- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #25.801
senin adına çok sevindim mutlu oldum allah kolaylığını verir cnm benimKizlar ben geldim umarim herkes iyidir kilolarda gidiyordur
bugun alisverisimi yaptim yarin yan komsuma sohbet icn hocamiz geliyor dualarla kapanicagim insaallah
Hersey cok hizli gelisti 2 hafta icinde karar verdim Rabbim daim etsin isteyen herkesede nasip etsin
hala cok saskinim disari kapanip hic cikmadim 1 2 aya alisirim sanirim bakalim
özgecim canım benim. bilmem hatırlar mısın beni? 4. bebeğe hamileyken takılıyordum buraya. şimdi kucağımda 5. var. :) okuyordum da giriş yapmıyordum pek. görünce gözlerim doldu inan ki. öyle sevindim ki anlatamam. kardeşimmiş gibi :) hayırlı olsun inşallah RABBİM daim etsin. sevincimi anlatamam güzelim :)Kizlar ben geldim umarim herkes iyidir kilolarda gidiyordur
bugun alisverisimi yaptim yarin yan komsuma sohbet icn hocamiz geliyor dualarla kapanicagim insaallah
Hersey cok hizli gelisti 2 hafta icinde karar verdim Rabbim daim etsin isteyen herkesede nasip etsin
canım sakın sağdan soldan gelen tepkilere bakma. ben de çok tepki almıştım. 17 yaşındaydım. çok açılırsın diyen oldu. ya da niye kapandın diyen.Lajobacim cokbtesekkur ederim canim umarim muavfak olabilirim
Papatyacim yaklasik 1.5 yildir hep aklimdaydi ama hep vesvese verdi seytan nefsim yendi
ama bugun o seytanin bacagi kirilacak nasipse elbette kolay olmayacak ozellikle acik komsularin tepki ve bakislari zor olabilir ailelerden yana hicbi skinti yok sukur ki herkes biliyor ve olumlu tepkiler aldim birkac aya gozler alisir
Kndi ailemde hic kpali yok nerdeyse yani goz asinaligi olmayinca biraz tuhaf geliyor aynadaki bana da alismam gerek
hersey Allahin rizasini kazanabilmk icin gec bile kaldim
Kizlar ben geldim umarim herkes iyidir kilolarda gidiyordur
Canım benim Rabbim dualarını geri çevirmez inşallah herşey istediğin gibi olur kardeşinde şifalar diliyorummm...Yorgunum ruhen bedenen.........Gece tam 12 de oglum uyudu.Tel çaldı annem aglıyor.Krdeşim hastenedeydi.Geç geldim.Çok etkilendi kardeşim malum özelden yazmıştım geçmişimi.Dua etmekten başka bişi gelimiyor elimden.Rabbim onu dogru yola iletsin eskisi gibi namazına dönsünÇevre aile bunlar evlatlarımız için inanın çok önemli kızlar Ruhum yorgun elim baglı agzımda dua .... Gece hiç uyuyamadım.Akşam güzeldi ateş atladık dilek yazıp gömdük oglumla.Sabah namazı kapıları açtım bereket huzur istedim.Ama benim mutlulukalrım uzun sürmüyor.EVimde mutluyu hop bir haber yada bir tel yıkılıyorum.Yarım gülüyorum artık Neyse bu günlerimizede şükür diyelim.
ÖZGEM BOMBAYI patlatmış.Ben watsap oldugu için ilk benim haberim oldu
Geçmişi merak ediyorum bakıp yazıcam ilk fırsatta.
Ayyy inanmıyorummmm ebrucum bence evden bişeyler götürsen ya da yogurt, salata, ton balığı falan bu gibi şeylerle idare etsen.....Kızlar bütün kış zor dayandıgım diyeti iptal ettim.Normal yemege geçtim.Plastik kaplarda dişlerimi doduraz yagsız renktiz tatsız yemeklere niye şimdi son veriyorsun derseniz.Sinek çıktı içindenPLastik kabın içinde etler kokuyor artık ve migdem almadı bugün.
