Selamlar hepinize
Hawar hayirli olsun arabaniz kazasiz belasiz gule gule kullanin
Ebru aman bu haftada pasakli olalim nolcak bende bu hafta saldim gitti, regl oldum ya kafam rahat stresim yok temizlik de yapasim yok
aksam doya doya yuru, vicdan yapacak bisey yok ki kuzum babasina birakiyosun sonucta onlarinda birlikte vakit gecirmeleri gerek buna firsat vermis oluyosun, yoksa babalar topu hep anneye atiyo
Wisdom esinin isi hayirli olsun evinize de duzen gelir iyi olur, canim istedi sut biskuvi yaaaa
oglusa gcmis olsun canim bizimki de iki haftadir atlatamadi sali gunu dr a gittik ilac kullanmaya basladik salgin var gitmedi zaten bu sene hastaliklar salginlar
Areser yuruyus yapiyosun ne guzel bende oglani parka goturunce pesinde kosturmaktan baska bisey yapamiyorum
ama evde muzik acip birlikte dans ediyoruz o da spor sayilir dimi ama
Funden beri oglum uykusu gelince yatiyor uyuyor aman nazar degmesin onceden ben yaninda yatmadan uyumuyordu
sutten kesecegim bi hafta sonra mirac kandilinde hissetti mi naptiysa yakami birakmiyo surekli pesimde napcaksak boyle
az once yine tutturdu emecegim diye bende hadi oglum yatagina yat dedim hayrrt cikti yatti sonra bi baktim uyumus
bende uyusam super olur da yemek yapmam lazim gunu erken kapatmam yarin hic degilse gecen haftayla ayni cikmam lazim