilmeye başlamıştı onu gösterdim ona bir aparat verdi akşam yatarken tak dedi, ama çok rahatsız edici bir şey
aslında omzumda ne zamandır ağrıyor onuda gösterecektim ama o telaştan unuttum neyse başka zamana artık,
ay rahatladım kızlar, eve gece 23 te geldik yazamadım o yüzden çok yhorgundum

bu arad kilo işi çok kötü enson yatmadan nutella kaşıklıyorum gece, ama umarım bu gün den itibaren toparlarım

areser iyi tatiller, iyice dinlen hangi otele gideceksiniz

osge1989 canım zaman zaman önceliklerimiz değişiyor iyi olmana sevindim

wisdom01 canım benim evimde seninki gibi hep nem kokuyor nefret ediyorum, bende her zaman yazlık kışlık değişince böyle yıkıyorum hepsini, biz öbür hafta düğüne gideceğiz bende gidip geldikten sonra yapacağım, bu arada tırşık türlü yemeğinin adı demi

hadeka canım sende yoğunmuşsun bayağı, bu yoğunlukta yorulman normal gülüm

ebruli1820 canım ne güzel hedefine ulaştın eksilerdesin, korumaya geç süper olacak

M maviduvar1 canım demek ki vücudun sıkılaşmış tartıya göre fazla olabilirsin ama sen zaten kıyafetlerden anlarsın, insanlar zayıfladın mı dediğine göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…