WİNN GAYET İYİ SIMSIKI GÖRÜNÜYORSUN.bENİM göbegi görsen pörsük çatlaklardan zayıfladıkça buruşuyor harita gibi Ama elimle söyle yanlara gerdirince diyorum tamam böyle olucak bu göbüş bol göbek hareketi hadi yeni spor videoları gönder yapalım
cANIM MENÜNDE SPORLARINDA HARİKA BENCE.Aynı çıkmışsın ama yarıns abah eksilirsin merak etme.menümü yazayım
sabah 07.10
2 dilim çavdar, 1 yk tulum peyniri dereotu, domates, salatalık, 8 zeytin
ara 10.30 1 1 elma, 1 armut
öğlen 12.30
2 servis kaşığı, kıymalı ıspanak, 3 kaşık yoğurt, 1 dilim çavdar,
2 parmak kadar karışık tost, kızımdan kalan
ara 16.0 1 elma
akşam 18.30 1 dilim çavdar, 2 yk ıspanak, 4 yk zeytinyağlı patlıcan, bolca salata
ara 2 avuç beyaz leblebi
5 mil leslie, 3 lt su, 2 fincan yeşil çay ( ekmek fazla olmuş şimdi yazınca )
spora devam ne güzel canım bırakma darısı bana.Merhaba kızlar
4 fast mile yaptım. Sabah da okula gitmeden slim in 6 yapacağım inşallah
Benden bekliyordun dimiözgecim canım benim. bilmem hatırlar mısın beni? 4. bebeğe hamileyken takılıyordum buraya. şimdi kucağımda 5. var. :) okuyordum da giriş yapmıyordum pek. görünce gözlerim doldu inan ki. öyle sevindim ki anlatamam. kardeşimmiş gibi :) hayırlı olsun inşallah RABBİM daim etsin. sevincimi anlatamam güzelim :)
canım sakın sağdan soldan gelen tepkilere bakma. ben de çok tepki almıştım. 17 yaşındaydım. çok açılırsın diyen oldu. ya da niye kapandın diyen.
sen ONUN rızasını düşünüyorsun, RABBİM her daim yanında olur senin. ben ebruştan bekliyordum iyi haberleri, senden geldi. sakın vazgeçme, sakın kimseye kulak asma. ömür senin, imtihan senin canım. hayırlı olsun tekrardan :)
Günayyyydıııınnnn kızlar yürüyüşümü Yaptım dönüşte kayınvalideme uğradım kahvaltıya kahvaltı yaptık şimdi yeşil cay içiyorum bol limonlu
Ne güzel direnme gücü geliyor sanırım kapanınca savunma hissin kuvvetleniyorgünaydın kızlar motivasyonum düşük
bir müddet tartılmamaya karar verdim
çünkü hergün tartıda başka bir rakam görüyoruım ve aradaki farklar hep bi kiloya yakın oluyor
mesela bir gün 58
ertesi gün 57.1
daha sonraki gün 58.4 gibi
şimdi kilom hangisi diyorum sinir oluyorum.
ve tatlı yedim az önce((
özgem günün bomba haberi senden gelmiş
ne kadar sevindim bilemezsin
Allah içine sindirsin ve daim etsin
hem güzel hem zor bir karar
ben de izmirdeyim biliyorsun
ünv okurken kapalıydım ve hocalarımdan çok baskı gördüm
sen akıllı bir kızsın neden örümcek kafalı olmayı tercih ediyorsun
aç başını dediler
bir bez parçası gibi gören çok oldu ama benim kapalı olma isteğimi tetikledi bu daha da
bir de çalışma hayatımda bazı veliler öğrencilerini bana vermek istemedi aynı düşünce tarzından dolayı.
oysa inancım beni ilgilendiriyor başkasını değil. velhasılı kelam olumsuz algılar zamanla yıkılıyor.
en başta benim babam karşı çıkmıştı kapanmama. en büyük baskıyı ondan gördüm. komik ama saygı duymamıştı o dönem.
kapalı bir bayan olarak ön yargıları kırmak adına belki biraz daha çalışkan biraz daha kültürlü olmak gerekiyor.
kendini dini ilimlere verirken güncel konuları ve kitapları da ön planda tut derim. birkaç gazete takip et.
senin çevren gerçi daha kabule yakınmış.
başarılar diliyorum yeni özgeye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?