Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

ARASER sağol canım duadan başka bişi yapılamaz.Cumartesi psikologdan randevu aldık.Sorma plastik kapta diye zorla yiyiyordum etler kokmaya başladı vs....Bende azııck normal yemeklerimden yiycem tatlı hakkımı başkalarını vermeyide ögrenicem.

ebrulim mesele ne bilmiyorum ama tez zamanda kardeşin sağlığına kavuşur inşallah.
zor işler ailede bi sıkıntı varsa herşey yarım kalıyor.
sevinçler buruk hayat tatsızlaşıyor.
cumartesi doktorun yönlendirmesi ile inşallah hayırlı güzel bir
şekilde mesafe kat eder kardeşin.

gizli takipçiler mi varmış
gelin siz de kızlar

araser şeytanın bacağını kırarsın inşallah sen de

papatyam piknik ne güzel bir de mangallll oh mis
biz de pazar gideceğiz ama kaçırırmıyım kaçırmaz mıyım bilinmez :)
sen yine dikkat et. sporun hakkını veriyorsun
diyet yemenın de hakkını ver.

ebrulim plastik kap diyet yemek sinek......
benim çok hoşuma gidiyordu diyet yemek üreten bir firma ama böyle kötü olmasındansa hiç olmasın.

Heh ben geldim.. Sabah 7 den bu yana yeni oturdum. Kızlar kocam web işi yapıyordu ya genelde evdeydi bilir bi kaç kişi. Dün eski patronu aradı geri gel dedi ve kocam bu sabah işe başladı .. yani bu ne demek oluyor sabah gidip akşam gelecek ehe bugün aynı bu Smile gibiyim. Mutluluktan ev işine Attım kendimi .. Salon takımının yerlerini değiştirdim. Dipbucak temizledm. Halıları kaldırdım bu hafta yıkamaya göndericem inşallah... Oglan uyusun dış merdiveni yıkıcam. Sonra yerleri siler toz alır sonra banyo temizler duş alır .. sonra yemek yapmaya geçerim. Akşam yemekleri gelecek artık aileme. Nasıl özledim bir bilseniz düzeni. Kurban oldugum allah duamı kabul etti. Inşallah herşey daha da iyiye gidicek diye inanıorm.

ÖZGEEEM tebrik ederim .. benim ona daha cesaretim yok inş bize de nasip eder allahım

Ebruş kardeşine geçmiş olsun. Inş psikologa gidince daha da düzelir üzülme lütfen. Ne kadar iyi düşünürsek o kadar iyi şeyler gelir başımıza.

88 li senin o kdr cocugun mu vardı ya. Ay ben ikincisine cesaretim yok. Maşallah
Niye gelmiosun buraya.

Areses eksi mi cıkmış vayy ee süper
Tatilde aldıklarını hafta gönderirsin

Papatyam her zmn ki sporunu yapmış ve piknik he ay ne şanslısın cnm ya. Bizi yerimze de eglen. Ay hatta voleybol oyna bnm için ..

Hadekam nabersin ya .. Tartılma bencede bazen bende öyle diyorum dayanamıorm.

Bu arada kızlar dün 74.5 bugün 73.3
Sabahdan bu yana durmadım Dün de akşamı erken kapatmıştım. Sanırım ödemde gidiyor. Cok şükür. Ay başım ağrıyor yq. . Agrı kesici de kalmadı pofff

PAPATYAM sağol canım Allah yardım etsin ona.Piknik ne güzel.Bende eşime diyorum ne zamandır canım mangal istiyor.Gidelim topraga basalım vs..Ama malum dügün mevsimi başladı 2 hafta sonu doluyuz
Sporunuda yapmışsın

HADEKAM sağol canım bizler büyük rol oynuyoruz tabi okul arkadaş çevreside öyleBende tiskindim artık plastik kapta yemekten vs....
WİNN eşinin işe girmesine çok sevindim canımSeninde düzenin yerine oturur hem.Eksi çıkmışsın ne güzel.Kolay gelsin sana

Bugün ki menüm
Sabah
1 simit, peynir domates,zeytin 1 yumurta, Salatalık şekersiz cay

Ara :
1 Türk kahvesi

Öğlen :
1 dilim lıgt ekmek, 2 kasık Havuç tarator

Ara
1 kurabiye

Aksam
1 tane sigara Böreği, 1 kase Kuru Meyveli yoğurt

45 dk yürüyüş ve sabah 7 dem beri iş yapıyorum cam sildim, evi sildim süpürdüm ütü Yaptım....

