Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Akşam eve gidince gördüm oglumun gözünün altı mosmorNasıl oldugunu kimsenin kv özellikle bilmeyişi .......off neyseGözüne bişi olmamışya şükür dedim.Ama bütün gece eşimde bende uyumadıkAllah başka dert vermesin tamam ama noldugunu hala bilmemek sinir edici ve ya gözüne bişi olsaydı deyip durduk eşimle.Eşim dr götürecekti bugün zaten onuda gösterince içi rahatlar herhalde.O çok iyi bir baba kızlar biliyormusunuz?Şefkat ve merhamet yüklü bir babası oldugu için oglum çok şanslıSinirden ogluşu uyutunca hemen sıcak duşa girdim.Yatıştım biraz yazamadım size yattım oglumun yanınaİki sabahtır yedigim tost diye düşünüyorum acayip karnımda gaz wc problemi vs yaşıyorum.Bu sabah kahvaltı hazırladım kendime.Akşama mevlüt var ama yorgunum bitkinim uyuyasım yatasım var bakalım.Birde akşam eve giresim gelmedi eşimde mesaideydi teyzeme geçtim.Çok şeşit vardı anca bu kadarcıkla kurtuldum.

DÜN:aç karınla ılık limonlu su

sabah:2 dl tambudgaylı yagsız tost
ögle:1 kase yogurt,1 kase mevsim salata
ara:1 dl baklava
akşam:5 çatal papates yemegi,5 çatal makarna(ogluşştan arttı),1 karnıyarık,1 dl kepek ekmek
ara: türk kahvesi
50 bacak hareketi sabah yapmıştım.

WİNNN ohh ne güzel hurçlamışsın herşeyi.Bende yaptım ama açılmış bazıları havası çıkmış.Tekrar düzenliycem bu hafta sonu.
ARASER benimde uzaklaşaım var buralardanGez stres at iyi eglenceler canım
HAWAR çok sevindim canım kızın iyi olmuş bak çok şükür
PAPATYAM güne sporla başlamışsın tebrikler canım
HADEKAM için niye sıkıldı canım.Çıkıp dolaşsaydın yada dua etseydin ferahlardın

ebrucum çok geçmiş olsun. nasıl oldu acaba.
oğlun bir şey anlatmıyor mu?
ben bahar yorgunluğuna karşı vitamin kullanmaya başladım bugün.
yoksa sürünerek kalkıyorum ve eski enerjim yok benimde

selam kizlaar
Yazmiyorum yazacak yuzum de yok regl gecikti sinir stres yüklüyüm resmen ya sürekli cikolata yiyorum engel olamiyorum, resmen istah patlamasi yasiyorum.. kafam da karmakarisik, o oyle olmasaydi su soyle olmazdi, bu niye bunu dedi offf sorular sorular... kendi kendime stres yapiyorum cogunu biliyorum ama engel de olamiyorum gecmiste yasadiklarimin sorgulamasini yapiyorum durduk yere.. ve butun bunlari dusunmemek icin temizlige verdim kendimi bugun yine camlari sildim evi sildim supurdum erkenden, simdi mutfagin halisini kaldiracagim dun corba dokuldu sildim lekesi cikmadi yikamaya gidecek artik..
Dun sabah tartildim +200 dum bugun tartilamadim ama karnim sis zaten tartilsamda ekside ciksam mutlu degilim bi regl olsamda kurtulsaydim su sislikten..

Areser iyi tatiller canim gez toz keyfini cikar
Ebrus oglusa gecmis olsun ins onemli biseyi yoktur Allah korusun ya gozune bisey olsaydi..
Papatya spor yapip sikilasiyorsun canim bosver tartiyi, darisi bizee
Wisdom vakumlu hurc bende kullaniyorum ama hic memnun kalmadim ya bi sure sonra hava aliyo falan, ins seninki oyle olmaz.. kolay gelsin canim benimde gozumde buyuyor yazliklari cikarip yika utule yerlestir yapmak, dudun bizim burda rutubetli de olmuyor ama ben yinede yikarim utulemesi kolay olsun tozu gitsin diye
Hadeka baya yogunmussun canim sen kendine dinlenecek zaman ayarla, Rabbim gonlunr ferahlik versin ve benimkine deee
Hawar cok sevindim minik kusun iyilesmis bak canim Allahim baska dert vermesin ins daha da iyi olurlar
Osge bizede dua et, Allahim ilmimizi artirsin yolundan ayirmasin bizleri...

