Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

araser bıktık ki ne bıktık
ama bir tokat gibi yüzümüze çarpınca anlıyruz gerçeği
ebrum ne güzel uykunu alıp güne olumlu başlamışsın
inşallah böyle devam eder her günün
sen pasaklı değilsin bi gün temizlik yapmamakla pasaklı olunmaz
nice kadınlar var aylarca ev temizlemiyor
onlar pasaklı

hawarım ben de dün akşam canım bişey istedi dışarıda yedik
bazen zincirlerini kırarcasına yemeğe saldırıyoruz
kendimizi kısıtlaya kısıtlaya diyetteyim modunda olduğumuz için ters
tepiyor sanırım
ümitsizliğe düşmeden tekrar başlıyoruz
yapacak bişey yok

arabanız hayırlı olsun
eski arabaya alışık olduğun içindir
şimdi yenisini de kullanın biraz alışırsın.
sorması ayıp ne aldınız
Allah ödeme kolaylığı versin
bize de tez zamanda nasip etsin

özgem feraceli güzel nasılsın bakalım
kapanmışsın ama tam kapanmışsın anladığım kadarıyla.
Allah daim etsin tekrar
dualar falan çok güzel bi kapanma töreni olmuş
ben kendi kendime karar verdim ve öyle kapandık.
bi tören olsaymış iyi olurmuş:)

wisdom bize de geldi sıcak hem de fena geldi
dün sıcaklık 38 dereceydi
bu daha başlangıç
çok sıcak olacak
yıka kaldır işini bitirdin sanırım.
kilo konusunda da 2013 ağustostan beri çok mesafe katettin kendine haksızlık etme
oğluşa da geçmiş olsun. salgın her yerde var sanırım
ebrulim sen de aynı şekilde.

merhaba kızlar
özgecim hayırlı uğurlu olsun inşallah.
areser valla ben de bıktım. aslında bu yaşamı yaşam tarzı haline getirmemiz gerek ama olmuyor işte. dün akşam piknikte yedim sonradan da çok pişman oldum. ama mideye giren girdi. yapacak bir şey yok.
hawarcım güle güle kullanın arabanız. allah kaza bela vermesin inşallah
ebrucum boşver bir hafta da temizleme yaaaa....
zamanı iyi değerlendirmek gerek. hep olumlu olmak, hep güzel şeyler yapmak gerekiyor...
wisdom kolay gelsin canım. son 2 senedir giyinme odam var da yazlık kışlık ayırmıyorum. ama eskiden deli olurdum. hiç sevmezdim.

Kızlar Pazartesi bir arkadasım akapunktura başlıyor bende başlasam mı diye düşünüyorum diyet listesi veriyor oldukça sıkı bir diyet bi de bir arkadasımız gidiyordu buraya artık canım hiç tatlı tuzlu aramıyor midem küçüldü diyo napıyım sizce başlasam mı?

Araser Benim arkadaşım gitti ama yemeye devam ediyor ona güvenip haliyle veremiyor.İstersen dene sen zaten güzel besleniyorsun canım.Ki bende göbek basen 30 dk ayırsan herg,n deigişimi görüceksin

Papatyam giyinme odası ah keşke benimde olsa Ayırmak zorunda kalmasamOlumlu düşünmezsem kafayı yerim zaten.

Winnnn iyi degilim ama iyiyim diyorum gülüyorum giyiniyorum.Dılarıdan gören bu ne neşe diyor birde içime sorsunlar.Ama evladım var eşim var iyi olmak yada görünmek zorundayımdiyete başlıyorum baktın mı facebokktan harika besleniyor yaKeşke bizde öyle iradeli olabilsek.Gerçi yaz geldi yemek pek yenmez ekmekte öyleAma dondurma için bişi diyemiyorum

Hdekam canım benim çocuklu ev dagılıyor ben ise yastık bile düzenli dursun istiyorum.Ama düşünüyorum ya çocugum olmasaydı o yastıklar şıkır şıkır dursa ne anlamı olurdu diyeSonra hemen boşveriyorum dagınık evde yaşanmışlık vardır diyorumDiyetteki kız facebook diyorki kaçamak olur insanız ama onu sporla yada ertesi gün daha az yiyerek dengelebilmek marifet

