Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

BTLKBRA geçmiş olsun demeyi unuttum canım.Dr kontrollerini ihmal etme.Kendimizi ertlemeyelim
PAPATYAM ben işte ev ,evde işte gibi hiddeyiyorum kendimi.Kv sağolsun dün benimle uyanann oglumu 6 de uyutmuş ugrayıp kaldırdım hemen ama yinede 1 e kadar uyumadı düzeni bozulduSinirlerim yorgun bedenim ruhum yorgun iyi görünmek telkin etmekte kendimi yordu beniKullandıın hap belki kilo azalmasına engel oluyor mudur acaba?
HAWAR nasıl tanımışsınız beni hepiniz aynı şeyi söylemişsiniz.Çok ince düşünürüm.Kırmaktan korktugum için hep kırılır kendi kendime aglarım.Kocaman bir alkış bana

Şimdide aglıyorum sinirlerim boşaldı.Patron boş yere başkasına kızıp benden çıkardı hıncınıEşim de çok kırıcı nankörce bir laf etti kendi annesi için.iÇİMDEKİ HERŞEYİ YAZDIM agala agla aradı seviyorum cart curt .....kapat yoksa dedim yılların birikimi dökülücek bayılıp kalıcam sinirden şurayaGüzel giden menüm arkadaşım yaptıgı birçok şeyi hepsinden yiyerek mahfetmiş bulunuyorum

Kıxlar canım cok sıkkın Oglan iki kere kustu. Isal de başladı. Eşim gelsin acile götürürz cok Halsiz. Dua edin bize.

Wisdom Allahtan acil şifalar küçük kuzuya
Şimdi nasılgittiniz mi acile

Ebrulim bazen insanı en yakınları bile asnlamıyor
Geldi mi üst üste geliyor. Allah yardımcı olsun. Takmamaya çalış.

ebruli1820 canım üzme kendini, bazen herşey üst üste geliyor, melesef hepimiz yapıyoruz başka insanlar için birbirimizi kendimizi üzüyoruz aslında kendimize zarar vermekten başka bir şey değil bu
bir hafta sonunu kendine ayır evde kal uyu dinlen oğlunla oyna

wisdom01 canım geçmiş olsun, umarım şimdi iyidir oğlun

kızlar buğünde kilo bildirimimi yapıyorum. akşama yolcuyuz.

buğün :59,6
giden:300
Slm kızlar yorgunluktan beynim döndü resmen. Diyet falan yapmıyorum. Ama kilo bildirimi yapınca kilomu kontrol ediyorum gibi geliyor.

Geçen hafta.59.6
Bu hafta.60.5
gelen.900

Bunlar kilomu. Gece geç yediğim için mi ödem mi bilmiyorum

Temizlik bitti menikür yaptım.ogluş az önce geç uyudu.Şimdi çay keyfi yapıyorum gözlerim kapalı:)) 1 dl Çavdar'a nutella sürdüm çok acıktım (duş alıp Uyuycam.Yarın tempolu birgün beni bekliyor.

Wın geçmiş olsun inşallah kötü bişey olmaz
Hawarım haklısın hep nişi çıkıyor ama kendime bir hafta sonu ayarlıycam !!!!!
Hadelem evet herşey üst üste geldi canım(

Merhaba kızlar
Çok güzel bir gün geçirdim.
Yeni yaşımdan beklediğim çok önemli birşey var. Şnşallah olur...
Aramasını yazmasını beklediğim ama Aramayan yazmayan insanlar beni hayal kırıklığına uğrattı. Çok kırıldım...
Bugün yedim haliyle...
Son halimi gördüyseniz yorum isterim
Öpüyorum herkesi
Iyi geceler...

