Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Merhaba kizlaar
Sonunda regl oldum 8-9 gun gec oldum baya bi stres olmustum..
Bu sabah tartildim iki hafta onceki rakamla ayniyim sanirim 60.1
Takildim kaldim 60 larda ama krndimi tebrik ediyorum o kadar cikolataya ekmege hala ayni kilodayim
Sok diyet falan mi yapsam ki bilemiyorum az yemeye dayanamiyorum resmen neyse bu kiloda iyiyim bi de spora baslasam sabah sabah canim sikildi ya halbuki regl oldum diye sevinmistim, dun dugunden sonra gorumcemi alip kv lere gittik esimle biraz oturfuk falan sonra kalktik avm gittik esim aksam on gibi tekrar gitti ablami goreyim sabah gidecek falan diye, gorumcem gomlek almis esime hediye onu vermis bende sabah gordum dun beraber gittik o zaman niye vermemis de gece sen tekken verdi dedim kv demis ki on gundur burda da bi evinize davet etmediniz davet etseydiniz evinizde verecekti hediyenizi bla bla bla.. bende davetle mi gelecekmis ablan bizim evimize dedim hem de kac defa soyledim bize de gel bekliyorum falan diye daha ne yapayim dedim esim ayip ettik diyip durdu her geldiklerinde yemege cagirmak zorundamiyim ya

wisdom benimde bi suru camasir var yikanacak 3 gun ustuste dugundeydik ay buranin dugunu ne uzun suruyomus gunduz ayri grce ayri brn aksamlari gitmedim oglan hasta diye ama kv falan hep dugun evindeydi
Papatya bende tabagin fibini siyirmadan kalkmam oyle alismisim malesef ama esim bi kasik yemek kalsin doydum daha yiyemem der birakir ben cozumu kucuk tabak kullanmakta ve kendi tabagima az koymakta buldum

araser tatil güzel geçmiş anladığım kadarıyla
darısı başımıza :) otel nerdeydi ya da ismi nedir canım
21 gün dikkat etsek çok eşy de ğişecek ama nefsimize yeniliyoruz sanırım

ebrulim dikkat etmeye başlayalım bu hafta senin menü pilav hariç çok hafif geldi bana
yoğurt zencefil zerdeçal faydasını gördün mü

papatya vitamin de iştah açıyor
aynı durum bende de var
başladım mı sonunu görmeliyim yemeğin
yada doysam bile sanki doymadım diyorum ve
yiyorum uffff

papatyam sıkılaşıyorsun sen
ama yemeye devam ettiğin için de tartı yüzüne gülmüyor
bu ara hiçbirimizin yüzüne gülmüyor.

Antalya Kemer deydi canım Martı myra otelin adı bir turdan son dakika indiriminde aldık baya uyguna geldi yoksa normalde gitsek o paraya gidemezsin otel cok güzeldi fakat yemekler lezzetsizdi...

araser aklımda bulunsun otel.
bu yaz ev borcu bitiyor
ramazan sonrası tatil
yapmak lazım

kızlar iki kaşık erişte yedim kalori prgramım 390 ca yazıyor çıldıracağım
bu öğlen 855 kalori alarak günü bitirmiş oldum
çıldıracağım
dünyayı yiyesim var moduna girdim sanırım
akşama yemek yerine semizotu salatası yiyeceğim sadece.

sabah da cumaya göre artıydım.
lajoba şok diyetle 60 altına inersin ammaaaa tekrar çıkılıyor şok diyetin etkisi çabuk bitiyor bence

geçenlerde hikonun yaptığı diyeti çok beğenmiştim ben.
sabah kepekli ekmek le tost yaparak yaptığı diyet.
sayfalardan birinde listesinin tamamı var.

