Eriğim yürüyüşe başlanmış bebişle
WİNN çok az yiyiyordun şimdi normal yiyince artı çıkıyorsundur belki canım.Üzülme verirsin sen
Aldıklarını iyi günlerde giy canım.Hediye süprizi güzel olmuş.
HAWAR haklısın ç,nkü her akşam sandiviç vs 12 gibi yer yada gezmelere gitmek ister canı.Ve hiç kilo almaz ben ona ayak uydurdugum zamanalar 65lerdeydim
48 ile tanıştım ye ye ye
Ama bu aralar taktı bu konuya baş dönemem vs bu yüzdenmiş ogluş uyuyunca halsizim diyorsun diyor
PAPATYAM benim pantolonlar bollaştı eşortmanlar vs.Ama bu aralar dügün vs arabada bizi zorluyor.Benimde bişiler almam lazım öncelik spor ayakkabı
Ayakkabı düşkünlügüm var
ARASER karnım şişti hala wc problemmim devam ediyor.Ki aç karınla ılık limonlu su içiyorum ama hareket yok işte ondan sanırım
Menün HARİKAAAAAAAAAAA
VE eksi çıkmanda
Örnek olsun hepimize böyle menüler çıkartmalıyız.Resimlerine baktım göbüş ve suguat yani popo hareketi yapabilirsin spor olarak bölgesel yani
Wc problemine ragmen -100 .
Mercimegi bu akşam yiyicem eşimle.Türlü yaptım tek ben yiyecegim için 2 günde onu yerim artık.Ogluşum düzeldi akıllı eski bıdıgım oldu yine benim
Haftasonu dügün anneler günü vs ödül olur bizlere nolur dikkat edelim.Sbah eşime normal kendime çavdardan tost yaptım.Evde unutmuşum
Unutkanlık hat safhada
Bende pastaneden geç kaldım 2 poça aldım ama ögle akşam az yiycem söz
btlkbra zuzu uzun zamandır yoklar.Lajobam sen nasılsın tatlım?