Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Çok iyi olmasada bir yerden başlamak lazım.
Bugün
Sabah : çeyrek sandiviçim
Ögle: 1 tabak ıspanak,1 dl ekmek ,6 yk yogurt ,4 cin biber
Ara: 1 gofret
Akşam : 1 kase ıspanak,1 kase makarna,4 yk yogurt ,5 cin biber
Ara: 1 avuç kabak çekirdeği

100 tam mekik

Hadekam ne güzel eğlenmiş çocuklar.Oglumuda götürmüştük tam bir hayvan hastası.3 gündür 3 civciv bakıyoruz :))Bende bazen kendimi 80 yaşında gibi yorgun hissediyorum ( bende mi vitamin alsam napsam? Bende çıkartıp yıka ütüle yapmam lazım yazlıkları .
Papatyam ne güldüm valla.Dünyanın üzerine tuz döküp yemek heeeee :))
Winn ayy kısır çekiyor canım ama şu Facebook'taki kızı görünce azmine nefsine hayran kalıyorum.Yeni diyetle sahalara dönücen desene :))

Lajobam Farkındayım sen bu ara temizliğe sardın:)) Boşvermeyi oturup keyif yapmayı yaşlanınca yapamadığımız zaman öğreniriz biz Anca :))Stres yapma ama için rahat etsin diye yap bir test canım.
Hawarım çiko yememişsin benim gibi em azından .Dur demek lazım sıkılaşmak lazım lazımda lazım

Günaydın güzel pazarlar. Hava kapalı bi anda soguk geldi sanki.
Kilomu sormayın beter bir Haldeyim. Bugün diyete başlıcam dedm iimdi kendimi kepekli simit ve sade nescafe ye vurdum. Dün kü yediklerim mahfetti beni.

Ebruş facedeki kız demişsin orasını anlamadim canım ya.

Bugün dikkat ediyorum bakalım.Öglen kahveye misafirim vardı .Su hazırladım mutfak dolaplarını silecektiö.Yağmur başlayınca canım istemedi.Anneşer günü için bilişler bakmaya çıkacaktım.Eşimin işi çıktı onu bekliyorum.Ogluşu ona bırakıp çabuk çabuk alışveriş yapmam lazım.Yagmursa hem biraz hava almış hem yürümüş olurum.Ama Oglumuda bırakmak hiç içimden gelmiyor ama bir daha fırsatım olmaz.
Winnnimmmm Facebook Özge önerdi diyete başlıyorum düye ekle.Çok güzel zayıflamış önerilerde bulunuyor.Resimli menü paylaşıyor canım

Aaa bakıorm hemen

Selamm canlar nasılasınız bakıyımm dun gece geldim geç vakit uçak rötar yaptı falan 3 te evdeydim... Daha tartıya çıkmadım korkuyorummm sabah çıkıp yazıcam.., bu hafta cogumuzun pek iyi gitmedi sanırım diyeti....Kızlar su yogurt kürünü araştırdım yapan cok var hani pulbiber ve limonlu olan hep beraber onu deneyelim mi? Özellikle göbek bölgesi içinmiş ben yarından itibaren başlıcam 2 hafta Dio bakalım ne değişecek ve tabi diyeti sıkı tutacağım bu hafta bşdeveegli dönemim yaklaşıyor önündeki hafta düğünler var en azından bu tatilde aldıklarımı versem cok iyi olacak...

areser nasıl geçti tatil. Fotoğraflar çok güzel görünüyordu.
Sen de ne güzel kadınsın ya. Maşallah.