Selam kizlar

Ewet cocuklar malesef bizi kahredio onlar iki aglayip unutuo rabbim onlarin canini yakmio biz kahroluoruz duru da dudagini patlatti yani tam patlatmak degilde surtuldu yerde yuzuldu du kanadi sisti dayisi dusurdu sokakta istemeden gozumun onunde oldu ama dun gece hep ah yanio mudur die sabah sabah ettim bende onlar bizim herseyimiz......

Menulerim e gelim sabah 1 yumurta 5 zeytin 2 siwri biber bi dilim ekmek
Turkkahwesi
Oglen ispanak yogurt
Erik
Muzlu bugday
Aksama daha yemek yapmadim
Bitki caylari bol sular kg da henuz bi azalma yok ama olucak ......

Kızlar oglanı aşagıya indirim dedim bi saatte tükettin beni .. hiç yerinde durmuyor. Top desen oynamıyor. Sürekli bir rakam bulma arayışında .. tamam onu da anlıyorum ama bende tüketiyorum. Dün kışlıkları kaldırma işini 4 saatte yaptım Oglan oldugu için yoksa 2 saatte yapardım. Bir de eşim eve geldi aa ellerine saglık demedi daha bi sinirlendim. Bu erkekler neden bencil böyle. Cok kolay mı sanıyorlar anlamıyorum. Neyse sinirlendm sinirlenecegm kadar. Dün kü aburcubur lardan 73.0 ı gördüm yine.
Bu akşam anneme gidicem orda kalırım. Inş daha fazla kilo almadan evime dönerim.

Hawarım sevindm kızcen iyileşiyor bak maşallah fıstıga. Heh halimden anlıyan biri cıktı ..Evimi seviorm ama böyle olunca kuduruyorm.

Ebruş geçmiş olsn tatlım. Oglun ne dedi cidden Mrk ettm

Elifim kolay gelsn şekerim oglanla nasıl yapıyosun ya

Papatyam ne kullanıyosn bnmde cok ihtycm war.

Hikmet oglan gece 12 yatti sabah 5 te kalkti ee haliyle bende erken kalktim, saat 9.30 da onu uyutuncada basladim ise allahtan aupurgenin sesine falan uyanmadi da rahatca yaptim isimi.. burnu tikali balgamli oksurugu var grce uyuyamiyor o yuzden ama simdi hala uyanmadi inanirmisin yatip uyusam hrmen uyanir
Kucuk bisikletler varya canim bizimki disarda ondan inmiyor bide surmeyi ogrendi ordan oraya pesinden kosturuyo beni, sipalar bi enerjilerini atamiyolar napalim canim tuketme kendini sakin kalmaya calis grcecek ins hepsi..

Bestekiz gecmis olsun canim duse kalka buyuyotlar iste Allah beterinden korusun canim

Bestekız çok geçmiş olsun.
Wisdom pharmaton kullanmauya başladım. bakalım bi faydası olacak mı
erkekler o işleri kadınların görevi gibi gördüğünden sağol falan demezler canım.

PAPATYAM sağol canım oglum legolar çizdi kanadı vs uyduruyor hayal dünyasında.Gece petege vurdu diye düşündük eşimle.
WİNN benimde hep vakumlar hava aldı inş seninkiler saglam çıkar.Erkekler onu işten saymazlar yapmasaydın deyip geçerler canım.
LAJOBAM geçmiş olsun paşaya .Çok az uyumuş öglen acısını çıkartmış desene :))Sende işlerden hıncını almışsın.Ne diiym iyi yapmışsın .Eşine ogluna patlamaktansa bende evdeyken öyle yapıyordumGeçmişle yaşarsak yaşanmaz çekilmez olur hayat eş dost herkes...Duymuycan unutucaksın boşvermeyi ögrenmeliyiz
BESTEKIZ geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun.Melekler koruyor valla

BTLKBRA ÇOKTANDIR YOK

Eşim dr götürmüş.Çok şükür d vitamini eksikligi dışında bişey çıkmamaış.Kuzumdan 3 tüp kan almışlar çok acıdı diye anlatıyor minigim.Eşim rahatladı çok şükür.Kızlar içim içime sıgmıyor. 1 MAYIS CUMA TATİLMİŞİZ ilk kez Şimdiden planım belli oglumla dışarıya kahvaltıya gidicem .Tabi arabayla ilk kez oraya nasıl gidebileceksemEvde temizlige girişirim diye atıcam kendimi dışarı.Gelince akşama dogru başlarım .İş yerinde arkadaş araba aldı eşim şekerpare yapmış Akşamda mevlüde gidicem.9:30 GİBİ biter sanırım .Arkadaş bir sürü keke poça tatlı vs yapmış poffffffŞekerpareleri yarın kahvaltıdan sonra yesem diye düşünüyorum.Yemek az ve saglıklı yedim bunlarla bozmak istemiyorum