Lajobam sen hepten saldın deseneogluşa geçmiş olsun canım.Benimkide olucak diye kokuyorum burnu tıkalıBenim oglum 21 aylıktı çok agladı çok zorlandı.Bende ateşkendim ısıtmalandım zorluk çektim sütüm çok vardı ondan .Sıcaklar gelmeden hallet canım.Oyy kıyamam kendi kendine uyurmuş paşa.Yaaa evet babası her akşam vijdan yapmadan bırakıyor ben arada bırakmışım çok mu dimi ama :))

merhaba arkadaşlar
hepinize teşekkür ederim daha iyileri sizin olsun

bende bu gün kızların yazlık kışlıkları ile uğraştım, bizimkileri de artık düğün dönüşü artık

hadeka opel astra aldık, edukeşın mı ne öyle bir şey, bizim önceki araba peugeot 3008 di jip tarzı yüksek, ama bu arana klasik bir model, eski arabanın sırıflar çok pahalı gerçi bence buda pahalı ama eşim dedi model yükseltmek için en az bir 5 koymamız lazım üstüne iyisi mi 10 koyup sıfır alalım, umarım çok daha iyileri sizin olur canım nasıl ödeyeceğiz bakalım

Iyi geceler kızlarrrr
ebruli1820 şimdilik bir iki hafta demiyim diyorum bişey kaybetmem belki de değişir kararım hiç gitmem eşimle de bir konuşayım bakıyım o ne dicek
hawar hayırlı olsun canım Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin
M maviduvar1 ahh canım yaaa ne güzel spor da yapmışsın yaptığın spor boşa gitmesin biraz daha gayret et tut kendini ben artık önüme bişey geldiğinde kendime soruyorum bunu yersem ne kazanacağım ne kaybedeceğim kaybedeceğim seyler fazla olduğu için yemiyorum
lajoba olgusuna cok geçmiş olsun ortalıkta bir salgın var yine benim arkadasın cocukları serumla düzeldiler ancak...
hadeka doğru söylüyorsun diyetteyiz diye ters tepki yapıyor bazen sıkmadan yavaş yavaş diyoruz ama o da olmuyor napcaz biz böyle
wisdom01 eşinin işi hayırlı olsun canım ne güzel bir düzene gireceksiniz artık senin adına sevindim

Kizlar iyi geceler
88 li hatirlamaz olurmuyum canim seni biliyorum tabiki guzel dileklerin icin tesekkur ederim yorum yazmna cok swvindim hepiniz ayri ayri buyuk moral verdiniz
lajoba canim senin hikayen enteransnmis yaniruyanda falan birsey mi girdun bu oyke ani karar verip kapnmissin ama acilmaman iyi bi irade ornwgi olmus demek cidden icinden gelmis
Hadeka canim babanin tasvip etmemesi hakkinda uzuuunnn bi yazi yazardimda burasi yeri degil iyi ki dinlemeyip kapanmissin
dediklerinde cok haklisin kapali olunca direkt bi cahil geri kafali gibi goruyo cogu
"" aydin kesim"" bizim hoca okul okumamis sirf medrese egitimi gormus ve hafiz ve her konuda bilgisi var tarihi senden benden iyi biliyor kulturlu bi bayan demem o ki okul okumakla sadece aydin insan olunmuyor kapali olmakla cahillik ortusmemeli acikta kapalida Allahi yarattigi ayni insan neticede fikirker ayriysa saygi duyulmali okadar
araser papatya hawar rabia ebrumm hikmetcim unuttugum varsa affola ayri ayri tesekkur ederim
Bu kapanma mevzuu bana insanlarin gerck yuzunu burkez daha gosterdi ben iyi bir sey yaptim ya buna gercktn sevinenle haset edenleri cok iyi gordum ve cok uzuldum
sofu oldu diye laf sokanmi ararsin aaa ferace dedigin bumuydu benseni baska turlu kapancan sandim diyenmi
ama gercktn mutlu olnlar hayirli olsun darisu basima( isteyenler ) kizimin ogretmni bile annemden cok mutlu oldu diyebilirim
Hawarcim arabaniz hayirli ugurlu olsun kazasiz belasiz iyi gunlerde kullanin insaalah

