- 2 Eylül 2013
- 1.655
- 2.146
- 448
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #25.841
elbet zor günlerin olucak ve kötü insanlar seni kırmak istiyecek ama iman gücün herşeyin üstesinden gelicek 5 vakit namazını kılan bi insanı allah insan şeytanından korur zatenKizlar iyi geceler
88 li hatirlamaz olurmuyum canim seni biliyorum tabiki guzel dileklerin icin tesekkur ederim yorum yazmna cok swvindim hepiniz ayri ayri buyuk moral verdiniz
lajoba canim senin hikayen enteransnmis yaniruyanda falan birsey mi girdun bu oyke ani karar verip kapnmissin ama acilmaman iyi bi irade ornwgi olmus demek cidden icinden gelmis
Hadeka canim babanin tasvip etmemesi hakkinda uzuuunnn bi yazi yazardimda burasi yeri degil iyi ki dinlemeyip kapanmissin
araser papatya hawar rabia ebrumm hikmetcim unuttugum varsa affola ayri ayri tesekkur ederim
Bu kapanma mevzuu bana insanlarin gerck yuzunu burkez daha gosterdi ben iyi bir sey yaptim ya buna gercktn sevinenle haset edenleri cok iyi gordum ve cok uzuldum
sofu oldu diye laf sokanmi ararsin aaa ferace dedigin bumuydu benseni baska turlu kapancan sandim diyenmi
ama gercktn mutlu olnlar hayirli olsun darisu basima( isteyenler ) kizimin ogretmni bile annemden cok mutlu oldu diyebilirim
Hawarcim arabaniz hayirli ugurlu olsun kazasiz belasiz iyi gunlerde kullanin insaalah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?