Şu an gebeliğimin beşinci haftasındayım..
65 kiloyum.
Her ay 1 kilo alma niyetindeyim.
Yok mu bana yardımcı olacak?
Şöyle liste falan hazırlayacak birisi? :)

Sabah Akşam
Bugün aç karınla ılık limonlu su ve hibuskus çayı
Öglen: 1 kase çorba,1kase tonbalıklı yeşillik
15:30 :1 elma,4 bisküvi

Mevlüt bitmedi kalktım.Anca süt kek yedirdim şimdi uyutmaya çalışıyırum .12 ye çekti uyku saatini( birde bitmesini bekleseydim yeni eve geliyor olucaktım.Bir sürü mamacık koydu arkadaşım( 2 poça attım yarın sabah yerim diye ama bugünde 2 şekerpare saklamıştım( aman napim ya yarın bol kalorili olucak sıkıldım artık öcü gibi bakmaktan yiyeceklere(

kızlar buğünde kilo bildirimimi yapıyorum. akşama yolcuyuz.

buğün :59,6
giden:300

merhaba kızlar
yarın tartı günü di mi...
ne tartıya çıkacak ne de buraya gelecek yüzüm var. kendim için yaptığım en iyi şey spor yapmak.
yaz geldi nerdeyse ve incecik şeyleri giyince göreceğim ben anyayı konyayı...

merhaba kızlar
ebruli1820 canım haklısın yarın tartı tokat gibi çarpınca koşuşacağız
M maviduvar1 ben bu gün kısa kollu bir tişört giydim aynadaki görüntü çok kötüydü bıngıl bıngıl bir göbek simitler çok fena, 2 haftadır spırda yapmıyorum çok fenayım çokk

Şu an gebeliğimin beşinci haftasındayım..
65 kiloyum.
Her ay 1 kilo alma niyetindeyim.
Yok mu bana yardımcı olacak?
Şöyle liste falan hazırlayacak birisi? :)

hayırlı olsun umarım bebeğini sağ salim kucağına alırsın
ilk aylar kilo almamaya bak, son aylarda insan daha hızlı alıyor, hamur işi kızarma abur cubur tüketmezsen bide yürüyüş yaparsan fazla kilo almazsın

WİNN bende yedim bugün
PAPATYAM spor yapıyorsun ya misal pantolonlarında degişim oldu mu canım?Daraltıcam ben spordan degil kilo kaynından sanırım pantolonlar düşüyor.Olsun en azından sporunu hiç bırakmıyorsun canım.
Haawar ya beyaz badiler ince pöfff biraz dişimizi sıksak böyle olmayacaktı(

Canım fazla yürüyüş yapamıyorum. Evimiz beşinci katta. Dışarı çıkarsam kızımı da çıkarmak zorundayım(13 kilo). Dönüşte 5 kat hele kızım kucağımda nasıl çıkarım bilmiyorum.
Yardımcım olsa kolay ama tek çok zor.
Kızartma zaten yapmıyorum ama o hamur işi yok muuu?? Nasıl keseyim ben onuuu.

Srlam kızlar bugün okul yoktu
Sabahtan ev işi yemek yaptımkuran okudum
Sağlıkla ilgili program izledimhiç tv izlemeye vaktim olmuyordu.
Herkes okula gidince ben kaldım.
Evde yalnız olmak ne güzelmiş. Sekizdrn on buçuğa kadar böylr geçti.
Sonra okula gittim. Öğrenci ve velilerimle pikniğe gittik
Çok güzel geçti
Çok yedimmm: (((((
Akşam yemeği yemeyeceğim.
Herkes aynı durımda sanırım.
Ebruli oğluşun bişeyi yokmuş sevindim.
Gözüne ne olduğunu öğrenebildin mi
Poğaca ve sekerparenin yarısını ye yarısını paylaş bence
Pantolonlarını daraltman çok güzel
Ne kadar incelmişsin.
Lajoba oğluşa geçmiş olsun.
Wisss erkek anneleri hep koşuyoruz canım.
Sanki kızlar daha sakin.
Papatyam spor sen n kilo almanı engelliyorsıkı bi r vücudun var. Bestekız neyin var geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…