ARASER bugün dikkat etmeye başlarsan inanıyorum ben sen sevirirsin.
HADEKAM yogurt kürü haftada 2 gece ve spor sonrası yeniliyor canım.Bende arada yapıyorum düzene koyucam inşallah.Erişte tarhana çorba bunlar unla yapıldıgı için dogrudur çoktur kalorisi canım.
LAJOBAM gözünaydın diyeyim:) Boşver es geç içinde kötü niyet düşünmediysen vijdanın rahatsa kafanıda rahat tutHerkesi memnun edemeyiz dimi ama.
Ben arkadaşın yaptıgı cupcake hayr dedim .Çantaya koydum akşama ogluşa vericem.Pat irmik tatlı imtihanım hala devam ediyor

Ebrum bilmiyorum kotu niyetli miyim ama her geldiklerinde gorumcemi de kaynimlari da yemege kahvaltiya davet ederdim yardim edecek biseyleri olsa kosardim ama davet etmezsem gelmiyorlar illa davet bekliyorlar ve ben bu durumdan cok rahatsizim yilda uc dort kere ayri ayri zamanlarda geliyorlar ee benimde kendime gore duzenim var hayatim var onlar gelince herseyi bosverip sirf onlara odaklanamam ki, onlar buraya gelince istiyorlar ki her aksam beraber olalim haftasonlari beraber plan yapalim.. 4 yil oldu evleneli ilk defa geldiklerinde yemege falan cagirmadim diye evime gelmeden gitti ben mi ayp ettim o mu bilmiyorum, onun ne dusundugunu onemsemiyorum da ben yokken esime bunlari soylemeleri sanki dolduruyorlarmis gibi geldi sinir oldum ben varken de soyleyebilirdi
Amaan psikolojim bozuldu bunlar yuzunden ya, hic biseyi kafasina takmayan ben resmen kafamdan senaryolar yazar oldum sayelerinde

Sabah iki dilim ekmekle tost yedim yagsiz, yaninda sekersiz cay
Oglan uyuyunca evi topladim camasirlari attim makinaya, banyoyu yikadim
Simdi mutfagi toplayip yemek yapcam aksama hafif biseyle kapatsam cok iyi olacak
Spor yapamiyorum bari temizlik yapip acigi kapatayim dimi

Lajobam kolay gelsin canım.Yılda 3-4 kez idare etmeye çalış boşver.Ama sen yokken eşine söylemelri hoş olmamış.Napıyoruz kafaya tokadan başka bişi takmıyoruz

lajoba valla zor bir durum. Insanları nasıl alıştırırsan öyle gidiyor. Benim kaynım ve eltim şehir dışında yaşıyor. Onlar geldiği saman kv bizi görüştürmemek için kırk takla atar. Ben de ne yemeğe çağırdım ne de çaya. Bayramlarda geldiklerinde gelirler ama kv ve kp ile birlikte.
Yemek hazırlamak zor birşey değil. Gönülden yaptıktan sonra herşey bir anda hazır oluverir.
Sen de içinden nasıl geliyorsa öyle davran.

Ben meyveyi azaltmayacağım kızlar. Bana hiç yaramadı. Meyve yediğim saatlerde ağzım hiç boş durmadı.
Bugün resmen vücudumdan ödem attığımı hissettim. Tuvaletten çıkamadım. Bugün eski günlere göre kaçamak da yapmadım. Acayip motive olmuş durumdayım.
Başlangıç kilom 64.7 idi. Ben bu sabah 64.8 çıktım

Kızlar nasılsınız cok gelemedim bir haftadır yatılı misafirin vardı diyet filan yalan oldu ama almadim kg bugün döndüm sahalara oglumuda alıp yürüyüşe çıkıyorum artik bugün 1.5 saat yürüdük yokuşta vardı çok fazla arabayla zor oldu ama hava mis gibiydi