Kızlar ne olur kendimize gelelim artık.
Ben çok kötü durumdayım ve silkelendim kendime geldim.
Yemekten sonra tartıya çıktım ve 66.0 gördüm.
Bugün regl oldum. Umarım boğazım durur biraz. Resmen doymuyorum. Midem de genişledi. Ama bi dur demem gerek.
Böyle kendimi hem çok kötü hissediyorum gem de mutsuz.
Ailecek bşr saat yürüdük geldik.
Bugün ki spora saydım artık.
Yarın sabah okula gitmeden 3 mil yaparım inşallqh

Araser tatil iyi gelmiştir .Resimler çok güzeldi.Otel nasıldı tavsiye ediyor musun?Ben tarçın zencefil zerdeçallı yaptım.O dediğini yapan var etrafımda etkli diyorlar.Ama ya gece pul biber içimizi yakarsa?
Papatyam yürüyüş yapmışsınız ne güzel .Haklısın toparlanmak lazım

12;00
Bugün aç karınla ılık limonlu su ve hibuskus çayım
15:30 : 1 muz,5 çilek
19:00 : 1 kepçe kuru fasulye ,2 dl çavdar ,1.5 bardak ev yapımı çilek suyu,1 soğan,oğlanda. Artan 4 yk pilav malesef

Şimdi bol bol bitki çayları ve yatmadan yogurt kürüm
2 saat yürüdüm bacaklarım sızladı.Hamlamışım.100 tam mekik 100 yarım mekik 50 suguat 50 ip atlama

M maviduvar1 tatil cok güzel geçti coçuklar cok eğlendiler...canım benim senin bakan gözlerin güzel...
ebruli1820 canım otel cok güzel konumu harika sanki bir Ormanın içindesin, aktiviteleri özellikle cocuk kulübü cok ilgili ve Güler yüzlüler odalar cok geniş, temiz tek sorun yemeklerdi yemekler cok çeşit var fakat lezzetsizdi sezon yeni açıldığı için olabilir belkide

Ben yoğurt kürünü denicem bakalım bu hafta sıkı tutmam Lazım herşeyi deneyebilirim...

areser sağol canım.
Artık ben de sıkı tutacağım. Eşim de kilo aldı bu Aralar. Biz karı koca oturup oturup yedik. Artık durmak zamanı.
Yarından itibaren kapatacağım şu koca boğazımı artık.

ebruli1820 menün güzel olmuş canım 3 kasık pilavı da eritmişsindir sporla
M maviduvar1 yaa sorma mide genişledi gittikçe Büyüyor bunun önüne geçmeliyiz aslında biliyoruz neler yapmamamız gerektiğini de neden yapamıyoruz porsiyonları küçült, az ve sık ye spor yap ama olmuyor ilk önce bu düzeni hiç bozmadan sürdürmemiz gerekir Alışkanlık yapmak için ben 21 gün sürekliliğine cok inanıyorum başka yolu yok bunu sadece fiziğimiz güzel görünsün diye değil saglıgımız için gerekli OLDUĞUNU beynimize kabul ettirmemiz Şart diye düşünüyorum hadi bakalım kendimizi toparlayalım....

Kızlar Günaydın.. Tartı yüzümü güldürmüyor. Sadece geçen sene bana dar olan pantalonumun bugün giydigimde tam oldu hatta bol bile diyebilirim. Giydigimde midemi sıkardı giyemezdim. Yani tartı degil de Aynadaki görüntüm beni mutlu ediyor.
Ama anlamıyorum neden artıyım.
Tamam yiyorum inkar edemem. Spor da yapmıyorum. Toparlanamıyorum bir türlü.
Neyse mutlu haftalar kızlar. Bugün dışarı çıkacaz. Sanırım pizza yicez ne zamandır yemiyorum. Yani yicem demek oluyor bu.

Günaydın kızlar
Wisdom o aslında senin sıkılaştığını gösteriyor canım.
Ben de sabah spor yapacaktım. Vazgeçtim. Akşam yapacağım inşallah. Okuduğum kitabı bitirmek istiyorum okula gitmeden.
Sabah bşr dilim tak buğday ekmeği ile kahvaltı ettim. Yarım domates ve salatalık, 4 zeytin ve azıcık peynir yedim.
Benim problemim gözümün doymaması.
Simit yiyorsam hepsini bitirmem lazımmış gibi saldırıyorum. Yarısını yesem bu kadar şişmeecektim.
Sabah tartıda felaket bi rakam gördüm ben.

