Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Littleaniga yediklerin hem dengeli olmalı hem de az kalorili.
Sağlıksızi yiyeceklerin bebeğe de faydası yok zaten.
Gazlı içecek hamur işi yağlı tuzlu şekerli gıdalardan uzak durmalıdın. Nir de bkl su

Merhabalar
Bugün cuma ve kimse bildirim yapmamış.
Biz de kahvaltımızı ettik. Anneme gideceğim. Hafta sonu orada olurum. Yarın misafirleri gelecekmiş. Köstebek pasta yapyım.

Ben bu hafta kilo sadece 100 gram vermişsin. Ama bunun için vücudumu falan suçlamıyorum. Çünkü çok yiyorum çok. Sanki bütün vücudum mideden ibaret sanki.

Kızlar selamlar.. Annemler deyim hala sabah pazara gittim. Yedim de yedim. Öglen de kv yemege cıkarıcak bizi yarın full temizliğe ve detoxsa başlarım ..
Öpüldünüz

merhaba kızlar
kimseler yokmuş
hepinizin bayramı kutlu olsun bizde gittik bayram kutladık anca geldik

kilolar çok kötü tabi

hadeka tebrikler canım

geçen hafta : 62.2
bu hafta : 63
gelen : 800

yarından itibaren başlıyorum kızlar bu hafta ödem gitse iyidir, öbür hafta düğüne gideceğiz

bide kızlar ben 2 gündür kk ya giremiyorum her açtığımda başka reklam sayfaları açılıyor benim pc den mi yoksa başka bu sorunu yaşayan varmı

Günaydın canlarama uğramıyorsunuz ama
Papatya pharmaton nasıl etkili oldu mu
Çoooook yorgunum sürünüyorhm
Bugün hayvanT bahçesine gideceğiz çocuklarla ama nasıl? Çok halsizim ve
Arkadaşlarla sözleştik.

Günaydın kızlar
Annemdeyim ben. Yeme konusunda kendimi kasmıyorum. Çünkü şöyle bi vücudumu dinledim. Hep yememem gerek dediğim için mutfağa girip çıktıkça ağzıma birşey atıyorum sonra da kendi kendime hıhhhh yedin de ne oldu. Aferin sana papatya diye söylenip Şunun da yiyeyim son diye sözler veriyorum. Artık kasmıyorum. Bakalım bu şekilde nasıl olacak.
hadeka sanırım olumlu etkiler görüyorum. Yani yorgunluğum gitti. Ben normalde enerjik bi insanımdır. Eski halime döndüm. Netten Yorumları okudum. Zaten insana anormal bir enerji vermiyormuş. Şimdilik faydasını gördüm ben.

merhaba arkadaşlar
başlığımız pek sessiz kalmış gerçi hafta sonu normaldir
hadeka sanırım seninde vitamin takviyesi alman lazım aman sağlığını ihmal etme, benim kızımda 2 gündür hayvanat bahçesine gidelim diyor, ama eşim kardeşinin kınasına gitti, üstelik arabayıda sattı perşembe günü , haftayada düğüne gideceğiz bu hengamede arabasız ne olacak bilemiyorum

M maviduvar1 canım çok doğru diyorsun bende bunu yiyeyim bu son , aman şu çiko bitsin tamam ama bakıyorum hep yiyorum, hep markete gidince kendimi aynı reonların önünde buluyorum , hep bu bitsin dikkat edecem modundayım ama olmuyor kasmamak lazım sanırım

Oglum leptopa su dökmüş.İkinci el kaç senelikti napalım.Telden de yazmayı sevmiyorum ama alana kadar mcbur yazıcam.Bu sabah baya artıydım.Dün evdeydim.Erken kalkıp kahvaştıya gittik kalabalık.Oglum çok mutlu oldu hep teşekkür etti ve bir ton sevgi sözcügüEve gelincede 2 saat temizlik yaptım.Akşamda dinlendim.Gece namaz kılarken ,bu sabah araba kullnırken ve az önce aynı şeyi yaşadım.Beynimda bir yanma halsizlik ve kalbim sıkışıyor gibi oldum.Sizce bu panik atak yada depresyonu gibi bişi olabilr mi?Kendimi hiç dinlemem ve hep oyalarım ,arkama atarım sorunlarımı acılarımı arkama atarım.Acaba birikenler önümemi taşıyor artıkNeyse yine oyalanayım eve gidince ogluşumla belki camlarla bakalım.Bugün dikkat ediyorum.AM açiko vs canım isteyince yiyiyorum çok kasmıycam hedefimdeyim zaten.