Kizlar bugun resmi olarak kapandim ve feraceyi giyip kv geldim gorumcmin d.g bugun onu kutlamaya cok guzel gecti hoca tekbirlerle kapatti ve Allah daim etsin butun gunahlarin silindi dedi cok duygulandim
hepinizden tek tek Allah razi olsun hic kimsenin vermedigivdestegi morali verdiniz tekrardan dostlugunuzu gosterdiniz yorumlariokudukca icik acildi
eve gidince tek tek yazarim

Bugün
Sabah : 1 dl çavdar,1 dl peynir ,1 domates ,1 salata,3 zeytin
Ara: 3 çilek
Ögle :1 kepçe çorba,1 kepçe makarna,2 dl tavuk göğüs eti,mevsim salata ,250 ml kola
ARa: 1 activia,1 elma
Akşam: 1.5 tabak türlü ,3 yk yogurt,5 acı biber
Ara: yogurt kürüm

Kola olmadı ama sıcaktan bunalıp içtim.eve gelince banyo wc sildim .balkon yıka çm as yemeklerimi yaptım.oglanda yaptıgım etkinlikle oynadı .Oglanınuyuturken içim geçiyormuş ki eşim geldi.namazı kıldım.Dedim ateş Basıo koşturmaktan.Haklısın dedi.Sabahiçin tostlarımızı hazırladı ve ütü yap demişti.Bırak anneme ütületirim YRın yat sen dedi :)) cidden halsizim uykusuzluk ve sabah ezanından sonrada zor dalıyorum ( hayırlı geceler kıxlar

bu gün planda olmadan dışarı çıktık, çok dolandık çok açıktık ve sonuç çok ama çok yedim üstüne de eve gelirken akşam akşam yolda bir ton tatlı alıp yedik yani anlıyacağınız çok kötüyüm kızlar benimde gözüm doymuyor papatyamm

araba aldık kızlar aldık dediysem eşim beğenmiş zaten beraber gidip baktık aslında ben önceki arabamızı daha çok beğeniyordum ama işte, neyse bir ay içinde gelecek araba ödeme çok zorlayacak ama bilmiyorum bir yolunu bulacağız artık

ebruli1820 canım kardeşine geçmiş olsun, umarım tez zamanda sağlığına kavuşur

wisdom01 canım adına çok sevindim düzen önemli , bu durum eminim ki size iyi gelecek

Günaydın kızlar yürüyüşümü yaptım geldim kahvaltımı yaptım yeşil çayımı içiyorum şimdi Face de bir video izledim cok hoşuma gitti kadının anlattıkları videoyu burda paylaşamıyorum ama söylediklerini tek tek yazıcam size gercekten cok haklı buyrun okuyun

Karen Hill
Benim size bir kac sorum var
Bıkmadınız mı?
Gercekten bıkmadınız mı?
Yorgun kalmaktan, hasta olmaktan, sürünmekten, kendinizi begenmemekten, her gün tartılmaktan, her gün acaba ne yedimi düşünmekten, her seferinde suçluluk hissi duymaktan, hani beceremedik yapamadık kaçırdım gibilerinden, her sene yaza panik olarak hazırlanmaktan, çünkü son dakikaya bırakıyoruz çünkü bütün kış yedik e son dakika bikiniye iyi gözükmek istiyoruz bu neye benzer biliyormusunuz parayı çalıştın çalıştın kazandın bir günde harcadın yani cok ilginç bıkmadınız mı bütün bunlardan
Her sene diyetisyene gitmekten, her sene bir care bulmaktan, haplar kullanmaktan, bunun sonucunda sinirli olmaktan, mutsuz olmaktan gercekten bıksaydın ben bunu bir kerede halledecem, ben zoru başarıcam ama bitecek artık yeter artık.... sizi anlamıyorum değil bende 70 kilo vermiş bi insanım ben artık yaza hazırlanmıyorum ben hep hazırım çünkü ben hep kendime bakıyorumm olay beyinde bir düşünün BIK-MA-DI-NIZ-MI?

Gerçekten bunlardan bıkmadık mı arkadaslarrr.......

Aaa kimsecikler yok.Hayırlı ,az kalorili,saglıklı bol sporlu ,bol kahkahalı birgün olsunDeliksiz güzel bir uyku çketim ve olumlu düşünmeye çalışıyorum o kadar.Hala canımı sıkna bazı şeyler var.İyi düşünelimki iyi olsun.Bu sabah kesin baya eksiydim.O kadar hafif karnım inmiş uyandım.Ama oglum uyanınca telaştan tartılmayı unuttum.Akşama kızlar çagırdı sahilde hava alırız iyi gelir dediler.Kepekli sandiviç yeriz söz dedilerSonra sahilde yürüyüş yaparız dediler.Gerçi onlar her salı ve perşembe yürüyorlar.Ben ogluşu kıyıp bırakamıyorumAslında 1 saat vijdan yapmadan eşime bırakıp açık havada yürüsem çokta güzel olurNeyse akşam o kadar izmir köfte ve mısırlı pilav yapmıştım.Yarın akşama hazır durur yemegim bari.Bu hafta temizlik yapmıycam.Yarın akşam kandil anca yemek ye anneleri ziyaret et ibadet et vs .....Cuartesi iş çıkışıda şehir dışı dügüne gidicez pazar dönücez.P.tesi nasipse yaparım.Bazen pasaklı olmak iyidir