Son düzenleme:
elbet zor günlerin olucak ve kötü insanlar seni kırmak istiyecek ama iman gücün herşeyin üstesinden gelicek 5 vakit namazını kılan bi insanı allah insan şeytanından korur zaten

Kızlar hiç dogru düzgün menü paylaşımı yapmıyoruz hadi artık burası bir diyet günlüğü güzel menüler yazalım bende ne zamandır resimli menü paylaşmıyorum bügun sizin için fotoladım işte bugün ki menüm :
Sabah
ac kanununa ılık limonlu su
Yarım saat sonra 1 bardak taze sıkılmış portakal suyu
45 dk yürüyüş
Kahvaltım

Ara : bir avuç ceviz ve Fındık

Öğlen

Ara :
Bir Türk kahvesi şekersiz.,..

Aksam
Akşamı çektim zannettim çekememişim
Küçük boy ton Balığı , 2 kasık kıymalı patates yemeği

Ara :
3-4 tane Çilek 1 kupa az Sütlü şekersiz Nescafé

2 litrede su içmişimdir aksam üstüne de dışarı çıktım epeyce Yürüdüm.....

Feraceli sagol canim zaten inan ki artik gulup geciyorum ben kimsenin gonlu olsun diye ya da esim istiyor diye kapanmadim ki gonlumden bu gecti ve yaptim sadece Allahin rizasini kazanmak icin bu kimsenin yorum yapmaya hakkida yok aslinda
Benim ruhum acti herseye sahibim ama tam olarak mutlu huzurlu degildim sohbete gitmek bana huzur verdi ve ders almam gerektigini daha fazla orda vakit gecirmm gerektigini hissettim ordan cikinca basimi acmak bana agir geldi kimle arkadasli yaparsan ona benzermissin misali ordaki insanlardan feyz aldim ve kapandim yani

tam 2 saat ütü yaptım, o kadar biriktirisen olacağı desenize
dahada var kaç makine yıkadım bilmiyorum, kızlara yeni aldıklarımda duruyor onları da yarın artık yıkar ütülerim

areser canım benim kız kardeşim bir dönem yaptırmıştı hem akapuntur ve diyet listesi diyete uyarsan veriyorsun, ama akapuntur bende pek işe yaramadı diyordu, tabi memenun olan insanlarda var ama bence sen kendini gayet iyi frenliyorsun oraya para vermene gerek yok
bu arada menünü bengendim, bide ton balığımı alıp yapıyorsun yoksa konserve mi alıyorsun

osge1989 canım herkesin doğrusu farklıdır, birbirimizi faklılıklarımızla kabul edersen dünyada çok güzel bir yer olur zaten, ama malesef bunu insanlara anlatamıyoruz

M maviduvar1 akşamı haifi kapatsan aslında spor zaten yapıyorsun yakarsın , gerçi sana diyorum ama bende en çok akşamları yiyorum özellikle çayın yanıan birşeyler olsun istiyorum

hawar evet kendimi tutabiliyorum ama bir dönem geliyor sayıp tekrar alıyorum bir yere bağlı olursam daha iyi olacak diye düşünüyorum en azından bir alıp iki vermem durur.... Konserve alıyorum canım normalde lıgt kullanıyorum ama bugun bulamadım bende yağını iyice süzüp öyle tükettim....