Ne güzel olmuş öyle @erigim
Biz de ailecek 50 dk yürüdük. Daha doğrusu ben eşimle yürüyorum oğlumuz yanımızda önümüzde arkamızda bisiklet Sürüyor.
Bugün başka spor yapmayacağım.
Yarın sabaha bayağı eksilmiş çıkacağımı düşünüyorum.
Uzun zamandır ilk defa bugün hem yediklerimden hem de halimden memnunum.
Şimdi sade bi nescafe içeceğim. Yavaştan acıkmaya başladım. Akşam 6 da kapattım çünkü günü m

Ebrulim irade harika gidiyor
Papatyam aksam mi meyve yiyorsun
Yeni bir başlangıç yap

Lajobam canım hiiiic takma kafaya taşıma suyla kuyu dolmaz
İçlerinden gelse koşa koşa gelirlerdi
Sen yine çağır git ama takma
KV yaninda da duygularını açıkla
Arkamdan değil yüzüme söyleyin de

merhaba kızlar
lajoba canım ya sıkıntılı işler bunlar, ya eşinin hatırına katlanacak yılda bir kaç kez yada umursamıyacaksın ama seni anlıya biliyorum geçti gitti boşver deyip takmamak en iyisi galiba

@eriğim yatılı misafir olunca herşey hayal oluyor, iyi sen aynı kalmışsın

M maviduvar1 sevindim bende 64.4 gördün bu sabah çok kötüydüm ya ama bende bu gün dikkat ettim sporumu da yaptım günler sonra, ne güzel ailecek yürümüşsünüz

areser oteller çok rahat oluyorda yemekleri pek lezzetli olmuyor ama insan yinede çok yiyor şunun tadına bakayım bunun tadına bakayım derken, özellikle de tatlılar
yoğurt kürüne neler giriyor yazsana

ay bendemi şokm diyet yapsam ne yapsam

menümü yazayım

sabah 09.00
2 dilim çavdar, 1 yk tulum peyniri, 5 zeytin, 1 yumurta, domates salayalık
ara 1 armur, 1 elma , 7 erik, 2 ceviz, 7 badem ( bunları arar ara yedim)
akşam 18.20
4 servis kaşığı, kıymalı ıspanak, 1 dilim çavdar, yarım kase yoğurt, bolca salata
ara biraz önce 2 avuç beyaz leblebi

5 mil leslie, 3 lt su

Hadeka akşam yemiyorum ama gün içinde yiyorum. Mesela bu sabah çilek, saat 10 gibi erik, dörtte de bir adet portakal yedim.
Otel tatilini ben de sevmiyorum artık. Oğlum küçükken gidiyorduk ama şimdi bizimle gezebiliyor artık. Sadece 2 gece kaydıraklı falan bi otele gidiyoruz o kadar. Onun dışında arabayla gezmek nerde akşam orda sabah şeklinde dolaşma daha çok hoşumuza gidiyor.

Kızlar ben geldim. Bugün akşama kadar gezdik. Yorgunluk tan ölüyorum resmen. Ama bi sürü katlanacak cm var. Size yazdıktan sonra onları katlıcam. Bana gözlük pantolon bluz aldık. Bir de Kociş den hediye .. güzel bir saat anneler günü için cok mutlu etti beni. Sonra midem bayram etti. Pizza yedik off süperdi gerçekten. Oglana Kocişe de ciciler aldık yazlık.. rahatladm valla hergün kocam bunu mu giyim bunu nu giyim diye diye tüketiyordu beni. Bi hafta rahatım

Kızlar sizi de detaylı okuyup yazıcam. Inanın cooook cm var. Öptm iyi geceler.

Sabaha diyete spora başlıorm. Aldıgım pantolonlar belimi az çıkarıyor. Gitmesi gerek. Inşallah mucuk

Ben tatile hasret.
Çocuklar küçük otel iyi oluyor
İleride belki bir karavan ve ver elini akdeniz ege sahilleri
Ahhhh
yediklerin çok değil ve öilek erik kalorisi az ye. Bence. Yeme isteğini onlarla bastjr
Eriğim bi hafta kim kaldı sende yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…