Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Çok geçmiş olsun canım böyle şeyler ihmal etme gelmez kendine iyi bak....

Papatyacim dogum gunun kutlu olsun nice saglikli huzurlu mutlu yaslarin olsun

hkmetcm gozumden kacmis esin is degistirmis sanirim hayirli olsun gunduz evde olmamasi senin icin daha iyi olur

ebrucum canim benim nediyeyim bilemiyorum cok naif hassas birisin uzuntunu cok icinde yasiyosun ama hayat imtihan canim inan kimsenin hayati 4 4 luk degil cok daha zor imtihanlar verenker var dua bol bol istigfar edelim ve sukredelim elden baska birsey gelmez

Selamlar hepinize
Hadeka bende senin gibi iki ileri iki geriyim ya napcaz biz boyle

Gecen hafta 60.4
Bugun 60.2
Giden 200
Hedef 57

Yinede dun gece yedigim bi tabak kisirdan ve 3 biskuvi 3 lokumdan sonra fena degil, ama hep boyle kendimi avutuyorum yiyorum yiyorum kilo koruyorum diye halbuki amacim kilo kotumak degil vermek

Hayırlı cumalar kızlar.Dün menüm iyiydi.Avmde çeyrek diyet sandiviç yarım kahve içtik hepimiz ama yinede koca hafta 1 er cıss yedigim için 53ü koruyamadım.Hava beni daha da bunaltıyor ruhum daralıyor.Sabah evden tam çıktım o kadar dalgınım ki arabaya dokundurdum.Allahtan son anda frene bastım diye bişi olmadı adam da anlayışlıydı.Sürekli uyku hali halsizlik var hiç bişi yapasım yok

Geçen hafta:54.6
bu hafta:54.2
giden 400
hedef 53 ü korumak

Ebruşum bu ne halsizlik kuzum ya. Bir yerlere gitme hafta sonu evde bol bol dinlen. Hatta eşin oglunu dışarı cıkarsın sen uyu ruhunu dinlendir .. ve lütfen kendine gel. Havalar daha tam yaz gelmeden bunaltıcı gece resmen sıcaktan uyuyamadm bide sinek vardı o da ısırdı sinirlerim bozuldu gece. A a sabah bi kalktık oglum iyi .. allahım onlara saglık sıhat, biz annelere bolca sabır versin.

merhaba kızlar
ebrucum ben de öyleyim. hatta bu sabah acaba bi hastalık mı var diye düşündüm kendi kendime...
veremiyorum ben bu kiloları...

Hepinizi okudum yavaş ayvaş yorumlayayım aklımdan uçup gidiyor.
WİNN eksisin ama yinede eskiye göre artısın.Bence spora agırlık verelim
PAPATYAM canım burdan da bir kez daha iyi dogdun iyiki tanıştık seninleKeşke pastanı hep beraber kesseydik
ÖZGEM watsaptan yazışalım bu konuyu canım.Ben kpansam açılmama ve eşimle ilgili endişelrim dışında aile etraf hiç takmazdım.Onlara karşı daha kuvvetlenirdim gibime geliyor
HAWAR özelden cevap yazdım canımİki ileri bir geri bencede daha tesirli bişiler yapmak lazım
ARASER menün harikaEnerjin harikaYürüyüşle güne başlaman da harikaBizide şefklendir canım
BTLKBRA nerdesin canım ya ig ye baktım hep merak ettimBizede nasip olur inşallah aileninde ziyareti kabul olur inşallah
Lajobam sende diyete başlıyorum facebook takip et çok doyurucu besinler hazırlıyor.Bu hafta güzel olsun ya az yemek istiyorum artık
HDEKAM sağol canım ben kendimi paylançolara benzetirim hep.İçinde ne hüzünler varken hem güler hemde güldürürler kimse anlamaz misal bugün havandasın stresimizi aldın çok güldürdün vs derler.Seviyorum gülmeyi gerçi kim sevmezki.İnşallah bu günlerimizi aratmasın Rabbim

WİNN nişan var pazar sabahı yola çıkıcaz direk aneme geçicem haftaya mevlüt nişan.....şimdiden 2 hafta sonrası bile doluyor.Ama eşim çok yardımcı oluyor.Halimi fark ediyor ben alırım ,ben yaparım vs ....Ama psikologa benimde ihtiyacım var ve ben kendimi ertlemekten bıktım sanırım.
PAPATYAM en azından sporunu bırakmıyorsun bende o da yok Bu akşam eşim ben yardım ederim çocgua bakarım yaparsın temizlik dedi.Yardımcı oluor ama ben eski ben degilim kendimi salsam yataktan çıkmaz aglarım hepSen niye öyle oldun acaba havalardan mı canım.Vitamin mi alsak napsak (

ebruli1820 canım çok yoğunsun bu yoğunluk yorar zaten insanı bide hassas bir yapın var çok düşünüyorsun bence aslında sana en iyi yardımı psikoloğ verecektir ama işte ona sıra gelmesi lazım aslında erteleme canım kaldıkça kalıyor
havalarda insanı mahvediyor

hadeka canım evet pegaout daha havalı bide aile kalabalıklaşınca geniş araç iyi oluyor, 2 haftadır ütü yapmıyordum birikmişti, bu günde çocuuklara yeni aldıklartım var onları yuıkadım akşlama ütülerim

Btlkubra canım ne güzel annenlervumreye gitmiş. Darısı başımıza. Sen de doktor kontrollerini aksatma. Bizi de haberdar et. Allah şifa versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…