Kıxlar Günaydın .. Canım aşırı sıkkın dünden buyana Ağlıyorum ..
Dün oglumu acile götürdük cocuk doktoru hala yerinde diye cocuk doktoruna göründü oglum. Adam iyi ilgilendi ama bişe söyledi cpk canım sıkıldı .. damagın üst arka tarafnda biraz açıklık var dedi. Oglunuzun konuşması nasıl dedi dedim iyi tam cümle kuramıyor ama yaşının verdigi birşey dedim. Dogru dedi. Bu oglunuzdaki normal kucuk birşey. Açıklık fazla olanlar da konuşmama gibi bir etki olur dedi ama sizin oglunuz konuşuyor dedi. 6 ay sonra gelin bir kontrol edelim dedi. Suan korkacagınız birşey yok dedi .. ama gelin de bana sorun dünden bu yana ruh gibiyim. Sabaha kadar uyuyamadm.
Bir de bagirsak enfeksiyonu dedi bi ilaç verdi serum gibi ağzına sıkıyoruz. Bi dün gece verdim bide sabah kahvaltısını yaptırdım verdim.
Yani doğuştan olsa biz dogdu gu aydan itibaren her ay doktora götürdük. Sonrası yine götürdük . Saglık ocagına her ay gittik. Ne bilim kötü bi durum olsa biri görmezmiydi diyorum. Oglan da durmadı ağzına bakarken acaba yanlış mı gördü dicem. Pazartesi kontrole gidicez. Detaylı sorucam doktora. Adam hızlı hızlı anlattı şuan hiçbiri kafamda yok
Bi de normal yaşıtlarına göre 1 kilo az dedi. Süt cok verme Yogurt cok yesin dedi haftada bir balık yesin dedi.
Ama boyu da normal yaşıtlarına göre cok uzun dedi. Dedi de dediii
Iyi bişe hiç söylemedi canım cok sıkkın

Kızlar sizin cocuklar cümle kurmaya ne zaman başladı. Oglan 2 yaş 2 aylık
Yemesi ztn zordu şmfi nasıl kilo aldırıcam blmiorm ..

Netten damak acıklıgına baktım orda damak yarıklıgı diyor. Doguştan olur dior.
Ne bilim offf kafamı cok karıştırdm haliyle size anlatırken de.

Şuan isali kusması yok . Gözlerinin altı çöktü iki günde. Serum dedi doktor Oglan durdurmadı serumu.

Böyle işte kızlar

wisdom01 bi sakin ol canım ya
Dudak yarıklığı doğuştan olur ve genetikseldir. Tavşan dudak denir. Öyle sonradan olmaZ. Üstelik bir doktorun bunu fark etmemesi mümkün değil bence.
Oğluma kreşdeki doktor kalbinde ritim bozukluğu var demişti. Ben her ay kontrole götürüyordum.
Allahım nasıl panik olmuştum. Hemen tıp Fakültesi'nde bi Prof a götürdüm. Adam Güldü. Sapa sağlam dedi. Hiç birşey yok dedi.
Bence başka bi doktora da götür canım.

Benim oğlum 2.5 yaşında konuştu. Kv bu konuşmayacak doktora götürsün diyordu. Şimdi hiç susmuyor. Erkek çocuklar bira geç konuşuyor Can'ım

Dert etme kendine. Inşallah kuzunun hiç birşeyi yoktur
Çok geçmiş olsun bu arada.

Papatyam dudak degil damak açıklıgı war biras dedi . Saglık ocagına ki doktoru da aradm endişelenme ben bu zamana kadar sorunlu birşey görmedim dedi.

Papaptyam bazen hayal kırıklıgını beklediklerimizden yaşıyoruz.Bende geçende ablam gibi gördügüm bir arkadaşımı aradım açmadı msj cevap vermedi.Sabah eşime msj attınıgı sanmış bana geldi.Ebruli sorarsa telefonu şurda unutmuş dersin vs....... Allah büyük yanlışlıkla bana geldi .İçim kırıldı resmen.Mesaj bana geldi.Saatler sonra msj üstüne msj ....Kötü bi gün geçirmiş böyle deseymiş inanamazmışım da,kimseyle konuşası yokmuştu vs vs seni seviyorum hala arkadaşmıyız vs..... Ama dogru söyleseydin keike yarın konuşuruz deseydin ben o kdar anlayışsızmıyım çok sağol yazıp gönderdim.Yani olabiliyor arayanda aramayanda sağolsun deyip geç boşver.
WİNNN canım papatyanın dedgigi gibi o damak sorunu olanlar hiç konuşamıyor.Kesi yapılıyor sonra konuşabiliriyor ve doguştan oluyor canım.Hem kaç senedir hiç bir dr farketmemiş olamaz!Üzülme Allah başka elem keder vermesinBoy kilo takılma canım.Benimkine obezite diyorları bebekken şimdi yaşıtlarına göre kısa ve zayıf.Eee annesine çekemezmi diyor dr gülüp geçiyoruz.1.5 yaşına kadar pütürsüz yiyemedi hep kustu hep agladım.Ama reflü varmış megersem ondanmış.şimdi iştahlı olmasa çok yemek seçsede eliyle kendi kendine sevdigi şeyleri aç kalmayacak kadar iyiyyor şükür.Ki büyüyünce belki o yemedikerinide eşi yapınca bana bana yiycek

