Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

wisdom01 güle güle kullan cqnım aldıklarını.
Benim de alışveriş yapasım var ama hiç birşeye de ihtiyacım yok ayakkabı dışında.
Geçen yaz ayakkabı almamıştım hiç. Dün ayakkabılarımı gözden geçirdim. Bazılarının burun kısımları soyulmuş. Genelde slietto Tarzı kullanıyorum. Nette falan indirimde bulsam alacağım bir kaç renk.

wisdom01 canım aldıklarınızı güle güle kullanın, benimde ihtiyaçlarım çok ama insan çocuklarla gidip alamıyor, netten mi alsam ne yapsam
hadeka canım bende tatil istiyorum, yemek ve temizlik yapmadan birkaç gün, gerçi insan çocuklarla dinlenemiyor ama olsun

Oglum şimdi uyudu.Karnım patlıycak gibi onca bitki çayı 4 lt su ve akşam mercimek yemegi yemediğim halde (
Bugğn aç karınla ılık limonlu su, hibisjus çayı ve 2 kuru kayısı
Sabah çeyrek domates peynirli aandiviçim
Ögle: 1 kepçe şakşuka, 2 dl ekmek,1 kase yogurt
Ara:1 dl diyet irmik tatlısı
Akşam:4 banım salata, yarım kornet
200 tam mekik
Akşam yemedim diye eşim bak bu yüzden halsizin ve sofraya beraber oturmuyoruz diye söylendi.yarım saat Ogluş bikislete ben peşindwydim.Yıkadım besledim.Banyı wc temizledim.Arada diziye baktım .Şimdi kayısı çayı yapayım bari kendime.Kusursuz menü olmazsa paylaşmıycam artık .Burayı okuyanlar bu menüler ne diycek( örnek olmamız lazım takipte olan arkadaşlarımıza

Selam kızlar
hawar yogurt kürü 3 kasık yarım Yağlı yoğurt, yarım limon suyu, bir Çay kasığı pul biber iki hafta yapılacakmış
lajoba canım yaa boşver napalım herkesin bir huyu oluyo kocanla kötü olmamak için huylarına git davet bekliyorlarsa çağır bundan sonra
ebruli1820 menün güzel ama 4 benim salata da az olmuş canım yaa mekik de çekmişsinn ne güzel
wisdom01 canım Gül'e Gül'e kullan iyi Günler'de tak saatini
@erigim ne güzel yürüyüş yapmışsın bebişinle...

Bugünün menüsü
Sabah kalkınca ılık limonu su
Kahvaltı
Iki tane haşlanmış yumurta

Ara :
Bir sade türk kahvesi, 1 elma

Ara :
Bir avuç kuru meyve ve ceviz

Akşam
6 tane küçük (İnegöl) köfte, salata, ayran

Gece yoğurt kürü

Ayrıca bugün bol bol kol çalıştım bütün evi dip köşe silip süpürdüm

Kızlar Günaydın .. tartıldım tartılmaz olaydım. 74.5 i gördüm. Şuan şoktayım. Artık başlamazsam 80 i görücem.
Bel cevrem genişliyor.
Dünden bir foto atim de albüme bakın

günaydın kızlar
ebruli1820 canım sen kilo korumadasın zaman zaman kaçamak yapsan normal eşine çok hayır deme, eşinle abartılı yersen öbürgün hafif kapatırsa korursun kilonu

@araser menünü beğendim , eksiyle uyanman da çok güzel bende dün sabaha göre eksiyim ama cumaya göre artı

wisdom01 canım sıkma canını ama dikkat et yoksa hemen geliyor kilolar

wisdom bence de gayet fit duruyorsun. insan gerçi farkediyor kendinde azıcık kalınlaşmayı bile ama sen bence iyisin.

ebrulim bence menülerin iyi
sen bize ve takipçilere iyi örnek oluyorsun
ben de bugünlerde menü paylaşmıyorum çünkü kötü menülere sahibim.
wisdommm o kılo ne kız
ne zaman 74.5 oldun sen
bence ödem falandır o
inanmam bu kadar çabuk kilo aldığına.
bi fotona bakayım bende
hawar gel beraber tatile çıkalım çocukları da babalarına bırakalım
araser ve hawar bak eksiler görülmeye başlamış ne güzel