Kızlar Günaydın ..
Kalan kışlıkları da kaldırdım. Hava inanılmaz sıcak haziran temmuz agustos da burayı düşünemiyorum hoş biliyorum da
Oglum sabaha kadar dön dön yattı uyuyamadı bir türlü .. Sabah 7 den bu yana da halsiz biraz da ateşi var. Hatta süt içirdim biraz kustu. Doktorunu aradım . Salgın varmış. Güneş etkisini yitirsin de doktora götürücem.
Bir saattir uyuyor. Gidio gidip ateşini ölçüyorum. Inş kötüye gitmez

Araser bıktımmmmmmmmmmmmmmmmmmÇok güzel bakayım facetende.Ohh yürüyüş kahvaltı yapılmış
Özgem tekrar hayırlı olsun.Çok duygulandım darısı benim başıma
Hawar hayırlı olsun arabanız canım kazasız belasız kullanınBende genelde kendimi kastıgım zaman ve perşembe özelikle oluyor.Ama bugün dedimki ekmek mi istedi canım yiycem çiko mu yiycem diye düşündüm ama yemedim.Ama çok istersem 1 çiko yerim kasınca 3 ççikoyu istemedende olsa yiyiyorum.Herşey psikolojide bitiyor.Akşam cips vardı yemiycem günümü mahfetmiycem diye düşünseydim paket bitmişti.5-6 TANE adlım canım istemedi sonra..
winnn Benimkiler hazır ama eşimin yazlıkları çıkartıp yıkayıp ütülemem lazım.Geçmiş olsun paşamıza.Benimkide sesi degişik şurup veriyorum burnuna fısfıs sıktırsa rahatlıycak.AMa çok inat(

Areser ben B I K T I M ..
taaa 2013agustosdan bu yana diyet yapıyorum. Bu sene üç dolacak. Biraz önce naptım yarım bardak süte bisküvi koydm yedim sanki faydası varmış gibi .. Sırf göz doysun diye.
Eee napıcaz biz areser .. Spor yapmazsak olmuyor işte. Ohh sen yürümüşsün ne güzel keşke bende yürüyebilsem.

Ebruş sen yazıyosun ya okumaı nasıl seviyorum anlatamam. Böyle aktifsin olumlusun hissediorm yani .. maşallah sana. Sende akşama bol yürü sabaha daha eksi görürsün bak gör bende yiyorm bol artı görürm artık

Hawarım hayırlı ugurlu olsun .. araba el ayak resmen .. Arabasız olmuyor. Bende araba istiorm ama kendime. Eşimin arabası spor tarzı hem süremem hem trafikte taciz ederler beni.

Selamlar hepinize
Hawar hayirli olsun arabaniz kazasiz belasiz gule gule kullanin
Ebru aman bu haftada pasakli olalim nolcak bende bu hafta saldim gitti, regl oldum ya kafam rahat stresim yok temizlik de yapasim yok aksam doya doya yuru, vicdan yapacak bisey yok ki kuzum babasina birakiyosun sonucta onlarinda birlikte vakit gecirmeleri gerek buna firsat vermis oluyosun, yoksa babalar topu hep anneye atiyo
Wisdom esinin isi hayirli olsun evinize de duzen gelir iyi olur, canim istedi sut biskuvi yaaaa oglusa gcmis olsun canim bizimki de iki haftadir atlatamadi sali gunu dr a gittik ilac kullanmaya basladik salgin var gitmedi zaten bu sene hastaliklar salginlar
Areser yuruyus yapiyosun ne guzel bende oglani parka goturunce pesinde kosturmaktan baska bisey yapamiyorum ama evde muzik acip birlikte dans ediyoruz o da spor sayilir dimi ama

Funden beri oglum uykusu gelince yatiyor uyuyor aman nazar degmesin onceden ben yaninda yatmadan uyumuyordu sutten kesecegim bi hafta sonra mirac kandilinde hissetti mi naptiysa yakami birakmiyo surekli pesimde napcaksak boyle az once yine tutturdu emecegim diye bende hadi oglum yatagina yat dedim hayrrt cikti yatti sonra bi baktim uyumus bende uyusam super olur da yemek yapmam lazim gunu erken kapatmam yarin hic degilse gecen haftayla ayni cikmam lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…