İş çıkışı magazaya bişiler bakınıcam çabuk çabuk.Son güne bıraktım herşeyi sinir oldum kendimeEve geç yemek ye giyin çık yol uzun eşim sabırsız beklemeyi sevmezNolcek bakalımHerkes zayıfladın siyah giyme diye kızdı.Yine siyah bişiler uydurmuştum evden.Renkli bişiler bakıcam masraf etmeseydim iyiydi

Ebrum takmamak bazen elde degil takiyoruz takiliyoruz ama bak hepsi geciyor ins senin de sikintilarin gecip gidecek yerine mutluluklar gelecek uzme kendini, kolay gelsin canim renkli giy bencede icin ruhun acilsin

Wisdom onemli bisey degildir ins canim uzme kendini, simdiye kadar hic bi dr un farketmemesi imkansiz eminim buyuk bi sey degildir.. bizim oglanda bence yasitlarina gore kisa ve zayif ama ne zaman dr a sorsam sorun yok diyor bende takilmiyorum napalim saglik sihhat versin Rabbim beterinden korusun uzme kendini..

Papatya beklentiler uzuyor canim bosver gitsin degeri hakedene vermeli

merhaba kızlar
ay bizimde 2 düğüne gitmemiz lazım , birine eşim gidip takı bırakacak diğerine de arkadaşlarla gidelim diyor ama arabaya nasıl sığacağız bilmiyorum pekte gidesim yok , bakalım belki sadece eşimi gönderirim

M maviduvar1 canım boş ver ha belki gerçekten unutan insanlarda olmuştur, ama bazısı da önemsemiyor o zaman ne yapıyoruz bizde onları önemsemiyoruz

wisdom01 canım damak yarıklığı da doğuştan oğlun kelimeleri net bir şekilde çıkara biliyorsa korkma ama anlaşılmıyorsa o zaman dr götür derim

ebruli1820 kolay gelsin canım ben ne giyeceğimi bile bilmiyorum eski pantalonlar oluyormu bilmiyorum bir bakmam lazım, ay arkadaşında çok fena yapmış doğruyu söylese bu kadar kırılmazdın

Papatyacım çok zarif ve ince görünüyorsun
Boyun ile kilon gayet orantılı
sıkı bir vücut sahibi olduğun için hiiiiç 60lı rakamlar görünmüyorsunayrıca çok da güzelsin
Bu arada aramayanları takma kafana
O kadar çok sevenin var gerisini boşwer

Wisdom bi doktor dedi diye karartma dünyanıbaşka doktora götür en kısa zamanda. Sanmıyorum damakta açıklık olsaydı fark edilirdi şimdiye dek.

Ebrulim şok oldum
Sevdiğin bi abla ve
O mesajı yazmış eşine
Çok ayıp
Allah gösteriyor işte.
Alışveriş yap kafan dağılsın.

Hawarım sana da iyi eğlenceler düğün mevsimi g de ldi.

Ben az yedim bugün ama arada bi tatlı var
Şimdi kek yapıyorum
Yarın piknige gideceğiz. Orada yerim dayanamam sanırım.

Kızlar takmıyorum artık. Ben hep namazlarımdan sonra allahım iyi insanları bana yaklaştır, kötü insanları uzaklaştır diye dua ediyorum. Belki de kurban olduğu. Rabbim duamı kabul etti.
hadeka çok teşekkür eserim. Gerçekten ince mi görünüyorum. O zaman yaptığım sporların faydası oluyor demek ki?
Senin gözlerinin güzelliği. Çok sağol canım.

Ebrucum kötü olmuş Arkadaşının yaptığı ama vardır herşeyde bşr hayır demek gerek. En azından gerçek yüzünü gördün. Bundan sonra biraz daha temkinli davranırsın canım.

Wisdom oğluş nasıl oldu tatlım.

merhaba kızlar anca geldik of çocuklarla çok sıkıntı bu düğün işleri, ufaklık yeni yürüyor ya durmuyor arabada yürümek istiyor, aman gittik geldik
bu arada arkadaşım deri bir mont almıştı çok beğenmiştim bende, düğünden önce alışveriş merkezine gittik alacaklarımız var dediler sonra bulşamamış o montu ben anladım bir şeyler olduğunu neyse beni götürdü mağazaya sen seç dedi, iki tane arasında kadım bir klasik biri spor, spor olanı aldım ama öbürü de aklımda kaldı, anneler günü hediyesi

gündüz bende yedim abur cubur ama akşam birşey yemedim 3 ten sonra ağzıma bir şey koymadım şimdi bir tabak yoğurt yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…