Osge bazen radikal kararlar vermek gerek yoksa nefsimize yeniliyoruz malesef, bende oncesinde istiyor aman okul bitsin aman su olsun falan diye kendimi oyaliyorken bi kac gun cokca dusundukten sonra sabah kalktim ve bugun olmazsa ne xaman olacak dedim oldu cok sukur.. hadeka gibi benimde hocalarimdan akil vermeye calisanlar hatta aciklarla kapalilarin savasabilecegini dusunup beni yolumdan cevirmeye calisanlar olmadi mi olduu.. hepsi benim irademi kuvvetlendirmemi sagladi o kadar.. butun olumsuz yorumlardan mutlu oldum cunku ne kadar dogru bi sey yaptigimi gosterdiler nefsimi yenmemi sagladilar.. sende bosver herkesi sen mutluysan huzurluysan birak onlar laf sokmaya calissin bu sadece seni guclendirir, sabrini artirir..

Kizlar gec saatte kisir yedim yarin tarti yuzume tokat gibi carpinca gercekleri idrak edip baslarim heralde diyete tekrardan, sanki hedefime ulasmisim da kilo koruyorum yaw

Gunaydin kizlarr ben geldim ne zamandir yokum ama sizleri cok ozledm ara ara okudum hepinizi bu hafta biraz yogundum abnemler umreye gittiler onlari yolcu ettik sonraki gunler taziye icin gelenler oldu dunde doktora gittim 1 yildir trioidlerimin kontrolunu yaptirmiyodum doktorum baya kizdi 6 ayda bir gelceksin demistim diye ulktrasonla bakildi anladigim kadariyla sag lop ta 5 6 tane kist olusmus bide sekerime bakildi pazartesi gostericem doktora hayirlisi artik
Pazartesiden beri cok guzel devem ediyodum diyete ama dun bozuldu biraz doktora az gittim 12 ye kadar bisey yemeyince oglen baya yedim ama aksama erken kapattim birazdan tartilcam
Ebrum kardesin nasil oldu sen nasilsin canim inan bi cogumuz oleyiz disardan guluyolur icimizi biz biliyoruz
Ozgem coook sevindim canim rabbim devamini getirsin ins sen etrafinsakilere bakma sonucta herkesin kendi tercihi sen kendini nasil guzurlu hissediyosan ole olsun
Hikoss naptin canim oglus atesli diye okudum sanirim simdi nasil
Papatya spora devam ne guzel
Araser havar hadeka lajoba unuttugum kim varsa kizlar sizler okuyorum ama aklimda kalmadi birazdan tartilip yazicam

günaydın hanımlar
areser harikasın canım sabah sabah süper
B Btlkubra canım iyi olmanıza sevindim ama ihmal etme benimde sol lopda var iki tane kist benimde 6 ayı geçti , gitmem lazım

kilo bilidirimi yapayım
geçen hafta 63
bu hafta 63.1

bir haftayı boşa geçirdim neyse sağlık olsun diyelim haftayada düğün tantanası

araser canım benim bi arkadaşım da akapunktura gidiyor ama hiç bir kilo kaybı olmadı
yeme isteğimi azalttı diyor ama bi değişiklik yok.
arasercim menü harika
evet menü paylaşmıyoruz bu ara
ben paylaşamıyorum açıkçası kötü örnek olmamak adına
güne yağmurla ve yürüyüşle başlamışsın ne güzel

hawarım kazasız belasız kullanın inşallah
bence de Peugeot 3008 daha harika görünüyor
ama bu arabaya da alışırsın
ütü kaç haftadır yapmıyorsun kuzummm
yazlık kışlık geçişindendir . bitirirsin inşallah
gerçi benim de şuan iki güne bi çamaşır yıkıyorum
as kurut topla katla ütüle şeklinde geçiyor. ütü sepetim bi boş kalmıyor.

wisdom eşinin işi hayırlı olsun canım
gündüz çalışıp akşam evde olması daha güzel tabi
hem ayağına dolanmaz gündüz hem de planlı bir hayat yaşarsın
yeni işinde başarılar eşine :)

ebrulim nasılsın ben de merak ettim seni ?
kan kusup kızılcık şerbeti içtik demek zorunda kalıyor insan bazen
seninki de o hesap
bu güner de geçecek güzelim
giyin süslen tabi.
motivasyonun moralin artar

papatyam doğum günün kutlu olsun nice güzel yaşlara eşin evladın ve sevdiklerinle inşallah.
hayatta tek kaybettiğin şey kiloların olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…