HADEKAM hava güzel götür çocukları degişiklik olur.
PAPATYAM anne evinde yeniliyor ki sen seviyrosun yemeyi canım.Az yemeye çalış yinede.
BTLKBRA lajoba ARASER BESTEKIZ BANUM WİNN herkes iyidir inşallah

Yemek yaptım yedik.Kapıları sildim.Camları silesim var ama yemek mayıştırdı.Oglışla çizgifilm izliyoruz .Eskisi gibi canlansın artık topiğimiz (

Papatya ben de yorumları beğendim alacağım sanırım
Sürünüyorum yaaaa daha 32 yaşındayım
Bugün hayvanat bahçesi harikaydı
Döndük çocukları yjkadım bitmiş bi haldeyim eşim ben hiç yorulmadım diyor
Hawar araba satılmış hayırlısı olsun çocuklara değişiklik oluyor gitseniz ne iyi olurdu. Düğün mevsimi de geldi dimi yaaaa

Bu arada beni de hep çevrem olumsuz etkiliyor. İki çocuk annesinin. Fiziğin çok guzel diyip ikna ediyorlar. Ben de iki dikkat edip sonra amaaaaan zaten kötü durmuyor kilom diyorum yiyorum.

Ebruli bunlar panik atak belirtisi değil bence. Bi doktora görün güzelim tez zamanda
Yine temizlikleri yapılmış mis gibi evin her daim.
Kahvltı da bi güzel olmuş. Oğlun ne kadar centilmen maşallah.
Benimkiler onca gezdiler. Hiç teşekkür yok. Çok eğlendiK bugün diyorlar durup durup. Tabi evde kuduruyorlar şuan. Ben de uzanıyorum.

Dün kışlıkları tam anlamıyla kaldırdım. Yazlıkları çıkardım. Yıka as kurut.
Şimdi ütülenecekler
Yarın ütü ve temizlik günüm.

Kizlar merhaba
Dun +200 dum bugun nasilim bilmiyorum, ama hala regl olamadim karnim sis.. esime de dedim test al diye off ya patliycam stresimden.. test negatif cikacak biliyorum ama yinrde icimde supheyle kalmak istemiyorum oyy oyy
İki gundur de dugundeyim topuklularla dolanmaktan oynamaktan bacaklarim agriyo yarinda dugun yemegi var bitmedi gitti bu dugun
Hadeka vitamin kullan bakalim canim ind gecer yorgunlugun, hayvanat bahcesi de cok iyi olmus cocuklara
Hawar hayirlisi olsun canim ins kolayca atlatirsiniz dugun gununu arabasiz, bu aralar bende surekli cikolata krizindeyim
Ebrus laptopa grcmis olsun canim, oluyor gorunmez kazalar.. yine duramamissin kapilar silinmis bu ara bende taktim donup dolanip camlari siliyorum aman cok kirlenmeden kolay oluyor diye, hedefindesin kasmadan ye canim hakettin sen ya ben

Kızlar selamlar misafirim vardı. Kuzenler geldi. Kısır yaptık yedik. Sütlü irmik tatlısı yaptım. Yani bugün de yedim. .geçen kahve diyetine araştırdım. Bana da uydu gibi onu yapıcam yarın başlıyorum inşallah.
Bi ileri iki geri cok sıkıldım artık ya. Artık bölgesel çalışıcam. Baseve kol önceliğim bunlar olacak

Az sonra Dünya'nın üzerine tuz ekip yemeği düşünüyorum. O dereceyim yani. Nasıl olacak böyle bilmiyorum.
Gülben Ergene falan bakıyorum. Nasıl imreniyorum anlatamam. Ne olacak bu halim benim bilmem.
Ebrucum geçmiş olsun canım. Benim laptopuma çay dökülmüştü. Yaptırdık. Hala canavar gibi çalışıyor.
Hadeka kullan bakalım sen nasıl hissedeceksin.

bu gün tam dikkat edemesem de günü iyi kapattım gibi yani en azından çiko falan yemedim diye kendimi avutuyorum, umarım yarın daha iyi olacak mide büyümüş doymuyorum kızlarr

hadeka teşekkür ederim canım , ne güzel gezmişsiniz, bende yapsam iyi olacak yazlık kışlık işini ama haftaya düğüne gideceğiz gelincemi yapsam diyorum eşimde yok yarında olmayacak, belki kızların kıyafetlerini ayıklarım yapabilirsem

ebruli1820 geçmiş olsun umarım leptop tamir olur, evinde mis gibi her zamanki gibi, sen hedefine ulaştın canım kontrollü gitsen yeter kilo korursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…