Eriğim yürüyüşe başlanmış bebişle
WİNN çok az yiyiyordun şimdi normal yiyince artı çıkıyorsundur belki canım.Üzülme verirsin senAldıklarını iyi günlerde giy canım.Hediye süprizi güzel olmuş.
HAWAR haklısın ç,nkü her akşam sandiviç vs 12 gibi yer yada gezmelere gitmek ister canı.Ve hiç kilo almaz ben ona ayak uydurdugum zamanalar 65lerdeydim 48 ile tanıştım ye ye ye Ama bu aralar taktı bu konuya baş dönemem vs bu yüzdenmiş ogluş uyuyunca halsizim diyorsun diyor
PAPATYAM benim pantolonlar bollaştı eşortmanlar vs.Ama bu aralar dügün vs arabada bizi zorluyor.Benimde bişiler almam lazım öncelik spor ayakkabıAyakkabı düşkünlügüm var
ARASER karnım şişti hala wc problemmim devam ediyor.Ki aç karınla ılık limonlu su içiyorum ama hareket yok işte ondan sanırımMenün HARİKAAAAAAAAAAAVE eksi çıkmanda Örnek olsun hepimize böyle menüler çıkartmalıyız.Resimlerine baktım göbüş ve suguat yani popo hareketi yapabilirsin spor olarak bölgesel yani

Wc problemine ragmen -100 . Mercimegi bu akşam yiyicem eşimle.Türlü yaptım tek ben yiyecegim için 2 günde onu yerim artık.Ogluşum düzeldi akıllı eski bıdıgım oldu yine benimHaftasonu dügün anneler günü vs ödül olur bizlere nolur dikkat edelim.Sbah eşime normal kendime çavdardan tost yaptım.Evde unutmuşumUnutkanlık hat safhadaBende pastaneden geç kaldım 2 poça aldım ama ögle akşam az yiycem söz

btlkbra zuzu uzun zamandır yoklar.Lajobam sen nasılsın tatlım?

HADEKAM benide alın tatile ogluşumla keyif yapmak istiyorumSağol canım daha iyi kusursuz olabilirz arkadaşım.Ve sen ilk zamanlar çikosuz kaçamaksız harika örek meniler yazardın.Yine yapabilirsin

Kızlar bütün kış zor dayandıgım diyeti iptal ettim.Normal yemege geçtim.Plastik kaplarda dişlerimi doduraz yagsız renktiz tatsız yemeklere niye şimdi son veriyorsun derseniz.Sinek çıktı içindenPLastik kabın içinde etler kokuyor artık ve migdem almadı bugün.

WİNN GAYET İYİ SIMSIKI GÖRÜNÜYORSUN.bENİM göbegi görsen pörsük çatlaklardan zayıfladıkça buruşuyor harita gibiAma elimle söyle yanlara gerdirince diyorum tamam böyle olucak bu göbüş bol göbek hareketi hadi yeni spor videoları gönder yapalım

Kızlar teşekkür ederim. Aynada görüntümde az yanlar cıktı o kadar. Ama tartı ya gelince kendimden nefret eder oldum. Ne zamandır diyet içindeyim artık yoruldum ya.. neden her yediğim yarıyor bana. Eşimi görseniz gece neler yiyor adam gayet iyi. Sinir oluyorm valla.
Ebruş akşama bakim video yollarım .. ben oglanı uyuttum duş alıcam sonra leslie. Spordan önce duş almam gerek oglanın işi belli olmaz kalkabilir
Hadi öptm canlar

Merhaba kizlaar
hepinize tesekkur ederim, esmin tavri devam etseydi kizginligim artacakti ama baktim onda bisey yok amaaan bosver kim ne derse ne dusunurse dusunsun ben istersem cagiririm istemezsem cagirmaaam dedim kendi kendime salladim gitti hepsini
Sabah oglusu dr a goturduk iki haftadir oksurugu burun akintisi gecmedi bide hafiften ateslenmeye baslamisti bogazinda kulaginda kizariklik var dedi dr, uyudu simdi bende koftr yapcam uyaninca yesin minik
Win gule gule kullan canim benimde bi alisveris yapmam lazim da erteliyorum hep, resmine bakiyim merak ettim
Erik yuruyus parkuru cok guzel gorunuyor bizim burda yok boyle guzel bi yer oglusun sikilmiyorsa arabada yuru canim ne guzel
Ebru arada birde olsa esine ayak uydur canim sen artik korumaya gectin bi gun cok kacirsan diger gun dengelersin adami bezdirme diyet diyet diye normal yemek iyi olmus canim ya kilonu korurken bunyede alisir artik normal yemeye
Papatya bende meyve cok sever ve yerim kilo yapacagini da dusunmuyorum bi kase cilekte kac gr seker olabilir ki yada karpuz falan cogunlugu su zaten, hem abur cuburdan iyidir
Hadeka borcunuz bitiyormus ne guzel darisi bizeee otel tatili rahat oluyor helede cocuklarla, erken rezervasyonla uygun biyerler bulabilirsiniz canim ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…