Papatyam sıkılaşıorm ama neden kilom artıyor. Inan benim de gözüm doymuyor. Birşey yiyince abartarak yiyorum malesef. Yemezsem hiç yemiyorum. Ortasını bulamadım bir türlü.
Bende yarım simit yedim. Bi domates 1 kk kaşar 1 kk beyaz peynir 5 tane yeşil zeytin..
Üstüne naptım bir Türk Kahvesi yanında kucuk popkek den yedim. Off yemesene yok niye yemesin pis Bogaz ben
Hava da güzel hala yazlık kıyafetleri yıkıyorum. Iki gündür hava kapalı yagışlıydı.
Gidim de cm asim.
Bugün böğürtlen kış ını almak istiorm.

wisdom canım kas yağa göre daha ağır oluyor. ondan kilon artıyormuş gibi görünüyor canım.
evet bizim problemimiz bu. tabağın ya da porsiyonun dibini görene kadar yememiz gerekiyor sanki.
biz bazen pizza yemeye gidiyoruz. ben de eşim gibi orta söylüyorum. neden dilim istemiyorum ki diyorum bir taraftan da kendi kendime. gözüm dıymuyor gözüm.
o topkeki yemesen olurmuş. ama sabah olması nedeniyle kurtarırsın sanıyorum. ben artık ağzımı kapatacağım. olmuyor böyle ya...

Papatyam buna üzülcem mi sevinsem mi bilmiorm .. akşamı erken kapatırsam iyi olur. Ögle sonuna yeriz Pizzayı.
Cm Serim bi beyazlar kaldı.

merhaba kızlar
bende dün yedimde yedim aslında bir dondurmayla başlamıştık sonrası markette ne kadar aburcubur varsa alıp yedim
ve bu sabah çok uzun zamandır görmediğim bir rakam gördüm resmen aylar öncesine geri döndüm, gerçi tartıya çıkmasam da belli göbeğim 10 metre önden gidiyor

M maviduvar1 aynı bende senin gibiyim canım üstelik iki haftadan fazladır sporda yapmıyotum bir isteksizlik var üstümde
areser oh ne güzel tatil yaptın geldin
wisdom01 canım bende sürekli çamaşır yıkıyorum bi,tmiyor bide yazlıkları kısmen çıkardım yani kaldırmadım daha kışlıkları

Mutlu ,huzurlu ,saglıklı ve eksi dolu haftalar kızlar-200 ile uyandım.Pazar günü kahvaltıdan sonra acıkmıyor wc problemi yaşamıyorum.Ama işte her zaman kahvaltı getiremem hemde yiyemem kameralar önünde.Jızlı hızlı ve gizli yemekte zor oluyor.Bende ekmegin ucunu koparıp sandiviç yada kepekli tostla idare ediyorum.
ARASER:Sağol canım ogluştan kaldı diye yedim pilavı.Çünkü evde degil misafirlkte yemekteydim artık ayıp olur dedim.Otel harika baktım ama benim bütçemi aşıyorBelki indirime girer takip edicem
WİNNN pizza bende uzun zamandır yemiyorum.Cumartesi gece eşim hadi waffle yiyelim hem gezeleim dedi hayır dedim.Kızdı sen artık yok diyet vs ayak uydurmuyorsun bana dedi.Gittim sinirden 2 gofret yedim.Ee noldu aynı hesap hemde eşimin hevesini kırdımArtık gidelim dediginde gidicem valla
PAPATYAM ufak tefek olur malum yaz tatil ramazan ,yaz akşamları gezmeleri vs...Öcü gibi bakmıycam ben.Telafi edicem sadece.O göz doymama bende de var malesef.5 tane bişi varsa önümde 5i de migdeye inecekBunu tabaga koyarak azıcık bununla yetinicem deyince belki gözümüz doyar.
HAWAR CANIM GÖBEGİM spor yaparken şekillenmişti saldı yine kendiniToparlanmamız lazım
BANUM,BTLKBRA,LAJOBA,BESTEKIZ ve unututuklarım varsa nerdesiniz kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…